- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabee.
nagyúr
Pavilion 1160eh-ban a dvd olvasó film lejátszás közbe egy idő után kb 10-15 elkezd akadozni ...akadozva ovlas.. miért van ez?
Amúgy a dvd-ket jól írja meg.. de visszaolvasásnál filmnézésnél előjön ez a gondja.. mit tudok vele kezdeni? tapasztalat e-téren?Üdv: Csabee.
-
Csabee.
nagyúr
Semmi előjele nem volt, hdd sentinellel néztem egy hónapja mindene 100%-os volt, most vettem mega külső mobil racket és egy másik gépre rádugva látom a két partíciómat, most mentem le az adataimat (kb 3óra) utána formázom úgy ahogy van és visszarakom anotebookba megnéznem mi a reakció..
Egyébként ha a hdd jó, akkor mi lehet a gond?? Mert csak akkor lépel a biosig a gép ha a hdd nincs benne..
Üdv: Csabee.
-
Csabee.
nagyúr
Ma meghalt a hdd-m úgytűnik, ugyanis.. nem képes belépni a biosba sem a laptop, ha benne van a hdd.. Van ötletetek?
-
Csabee.
nagyúr
válasz t-bali3 #10997 üzenetére
Ha sok a bad sector akkor igen! Bár sok helyen nem szokták elfogadni a HDD sentil eredményt, mert hogy odamész és azt mondod nekik hogy leelenőrizted és azt mutatta hogy xy.... Akkor vidd vissza, ha ténylegesen probléma van a hdd-vel, mint pl. kerreg, kattog, befagy, magakad a gép, elhalálozik stb..
-
Csabee.
nagyúr
válasz VaniliásRönk #10546 üzenetére
Azt nem mondta hogy van rajta garancia, meg hogy honnan hozta el garanciába biztosan kicserélik ha van rajta és vadi új!
-
Csabee.
nagyúr
válasz VaniliásRönk #10220 üzenetére
Vagy vehet egy kompaktot ami elegánsabb talán, a Western Digital Mypassport, vagy a Samsung nak van az a mini hdd-je
-
Csabee.
nagyúr
válasz lacika35 #10148 üzenetére
Ha üres akkro a legkönyebb hogy mind2 partíciót törlöd és egy újat hozol létre Esetlegesen ha sok adatod van akkor mentsd át máshova és az újrapartícionálás után rakd vissza az adataidat! Én ezt tartom a legbiztonságosabb módszernek! Mert léteznek programok amik esetleg át resize-olják, és összefűzhetik is a két partíciót, de minden esetben fenn állhat az adatvesztés.. persze sokszor megy, nekem is ment már párszor, de mi van ha 1x mégse jön össze? sajna már jártam így..
-
Csabee.
nagyúr
válasz VaniliásRönk #10080 üzenetére
Jah, okés, én csak azt hittem hogy nem ilyen hangos alapból, biztos a nagy "teljesítmény" miatt kellett az ilyen hangos ventilátor Mintha egy atomerőmű lenne!
-
Csabee.
nagyúr
válasz nickcreeper #10012 üzenetére
Fényesbe viszontlátod majd önmagad Én nekem is fényes van.. Igazából engem nem zavar..vagy már csak megszoktam! Ha teheted nézd meg mind2-t boltba, hogy melyik tetszik.
-
Csabee.
nagyúr
válasz nickcreeper #10010 üzenetére
Nem tévedsz! Régi játékok talán elindulnak majd! De irodai alkalmazásokra teljesen jó lesz!
-
Csabee.
nagyúr
válasz nickcreeper #10008 üzenetére
Én nem lebeszélni szeretnélek ha a Packard tetszik azt vedd!
De számomra a HP billentyűzet kiosztása jobb! Numerikus részét tekintve is!
Tény játékra nem lesz túl alkalmas[ Szerkesztve ]
-
Csabee.
nagyúr
válasz nickcreeper #10006 üzenetére
Tény hogy valamivel jobb, de egyik sem egy bika maradjunk annyiban! Itt összehasolíthatod a noti vga-kat:
[ Szerkesztve ]
-
Csabee.
nagyúr
válasz nickcreeper #10004 üzenetére
Ezt ne.. inkább maradj a HP-nál! (ebbe csak a 4gb ram ami talán jobb , de azt olcsó pénzér bővítesz a hp-ba majd)
-
Csabee.
nagyúr
válasz nickcreeper #10002 üzenetére
Szerintem sem rossz választás! Ahhoz azonban nincs oprendszer ha jól láttam!
-
Csabee.
nagyúr
válasz nickcreeper #10000 üzenetére
Mivel renew notebookról van szó, ezért nem igazán tudok új jobb notit ajánlani ami árban is jobb! De talán még ezt ajánlanám: [link] (igaz nem hp, de baromi jól nézki a noti és tényleg jó, múltkor 2-ilyet telepítettem)
-
Csabee.
nagyúr
-
Csabee.
nagyúr
Lejárt a szerk idő..
Tehát a Battery Bar az a tálcán szebben néz ki
[ Szerkesztve ]
-
Csabee.
nagyúr
-
Csabee.
nagyúr
válasz #56302464 #9965 üzenetére
Köszi megnézem! Jónak tűnik a program, kb mennyi idő múlva fogja kiírni hogy hány percet bír? Mert most azt írja hogy Calculating! Egyszer lekell merítenem teljesen hogy ezt kiírja normálisan?
Más Kérdés: Néztem everesttel és most azt írja ki hogy:
Elhasználódás mértéke 7 %Most ez nagyon rossz? Múltkor még cska 4% volt, és akkro mondták hogy mindegy hogy benne van az akksim ha hálózatra van kötve vagy nincs benne! De ezek szerint ha benne hagyom akkor romlik az elhasználódása
[ Szerkesztve ]
-
Csabee.
nagyúr
válasz VaniliásRönk #9961 üzenetére
Értem! Én nem is tudtam hogy van ilyen, tehát jó hogy így kiokosítottál
-
Csabee.
nagyúr
válasz VaniliásRönk #9958 üzenetére
De hogy érted? Leesés is megtörténhet egy pillanat alatt, azt hogy reagálja le ilyen gyorsan?
-
Csabee.
nagyúr
válasz VaniliásRönk #9952 üzenetére
Sehol nem jelez időt sajnos, ezt akarom kiküszöbölni!
Khelben: én nem hiszem hogy fizikai behatások ellen véd ez a program
[ Szerkesztve ]
-
Csabee.
nagyúr
válasz Khelben #9950 üzenetére
Hm.. én nekem nem szokott leesni a notim Nem használom ezt a programot, nem is fogom, csak kíváncsi voltam hogy ti mire használjátok!
Win7em van és csak azt írja ki az akksinál hogy hány%-os az akku. Mit csináljak hogy az időt is kiírja hogy kb mennyi van hátra?
-
Csabee.
nagyúr
válasz KicsiUbul #9893 üzenetére
Sajnos akkor nem tudok segíteni, esetleg próbáld meg a Win7 topicba! Én nekem nincs ujjlenyomat olvasó a notimon, ott biztos vannak akiknek van tapasztalata ezzel kapcsolatban!
-
Csabee.
nagyúr
-
Csabee.
nagyúr
válasz SeniorTilla #9839 üzenetére
Köszi az infot! Én is elégedett vagyok a kijelző fényerejével meg képével! a LED-es ennél szebb? Fogyasztásilag gondolom jobb.. de szebb is valamivel?
-
Csabee.
nagyúr
válasz SeniorTilla #9835 üzenetére
Dupla lamp az mit takar? Mennyivel rosszabb mint a LED-es?
-
Csabee.
nagyúr
válasz szokelaszlo #9821 üzenetére
A linkelt notebook az korrekt ár érték arányű! A dualcore proci nem rossz! Én igazándiból azt vettem észre hogy két notit öszehasonlíttottam, csak az egyikbe core2duo volt a másikba dualcore, és a dualcore-os hamarabb be bootolt..
-
Csabee.
nagyúr
válasz tommyone #9812 üzenetére
HP-topicba arcer driver? De a gyártó honlapján mindent megtalálsz, kivéve ha nem
Ne írj egymás után ennyi postot és szakmai topicba ne köszöngess Olvass Gyikot nem csesztetésként mondom csak tanácsolom.
spyduck én megszoktam találni a dolgokat, az már gázosabb ha a link nem aktív
[ Szerkesztve ]
-
-
Csabee.
nagyúr
válasz RiVeRKiLLeR #9748 üzenetére
Irodai dolgokra teljesen jó a notebook! De játékokra nem igazán! Gyengus a VGA-ja! Pláne ha új játékokkal akarsz játszani! Régieket el-elviszi!
-
Csabee.
nagyúr
-
Csabee.
nagyúr
válasz RiVeRKiLLeR #9711 üzenetére
Mire szeretnéd használni azt írd le Utána könnyebb véleményezni a viszonyítás végett.
-
Csabee.
nagyúr
válasz Pinochet #9661 üzenetére
Elméletileg kinn van a hp honlapján [link] De ha még kell driver akkor keress egy driver kereső programot, ami leszedi magától a szükséges drivereket a géphez! (Persze ehhez egy hálókártya drivert minimum felkell telepítened!
Ha nem tudod milyen a hálókártyád akkor everesetel könnyedén megtudod nézni, és onnan te is egyesével google-segítségével letöltögeted!pack-ot kötve hiszem hogy találsz ehhez a típushoz, maximum ha valaki akinek ugyan ilyen készüléket van , az nem töltötte-e fel valahova.. de kétlem!
-
Csabee.
nagyúr
válasz hajospeti #9659 üzenetére
Szedd le ezt, és menni fog: Synaptics PS/2 Port TouchPad Driver
-
Csabee.
nagyúr
válasz Studiossrác #9651 üzenetére
Igazándiból nem ér sokat a hűtő max 5 fokot fog lejebb menni a hőmérséklet! Szerintem rakj alá radírt vagy valamit, amivel megemeled a notebookodat, és könnyebben szellőzik! Kb ennyi a titka! Én két pakli kártyát nyomtam alá! Felesleges a hűtő, sok lóvé,elvesz legalább 1usb-t! Ha nem kettőt, és még zúg is ha olyat veszel...
Most többen biztos nekem ugranak majd
-
Csabee.
nagyúr
válasz SeniorTilla #9609 üzenetére
Én is 5percet szoktam hagyni ha úgy adódik De ez már lehet hogy csak az én hülyeségem, és elég lenne fél perc is.
-
Csabee.
nagyúr
130-150körül milyen HP notit érdemes venni? Az új N-es sorozatról van vmi vélemény?
-
Csabee.
nagyúr
válasz SeniorTilla #9478 üzenetére
Csak most néztem az apróhirdetéseidet, nagyon jó gépeket árulsz!Üdv: Csabee.
-
-
Csabee.
nagyúr
Nincs mit, tapasztalatból mondom! Nekem 9600Gt-m van a Notebookomba, DV5-ös pavilion, és nem volt probléma semmivel, igaz volt játék aminél a grafikát lejjebb kellett venni, de hát istenem, még is csak egy notebook! De attól nem kell tartanod hogy nem fog elindulni semmi,pláne mer a dv6ban erősebb a vga mint az enyémben!
-
Csabee.
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Revolut
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óra topik
- Tőzsde és gazdaság
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- ASUS Zenbook 14X UM5401QA-L7208W használt garanciás notebook
- ROG Strix G713QE 17.3" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar