- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
p1h3
csendes tag
Üdv!
Sejtelmem sincs h olvassa e még valaki ezt a topicot.
Én is vettem 1 dv6000 -es (6755el) notit. Most el kell keserednem a sok negatív hozzászólás után? Teljesen lehozódtam ahogy elolvastam, hogy mindenkinek csak a baja volt vele.
Eddig nekem csak jó tapasztalatom van vele. Lassan 2 hónapja használom. Az enyémben ezek vannak:
T7500 (2,2ghz, 4mb cash), 3giga ram, 8400gs, 250Gb...meg a szokásos dolgok. 64bites vista megy rajta és nagyon király. Ez a gép szép is gyors is, és ezek után már csak bízhatok benne, hogy hosszútávon kitartó is.
Kétségtelen annyi fura nekem is volt, hogy a bluetooth-t nem bírtam kicsikarni belőle, holott elméletileg kellene hogy legyen benne, de 1 op.rsz. se jelezte h van benne ilyesmi. Ez legyen a legnagyobb bajom (havi 1x bedugom az usbset).1 szó mint 100 én eddig kifejezetten pozitív véleménnyel vagyok róla, és szeretném ha jönnének még pozitív hozzászólások erről a típusról. Talán nyugodtabban aludnék
Lenne kérdésem is a dv6000 tulajokhoz:
- van esetleg szoftver amivel a távirányítót máshoz is lehetne használni?
- gyárilag valami olasz vistával érkezett és azon az érintőgombok lenyomását jelezte a képernyőn...nah ezt én most nem tudom kicsikarni belőle (a gombok mennek, visszajelzés nincs)üdv: p
-
Kácsa
aktív tag
Sziasztok!
Nx6110-ben szeretnék procit cserélni,jelenleg egy Celeron M360-as van benne(1,4G).Milyet lehetne beletenni Pentium Mobilebol ? M740-est elbirja-e ?[link]
Milyen tokozásuak ezek ,s478 ?
-
insyde01
csendes tag
NBL privi ment
-
loki22
tag
Kösz,de az igaz,hogy a notebookstore és társaiba új készlet ,újabb modellek érkeznek??
-
adm
őstag
a legnagyobb bajom, a birtoklási vágy a 8730w láttán.
vásárlásnál elsősorban arra kell figyelni, amire bármilyen másik műszaki cikk vásárlásánál.
a gép állapota/felszereltsége/ára stb egyezik-e a tájékoztatásban szereplővel.aztán amennyire a lehetőségek engedik kipróbálni minél több funkcióját.pl: dvd, táp,kijelző
biost gyorsan végig nézni, ellenőrizni az alkatrészeket. a gyári vista a vinyón már a befejező részénél lesz, így legalább annyi látszik, hogy van vinyó és megy. ezt jobb helyeken kérés nélkül megteszik.a kijelzőt érdemes tesztelni, ehhez a legtöbb helyen szintén kapsz segítséget.
innentől már csak a lokalizációra érdemes figyelni. faterom 6730b-je svéd és a tápcsatlakozója is svéd szabványú (3 ágú) volt. ezt csak otthon vettük észre, de a számlával küldtek egy jó táp kábelt is.
aztán 3 napig érdemes meghagyni a gyári állapotot. a recovery partíciót és a gyári os-t. addig nagyon szétszedni sem érdemes.
-
bnorci71
addikt
Sziasztok!
gondolkodok némi Ram tuningon
Menniyt számít az ha nem párba hanem csak 1 db memó kerülne a gépbe. Magyarul mennyit vesztek a dual chanel elhagyásán. Vagy a 2Gb mem bőven kárpótolni fog?
Nx6310 a noti -
loki22
tag
Sziasztok!
Renewal vett gépekkel mostanában volt valakinek valami baja ?
Mire figyeljek így oda ha renewt veszek?sry a kereső még mindig nem nem megy passz miért
-
zetecR
addikt
1. Szerintem az összes driver beszerezhető.
A Brain Investesek is az XP-t favorizálják a Vista helyett; ott mondta a srác, hogy a 3DDriveGuard drivere is letölthető frissítés formájában a Microsoft-től. Ha az van, akkor szvsz bár.
Szerezd be az összes drivert, és utána gyalulj.2. A HP-t nem nagyon érdekli, hogy XP vagy Vista; az enyémről is le akarták szedni a Vistát - az XP-vel ugyanúgy megmaradt volna a garancia.
Különben ajánlom őket gépvásárlás esetére - ha szeretnétek, ott helyben lecserélik a Vistát és nincs gond a driverekkel.
