Új hozzászólás Aktív témák
-
vamosip
tag
válasz
Jeromoss
üzenetére
Érdekes ez a recovery dvd vita.
Nekem HP530 van Home Basic-el érkezett. Kértem a HP-tól lemezeket, mondván, hogy véletlenül letöröltem és én rendes telepítőlemezt kaptam + egy driver lemezt. Simán lehet telepíteni bárhová nem recoverys telepítést csinál, nem is szabja át a partíciókat...
-
-
Scrym
tag
válasz
Jeromoss
üzenetére
Na az tök jó! Köszi!
Csak az a baj, hogy mikor feltelepült a rendszer, ledobáltam a sok HP cuccot, mert tele volt tömve a rendszer, és gondoltam ezekre nem nagyon lesz szükségem.
Hát és most meg szükség volna a programra, úgyhogy valahogyan elő kell bányásznom.
Ha így sikerülne amúgy csinálnom egy lemezt, felesleg rendelnem, nem? Gondolom ugyan az.Közben kipróbáltam amit kozyadam
linkelt. Jó kis program, már csináltam is képet a D-ről, ki is égettem, két DVD-re. Az a baj, ezzel a megoldással, hogy kell egy rendszer és természetesen a program, hogy bemountoljam.Úgyhogy most megpróbálom Jeromoss ötletét, csak elő kell bányásznom a progit. Gondolom, az egy olyan DVD-t hoz létre, amiről Bootolva egyből visszaáll a rend.
Ha netán nem jön össze, mert nem találom a Recovery Creator-t, akkor arra gondoltam, hogy meghagyom a Recovery partíciót, és a C-t (222GB) fogom csak átalakítani, így gondolom a BIOS-ból bármikor visszaállíthatom a Recovery partícióval. Remélem így is működik!
Köszönöm srácok a sok segítséget!
-
lacibacsi
addikt
válasz
Jeromoss
üzenetére
Az a baj, hogy sokan lehúznak dolgokat csak azért, mert azt halloták róla, hogy... bla-bla-bla.
Nehezen hiszem én is, hogy annyira rossz lenne ez a gép. és pont ezért fontos, hogy olyanok szóljanak hozzá, mint te is, aki ténylegesen használ valamit, amiről véleményt mond.
Köszönöm a válaszod!És még egy konkrét kérdés: a kijelző tükröződése mennyire zavaró? Ablaknak háttal lehet dolgozni, vagy az azért túlzás?
-
-
Kácsa
aktív tag
válasz
Jeromoss
üzenetére
Az egyik ismerösöm vett ilyen gépet,a procija elég erös,a gép maga elég gyors,ami érdekes volt,hogy a videokártya elvileg 256 MB-os ,de a legújabb Everest szerint 512-es !Lehet,hogy egyedi esett volt.A srác NFS Undercovert próbálta ,gond nélkül ment.Ami nekem nem tetszett a monitorja mintha egy kicsit homályos lenne ,valoszínűleg nem volt jól beállítva az ATI kártya.A másik,az optikai lejátszó becsukva lötyögött,az egyik sarka.
Összességében nagyon jól felszerelt gép az árához képest(eSata,HDMI stb.).
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell latitude 5330 i5-12.gen / 8gb ddr4 / 250gb ssd / magyar Bill. (Fedlapja kopott, karcos)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8365U I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- Asus Vivobook S 16 - 16" 3.2K OLED 120Hz - Ultra 5 125H - 16GB - 1TB - Win11 - MAGYAR -1 év garancia
- Új Bontatlan Lenovo ThinkPad P16v Gen2 Mobil Munkaállomás -50% Ultra 7 165H 32/1TB RTX 2000 8GB 30Hó
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

linkelt. Jó kis program, már csináltam is képet a D-ről, ki is égettem, két DVD-re. Az a baj, ezzel a megoldással, hogy kell egy rendszer és természetesen a program, hogy bemountoljam.

Pyttawrx