- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Netfone
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Rellind
senior tag
válasz
FullGas #8371 üzenetére
Ezt ismerem...néztem itt...110edik a HD3450....a volt gépemben a Ge 7400 130dik,majd alaplapcsere miatt belekerült 7600 a 84.ik helyezett...na a 7600 az elment szódával...a cod 5 is futott rajta medium,800*600 ban....(végig is nyomtam) de nemtudom a 3450 megnyikkantaná-e?
(DirectX 10.1, Shader 4.1)hm....az órajelek kicsit jobbak ..de 64 bites ez is...
-
sakeee82
aktív tag
válasz
FullGas #8087 üzenetére
Igen. A CPU huzamosabb játék, kódolás stb alatt 79-80 fok környékén lavírozik, a vga 3d-s játéknál 50 alatt marad, (az enyémben Hd 3450 van) azzal nincs is baj. De a CPU megfőzi a környékén lévő alkatrészeket
Jah meg ugye a vinyó is 50 fokos néha, ami szintén egészségtelen.
Akkor lehet nekem is be kell szereznem egy padot előbb-utóbb, ha tényleg ilyen hatásfoka van. -
Skyer
senior tag
válasz
FullGas #8069 üzenetére
Szia Gas. igen az eredmény megfelel a VGA teljesitményének, nekem volt már DDR3 as gépem is 9600m GT be az kicsit meghuzva 7000 ig is elment. Nézd már meg hogy neked is laggol e a gép, illetve a játékoknál van e egy két VGA stuttering, erről beszélek:VGA stutter. Az elejét nézd a videonak nem a végén az akadozást az nem az miatt van.Ez fontos. hiába 1000000 pont ha laggol az egész mert valami nem birja...Burnout paradise-t küldd rá..az jól megmondja majd, érdekelne mert ennek fügvénéybe adom be szervizbe a HP mat.
nem elég. az olyan gyors mint az 533as vagy a ddr400 as. 800 ast vegyél mindenképp hamár veszel.
Én ma csetteltem a HP val online angolul de kb semmivel sem okosabbak az ottani emberek mint én..:S ez lehangolo, drivert sem tudnak xp hez küldeni egy jó hosszú históra na mind1.
Erre a VGA szarra se tudott mit mondani a diszpécser aki irt, ugyhogy marad a találgatás!
-
Mania
senior tag
válasz
FullGas #7918 üzenetére
A Coolermaster-en csak 1 USB port van de a hűtési teljesítmény szerintem egyforma, bár a Zalman hajszálnyival csendesebb.A többi dologban(állítható ill. kikapcsolható ventillátor) megegyeznek.Ennek ellenére én is egy ilyen Coolermaster-t használok mivel szerintem csupán a fent nevezett dolgok miatt a Zalman nem éri meg a plusz pénzt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Battlefield 6
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ez a mondat angolul?
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 128GB Ultramarine -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3097, 100% Akkumulátor
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest