- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nick906
csendes tag
válasz
Khelben #9640 üzenetére
THX az eredményekért.
Közben 6530b lett. Majd én is megnézem h mit bír akku terén.Más: esetleg van aki ugyanilyen, vagy más hp notira próbált ubuntut tenni?
Ha van ilyen akkor h sikerült megoldani h ubuntu alatt be lehessen kapcsolni a wifit. Eddig nem reagált az érintő gomb, csak úgy hajlandó működni h win alatt bekapcsolva hagyom, majd ubuntu. -
Nick906
csendes tag
-
Nick906
csendes tag
-
Nick906
csendes tag
-
Nick906
csendes tag
HP CarePack-el van valakinek tapasztalata?
Leginkább az érdekelne h mennyi az a vásárlástól számított idő, amin belül megvehetem ezt a garibővítést?
Tehát ha veszek egy notit és erre 2 év gari van, akkor vehetek Care Pack-et a gari lejárta előtt 1 héttel és így lesz + 3 év garim, vagy csak vásárláskor vehetek és innentől kezdve számítják a 3 évet? -
Nick906
csendes tag
A notebook.hu-val kapcsolatban nagy vita alakult ki pár hsz-szel visszább.
Nekik: [link]Ezzel nem akarok beszállni a vitába, sőt nem is akarom újraindítani.
-
Nick906
csendes tag
válasz
Csubakka_ #8737 üzenetére
UP! a kérdésnek, ez engem is érdekel. (tudom h még új meg minden, de hátha van valaki aki most vett ilyet)
Am teszteket nézegetve (vagyis a képeket), úgy látszik h nem csak a bill környékén, hanem a fedlapon is ez a zongora-lakk "festés" van. Ez nem túl jó hír hiszen minkét helyen "megtapizod" a notit így valszeg eléggé gyűjti a szöszöket, és ujjlenyomatokat. A fedlapot nem macerás letörölni (kérdés h a karcokat hogy bírja - pl.: az ilyen festésel rendelkező Canon nyomtatóm sehogy), de a bill. közti résekből sztem művészet kiszedni a koszt.
Ezt leszámítva még sztem lehet egy jó noti.
Az viszont kár h n-es wifi csak GMA 4500 videókarihoz jár, ugyanis ezt a karit kizártam. -
Nick906
csendes tag
Lenne is egy:
A webcamra különböző értékeket találtam. Egyik helyen 0,3 Megapixel, máshol VGA, most mi az igazság?
Bár ezek csak adatok, igazából a kamera használhatóságára lennék kíváncsi. Pl. MSN-hez használható vagy érdemesebb egy külsőre beruházni?Közben van még egy:
A tied is ezzel az AMD-vel van szerelve? Ha igen akkor melegedéssel kapcsolatban mik a tapasztalatok? -
Nick906
csendes tag
Hy!
Kinéztem ezt a gépet és a véleményetekre lennék kíváncsi. Van valakinek hasonló, akkus üzemideje mennyi lehet ennek?
HP-Compaq 6735b
15.4" WXGA AntiGlare; AMD Turion X2 ZM-82 2,2 GHz; 2 GB DDR2 800MHz; 250GB SATA 5400RPM; ATi mobility Radeon HD 3200 - 256MB HyperMemory; DVD+/-RW LightScribe; n-es WiFi; Bluetooth; webcam; 6 cellás akksi /55Whr/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Dell Precision Munkaállomás 7750 17.3" i7-10850H/32GBRAM/1TBSSD/RTX3000/WIN11PRO
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 1,5 év garancia
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest