- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz
bocsika #31653 üzenetére
A BIOS frissítés többek között ezért is lehet jó, meg ezer más dolog miatt is. Nem véletlenül adják ki a hivatalos honlapon az új biost, alapos okuk van rá.
Kíváncsi lennék, mit mondanak erre az okos csak-business-gépet-vegyél-mer-csak-az-a-jó srácok
te is efy valódi példa vagy velem együtt, és még sokan mások is, hogy a konzumer gépek JÓK!
-
Tikakukac
titán
válasz
bocsika #31653 üzenetére
Erre mondják: szerencsés
Mások meg nem, ezért pusztult szanaszét az összes DV5-ös, meg éppen ezért olyan ocsmányul néz ki a DV6 is. Jó, te vigyázol rá, de azért aki laptopként használja az mutassa meg nekem milyen az a fekete lakk a keret körül. Nekem az 2 portörlés után máris mikrokarcos volt, ami több, mint szívás. És az én gépem tényleg olyan megkímélt volt, hogy az hihetetlen, max ha raktárban állt volna lett volna szebb állapotban.
Az a műanyag ház meg oké, Neked stabil meg jó. Meg csendes meg minden. Odarakom mellé akkor a mostani 2 gépemet, na az tényleg stabil és jó. Ez értékrend függő, ha nincs meg az egész paletta minden jónak tűnik. Én konkrétan 85 fok alatt nem tudtam GPU-t tartani hűtőpaddal sem. Az AMD-s gépek meg úgy fingottak meg alaplappal, hogy ihaj. Inteles dettó. Ez mind mák, ezek drága és erős hardveres konzumer gépek voltak, én is beleugrottam, de mióta tényleg napi szinten nyomok kb. 50 különféle gépet, be kell valljam: bűnrossz vétel volt
-
BluEyes
őstag
válasz
bocsika #10269 üzenetére
Ahhoz, hogy egy driver települjön, illetve jól működjön, annyi kell, hogy a driver .inf fájljában benne legyen a te eszközöd azonosítója. Van egy csomó hw (főleg notiknál), aminek a derék összeszerelő (Hp, Asus, Acer stb) valamiért saját azonosítót ad, így ezek a spéci azonosítók természetesen nincsenek benne a hivatalos, az eszköz gyártója által kiadott driverben (vagyis annak az .inf fájljában). Ezért nem megy pl. egy csomó noti-vga a hivatalos ATI/nVidia driverekkel, ezért kell peccselni-moddolni a drivert. Ez a mod tulajdonképpen nem más, mint az .inf fájl módosítása.
Az összeszerelő-féle driver .inf-jében persze benne van a megfelelő sor, így máris megszületett a legenda az amúgy nem létező HP-, Asus-, Fuji-driverről.
Egy kicsit bele kell mélyedni az .inf fájlok lélektanába, és onnantól házilag lehet moddolni a drivert. Az azonosító az Eszközkezelőben az (ekkor még ismeretlennek mutatott) eszköz tulajdonságainál található. -
BluEyes
őstag
válasz
bocsika #10258 üzenetére
Pedig de, igaza van a Rönknek. Drivert mindig az adott eszköz gyártója ad ki.
A HP az egész notebookból kb. semmit se gyárt, így a "HP-driver" kifejezés nem létezik. Nem gyárt pl. vga vezérlőt, tehát a hápés driver nem "jobb" mint a vga-csipp gyártójáé, hanem ugyanaz. A HP csak átnevezi (azt se mindig) a gyártó driverét. A hang-, lan-, wifi- stb. driver detto.
A "frissebb" driver legtöbbször nem attól frissebb, hogy újragondolták az eszköz meghajtását, hanem attól, hogy olyan új típusok támogatása is belekerült, ami az előző verzióban még nem lehetett benne, lévén akkor még nem is létezett az a típus. Ettől még a régebbi típusok drivere nem frissül, ugyanaz a meghajtóprogram, mint a korábbi driver-verzióban. Valószínű a HP azért nem frissíti az oldalán a drivert, mert az adott eszközhöz az új meghajtóban semmi változás nem történt.
A windózápdét nagyon okos dolog. Egy valamit nem szabad neki megengedni, mégpedig a hw meghajtóprogramok (driverek) frissítését. Rengeteg a hibás hw-detektálás. -
-
-
g.gergo
senior tag
válasz
bocsika #7892 üzenetére
a játéktól mért is kopik a gép?
egyébként amit bocsika belinkelt gépet, annak ati 4650-e volt, amit meg én mondtam tp-t annak meg nv9300, és ezzel is többet lehet kezdeni mint "desznyók között passzinánozni". de hagyjuk is, partalan a "vita". mki azt vesz amit akar. nekem se tp-m van, és valszeg nem is lesz az ára miatt, de volt már pár gép a kezembe (használva) és azért merészkedtem javasolni mást.
-
Jégkokó
veterán
válasz
bocsika #7892 üzenetére
Valószínűleg csak bolti garancia van rá, szóval ha bármi baja lesz kakor azt ott próbálják megcsinálni vagy elküldik külföldre valahova.Ugyan ez van a telefonoknál, hogy 1-2 éve eu garanciát adnak rá, ami itthon semmit se ér.Én éppen ezért preferálom inkább a hivatalos garanciát.
-
Jégkokó
veterán
-
g.gergo
senior tag
válasz
bocsika #7884 üzenetére
mint gép sztem jó... csak nem ennyiért. a hp alapvetően minőségibb készülékeket gyárt, de azért majdnem azonos konfig mellett sztem sok az a +64e ft. ettől olcsóbban is vehetsz még ettől jobb gépet is pl. thinkpad-et, és azért az egy thinkpad. bár kétségtelen, h azok nem olyan mutatósak, de ezt neked kell eldöntened, h mire veszed a gépet, szobadísznek, vagy egy használati tárgynak. azért én nagyon kíváncsi vagyok mi lesz ezekeből a lakkozott gépekből 3 év múlva.
-
golyani
őstag
válasz
bocsika #6559 üzenetére
nah nekem 1080eh van. és én ezeket miért nem tapasztaltam??
távrángató megy mindig. a fenti tapis gomboknál a hangerő néha idióta volt de frissítettem és azóta nincs baj. ujjlenyomatot gyűjti. mindenhol. hangtól nem is vártam semmit. fülessel egészen jó és 2fülest is elvisz digitálisan van 5.1. vista nekem jól szalad. boot lassúcska XP-hez képest, de az asztali fél éves XP-mnél jelenleg jobb. hétvégén dobok rá 64-es vistát.
a VGA 3dm2k6-ban 1024-ban 4999-et csinált nekem, 1280-ban meg 4500 körül. Stalker clear sky egy vegyes low-medium beállítással elszaladgál 1280-ban dx9-ben. játék alatt vga 80 körül CPU meg 60-65. vinyó egy huzamosabb töredezettség mentesítésnél nálam eléri a 60fokot, úgyhogy ha minden jól megy ma hozok egy Zalman NC-1000-est.
azt nekem haverék tudták elérni h random felugrott a hangállítás... ->driver frissítés.amúgy meg igen játékra ne notit. vagy pedig erős kompromisszumok.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
bocsika #6429 üzenetére
itt az email cím, vagyis oldal ahol írhatod nekik a gondod : Hp Pavilion dv5 1080eh
-
Csabee.
nagyúr
válasz
bocsika #6427 üzenetére
hívd fel a hp-sokat, azok majd átirányítanak egy pavilion részlegreé s beszélhetsz velük
de egyébként két év garancia szerintem bőven elég rá...
csak plussz pénz ha +1év garanciát szeretnél rá!
és szerintem ha valami nem romlik el az első két évben, akkor utána sem valószínü a dolog, illetve két év után már annyira lefognak menni a pavilionok árai is hogy akkor már lehet új gépen fogsz gondolkodni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- OHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 16/512 FHD IPS Iris Xe Magyar
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest