- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- iGO Primo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
A HP szerint nem garanciális feltétel. A 8 nap meg tudtommal csak elállásra érvényes, vagyis nem cserére, hanem pénzvisszafieztésre - aminek 30 nap a max határideje. Nem tudom annyit ér e a dolog, meg gondolom mekkora vigyorral és odafigyeléssel szolgálnak ki ha visszaviszed a gépet és kifizetteted majd rögtön le is adod egy ugyanolyanra a emgrendelést
-
Repsol600
addikt
Milyen gond szokott lenni a zárszerkezettel? Ez olyan hogy kis lapot kell megnyomni és felugrik a képernyő és úgy lehet nyitni. Meg annyi hogy van rá még majdnem 2 év gari de papírja nincs meg csak az alján a sorozatszám ha azt beírom a hp gariellenőrzőbe akkor ki is dobja hogy 2013 valameddig garis, akkor így is él rá ugye? Nem szükséges papír hozzá?
-
qwertly
addikt
Szia!
Köszi a linket azért nem akarok hardveraprón venni mert akkor ugrok a gari.ha én teszem be így csak szépen átmatricázom.Ahogy ismerkedek a hozzáadott vistával igen csak sokk fölösleges progit látok benne,de mondjuk van ami hasznos.Így pl a titkosító program,na most az a kérdésem ha én letitkosítom a hdd és később átklónozom egy jeléletősén nagyobb hdd akkor működik a dolog?Vagy a más,van olyan program amellyel a vista aktiválását ellehet menteni ezután én egy origi sp2 visát pakolok fel ami nincsen telel szemetelve.Eszt szeretném az elmenett aktiválási adatokkal vissza aktiválni működni fog?Valaki csinált már ilyet? -
-
-
jorden06
senior tag
Megkérdeztem mi helyzet most a géppel: már megrendelte a 4. és 5. alaplapokat is, hátha ezek közül valamelyik működni fog. Rákérdeztem a BIOS frissítésre ill. az alapi resetre is: mivel az új CPU ua. a steppinges mint az előző proci, így elvileg nem lenne szükség BIOS update-re, de ha mégis ez lenne a probléma gyakorlatilag lehetetlen kivitelezni, mivel 20mp után lekapcsol a gép teljesen, így egy update még csak végig sem menne, csak 100%ig megölné vele az alaplapot. Az alaplapi resetre azt mondta, hogy az gyári állapotra állítja vissza a BIOSt és az egész alaplapot, de mivel az alaplap éppen, hogy most jött a HPtól így minden az alapértelmezett beállítás rajta, ennek szintén semmi haszna...
-
Nem, ez nem az én ügyem. Én nem árulok ASIS gépeket, és a refurbished sem azonos az asissal. Az ASIS a legalja kategória, ami használt és javított gép, gyártó támogatás nélkül. A gépet máshol vette a fórumtárs, nem tőlem. Az én gépeim 99%-a új, és nem ugyanaz, mint amit az egyik, (3 betűsnek mondott itt a ph-n) HP renew gépeket forgalmazó üzletlánc újszerűnek mond.
Mielőtt leírsz valamit, legközelebb tájékozódj, mert butaságokkal csak félrevezeted az embereket. A rosszindulatú és alaptalan kijelentések pedig egyszer visszaütnek majd.
-
jorden06
senior tag
Válasz a 15355, 15358, 15359, 15360-as hszekre:
Azt mondták, hogy mind a HP, mind a Lenovo egyes alkatrészei csak (és szinte kizárólagosan) használtak amiket küldenek nekik, mert nem érné meg a gyártóknak újakkal javíttatni. Gyakorlatilag ezek az alaplapok is a már ismert renew kategóriába esnek. Valaki visszaküldi a gépét javításra, hp megnézi melyik alkatrésszel volt gond, azt megjavítja, majd újra forgalomba hozza. Ugyanazt csinálja az egyes alkatrészekkel, mint egyes komplett gépeivel. És ennek a következtében tippelt arra a szervizes, hogy a 3. alaplap is rossz amit küldtek, mert a hpnál ellenőrzés közben biztos csak pár mp-ig működött míg megnézték, hogy megy e egyáltalán, aztán már ment is rá a pecsét, hogy működésképes. A hosszabb teszten meg újra elhal.
Ha a bios frissítés és alaplap reset nem jön be, van még valami más ami szóba jöhet? Gyakorlatilag ugyanezt a hibát produkálja már 3 hete minden alkatrésszel, ezért csodálkoznék, hogy ha ezt a megoldást még nem próbálták volna, de ki tudja.
-
-
Nekem az a sokéves tapasztalatom, hogy a HP szervizben MINDIG vadonatúj alkatrészt szerelnek be. Soha nem láttam még, hogy használt dolgot tettek volna a gépbe, ráadásul mivel modulokat cserélnek, pl. egy kijelzőhibánál kapsz egy totál új, fóliás komplett kijelzőt. Mondjuk ez külföldi tapasztalat, nem hazai...
-
jokeman
aktív tag
Hát ahogyan nézelődtem 200k probook 300k elitebook kb. igy találtam árakat.
200k körül gondoltam, de ha meggyőző a különbség a 2 közt és szükségem van a plussz dolgokra akkor megyek feljebb is, most éppen a hp oldalát bújom és nézelődöm
Azt sikerült eddig kiderítenem hogy az elitebook 8xxx, 2xxx sorozat, a csúcskategória, ez alatt van a probook 6xxx, 5xxx, 4xxx és ezeken belül b, m ,s és akkor ez alatt vannak a pavilonok.......na akkor már csak a többi részletet kell megfejtenem.
Igényeim....: megbízható, strapabíró, repülést bírja, HD filmnézés, régebbi játékok, most hirtelen ennyi jut eszembe. -
Peet210
őstag
Szoftveres volt a gond. Bár ez fel sem merült bennem, most lett újratelepítve (bár nem én csináltam). Az ATI driverrel volt a gond. Próbáltam az újakat felrakni de végül marad egy régi a HP honlapjáról. Bár itt meg nem tudok belépni a driver vezérlőpaneljébe (mindig hibát ír).
Vmiért nem szeretem ezeket az ati drivereket. De már nem generál hibákat 3D-ben.
Köszönöm. -
zoli62
addikt
Na itt van minden az általam korábban említett wake on lan-ról. [link]
Az az igazság, hogy most csak laptopon kábelen keresztül csak tesztelni akartam a Digilant, egyébként a kb. két év alatt utp-vel alig használtam. A Hp support oldalán van még a meglevőnél frissebb hálókártya driver, még azt megpróbálom. Ha nem segít, akkor marad a routerhez való kötés, meg persze a wifi. -
Ez a Mercis hasonlat nem is olyan rossz. De szívesen felállnék vele a padkára
Igen, egyetértek veled, majdnem mindenben. Abban teljesen, hogy a két ágazat gépei másra-másra valók. Az én céljaimra és elvárásaimnak a mostani HDX-em felel meg leginkább. Sok más profinak is ez a véleménye, pl. designer-nek, aki prezentálásra használja a gépet. Neki nagyon fontos a képminőség és a hallgatóság - hogy is mondjam - csodálatát kiváltani. Erre egy Sárkány pont alkalmas, de egy dv7-es már nem. És egy 8740w sem.
Nagy reményekkel bontottam ki tegnap azt a gépet, és a teljesítménye előtt tényleg le a kalappal. Még tetszik is, pedig hát a w modellek sem a népbutítóan szép design-ról híresek. Ízig-vérig komoly gép, ezt a HP mindenhol ki is hangsúlyozza, pl. ha csak a zsanérok körüli krómcsíkot nézzük. Kis túlzással: amivel a Pavik kelletik magukat a lakkozott felülettel, azzal kelleti magát az EliteBook is, csak másképp. Ez a sötét csiszolt alu felület 10 perc használat után még rondább volt az ujjlenyomatok miatt, mint egy középszürke fényes lakkozott HDX. Sajnos ez fizika, ezzel nincs mit tenni.
A csalódás ott ért, hogy egyszerűen nincs jó feketéje a gépnek, és emiatt a sötétebb színek, mint szürke vagy barna sincsenek meg rendesen. Nem értem, miért nem figyel erre senki a HP-nál egy ilyen kaliberű gépnél. Pedig zsírúj volt, én vágtam át a HP matricát a dobozon és az antisztati. zacsin is. Pont azoknak, akik napi szinten órákat nézik ezt a kijelzőt, kellene olyan jó képet látniuk (még ha a színek nem is olyan élénkek mint egy fényes kijelzőn), hogy ne kapjanak estére fejfájást a szemük megerőltetésétől. A 17" kontra 1920x1200 felbontás pedig méginkább jó olvashatóságot követel, mert kicsik a pixelek. Nekem azalatt a pár óra alatt, amíg használtam, erőltetni kellett a szememet. Ez a fő oka annak, hogy nem lesz EliteBookom. Pedig vágyom a teljesítményére...
-
-
-
-
A gyári volt rajta, ezzel csinált 1000 ponttal többet, mint a letöltöttel. Nem tudom van-e más nVidia driver, mert manapság a win update-n keresztül frissít az nvidia.
Az az egy EliteBookom van, ami hirdetve is van. Más nincs, én inkább a konzumer szériával foglalkozok, és ez úgy tűnik, így is fog maradni egyenlőre.
-
TomPack
őstag
HP nc6400 notim van. Vettem bele nem olyan régen egy WD 320-ast, de már ezt is kezdem kinőni. Gondoltam, hogy a régi 60Gb-osat beraknám a DVD-olvasó helyére, és ha jól szuperál, akkor veszek bele egy nagyobbat. Úgyis max csak rendszertelepítésre használom. Találtam itt valamelyik apróban átalakítót 9eFt-tól. Hát nem is tudom... Talán tudtok valami egyszerűbb megoldást, azért írtam! PCMCIA foglalatot ilyen célból tudnám hasznosítani?
-
Gardo
tag
Igazad van a proci foglalattal kapcsoltban...
Én már a T5500 -al vettem, a korábbi tulaj mondta, hogy egy Celeron M430 volt benne... akkor lehet, hogy ő elnézte, vagy csak mondott valamit... a Bios verziót reggel megnézem rajtra.
Egyébként a Win7 rendszer információ felismeri a procit, de az msconfig/rendszerindítás/speciális beállítások/processzorok száma -ban már csak 1 -et lehet "beállítani"...
Üdv!
-
-
Igen, ezeket én is tudom, és valahol meg is lehet érteni. Azt nem értem igazán (illetve sajnos igen), hogy NYEU-ban miért nem hivatkozik senki ezekre a dolgokra, hanem csak egyszerűen megjavítják a gépeket. Véleményem szerint azért, mert az EU, mint Unió még nagyon nem ért el hozzán. Max. papíron, de a való életben nem, mint látni itt is.
-
-
-
-
VaniliásRönk
nagyúr
Ez külföldön is érvényes? A HP weboldalán a 3 éves "... for Travelers" br. ~96k volt.
Szerk.: A HP ügyfélszolgálaton a hölgy vagy 10x elmondta, hogy csak for Travelers kiterjesztést vegyek, különben nem fogják szervizelni külföldön...
#11671 Chaser: A link nem jó, de azt én sem értem, hogy egy szolgáltatás hogyan nincs raktáron.
-
laci010777
csendes tag
http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c01587735&tmp_task=prodinfoCategory&lc=en&dlc=hu&cc=hu&lang=hu&product=3823047
1, ez passzt jelent?
2, azt, hogy forrasztva van v. sem te honnét tudod...ill. rosszul kérdeztem - honnét lehet tudni...ha nem cserélhető, mennyiben jobb, mint ha nem "diszkrét lenne??? Ez a "diszkrét" nem azt jelenti akkor, hogy lehet cserélni, de nem úgy mint egy pci-kártyát, hogy fogom kiveszem-berakom...? Ezt kicsit bővebben fejtsd ki - mert más oldalakon meg éppen azt olvastam, hogy a dv-7-sekben simán lehet vga-t cserélni....csak most azt nem tudom ki tudja jól....
3, az mindegy, hogy melyik 8***-9***??? benchmark hanyadik tételét ajánlanád???
egyáltalán lenne-e értelme cserélni... (sztm. sok nincs 5800-ról 8-9***-re, ha a videokártya is marad,....
4, ezt tudomásul vettem, maradnak... -
jorden06
senior tag
És ha odaállítok egy HP márkaszervizbe, hogy ezt akkor most meg kellene csinálni, de papír sajnos nincsen hozzá, akkor SN, PN számok alapján elvégzik az általam kért dolgokat? Ők nem látják azokból a számokból, hogy asis? Nem is kötekednek, hogy nincs papír? Ez így jó lenne
-
jorden06
senior tag
Ja nem bocsi, csak majd' 2012-ig van rá gari, egy évet elnéztem
Egészen pontosan 2011.dec.11-ig, és Maintance Offsite. Ez mit jelent? Ha nem is tudják jóváírni a köztes időt, a fennálló időtartamra lehet még valahogy intézni hivatalos garit? Szolgáltatásokban bentebb lennék vele mint a NBS garival?
-
jorden06
senior tag
Ezt a gyári garit egyébként miként lehet érvényesíteni? Mert nekem is van rá HP gari 2013-ig majdnem. Felhívtam a HP-t, és ott azt mondták, hogy eredeti első vásárlásos számla kell hozzá, és adnak új papírt. De eredeti számla ugye nincs... Akkor most hogyan is van ez az egész
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Automata kávégépek
- BestBuy ruhás topik
- Le Mans Ultimate
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- HP Probook 640 G2 (14/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- ThinkPad P1 Gen3 15.6" 4K IPS i7-10850H Quadro T1000 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest