Hirdetés
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zetecR
addikt
válasz
RoadRunnerNG
üzenetére
Kindulási pontnak ez nagyszerű, köszi.
BTW, a HSDPA modem firmware frissítéséről még semmi info?
A HP-től vagy a Sierra Wirelesstől kellene várnunk?Közben továbbra is szemezgetek a GTM-380-as HSUPA kártyával, viszont szinte biztos, hogy mod nélkül nem fogadná el a noti.
A bonyolult megoldás a BIOS módosítása lenne, A VendorID-t kell átírni, checksummára figyelve, aztán jó esetben megy; ha valamit elnéz az ember, akkor jöhet az idegbaj.
Ez nem túl szimpatikus.
A másik, pedig az, hogy a miniPCIe 20. lábát leragasztja a júzer, ettől a BIOS nem ismeri fel a kártyát, viszont működik. Elvileg.
Vagy megveszem a SW MC8775-öt és várok a BIOS-frissítésre.
-
KBear
tag
Sziasztok,
as néhány napja birtokában vagyok egy HP dv5 1120-as notinak. A problémám az, hogy nem tudom a távirányítóját (a kicsi mobilt) életre kelteni (elem van benne). Azt hiszem az infraportal lehet valami bibi, a telefonommal is próbáltam, de azzal sem volt hajlandó kommunikálni. A súgó azt mondja, hogy az Eszközkezelőben engedélyezzem az infrát, de ott semmi hasonlót nem találok. Érdeklődnék a típusgazdáknál, hogy náluk hogy ment (nem ment) ez a dolog a távirányítóval, akadt e valakinek hasonló problémája, és talált-e megoldást?
A válaszokat, javaslatokat előre is köszönöm!
Üdv -
Sumak87
csendes tag
Előre elnézést, hogy nem laptop téma, hanem nyomtató, csak remélem hogy tudtok segíteni a témával kapcsolatban
-
Sumak87
csendes tag
Sziasztok!
Az irodánkba most kaptunk egy nagy HP LaserJet 3330-at, de sajnos telepítő CD-vel nem rendelkezünk hozzá. A HP oldalán már próbáltam drivert és software-t keresni, de csak egy mindössze egy összesen 70 MB-os anyagot tudtam leszedni hozzá, ami mint előre sejtettem nem lett elég!
A segítségeteket szeretném kérni, aki rendelkezik ilyen géppel, vagy 3300-as típusúval, az írjon már nekem fel ide, vagy írjon a kecskes.ovb@freemail.hu e-mail címre, mert borzasztó sürgős volna a dolog!
Tanácsokat is nagyon szívesen fogadok, előre is köszi!Sumak87
-
zetecR
addikt
válasz
xcbiker
üzenetére
És mit történik, ha kiveszem az ODD-t a notiból és beteszem az advanced dokkolóba?
Mivel takarom el a helyét?
Jó lenne, ha második akku mehetne oda, de ha nincs, akkor nincs.Sajna az USB2RS232 kábelem nem igazán jó, úgyhogy arra jutottam, hogy veszek egy Advanced dokkolót (azon gondolom korrekt a soros port) abba rakok egy nagy HDD-t, a notiba pedig egy 32megás Samsund SLC SSD.
Gyors lesz, csendes is, még alacsonyabb fogyasztású és tárhely is lesz.
-
Marty8
tag
Üdvözletem a HP notebook tulajoknak!
A véleményeteket szeretném kikérni: merevlemez csere ügyben! Egy Pavilion 1080eh-m van jelenleg egy 320-as 5400-as SATA (WDC WD3200BEVT-60ZCT) WD van benne. Szeretnék bele tenni egy 500GB-ost. Van valami tippetek? első körben ezt néztem ki: [link]
Előre is köszönöm!blackbit! Én arra is kíváncsi lennék Vista-n működik e valakinek! Nekem eddig sose talált semmit! Ezt eddig a magyar DVB-T adás minőségének tettem be! Azt írják a hivatalos oldalon, hogy beltéri vevővel sehol sem lehet venni.
Üdv Nektek!
-
blackbit
csendes tag
válasz
Zolocz1
üzenetére
Helló!
A HP által előtelepített Windows Vista -án rajta van egy HP Recovery Manager Program.
Ennek a proginak van egy olyan része "Recovery disk creator"
amivel ki lehet írni a recovery partíciót 2 DVD -re vagy 10- en pár CD -re vagy 1 DL DVD -re.Simán elíndítod az egy pár perc alatt előkészíti a fájlokat és már mehet is az írás.
Ha vissza szeretnéd rakni akkor az 1 DVD-ről bootolva telepítheted.
-
blackbit
csendes tag
Helló, sziasztok, Üdv Mindenkinek!
Olyan kérdéssel szeretnék hozzátok fordulni, hogy tudja e valaki azt hogyan lehet egy HP Pavilion DV5-1180eh notiban beizzítani a TV Tunert Windows XP alatt.
Próbálkoztam már sokféleképpen, de sajna nem megy, neten találtam egy drivert fel is ment rá semmi hibát nem írt ki a windows, csak egyetlen tvnéző vagy rögzítő program sem látta mint TV Tuner eszköz.
Nekem az is jó lenne ha valaki megmondaná hogy ez a kis tuner milyen progival használható XP alatt.
Egyébként ha érdekel valakit minden drivert sikerült beszereznem ehhez a modellhez XP alá kivéve ezt az egyet. Ha kell esetleg valakinek írjon privit és küldök neki linket.
Jah azaz szinte minden driver megvan kivéve még egyet, de sajna arra nem találok megoldást, XP csak annyit ír rá, hogy "Ismeretlen eszköz". Megnéztem Everesttel, hogy hátha megtudok valami más infót róla az azt írta, hogy valami Keyboard valamihez tartozik. Szerintem lehet a QuickPlay gom is mert az nekem semmit sem csinál XP alatt.
Egyébként a többi eszköz tökéletesen műxik nekem, ami a gépben van.
Bármilyen Segítséget előre is köszönöm. Ha valakinek kell a "My windows xp driver pack 0.92.0 for HP Pavilion dv5-1180eh"
az szóljon. -
SOAD19
addikt
Helló!
Segítség!!!!!!!! Hogy lehet a Hp550-es laptopon a wlant (vista ultimate x64)
-
törölt tag
Sziasztok!
HP Pavilion 1160asra XP driveket keresek tudna valaki segíteni ??Köszönöm!
-
nagybella
csendes tag
Üdv mindenkinek.
Hozzámkerült néhány, Compaq laptop odd és fdd.
Ismeretlen volt számomra a keret, de a netes keresgélés után rájöttem mind multibay I keretben van.
Van hozzá külső kábel is, amivel a nyomtató portra csatlakoztathatóak.
Természetesen, semmi életjelet nem adnak az összekötéskor.
Próbáltam asztali gépen és laptopon is.Az egyik oddt a keretből kiszedtem, laptopba behelyezve, működik.
A kérdésem, hogy tudnám ezeket életre kelteni, mint külső eszközöket?
Valami speciális driverrel?
Compaq laptop nincs amivel kipróbálhatnám, plusz ott a kábel amivel gondolom, külsőként üzemeltethetők, bármilyen notiról.
Elég sok fórumot végignéztem, de nem találtam választ. Lehet én voltam ügyetlen. Tehát ha valaki tudja a megoldást, kérem, ne tartsa magában.
Köszönöm.
-
Zolocz1
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok nekem segíteni abban, hogy hogyan lehet a Windows Vista recovery állományból telepítő lemezt készíteni?

