Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zoli62 #17716 üzenetére
Ha tönkremegy egy cella, akkor be sem kapcsol a gép, mert nincs meg a kellő feszültség. A te esetedben is az általános elhasználódás miatti kapacitáscsökkenés fordult elő. Ez azt jelenti, hogy idővel az akkumulátorban lévő kémiai anyagban olyan változások állnak be, ami miatt már nem tudja az eredeti mennyiségű energiát leadni.
-
pumukli23
senior tag
válasz
zoli62 #14775 üzenetére
Nemrossz, de ettől olcsóbban is megkapod (tippre 140k). De a helyedben olyan gépet néznék, amihez már ddr3as ram van, pl hp probook 4520s renewként, sokkal frissebb gép, fém borítással és dupla annyi garanciával mint a linkelt 610.
Esetleg még 620as hp -
adm
őstag
válasz
zoli62 #14452 üzenetére
a windows nagy valószínűséggel kilőve ha wifivel és a routerrel nem produkálja.
a hálókártya nagy valószínűséggel kilőve ha routerrel nem produkálja.két lehetséges variáció maradt, az első hogy egy másik gépbe dugod a bejövő kábelt, a másik hogy a géped kipróbálod hasonló körülmények között.
ha nálad jelentkezik egy másik géppel is akkor akár a digi eszköze is hibás. ha nálad és máshol is csak a notiddal jelentkezik, akkor passz és használd routerrel.
-
spyduck
nagyúr
válasz
zoli62 #12264 üzenetére
Én biztos nem venném meg! Amit én bátran megvennék és hasonló árkategóriában van az a:
HP Compaq 8710w \ 8710p \ 8510w
Ha viszont másik gyártót nézel akkor:
Lenovo Thinkpad T500 \ T400 (azt is csak akkor ha nem nyikorog a palmrest és nem lélegzik a billentyű--> ezek sajnos típushibák.)
Én jelenleg a 8440-es 8540-es szériára várok. Ha a zátszerkezet nem olyan elbaszott mint a 30-as szériánál akkor váltok ha nem akkor marad ami van. -
mrbego
aktív tag
válasz
zoli62 #12217 üzenetére
Megnéztem, és nincs sajnos ilyen lehetőség nekem. Még úgy is próbáltam, hogy a recovery DVD-ről bootoltam és ezt is F8-al indítottam, de csak ugyanaz angolul.
Na de mindegy, ha esetleg egy évben egyszer kell a kalóz Vistát elővenni egy boot javításához, azt még kibírom. -
mrbego
aktív tag
válasz
zoli62 #12096 üzenetére
Szia
Nekem nem volt előtelepítve, hanem később magam töltöttem le a Microsoft oldaláról, és nem kellett hozzá hotmail-es email cím, jó volt a freemail-em is. Erre küldtek egy trial kódot, amivel nem 20 vagy 30 indítást lehet elkövetni, hanem regisztálva lett ugy kb 2 hónapra. De nem sokáig használtam, mert bazi sokat tett fel, és nekem személy szerint nem is tetszik ez az uj moder felület. Nekem jobban használható az Office 2003 az összes frissítéssel és az Office 2007 kompatibilitási csomaggal. Így nincs gonodom az uj (.docx, .xlsx stb) formátumokkal sem.
-
-
-
-
Scrym
tag
Üdv.!
Azt nem kérdeztem, de gondolom ez az új trendi a HP-nál, vagy mit tudom én. De az tutti, hogy nem csak én nem kaptam, mások se. Biztos spórolnak a DVD-kel!
Nekem sincs amúgy bajom a noti-val játékon kívül "mindenre" jó!
A Vista sem volt olyan förtelmes, csak én elég maradi vagyok, szívesebben használok olyat amit már ismerek oda-vissza és jól bevált!
Amúgy közben feldobtam mellé a Win7-t, egész jó, minden megy, az összes eszközt felismeri, csak valamiért a Touch Pad-ot nem ismeri fel rendesen, mert minden második indításkor nincs egér!
Gondolom kéne neki driver! Majd megsasolom, hátha a Vistáé jó hozzá.Köszönöm mégegyszer Mindenkinek a sok hasznos információt!
-
Scrym
tag
Igen vágom! És ez a lényeg számomra, csak hogy elegendő e a D-t meghagynom? Ez a kérdés. Ennyire érthetetlenűl írok, sorry!
Csak attól félek most szétkapom a C-t, útána fog e menni a Recovery, szóval, hogy teljes egészben a D-n van e, mert találtam a C-n is rejtett mappákat. -
Scrym
tag
Igen XP CD-vel Bootoltam.
Na hát igen, erre gondoltam én is, meg már hallottam mástól is, hogy ilyen van. De ezt nem lehet amúgy kiütni valahogy? Valami BIOS beállítás esetleg?
Igazából ez bosszant eléggé, hogy nem tehetek fel bármilyen op. rendszert, csak akkor olyat amit a HP támogat?!?!?!?!
És mi van akkor ha én mondjuk veszek magamnak egy Vista Ultimate-t. Nem tudom majd használni? -
Scrym
tag
Üdv.!
Ahogy nézegettem a HP oldalát, megtaláltam mindenhez, az XP drivert. Csak azt nem vágom mi volt az a műsör, hogy mikor be-bootoltam a gyári XP-mmel kék halált dobott. Valami BIOS beállítás? Erről nem tudsz valamit? Vagy valaki más esetleg?
És ezeket a Recovery lemezeket ingyen lehet amúgy igényelni?
Neked is ez a típus van amúgy?hp6730s:
* Pentium® Dual Core T4200 (2,0 GHz) processzor
* Magyar nyelvű Microsoft® Windows® Vista Home Basic operációs rendszer
* 15,4" WXGA kijelző
* 2 GB RAM
* 250 GB HDD
* DVD +/-RW optikai meghajtó -
Scrym
tag
-
Scrym
tag
Köszi a válaszodat!
Egy deka CD-t nem kaptam hozzá.
T-Mobilnál vettem, mobilinternettel, Aranytárskártyával.
Minden a winyón van rajta. 3 partíción. Amúgy Vista Recovery van az egyik partíción.
Úgy nincs bajom a Vistával, mert elég tűrhető, főleg amire én használom a gépet (Internet, irodai alkalmazások, stb.), csak gondoltam fel dobom az XP-t is.
Meg hát maga az érzés zavar, hogy le vagyok korlátozva egy operációs rendszerre. Valahogy ki lehet kerülni ezeket a dolgokat nem? Pl. tegnap a Boot menüben nem is találtam olyat, hogy CD-ről Boot-oljon. Azt végül is beraktam az XP lemezt és be Boot-olt magától. El is kezdte tölteni a szokásos dolgokat, azt egy idő után kék halál!
Gondolom valami BIOS beállítás, hogy nem engedi fel, nem?
Amúgy én is megvagyok elégedve vele, az aksit még nem volt alkalmam igazán tesztelni.
Köszi a segítséget! -
adm
őstag
ennyiért szinte biztos, hogy nem vállalnak javítást 24 órán belül. nem kevertél össze valamit?
+1 éves carepack - 23k
+2 éves carepack - 35k
és ezekhez jöhetne
a 3éves helyszíni garancia - 42k -
adm
őstag
általában érdemes bővítést venni igen, de a kondíciók kérdésesek.
a 24 órás kiszállást úgy érted, hogy 24 órán belül elszállítják? csak mert a helyszíni garanciánál, amikor kimennek a helyszínre javítani vagy egyből cseregépet visznek az munkanapokon 8-16-ig működik. (gyakorlatban a következő délelőtt)
a másik az ár. ennyiért a compaq modelleket 1-ről 3 évre lehet bővíteni általában.
-
t-bali3
senior tag
Garanciával minden rendben, bár még szerencsére nem kellett élnem vele, úgyhogy csak abban kell reménykedned, hogy nehogy kifogj egy rossz példányt, de az már csak a szerencsétől függ, vagyis inkább a szerencsétlenségtől, mert azért mélyen remélem, h több a jó, mint a rossz...
Ja és ha jól emlékszem volt ott egy olyan oklevél a boltban, hogy "HP kiemelt partner".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Eredeti játékok OFF topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Revolut
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged