- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vamosip
tag
válasz
Jeromoss #8236 üzenetére
Érdekes ez a recovery dvd vita.
Nekem HP530 van Home Basic-el érkezett. Kértem a HP-tól lemezeket, mondván, hogy véletlenül letöröltem és én rendes telepítőlemezt kaptam + egy driver lemezt. Simán lehet telepíteni bárhová nem recoverys telepítést csinál, nem is szabja át a partíciókat...
-
-
Scrym
tag
válasz
Jeromoss #8207 üzenetére
Na az tök jó! Köszi!
Csak az a baj, hogy mikor feltelepült a rendszer, ledobáltam a sok HP cuccot, mert tele volt tömve a rendszer, és gondoltam ezekre nem nagyon lesz szükségem.
Hát és most meg szükség volna a programra, úgyhogy valahogyan elő kell bányásznom.
Ha így sikerülne amúgy csinálnom egy lemezt, felesleg rendelnem, nem? Gondolom ugyan az.Közben kipróbáltam amit kozyadam
linkelt. Jó kis program, már csináltam is képet a D-ről, ki is égettem, két DVD-re. Az a baj, ezzel a megoldással, hogy kell egy rendszer és természetesen a program, hogy bemountoljam.
Úgyhogy most megpróbálom Jeromoss ötletét, csak elő kell bányásznom a progit. Gondolom, az egy olyan DVD-t hoz létre, amiről Bootolva egyből visszaáll a rend.
Ha netán nem jön össze, mert nem találom a Recovery Creator-t, akkor arra gondoltam, hogy meghagyom a Recovery partíciót, és a C-t (222GB) fogom csak átalakítani, így gondolom a BIOS-ból bármikor visszaállíthatom a Recovery partícióval. Remélem így is működik!
Köszönöm srácok a sok segítséget! -
lacibacsi
addikt
válasz
Jeromoss #7983 üzenetére
Az a baj, hogy sokan lehúznak dolgokat csak azért, mert azt halloták róla, hogy... bla-bla-bla.
Nehezen hiszem én is, hogy annyira rossz lenne ez a gép. és pont ezért fontos, hogy olyanok szóljanak hozzá, mint te is, aki ténylegesen használ valamit, amiről véleményt mond.
Köszönöm a válaszod!És még egy konkrét kérdés: a kijelző tükröződése mennyire zavaró? Ablaknak háttal lehet dolgozni, vagy az azért túlzás?
-
-
Kácsa
aktív tag
válasz
Jeromoss #7680 üzenetére
Az egyik ismerösöm vett ilyen gépet,a procija elég erös,a gép maga elég gyors,ami érdekes volt,hogy a videokártya elvileg 256 MB-os ,de a legújabb Everest szerint 512-es !Lehet,hogy egyedi esett volt.A srác NFS Undercovert próbálta ,gond nélkül ment.Ami nekem nem tetszett a monitorja mintha egy kicsit homályos lenne ,valoszínűleg nem volt jól beállítva az ATI kártya.A másik,az optikai lejátszó becsukva lötyögött,az egyik sarka.
Összességében nagyon jól felszerelt gép az árához képest(eSata,HDMI stb.).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED monitor topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amatőr csillagászat
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Microsoft Excel topic
- FOTÓS beárazás
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Acer Nitro AN515-57 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3060 16GB DDR4 512GB NVMe gar
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest