- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
- Yettel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kikapcsolhatja az AirDropot az Apple az EU-ban
Új hozzászólás Aktív témák
-
tupacamaru
veterán
válasz
pumukli23 #18035 üzenetére
Itt találtam hozzá kis videós leírásokat, csak be kell regisztrálni hozzá.
Saint_ Sikerült kipiszkálni és kífújatni levegővel.
SeniorTilla Hát ha az Infinity kijelző azt jelenti hogy van a panel előtt egy vékony plexi lap akkor az.
Egyébként nagyon jó megoldás ez, főleg kisgyereknél.
Nem sikerült teljesen szétszedni de így is sikerült a porszemcséket eltávolítani. Az egyik rögzítő csavar nem volt jól meghúzva és szerintem ott ment be a por.
-
tupacamaru
veterán
A DV7-esek a kijelzőjét szét lehet szedni valamilyen módon? Beszállt pár darab porszemcse és ki kellene takarítani.
-
tupacamaru
veterán
-
tupacamaru
veterán
válasz
Chuwakka19 #9778 üzenetére
Ha W7-et akarsz felrakni akkor én itt kereskednék a helyedben.
Vista 64 bit
-
-
tupacamaru
veterán
válasz
venember83 #9327 üzenetére
Szerintem ezt a hibát nem lehet illesztő progikkal megoldani. Nem próbáltál meg a lemezegységhez firmware-t keresni és frissiteni??
-
tupacamaru
veterán
Vista 32bit, de ha más rendszerhez kell akkor csak ki kell választani.
Download Drivers->Download Drivers->Product Series->GeForce 9M Series (Notebooks)
-
-
tupacamaru
veterán
válasz
Zoli1222 #7454 üzenetére
Azt neked kell eldöntened hogy megéri-e neked.
Mi most vettünk a páromnak az asztali gép helyett egy DV7-est. Eleve olyat néztünk hogy egy pár játék azért elfusson rajta és nagy kijelzője legyen. A nagysága és a súlya nem számított mert nem lesz a lakásból kivive. Az árából egy csúcsszuper asztali gépet tudtunk volna venni, de az helyhez lett volna kötve.
Legelőször azt kell eldöntened hogy mihez szeretnéd használni és csak utána nézelődni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Robogó, kismotor
- Milyen légkondit a lakásba?
- One mobilszolgáltatások
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD Magyar
- ELADÓ ASUS Vivobook 15 (X1504VA) Notebook - 15,6" Intel i5-1335U, 8GB, 512GB SSD, Win11
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged