Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
- Akkor most mekkora lesz az az akku?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
capafog23
őstag
Pár napja írtam hogy a laptop dv-5 1160eh csak hálózatról megy, meg villog a villám led, meg néha világít.
Ma rávettem magam felhívtam a hp ügyfélszolgálatot, nagyon normálisak, segítőkészek voltak 25 perc alatt sikerült megbeszélni mindent, le kellett futtatnom egy akkumlátor tesztet, azt mondták hogy akkumlátor hiba, postán küldenek egy másikat, 2 hét.
Arra számítottam hogy elviszik majd 1 hónapot ülnek rajta vagy ilyesmi, így legalább tudom tovább használni munkához, nem baj hogy nem megy addig aksiról. -
mrbego
aktív tag
válasz
zoli62
üzenetére
Szia
Nekem nem volt előtelepítve, hanem később magam töltöttem le a Microsoft oldaláról, és nem kellett hozzá hotmail-es email cím, jó volt a freemail-em is. Erre küldtek egy trial kódot, amivel nem 20 vagy 30 indítást lehet elkövetni, hanem regisztálva lett ugy kb 2 hónapra. De nem sokáig használtam, mert bazi sokat tett fel, és nekem személy szerint nem is tetszik ez az uj moder felület. Nekem jobban használható az Office 2003 az összes frissítéssel és az Office 2007 kompatibilitási csomaggal. Így nincs gonodom az uj (.docx, .xlsx stb) formátumokkal sem.
-
kisza25
félisten
erről a notiról szeretném kikérni a véleményeteket
HP DV6-2012eg kb 159eFt
ez az új athlon II m300 is annyira melegszik mint az elődök?
hol van teljesítményben az Athlon X2 QL 65-höz képest?
főleg a melegedés a zaj és az esetleges problémák érdekelnének ezzel a szériával kapcsolatban
-
zoli62
addikt
Van egy-két kérdésem az MS Office-al kapcsolatban. A Hp laptopok Office Ready, azaz előretelepítve rajtuk van a 2007-es Office 60 napos próba, általában a Pro változat. 25-ször lehet használni aktiválás nélkül. Elvileg kellene lenni hozzá trial kulcsnak. Én nem találtam. Micosoft oldalon részletesen le van írva, hogy lehet hozzájutni, kell hozzá Hotmail-es cím. Microsoft ügyfélszolgálat szerint viszont a Live ID-vel letöltött Pro próbaverzióhoz kapott kulccsal nem használható az előretelepített Office próbapéldányként A Windows asztalon viszont ott van a 60 trial változat aktiválási segédje Akkor most mi az igazság ebben az ügyben? Ki mit tapasztalt?
Magam részéról az a véleményem, hogy ez trial liszensz kérés és letöltés csak az amerikai angol változatban járható út.
Másik kérdésem. A Recovery lemezzel való gyári állapotba történő visszaállítás után az Office ugyanúgy használható 25 alkalommal aktiválás nélkül, illetve ujraindul a trial időszak is? -
adm
őstag
válasz
petty88
üzenetére
"hoszabb használat után (kb. 1-1,5 óra)" - akkor egy 8 órás munkanapon 10 órát dolgozol a noti miatt és 6-7x is kell pihentetni?
rövidtávon emeld meg a hátulját vagy tegyél alá hűtőpadot esetleg takarítsd ki. ellenőrizd, hogy be van-e kapcsolva az energiagazdálkodás.
hosszútávon cseréld le egy munkára alkalmas notira, asztali gépre...
-
petty88
csendes tag
Sziasztok!
egy HP Pavilion 1120eh notebookom van, win7-el használom. Az a problémám vele, hogy nagyon melegszik a gép, és nagyobb terhelés mellett(játék, CAD tervező program), hoszabb használat után (kb. 1-1,5 óra) a gép magától lehibernálja magát, ami elég zavaró
Gondolom ez valami védelmi dolog, hogy ne melegedjen túl. Van erre valami megoldás? A HP-seknek is elküldtem a problémát, azt írták, hogy frissítsem a BIOS-t, ami meg is történt, de a probléma még mindig fennáll, bár talán kevésbé hangos a venti, meg később hibernál le, szóval valami javulás azért van. Valami ötlet? Előre is köszi! -
kozyadam
tag
akkor bocsi. azt hittem ilyesmi leírásra gondoltál.
sajnos nem tudom, hogy BIOSban lehet-e beállítani USB eszközt bootolni.
kicsit nézz körbe, keresd meg a boot sorrend lehetőségét vagy ilyesmi.
Nekem úgy van, hogy a boot sorrend beállításnál, ami eszközöket letiltottam, azok előtt felkiáltójel van. szal pl floppy, hálózat...ha nem találsz ilyesmire vonatkozó beállítást, akkor erős a gyanúm, hogy a holnapi nap folyamán 1 tapasztaltabb fórumtárs segítségedre lesz, ha megint feldobod a kérdést.
-
black1
csendes tag
Segítséget szeretnék kérni. Most ajánlottak egy HP Pavilion dv2500 típusú gépet. Teljesen tudatlan vagyok ebben a témában de az öcsémnek -aki szintén nem ért hozzá- megtetszett. Annyi a baja, hogy néha becsíkozódik a kijelző, az eladó szerint valami szalagkábelt kellene cserélni, mert ha megmozgatja a kijelzőt, akkor helyreáll. Ez nagyon zsebbenyúlós művelet?
Egyébként 50-et kér érte, ez reális lehet?
Előre is köszi a segítséget! -
kozyadam
tag
google. 1. találat
-
kozyadam
tag
valószínűleg semmit nem kell állítgatni BIOSban.
hagyd meg a recovery partíciót.
ha feltetted a Win7et akkor frissíts drivereket. amihez nincs Win7 driver, ahhoz szedj Vistásat.ha belőtted a gépet, és minden megfelelően működik, és tényleg nincs szükséged a recovery partícióra, akkor szüntesd meg a lemezkezelőben, és csapd hozzá egy másik partícióhoz.
-
mobbo
senior tag
adott egy hp 6715s laptop
vista basic van rajta gyarilag, elore telepitve + recovery particio, rajta a vista basic (a sok hp-s faszsaggal)ha most fogom a NEM hp-s, hanem sima bolti win7-et, simara csiszolom a vinyot (vista recovery-t is letorlom) es felrakom, mukodni fog normalisan a gep?
biosban kell allitani valamit?thx a valaszt
-
Khelben
nagyúr
válasz
Bull Boss
üzenetére
A régebbi hp-k csináltak olyat, hogy csak a hp által engedélyezett wifi kártyákat fogadták el. Én nem bíznék benne nagyon, hogy az lcd panellel nem ez a helyzet. Persze lehet, hogy azóta fejlődött valamennyit a tudomány, utoljára 5-6 éve volt ilyen dilemmám, amikor a 9010-esbe akartam wifit tenni, de nem leltem hozzá hp-sat.
-
Bull Boss
őstag
válasz
Bull Boss
üzenetére
no a gép szétszedve apró darabjaira! (HP 530) Már csak az lenne a kérdésem, hogy HP és Asus 15,4 es fényes kijelzője között lehet különbség?! mármint a csatlakozóiban? vagy ez általában szabvány? Alul a fő csatlakozója: 40 pines (2x20) az inverterbe menő ág: 7 pines és 2 pines. Maguk a csatlakozók szabványak? esetleg még a kábelköteg kiindulóponja az lcd panel tetején lehet univerzális ?
Lécci valaki help ! -
-
bigga
aktív tag
Hi!
Akadt egy kis problémám, remélem ti tudtok segíteni... Vettem nemrég egy HP Pavilion ZE4300as notit, tom régi darab, és szeretnék bele memóriát venni, mivel 512 a mostani és hát ez finoman fogalmazva is kevés manapság. Nos mivel nem mai a kicsike, ezért az lenne a kérdés mennyi ramot kezelhet le maximum? Meg milyen nagyságú modulokat? Mert 266osak kellenek bele, abból lenne többféle méretben, csak ezért vacillálok. Körbenéztem már a neten, de nem sok használhatót találtam.. Remélem van itt még valakinek elfekvőben.
Ja, a prockója meg vészesen melexik, kis terhelés, mondjuk egy videolejátszás alatt, eléri a 60-70 fokot is. Ez normális? Athlon XP van benne..
Előre is thx -
-
Bull Boss
őstag
Sziasztok! HP 530as notim van törött a kijelzője. Asuséból jó lehet bele a 15,4 Wxga? házilag szeretném megoldani a cserét, hogyan essek neki? látom felül van pár kis gumi pöcök azok alatt vannak a csavarok. a gépalját is meg kell bontani hozzá? lécci valaki help

-
törölt tag
nekem HP Pavilion Dv 7-1001eg em volt de eladtam!
egész jó volt a 17 col de procija amd athalon x2 dual core ql-60 as 1.8 as volt és nem lehetett cserélni!
az amd szerintem nem az igazi...
aki amd párti attól bocs

-
Bögre
aktív tag
Tudom, nem beárazós topik, de az idelátogatók biztosan jobban képben vannak a HP árakkal. mint jómagam. Karcmentes 6910p, asztalon használt, nem hurcolt, 14,1" 1280x800, T7100, 2GB RAM, 120GB HDD, intel X3100, DvD RW, kártyaolvasó, ujjlenyomat, angol XP. hp táska, wwan. Gari 2010 vagy 2011 augusztusig. (ezt még meg kell néznem otthon) Mennyit lehet kérni érte ha el szeretném adni?
-
cellpeti
nagyúr
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Szia itt is megmondom,hadd tudja mindenki.
Meg kell kérdezni herendi-t,mert elég sok dolgot tud szerezni HP notikhoz.
-
-
vinistv
tag
Sziasztok! A HP kategóriából talán a Compaq 615 NX560EA az, amit nyugodt szívvel ajánlani tudok. CPU elég jó: AMD Athlon 64 X2 QL-64 (2,1 GHz, 1 MB), RAM is elfogadható: 2 GB DDR2-800, HDD lehetne 1 kicsit nagyobb, de elmegy: 320 GB, 5400 RPM, SATA, a videokari nagyon odavág: ATI Radeon HD3200, és külön megér 1 pirospontot hogy a gépbe 1 beépített 2 megapixeles webkamerát tettek...
-
-
válasz
StArScReAm89
üzenetére
igen, kell tudnia!
avman hülye kérdés, de elem ok?

-
törölt tag
egy rövid és kínos acer kitérő után újra a hp noti tulajok táborát gazdagítom egy 5310m-el. esetleg valakinek nincs ötlete arra, h miért laggol a bluetooh egér? ma egész nap jó volt, pár órája használhatatlan.
driver le, fel megvolt. újracsatlakozás megvolt csomószor, mindenféle variációban. legújabb widcom drivert levadásztam.
az egér egy genius bluetooth navigator 900, win7. -
StArScReAm89
csendes tag
Valaki megmondaná hogy a HP Pavilion DV5 1140 EH írója a Power 2 Go nevű programmal amit hozzá adtak tud-e dupla rétegű DVD-t írni?
-
válasz
zsolti1985
üzenetére
ez 100%, hogy nem inverter gond.
2 dolog lehet:
1, alaplap és kijelző közötti kábel
2, maga a TFT panel. Próbáld meg megnyomogatni a burkolat leszedése után a TFT panel felső élét végig, de óvatosan, nehogy hozzáérj valamelyik csatlakozóhoz -
válasz
zsolti1985
üzenetére
szerintem egyiksem.. inkább kábel...
garis még? vagy már nem? -
SonicVersus
tag
válasz
zsolti1985
üzenetére
Hali!
Nekem volt egy Dell Inspironom, az ugyanezt produkálta és garanciában megcsinálták! Megfőtt a videokarid!
-
BluEyes
őstag
Compaq Presario CQ61-320SH
A HP honlapján (még) nincsenek xp-driverek hozzá. Mielőtt még a nattudású PH-kedvencek kitalálnák, hogy nemtámogassaja zikszpét, beírom ide, hogy mi kell hozzá:
Ati.com-ról:
SMbus driver
HDMI audio driver
Vga driver (ezt esetleg meg lehet patkolni a DriverHeaven-féle Mobility modderrel, de nem létkérdés)HP honlapról:
sp46630 (Atheros wifi)
sp46511 (IDT audio)A lan a sima Realtek fast ethernet NIC, tapipadnak egy friss Synaptic driver kell, Quick launch meg kinn van a HP-nál a noti saját lapján. AMD processzordrivert a winupdate felteszi, kamera megy az alap xp driverrel. A kártyaolvasó lehet kérdéses, most nem tudom lepróbálni, de nincs ismeretlen eszközöm, úgyhogy alighanem az is megy.
Ennyi. -
meszi001
csendes tag
Sziasztok,
érdeklődni szeretnék hogy van-e valakinek tapasztalata a következő géppel:
HP 4310s-NX580EA
12"/13"-as gépet szeretnék, ez most egyenlőre a Lenovo S12-vel versenyez :-)
Köszi előre is!
-
mrbego
aktív tag
Hali
Nem tudja valaki, hogy a gyorsulásérzékelő a gépembe van beépítve, vagy a merevlemezbe? Azaz egy másik merevlemezzel is működik e a HardDrive Protection?
Köszi -
apuc
őstag
Vennék HP notit- garival, Win 7 vagy vista Home Premiummal-nem AMD-s procival max 130. ig.akinek van , írjon.
Renew is lehet, lényeg a megbízhatóság, és szoftver rajta
-
-
zsolti1985
csendes tag
Hali!
Van egy HP NC6120 notebookom aminek ezt produkálja a kijelzője:

Ha valaki tudna segíteni az jólenne, hogy most a kijelző ment e tönkre vagy csak az inverter.
Monitor kimeneten tökéletes a kép!
Válaszokat, ötleteket priviben is várom!
-
Retr0
tag
Sziasztok.
Egy ismerősöm ebayről készül rendelni egy HP HDX 16ot.
Az eladó megbízhatónak tűnik, de a gép az USA-ból jön.A garancia, hogy megy hpnál?
Szériaszám alapján megnézhető és rendezhető, vagy feltétlen kell hozzá valamilyen papír?Illetve ezeknél a gépeknél lehet cserélni a hdd-t?
Illetve úgy összességében ajánljátok ezt a típust? -
rekid
addikt
válasz
JagdPanther
üzenetére
ha meg garis akkor semmi gond hivatalos hp szerviz. hivd fel őket!
-
herendi
tag
válasz
JagdPanther
üzenetére
Szia!
Erdekes ez a melegedes, mert nekem volt egy csomo 6910p-m, de nem melegedtek.
Ha eszreveszik, ugorhat a gar
Ha a bill-t kiszeded (alulrol 3 csavar, felul 4 pocok), akkor vmennyire lathato lesz a cooler, esetleg ki tudod fujni v. szoszt ki tudod szedni. Ha jobban szet akarod szedni, pasztazni, az eleg jo moka lesz lesz.
-
rekid
addikt
válasz
JagdPanther
üzenetére
ide vidd itt eleg gyorsak.
Vszinu ujrapasztazas segit. -
JagdPanther
aktív tag
Sziasztok
van egy másfél éves 6910p-m és melegszik mint az ÁLLAT. teljes terhelés alatt gond nélkül eléri a 95C°ot is, energiatakarékos módban pedig 50C°. Fél éve már elvittem kitisztíttatni, nagyjából csökkentek a hőmérsékletek, de azóta ismét tűzforró. Garanciában 1-2 hét alatt lennének hajlandók megnézni, annyi időre viszont nem tudom nélkülözni a gépet.
Kérdés 1.: ha szétszedem akkor a gari elveszik?
Kérdés 2.: elég ha csak a ventit pucolom ki, vagy pasztázzam is újra? Ill. milyen típusú pasztát(sima, ezüst, gyári) használjak? -
szabirz
csendes tag
Sziasztok!
Hogyan tudom megváltoztatni a HP laptopomon ctrl+shift+C billentyűparancsot?
Kellene egy másik programhoz... le lehet tiltani vagy ilyesmi?
Egyébként a HP Healt Chek rendszerellenőrzőt nyitja.
Légyszi segítsetek .... köszönöm -
SonicVersus
tag
Üdv Mindenkinek!
van egy HP 510 es notim, raktam rá win 7et
, minden drivert felrak magának kivéve az audiot ,Conexant CX20468 Audio. A gyártó honlapján sincs ,és eddig sehol nem találtam.
Valaki esetleg megoldotta már ezt a problémát??? -
szoltn
csendes tag
Üdv!
Sírjak, ha olyan notebook-ot választok amibe nincs wifi n? Már annyira megijesztett a dolog, hogy megfordult a fejemben, hogy Compaq 610-est veszek, mert abban van. Tudom, hogy abban elég szoft a VGA (GMAX3100), de van esetleg jó tulajdonsága is? Ez a gép összeségében jobb mint a FuSi V6555? Bocsi a sok kérdés miatt.. -
Aprósólyom
addikt
válasz
Khelben
üzenetére
Figyu srácok, ne OFF-oljátok légyszi szét a topicot! Ugye ez nem is HP-s probléma hanem Vistás annak ellenére, hogy HP gépen van a probléma. Arra pedig itt a megfelelő topic: windows_vista.
Illetve hardveres jellegre hamarabb segítenek itt: azonnali notebookos kérdések órája, mint itt a HP-s totyikban.

-
Khelben
nagyúr
válasz
Mszabi8
üzenetére
Ha esetleg van másik géped, akkor át lehetne tenni abba a vinyót és ott leformázni. De ha másik oprendszer se indul, akkor gyanús, hogy valami hardverhiba lesz, alaplap vagy memória. Nem tudom, hány memória modul van a gépben, ha kettő, akkor esetleg próbáld ki őket külön-külön.
-
Aprósólyom
addikt
ÜDv mindnekinek! Nekem HP nc4200 notim van. Én csak ajánlani tudom minenkinek aki nélkülözni tudja hordozás közben az optikai meghjatót, kicsi és olcsó notit keres, mert ez hazsnáltan olcsó. Megbízható, mert üzleti, és teljesítménye mindenre elég, aki átlagfelhasználó. Strapa kis notesz. Fél éve nyúzok egy ilyet. Akinek esetleg kérdése van , PM-ben szívesen válaszolok.

-
Mszabi8
csendes tag
Előtte még ezt irja ki: [link]. Bármelyiket kiválasztom ugyanúgy nem megy tovább. Ha a safe mod-ra megyek akkor fájlistát ir ki egymás alá igy: Loaded: \Windows\System32\drivers\crcdisk.sys - és ennél a fájlnál ugyanugy megáll mint annál a csíknál.
Ez mitől van h egyszerűen nem akar tovább menni??? 
-
Mszabi8
csendes tag
válasz
Khelben
üzenetére
Elindítottam a bootolást a telepítő CD-ről és annál is ugyanazt csinálja (nem megy tovább a csíknál amikor tölti be a windowst. Ennél nem megy tovább:[link]) Csak azt tudom ilyenkor csinálni hogy kikapcsolom a laptopot.
Megpróbáltam ujratenni a gépet de ez nem lehetséges mert amikor kiírja azt hogy nyomjak meg egy gombot akkor betölti a vista fájljait és ezután bejön ez a csík és innen már nem megy tovább. Ismét csak kikpacsolni tudom a gépet.
Hiába várom hogy betöltse magát ez nem sikerül. (kb. 45 percig vártam...) -
Mszabi8
csendes tag
Hello!
Van egy nagy problémám. A HP laptopomon vista van és mivel nem rég volt újrainstalálva csináltam a windows frissítéseket, de egy párat nem akart telepíteni. Hiába próbáltam többször akkor se telepítette. Ezt a számú hibát irta ki azt hiszem: 80074092.
Google-ban rákerestem és nem pont ezt találtam, talán ezért is nem indul el most a gép.
[link] - miután ezt megcsináltam és restartoltam a gépet azóta nem indul el. Kiirja a safe mod-ot meg az utolsó helyes működésű állapotot, meg azt h Start windows normally. Bármelyikre is megyek a 3 közül a következő lépesben csak tölti a windowsot de nem jön elő semmi. Kép: [link] Segítsetek!!! -
Sziasztok!
Compaq Presario CQ61-315SH VL289ea-hoz kellene xp audio driver vagy ötlet a típusára.
Köszönöm! -
spyduck
nagyúr
Sziasztok!
Olyan kérdésem volna, h DV9000t-hez vannak-e Win7-es driverek?
Az ujjlenyomat olvasót mivel lehet éltere kelteni? -
tudosbagoly
csendes tag
HP dokkoló, akinek kell:
[link] -
Magnum_
nagyúr
sziasztok! 6930p-n hogyan kell a görgetősávot aktiválni, hogy működjön?
-
cellpeti
nagyúr
Mennyit eszik sacra a BT az akksiból?

-
havefun
csendes tag
Sziasztok!
Játékos laptopot szeretnék venni, de nem találok a következő két géphez felszereltségben hasonlót. Azok közül, amiket eddig láttam egyikben sincs hasonló proci és videókártya, netto 230-250 (max. 300) körüli áron. Tudnátok ajánlani párat, amik felveszik a versenyt a következőkkel?
ACER Aspire 7740G-434G64MN gép, tesztet nem találtam, csak hasonló gépről: teszt
- Nem szeretném, ha zavaróan melegedne a kezem alatt nagy teljesítménynél (játék közben).
- Kijelzője melyiknek jobb?
- Melyik készül jobb anyagokból? MSI-t a tesztben eléggé leszólják a felső részének hajlékonysága miatt. ACER-ről ilyet nem olvastam, de még sosem volt ilyen laptopom.ACER-ektől kicsit tartok, több rossz dolgot is hallottam róluk, ráadásul csak 1 év garancia van a gépre, szemben az ASUS-al, ahol 2 év a garancia!
-
-v-
addikt
válasz
Khelben
üzenetére
Nekem nincs ilyen menüpont, de ez a trusuite meg már alkalmazásnak tűnik: http://www.authentec.com/truesuite.cfm
Épp ezt kérdeztem
Ez nincs benne a driverben.. legalábbis nekem fent van az, de ez biztosan nincs.
Bár igazából mindegy, mert ez az új hp progi úgy látom már win7 kompatibilis, csak az elődjével volt gond meg volt ilyen lassú úgy látom... -
havefun
csendes tag
Sziasztok!
Vennék egy HP Compaq 615, Cikkszám: WD661ES#AKC [notebookot].
Pár kérdés a géphez:
- 32bites vagy 64 bites a processzor (nem találok egyértelmű jelzést rá)?
- Érdemes lenne feltennem rá Windows7 Ultimate x86-ot, vagy 64 bites proci esetén inkább válasszak 64 bites Windows verziót? -
kacsyx
aktív tag
válasz
jorden06
üzenetére
A HP oldalán fent levő Quick Launch Buttons-t rakjátok fel. Én ezt használom a sokat szidott Win 7 Ultimate-el, de nekem hiba nélkül megy minden.
A Protect Tools-nál pedig a böngésző jobb felső sarkában (a tálcára lerakás gomb mellett) tudjátok beállítani, hogy melyik weboldalnál mit csináljon, de akár ki is kapcsolhatjátok. Én szeretem, mert olyan programokhoz, weboldalakhoz is beírja magától a jelszót (ha akarom), ami egyébként nem jegyzi meg soha.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell 2in1,Érintős,12.gen.Intel Core N100(4x3,4Ghz)INTEL UHD VGA,DDR5 RAM,Nagyon jó akku
- Lenovo LOQ 15ARP9 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7235HS - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 - 1,5 év gari
- Újszerű Asus ROG Flow i9-13900H NVIDIA RTX4050 ROG Nebula QHD+ DCI-P3 Pantone gamer laptop tablet
- Asus 15.6,core i3 5005(4x2,0Ghz)IntelHD VGA,8-16GB RAM,SSD,,Win.11,Jó akku
- Lenovo Legion Pro 5 Új RTX 5070 / i9-14900HX / 32GB DDR5 / 1TB NVMe
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Xiaomi 17 Ultra 512GB Starlit Green Karcmentes állapot 16GB RAM 2029.03.05 Media Markt Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition ( Lemezes Slim PS5 Konzol.)
- HP EliteBook 650 G9 15" Laptop! I5-1245U / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Gondolom ez valami védelmi dolog, hogy ne melegedjen túl. Van erre valami megoldás? A HP-seknek is elküldtem a problémát, azt írták, hogy frissítsem a BIOS-t, ami meg is történt, de a probléma még mindig fennáll, bár talán kevésbé hangos a venti, meg később hibernál le, szóval valami javulás azért van. Valami ötlet? Előre is köszi!
Lécci valaki help !

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

, elnézést. A kérdés végeredményben az, hogy melyik jobb?
Ez mitől van h egyszerűen nem akar tovább menni??? 

Pyttawrx