(HP által előtelepített Vista)
Köszönöm!
Üdv Z!
-
blueMerle
veterán
Sziasztok, egy kérdésem lenne. Az alábbi HP-vel rendelkezem:
HP Pavilion dv7-1060 17", Intel® Core™2 Duo Processor T8400, 3GB RAM, 320 GB HDD, Blu-ray, NVIDIA GeForce 9600M 512MBés van egy olyasmi gondom hogy a ramot bovitettem egy 2x2Gb-os modulra, Kingston 667Mhz CL5, de meg se nyekken vele a gép. Ha csak az egyik 2 gigás modult teszem bele akkor természetesen elindul, vagy a gyári 3Gb-os rammal is megy gond nélkul. Csak akkor nem megy ha a 2x2Gb RAM van benne. Valami ötlet, esetleg tapasztalat hogy mi lehet a baj? Köszönöm

-
crashhh
csendes tag
Bocsi,még egy gyors kérdés. A Vista alatt a video memória 256 MB volt, az XP alatt 512 MB-ot ír ki. Ez hogyan lehet és valós-e? Köszi.
-
crashhh
csendes tag
Sziasztok. HP Pavilion 9764eg a laptopom tipusa.Vista van,volt rajta. De szeretnék XP-t rá tenni. Eddig minden drivert sikerült innen onnan összeszedni. Nem csakHP oldalról, mert Ők nem nagyon támogatják már az XP-t. A kérdésem a következő lenne, ha tudna valaki rá választ és megoldást: Minden müködik,net video wifi, csak a hang nem. Pedig az eszközkezelöben nem írja ki, hogy bármivel baja lenne. Lehet hogy valamelyik driver mégsem jó? Valahonnan hallottam, hogy a telepítés utáni driver sorrend sem mindegy.Elöre is köszönöm a segítséget.
-
k-saca
csendes tag
Hello Mindenkinek!
Lehet láma a kérdés de sürgös lenne
- a hp compaq 6720s-ben cserélhetö a vga?Elöre is köszi a választ!
-
válasz
Zolocz1
üzenetére
Nekem a hp support (valahol a www.hp.hu-n találtam telefonszámot) küldött vista lemezt. Kért serial numbert és szépen küldték. Hozzá kell tenni hogy akár meg is tagadhatták volna, de nem tették. A gép (8510p) eredetilag vistával jött, és xp lemezeket adták hozzá. Én legyalultam a vistát és xp-t tettem fel (recovery részt is formáztam ez volt a hiba). De sajna a mobil internet modem hp driverje xp alatt instabil, 4-5 naponta volt egy kék halál. Ez idegesített, ezért kellett megint a vistát visszatenni. Felhívtam őket, egy hét és kipostázták. A vistával két hónapja nulla kék halál.
-
Zolocz1
csendes tag
Sziasztok!
Egyszer írtátok, itt a fórumon, hogy mivel a HP gépek előtelepítettek, nem adnak hozzájuk lemezt, de a HP support állítólag küld hozzá kérésre postán.
Kérdésem az lenne, hogy hol lehet igényelni a disket?Üdv Z!
-
ha8alpista
csendes tag
Hello Mindenkinek!
Most fedeztem fel ezt az oldalt, de mar egy kerdesem mekem is lenne..a kovetkezo.
HP Compaq nx6325-os gepet vettem azzal a hibaval hogyha a gep be van kapcsolva nem tolti
az akkut. Ha a gep nem muxik, akkor jol tolt. Tovabba ha az aksi benne van plusz a tap is be van dugva, ugyerzem akkurol muxik mert hal merul az akku es leall a gep.Ha kiveszem akkor taprol napokig hibatlanul dolgozik.Tegnap kaptam infot hogy nem hardver hanem bios -hiba, le is szedtem a netrol.
A 68TT2Ver.F.04,2006.11.06 van rajta. Regisztralt XP Prof. 5.1.2600 szervpak3 fut rajta.
Tudna- e Walaky tanacsot adni hogy meg merjem -e az ugyanazon szamu biost rakuldeni?
Elore is koszonettel Pista
-
mixery01
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég vettem egy HP Pavilion dv5-1190eh laptopot, és a következők vannak:
Gondoltam ha már szépen mindent feltelepített, konfigurált, staöbbi, és végre belőttem az otthoni wifi-t, hát elkezdem letöltögetni az összes szoftverfrissítést, driver(frissítést)...stb-t a hp alábbi oldaláról (kimondottan a saját laptopomhoz valókat kerestem Vista (32)-höz):
http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareList?os=2093&lc=en&dlc=en&cc=uk&product=3826395&lang=en
A BIOS-os frissítést pl még nemegészén értem, hogy hogyan kell telepíteni, de nem is ez lenne a fő gond.
Elszállt az ujjlenyomat olvasóm drivere, nem találja fizikailag az olvasót...http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareDownloadIndex?softwareitem=ob-68191-1&lc=en&dlc=en&cc=uk&product=3826395&os=2093&lang=en
ezt a drivert installoztam és utána eltűnt , helyesebben látható, de használhatatlan (piros körben X az Fingerprint ikonján) lett.
Hiába próbálom az illesztőprogramot a Vezérlőpult/Rendszer/Eszközkezelő-ben a Personal identification/Validity Sensor-nál Frissíteni, vagy visszatérni régebbi verzióhoz, folyton kiírja hogy a legújabb illesztőprogram telepítve van, és hogy az "Eszköz megfelelően működik"... dehát nem működik.Próbáltam a leolvasót vezérlő vagy hozzá tartozó DigitalPersona Personal programhoz is valami frissítést leszedni, de nem változtatott helyzetemen.
Még a laptop hesználatának megkezdésekor kiírtam a rendszerleíró lemezt 2 DVD-re ha bármi gáz lenne... de azóta sok hasznos progit telepítettem, nem lenne jó ha újrakéne kezdnei.
Légyszi valaki segítsen , hogy ismét használható legyen az ujjlenyomatolvasóm!
Előre is örök hála!
-
jpmontoya
csendes tag
válasz
csabors
üzenetére
Szia,
Köszi a segítséget, de a régi HDD nincs már a tulajdonomban. Ami viszont fúrcsa számomra, hogy a telepitésnél nem látja a merevlemezt, viszont felajánlja hogy sata drivert tallózhatok, és tallózás közben látom a particiókat
Ilyenkor mi van?
Másik fórumon azt írták vistához nem kell sata driver... -
jpmontoya
csendes tag
Sziasztok.
Segítsen valaki, mert iszonyat nagy bajban vagyok...
Van egy HP dv5-1080eh laptopom. tettem bele egy vadi új hadd-t és most telepitésnél nem látja a sata hdd-t. Biosban nem tudok állítani sata natív módot, már néztem. Ami a hp oldalon van sata driver azt hiába töltöm le másolom fel pen drive-ra, telepitésnél betallózom és semmi... Nagyon kellene a gépem, mert azon dolgozok és nem tudok már mit kitalálni.. Ha valaki belinkelne egy drivert amit használhatnék azt nagyon megköszönném!!! Vista x64 op lesz rajta.Köszönöm!!!
-
törölt tag
Hali! Tudnátok ajánlani egy olyan gamer notit , mint a Pavilion 1160as , csak NUMPADDAL ellátva max 210 bruttóért??
Köszönöm!
-
Biggieboy
csendes tag
Sziasztok!
Egy HP 8510p-s renew laptop megér 210ezret?
Mennyivel jobb minőségű a 1180-as pavilionnál, mert videókártyában gyengébb?
Most gondolkodom laptopvásárláson ezért kérdezem és szeretnék játszani is rajta.
Köszönöm a segítséget!! -
Squirrel
őstag
Sziasztok!
Most tervezem laptop vásárlását, max bruttó 200k-ig. Netezésre, filmnézésre és általános célokra kellene a barátnőmnek, mivel nincs destop pc-je, így 17 colosat keresünk. Eddig a HP 6830-as szériáját nézegettem, azokból is a kicsit erősebbeket, de az MSI EX720X-017HU modelljével is szemezgetek. Tanácsot, segítséget tudtok adni?
Köszi!
-
nord^ph
tag
Nem ultimate, szerintem home valami.....
viszont újratelepíteni hogyan tudom? Mert ha jól tudom akkor az egyik partícióra gyárilag feltolták a vistát és az első indításkor, mint nálam is, feltelepül. Tehát nem cd-n van meg. Így hogyan lehet újrarakni a vistát? A visszaállítási pontokat már megtaláltam, de olyat hogy reinstall olyat még nem
-
capafog23
őstag
válasz
t-bali3
üzenetére
Nekem nincs ilyen hang.
Hétfő óta vagyok egy 1160-as boldog tulajdonosa.
Egyik zavaró dolog hogyha kicsit hosszabb ideig játszom, és mondjuk pont a wasd-nél akkor a csuklóm ott van a laptopon és pont ott melegedik, mondjuk ezt egyszerűen kiküszöbölhetném egy usb-s billel, másik kis hiba hogy az érintőgombok néha tovább maradnak lenyomva, mint ahogy ott van az ujjam.
Ezeket leszámítva, jó vétel volt. -
-
nord^ph
tag
Sziasztok!
Most vettünk egy hp laptopot (típust sajnos nem tudok, nem vagyok otthon) vista oprendszerrel, amit az első indulásnál kellett telepíteni, viszont a gond az, hogy nem voltam elég körültekintő és angol lett a windows. Ráadásul a felhasználói kézikönyv azt írja, hogy ezt egyes típusoknál később nem lehet módosítani. Próbáltam a helyreállítással próbálkozni, de ott már nem engedett nyelvet állítani, csak az angolt írja szürkével, amit ugye nem lehet állítani.
Az lenne a kérdésem, hogy így utólag nem e lehet rá magyar nyelvet varázsolni? Esetleg egy újratelepítés megoldhatja a problémár? Ezzel nem próbálkoztam, mert nem tudom, hogy ez laptopoknál hogyan működik. Elvileg egy partíción kell lennie a windowsnak ahonnan telepíti a gép... de ezt Ti úgyis jobban tudjátok.Köszönöm előre is!
-
gerazoli
csendes tag
Sziasztok!
Eladó:Toshiba S1800-314 Laptop
http://mastodonpc.tripod.com/personal/s1800.html
Ajándék:Edimax internet kártya,Wi-Fi usb ,táska
Ár:30.000
Érd:06302371189
-
golyani
addikt
válasz
t-bali3
üzenetére
nyugi időnként elmúlik időnként abbahagyja teljesen random
de ha megy a noti hűtő meg szól a zene már meg sem hallom. sok mindent nem tudsz ellene tenni. tuti vmi fojtótekercs lehet mert nekem egy időben az asztali gépemben a vga volt ilyen.#6846: nem integrált csak ez nem az msi topic

-
t-bali3
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy nagy kérésem minden Dv5 1160-as tulajától... kérlek nézzétek meg, hogy kikapcsoltok minden zajforrást körülöttetek és utána hallgassátok meg, h nem hallotok-e egy kis sípoló hangot a gépből. Folyamatosan szól nekem, néha egy kicsit szaggatottá válik.
Az a baj, hogy az agyamra megy és nem tudom, h egyéni probléma vagy esetleg vmi hardver elem alapból ilyen...
Segítségeteket előre is köszönöm!
Balázs
-
Senhi
aktív tag
Ma én is belépek a klubba egy dv5-1190-essel
Eddig nagyon korrektnek tűnik. Egyedül a 32 bites vistát sajnálom (miért nem 64? ... azóta mondjuk lecseréltem) és kicsit forrófejűnek érzem. De a teljesítményére nem lehet panaszom. -
civil74
csendes tag
Sziasztok!
Érdekléödnék, hogy a gx610px ben a HD2600 kárty integrált vagy nem ?
Remélem valaki tugya a választ.
-
csigafej
tag
sziasztok,
tud vki olyan programot mondani nekem, ami meg tudja mondani nekem hogy pontosan milyen hardverek vannak a laptopomban, hogy tudjak hozzájuk keresni xp-s drivereket?
köszönöm
üdv.
gyuri -
Slipsziloön
csendes tag
válasz
kerge167
üzenetére
Szia.
Nekem is ugyanez a gépem van és nemrég telepíttetem újra xp-vel nálam a WiFi tökéletesen megy drivereket innét szedtem le http://welcome.hp.com/country/hu/hu/welcome.html#Support
Az oldalról leszedtem minden drivert és működik.
Nekem a internet nem megy nem találja a hálo kártyát. -
zetecR
addikt
válasz
72123298430
üzenetére
www.notebookstore.hu
Az ő viszonteladójuk a www.braininvest.hu
Vagy a www.notebooksopron.hu
Ez utóbbi kettő ráadásul Sciennet partner (2 ill. 13.5%-kal), használd ki! -
72123298430
csendes tag
hali!
Renew-notikat véletlenszerűen lehet találni neten? örülnék, ha sikerülne kifognom egyet...hogy vadásszak rá?
köszike -
-
Pali79
aktív tag
Üdv!
Compaq 6720s notim van, gyári vista helyett XP-t tettem rá. Olyat produkál, hogy ha benne van az akku, néhány percenként 2×egymás után elsötétül a képernyő egy pillanatra. Ha kiveszem az akkut sose csinálja. Erre valakinek van tippje?

-
Anubis_9
addikt
Sziasztok!
Mivel a HP Pavilion dv5-1180eh-nak csak audio-kimenetként fülhallgató-kimenete van, így abból sosem fog 5.1 Dolby Digital vagy DTS kiszivárogni egy 6.1-es Yamaha erősítő felé, ha nem tévedek, igaz?

Köszi!
-
Ginew
aktív tag
valaki irjon már pár notira való game cimet pls, azaz konkrétan ami azért nem a duke nukem korszakából való, viszont szépen elfut a quadro 320as vidkarimon.. mert kezdek félni hogy vmi gebasz van, elvileg ennek a teljesitménye több, mint régen az asztali gépem 6600GT-je volt, de még a felét se teljesiti.....

-
Zolocz1
csendes tag
Sziasztok!
Van itt a fórumon aki notebookot javít?
Van nekem egy Hp 6720s notebookom, és nem világít a kijelzője, szerintem az az izé pusztult el benne ami a feszültséget sokszorozza a kijelző számára.
(Azért gondolom, mert akkor halt meg amikor szétszedtem, és tapogattam azt az áramkört, sajna az akku rajta volt, a kijelző villant egyet, bekapcsolás után sötét volt, majd párszor felvillant, aztán sötétség...)
Köszi a segítséget.Üdv Z!
-
Ery
tag
Hello!
Az elkövetkezendő hetekben szeretnék hozzájutni egy pavilion 1160hoz vagy 1180hoz.
Azt szeretném kérdezni h az 1160as sorozat processzora mekkorára és milyen tipusokra bővithető?És hogy nem bizonyul-e kevésnek a T3400 vagy mennyivel jobb a T5800?
VGA teszt eredményeket is szivesen fogadnék mert a DDR2 miatt kicsit elbizonytalanodtam bár nemhinném h ebben a kategoriában erősebb videokarival ellátott gépet kapok. -
csigafej
tag
sziasztok,
pavilion 1120-asra rá lehet rakni gond nélkül az XP-t vagy ügyködni kell vele?
ha vkinek vannak tapasztalatai, szívesen venném a megkeresését privátban.köszönöm,
üdv:
Gyuri -
nVIPER
senior tag
Úgy látom a pavilion sorozattal vannak még hibák. Nekem az 1190eh -nem kreálta ezt a hibát
-
capafog23
őstag
Hp pavilion 1160eh-val volt valakinek olyan problémája hogy néha elmegy a hang, és csak a restart segít?
-
nVIPER
senior tag
Sziasztok. Valakinek volt már dolga a HP szervizzel, mert én az előző héten pénteken küldtem fel egy Pavilion dv5-ös gépet a szervizbe. Flextronics Budapest volt a szállítólevélre írva. 2 hónapja mikor megvettem a gépet és kibontottam cseppnyomokat és fekete por találtam a toucpad körül és a gép billentyűzet alatti részén, mondom jó, minden rendben működött, mondom nem szólok érte. Eltelt úgy egy hét és a Touchpad egyre kevésbé érzékelte amit csinálok rajta. Az utóbbi időben ugrált is és már csak horizontális mozgatásra volt hajlandó. Ez eddig oké egy 300 ezres géptől, volt egerem ezért nem akartam felküldeni a szervizbe. De a billentyűzetből is kiesett az egyik gomb, visszatenni nem tudtam, holott teljesen szakszerűen használom, nagyon vigyázok rá. Most attól félek, hogy a HP majd azt fogja rá mondani, hogy beázott a touchpad és a billentyűzetet is én vertem szét. Ha így lesz lehet valamit ellene tenni? Köszi a választ

-
t-bali3
senior tag
Sziasztok!
Vettem egy Pavilion Dv5 1160-at és az a problémám merült fel (már ha tényleg probléma) hogy időnként nagyon magas hangon igen halkan sípol, mint ahogyan a töltők transzformátora szokott néha.
Nagyon halk, de engem hosszú távon idegesít... ez az én konkrét példányom hibája vagy esetleg másé is szokott? -
zetecR
addikt
válasz
JagdPanther
üzenetére
És ehhez mit szólnál?
-
zetecR
addikt
válasz
JagdPanther
üzenetére
Vagy használt a jobb Shiftet.

Esetleg gari, és még magyar billt is kapsz cserébe.
-
spyduck
nagyúr
válasz
JagdPanther
üzenetére
HP Quick Launch buttons-t feltelepíted a HP hnlapjáról és amikor ki vagy bekapcsolod kiírja, de ez se folyamatos. A problémádra visszatérve sztem telepítsd újra a Vistát mert ez így nem okés

-
JagdPanther
aktív tag
válasz
spyduck
üzenetére
jogtiszta magyar Vistá-m van, nyelv is magyar

azt hiszem félreértettétek a problémámat, valószínűleg nem írtam le elég pontosan:
ha nagy p,o,i vagy u-t akarok írni, az sikerül is, de csak ha jobb Shift-et használok. Ha bal shift-et nyomok, akkor nagy u-nál UP, nagy i-nél IP, nagy o-nál PO és nagy p-nél PO-t ír, sőt nagy i-nél sípol is. ez nem hiszem hogy a nyelvi beállítások miatt lenne, inkább valami más, csak nem tudom mi

2. kérdésre: kösz

ps. Még egy kérdés
: hol lehet azt állítani, hogy a CAPS Lock nyomkodása során a monitoron is jelezze, hogy be- vagy ki van kapcsolva, ne csak a bill. feletti fekete sávon? -
spyduck
nagyúr
válasz
JagdPanther
üzenetére
Tegyél fel rá egy magyar XP-t vagy Vistát és megoldódik a problémád.
mod: a másik kérdésedre meg a válasz: IGEN! Ez azért történik mert így kevesebbet fogyaszt.
-
zetecR
addikt
válasz
JagdPanther
üzenetére
De a szövegbeviteli nyelv magyarra van állítva?
-
Anubis_9
addikt
Sziasztok!
Meg tudná nekem mondani vki, hogy a HP ad-e 3 napos pixelhiba garanciát a laptopjaira? Ez érdekelne kifejezetten: HP Pavilion dv5-1180eh
Fontosnak tartom ezt a problémát, mert amikor a 22 colos monitorom vettem, csak az ötödik lett pixelhibamentes.

Köszi!

-
zetecR
addikt
válasz
JagdPanther
üzenetére
Nekem spanyol a billentyűm (már nem sokáig
), a nyelvi, területi beállítások át vannak állítva magyarra és minden tökéletesen megy, minden ott van, mint a magyar bill-en.
Igazából felirat sem kellene nagyon rá...
-
JagdPanther
aktív tag
sziasztok!
francia renew 6910p-m van és 2 problémám van vele:
1.: ha jobb shift+U,I,O vagy P-t nyomok, akkor PO, OP, IP az eredmény a képernyőn. Hogy lehetne ezt megoldani? egyáltalán szoftver vagy hardver problémáról lehet szó?
2.: ez az első notim, így nem tudom hogy ez általános jelenség-e: ha lehúzom a töltőről működés közben, megváltoznak a szín- és kontrasztviszonyok, bármilyen energiasémáról is legyen szó. Kérdés: ez bug, vagy feature?

-
t-bali3
senior tag
Tudom ez egy igen gyenge kérdés, de nem tudom, hogyan nyílik az express card foglalat...Esetleg valaki kisegítene?
-
Mymelody
aktív tag
Fiúk, lányok, nagy piros pont a HP szervíz támogatásnak. Nekem van egy kis problémám nagyon segítőkészek telefonon és ma fel is hívtak mobilon, hogy megoldódott e miután elküldték nekem lemezen az op.rendszert.
Le a kalappal
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell 2in1,Érintős,12.gen.Intel Core N100(4x3,4Ghz)INTEL UHD VGA,DDR5 RAM,Nagyon jó akku
- HP Elitebook 845 G10 - 7540u - 32GB DDR5 - 1TB 980 Pro
- HP EliteBook 840 G9 i5-1235u/16GB/256 SSD/14 " WUXGA magyar bill. laptop
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 16GB RAM 512GB SSD RTX 5070 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

az szóljon.

- a hp compaq 6720s-ben cserélhetö a vga?

de ha megy a noti hűtő meg szól a zene már meg sem hallom. sok mindent nem tudsz ellene tenni. tuti vmi fojtótekercs lehet mert nekem egy időben az asztali gépemben a vga volt ilyen.

Pyttawrx