Ja, és ScienNet partnerek! -
zetecR
addikt
válasz
SeatZola #6269 üzenetére
Én is pont dokkolót keresek.
Mindenképpen szükségem van soros és/vagy párhuzamos portra; az USB-s átalakítókban meg valahogy nem bízok, a dokkoló tuti: elegánsabb, tölt is + még egy halom egyéb ki- bemenet rajta.
Vasárnap csúsztam le egy Vaterás Basic dokkolóról 12e-ért...
Néztem E-bay-t is, viszont a Brain Investnél vadi új Basic dokkoló bruttó 20e, az Advanced is csak 24e. Áfás szla-val, sőt még ScienNet partnerek is.Egyébként e-bay-en kitől és milyen átfutási idővel jött a cucc?
-
SeatZola
őstag
Na, ma megjött a dokkolóm egy Advanced 287AA. Nagyon király, az EBAy-en vettem, hazaszállítva 18k volt, és ebben egy eredeti hp 120W-os táp is benne foglaltatik. Ha valaki szándékozik venni, szívesen segítek kontakt ügyben! Nagyon megéri!
-
insyde01
csendes tag
P1etro kérdése engem is foglalkoztat...
nekem 1180eh m van, én is kiprobálnám az XP t bár a Vista is jol fut a gépen, de mégis
a gond nekem is az hogy nem igazán ad a HP supp ot XP hez..:S nameg ha legyalulom rola pl a recovery meghajtot gondolom utána nem tudom helyreállítani ...:S ez is a nagy gondok kozé tartozik.. -
P1eTr0
aktív tag
Sziasztok!
Több gyakorlati kérdéssel fordulnék a kedves fórumozókhoz.
Az egyik ismerősőm egy ilyen gépet szeretne:HP-Compaq Pavilion dv5-1160ehA gépre alapból Vista Home oprendszer van telepítve, de ő XP-vel akarja használni. Felmentem a hp hivatalos oldalára, de ott csak Vista alá vannak driverek, XP alá nincsenek.
Itt jönnének a kérdéseim.1. Létezhet-e olyan, hogy valamelyik alkatrészhez nem találok szoftvert XP alá, így az nem fog működni?
2. A HP garancia hogyan viszonyul ahhoz, ha én legyalulok mindent a gépről, és a meglévő Vista helyett XP-t pakolok a gépre?
Kérésként pedig annyit, hogy akinek esetleg ilyen gépe lenne, és megosztaná velem az XP-s drivereit, azt nagyon megköszönném.
Előre is köszönüm a válaszokat, illetve minden segítséget!
P1eTr0
-
nlb84
tag
Sziasztok!
Olvasgattam róla teszteket, de valakinek van konkrét tapasztalat, aki napi rendszerességgel használja?
Ö róla lenne szó:
HP-Compaq Pavilion dv5-1180eh (FT156EA)
Köszönöm!
-
muskatb
csendes tag
Sziasztok!
A problémám egy HP nc6220-as masinával kb két hónapja kezdődött, amikor is vettem bele egy Kingmax 1 GB DDR2 667 ramot, addig egy CSX ram volt benne ugyanezen paraméterekkel. Először csak a videókártya rosszalkodott panelillesztéseknél, néha beütött a kékhalál... Azóta viszont egyre rosszabb, kipróbáltam már több Windows-t is de egyik sem műkszik rendesen. Előfordult pl, hogy másolás közben lefagyott a gép, vagy hogy az illesztők feltelepítése után nem akart kikapcsolni, vagy bekapcsolásnál a kijelzőn nem jelenik meg semmi, vagy néha bejön egy kék hátteres szöveg (4 soros), valaim "software vendoros kontaktos" (nem tudom hogy volt pontosan a szöveg, de ezekre a szavakra emlékszem
), vagy hogy leállításnál már tulajdonképpen kikapcsolt a gép (se proci, se vinyó aktivitás), de a képernyő még "köszönget" (egy gombnyomás, és már ki is kapcsol, mármint nem kell hosszan nyomni ilyenkor), és hasonlók... Volt december tájékán egy két hetes vírusos időszakom is (NOD ellenére...), nem tudom, hogy ez számít-e? A Kingmaxot kivettem, most amikor bekapcsol, akkor jól működik az esetek 90 %-ában. Remélem tudtok valami okosat mondani...
Jah, és érdekes mód amikor 2 GB ram volt benne, a videókártya csak 64 MB-ot foglalt le, 1 GB rammal 128 MB-ot???
Előre is köszi!
-
dudi
senior tag
válasz
#74459392 #6261 üzenetére
Szerintem az a 60Hz igazán nem nagy érvágás, olvasd el a frissítési frekvenciás részt, szerintem így te se fogod hiányolni a 100Hz-et
-
törölt tag
Mennyire vagy megelégedve vele?
Van-e benne olyan dolog, ami zavar?
Mennyire melegszik, mennyire hangos a hűtője-vinyója. nyitómechanikájával meg vagy elégedve? (nem lazúlt ki nagyon->lötyög?)
Meg amit még úgy gondolsz, hogy érdemes megemlíteniEléggé megvagyok elégedve vele, kivéve azt, hogy ha lecsukom tetejét, akkor nem megy a net adat forgalom kb., lelassul a letöltés, ha kinyitom újra megy normálisan és mind1 hogy 230 vagy akkuról megy. Pedig minden energiatakarékos funkció kivan kapcsolva. Fogalmam sincs mitől lehet ez.
Nem melegszik, még viszonylag új, de nem lazult ki egyátalán, képernyő 1280x800ban csak 60hz, videókártya szerintem nem túl jó, cod4 még nehezen elmegy pl. De minden másban nekem megfelelőnek tűnik
-
Labrador
tag
válasz
bnorci71 #6255 üzenetére
Hát erre te is ráfaragtál
de azt hiszem ez a progi szól időben, ha cserélni kell...Érdekes mondjuk, hogy amik megfordúltak a kezemben:
Targa Visionary (4 év után 1,5 óra)
Gericom (3 év után 0)
Toshiba (1,5 év után 1,5 óra)
Asus (2 év után 20 perc)Mind mást mutatnak. Mondjuk kedvem évente 15 rugót kiadni új aksira nem fogja futni, pedig a gép ezen kívül hibátlan.
-
-
bnorci71
addikt
-
1501N
tag
Helló!
6510b laptop és egy hp dokkoló. DVI-n nem jön ki jel/kép! HELP!
Üdv. -
Labrador
tag
és akkor azthiszem ez lenne az az okosság...
-
Labrador
tag
válasz
bnorci71 #6249 üzenetére
Mondjuk nálam az a feltűnő, hogy most teljesen lemerült, kikapcsolt, majd ujra visszakpacsoltam, és megy...
szerk:
Azt hiszem van a HP-nak egy progija, ami ki is mutatja az akksi tulajdonságait. Mivel az akksira csak 6 hónap garit adnak, így érdemes azt a progit nézegetni, és ha mondjuk már a 4. hónapban 70%-os csak akkor kegyelemdöfést adni az aksinak, és a maradék 2 hónapig csak töltőn hagyni, majd visszavinni, hogy nem jó...Gondolom én, aztán az okosak csak megmondják. Jó lenne tudni, hogy mitől számít rossz aksinak...
-
Labrador
tag
Hát végigolvastam ezt a HP-s leírást erről a kalibrálásról.
Most kipróbálom, és sokáig elvileg nem tarthat -
hdcsaba87
aktív tag
Az előbb említett 6720s laptop alkalmas hd filmek lejátszására?
A guitar hero elfunta rajta minimumon?
Esetleg valaki megtudná adni azt a linket ahol az összes noti vga teszt eredménye le van írva? -
Enjoy
addikt
Hali!
Van valakinek HP 6735s notebookkal tapasztalata avagy azonos szériás HP-val?
MOD: Jah, van olyan is, hogy kereső. sry
De ennek ellenére várom az hosszabb távú tapasztalatokat -
bnorci71
addikt
bocsánat kicsit pontatlanul fogalmaztam, lehet volt amikor már csak 1 ótrát ment, aztán felet, de a 15 perc már feltünt. talán 1-1,5 óránál soso bírt többet igaz Wlan is ment
Ritkán volt használva akksiról ezért tünt hirtelennek a dolog.
Ez az akksi kalibráció hogy történik pontosan?
Hátha, 1 próbát megér, ha ingyé vanvalaki elmondaná nekem a telefonok Lithium-ion akksijai miért bírnak sokkal többet vagy azok a Lithium-Polimer akksik
-
westlake
félisten
kicsit felreertettel... nem irtal konkret tipusokat amikor a touch-pad melegedeset irtad, ezert kenytelen voltam abban a formaban valaszolni neked.. nem irhattam biztosra, hogy azert van a hiba es azt sem irhattam, hogy tuti nem azert van a hiba, mivel nem mondtad, hogy melyik gepekre gondolsz..
-
westlake
félisten
nem tudom, hogy a "touch-pad-os" gepek alatt melyikeket erted, de az igaz, hogy nehany tipusnal ez alatt van a wlan kartya, alatta meg a deli hid.. nem kell magyaraznom, hogy a deli hid mennyire melegszik.. a wlan kartya meg tokeletesen kozvetiti a hot a touch-pad-nak
#6222: ha a hp-s vistat akarod hasznalni, akkor ne var valami tornado sebessegre.. ha felraksz egy szuz vistat, akkor az mar jobban el fog futkarozni a gepem..
#6223: a te akkumulatorod is meghalt.. csere -
hdcsaba87
aktív tag
Sziasztok erről a laptopról mit tudtok mondani?
http://www.edigital.hu/HP-Compaq_notebook/HP-Compaq_NB_6720s_GR777ES_notebook-p43042.html?page=1Nem játékra kellene, de a vista gond nélkül futna a vga kari miatt?
-
dudi
senior tag
válasz
westlake #6218 üzenetére
Köszi a választ!
procit próbáltam, everest-tel, meg orthos-szal, de nem problémázott. Win újra lett telepítve és utána is fagyogat. Szerintem is alaplap, csak nemtudom melyik része, és már érdekel, mert ez a második hp alaplapos ügyem 1éven belül...
Tapasztalataim szerint hajlamosak a hp-k a touchpad alatt melegedni, de nagyon. Lehet, hogy ott halt be valami? Csak mert ha valószínű, akkor "ráturbózok" egy ventit -
törölt tag
Sziasztok!
Még mindig nem találtam meg problémámra választ, valaki tudja?
Mégpedig: Ha lecsukom laptop tetejét, akkor nem tölt a gép...nem szakad meg a net, de teljesen leáll a letöltés, kinyitom akkor újra felgyorsul, összes energiatakarékosság kikapcsolva van, 230V-ról megy és így is.
6735s -
Labrador
tag
Mik a tapasztalatok HP-nál az akksival kapcsolatosan? Nekem most így másfél év után csökkent a 3 órás üzemidő 3 percre. Roppant idegesítő... (NX7300)
-
mobbo
senior tag
amd sempron procis hp laptop 1giga ram
gyari vista home basic sp1erdemes beledugni meg 1 giga ramot? a legalapabb dolgok mennek csak rajta (firefox, gmail, skype+webcam)
-
Ginew
aktív tag
na emberek, itt a feladvány...
nem megy a wifi, aztirja mindig hogy korlátozott a hozzáférésem..
ha kihuzom, meg bedugom az access pointot akkor 1 ideig megy, viszont utána lehal, pedig régebben ugyanigy ahogy van meg ment rendesen. Lehet a notebook hálozata van oda? driver vagy valami? hozzáteszem hogy jovolt, a notebook nemvolt itthon 2 hétig, majd mikor ujra de már nem megy ez a matyi.. ötlet? -
Enjoy
addikt
Sziasztok!
Hamarosan szeretnék venni egy HP notit legalább 2GB Rammal és 150-200gb vinyóval. 14-15,4 képátló, vagyis asztali noti érdekelne.
Mindez lehetőleg 120-130k-s áron. Tudnátok javasolni egy-két gépet, esetleg boltot? -
zetecR
addikt
válasz
xcbiker #6104 üzenetére
Még mindig a WWAN-kártyával szenvedek.
Egy laptop-alkatrészes cégnél találtam 30e-ért egy dv 2500 Pavilionból kioperált kártyát, az tuti jó lenne bele, de csak 3.6/384-et tud. Nem mintha most nem lenne elég, viszont a 3G-s világ is rohamosan fejlődik.
Az e-bay-en pedig kb.18e-ért találtam Option GTM380-as HSUPA kártyát, Dell és Asusokban tuti megy, Thinkpad-edben viszont nem; úgyhogy megint ott tartok, hogy mi lenne nálam.
Hol lehetne ennek utána nézni, ill. mitől függ az, hogy az egyik megy benne, a másik pedig nem?Ja meg még valami. A beépített hangszórók sztereók, vagy csak nálam szól féloldalasan?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó/HP ZBook 15 G3 /I7-6820HQ/16GB DDR4/VGA M1000M 2GB/Win 11Pro/15,6" FHD/512GB M.2NVMe!!!
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Szép! Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T2000 4GB
- Lenovo LOQ 15APH8 gamer laptop 15,6" 144Hz, AMD Ryzen 7
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest