Hirdetés
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milan24
aktív tag
Akinek van DV7-e mondja már meg, hogy HD film nézés közbe mennyire hangos, hányas fordulatba megy a proci? De a 9600GT már PureVideo HD valamivel is rendelkezik akkor leveszi a prociról a terhelés, akkor halkabb a gép is, nem fúj annyira?
-
doddencs
senior tag
Sziasztok
Adott egy 8510p laptop, és a következő problémám lenne.
A bluetooth használatánál kapok egy Bluetooth Peripheral Device illesztőprogram hibaüzenetet. Hp oldalán, ami bt-szal kapcs driver, azt újraraktam, de semmi változás. Eddig nem volt ilyen gondom, nem is nagyon használtam még a bt-t a gépen, de most szükség lett volna egy adatküldésre mobilról.
A gép és a mobil meg találja egymást, kapcsolat is létrejön.. de se fogadni, se küldeni nem tudok gépről.
Eddig semmi megoldást nem találtam a problémára, ha van vkinek ötlete, ne tartsa magában.
köszönöm

üdv.
-
McCoy20
tag
Üdv All
Nem tom volt e már, de azért rákérdek:
HPQ 6910p (T7700 as CPUval): egy idő utánn nem volt hajlandó visszavenni a proci sebességét ha aksiról ment. Windows újrarakva, most már visszaveszi, viszint ha hálózatról megy akkor megint nem:s Már gyabajt kapok tőle:S (Nem is az a baj hogy nem megy lassabban hanem ilyen esetben többet megy a venti, sokkal többet)
Amúgy aksival nekemis is hallható a sercegés, zizegés:S
-
Rellind
senior tag
válasz
Csabee.
üzenetére
Én is így gondoltam,de van egy hirdetés ahol az eladó váltig állítja hogy 9600GT van benne.
Speckók:
[I]" Intel CoreDuo T3200 CPU (2x2,0GHz)
- 3 GB RAM
- 250GB HDD
- nVidia GeForce 9600GT VGA 512MB RAM-mal- 15,4”-es BrightView kijelző 1280x800 felbontással
- webkamera
- HDMI
- eSATA
- 5-in-1 kártyaolvasó
- Altec Lansing hang
- Multi DVD-író (DL,LS)
- WLAN, LAN, 4xUSB 2.0, FireWire, VGA, Express Card
- ProtectSmart HDD-védelem
- távirányító
- Magyar Windows
- magyar lokalizált billentyűzet2 év TELJESKÖRŰ HP garancia.
Ez azt jelenti, hogy teljesen új gép, nem javított, visszavitt, stb. Általában akcióból megmaradt néhány darabos készlet, amit a "remarketed" programban értékesít a HP, a listaár alatt. Gyári fóliás a gép, dobozában. Garanciakiterjesztés 3 évre + 31 900.- Ft."[/I]
-
Rellind
senior tag
HP Pavilion dv5-1140-ban létezik hogy 9600GT legyen? Van ilyen verziója?Én 9200-al találtam csak.Tudja valaki?

-
Milan24
aktív tag
HP Pavilion dv7-1199ez SPECIAL EDITION Notebook
Ez mi a különbség a többitől? Mit jelent, hogy HP Renew?? DV7-ről annyit érdeklődnék a kijelző van-e 1650x1050-es felbontású, ill ati 4650-es vidkarival ami p8400-es procival van szerelve.
Akinek van DV7-e mondja már meg, hogy HD film nézés közbe mennyire hangos, hányas fordulatba megy a proci? De a 9600GT már PureVideo HD valamivel is rendelkezik akkor leveszi a prociról a terhelés, akkor halkabb a gép is, nem fúj annyira?
Köszi előre mindenkitől.
-
Laccee89
csendes tag
Üdv!
Mi a véleményetek a pavilion dv6 szériáról?
Nagyon megtetszett a dizájnja,bár nem olcsó..
Erősen gondolkozom a dv6-1120eh notin.
Másik lehetőség még az MSI EX623 lenne,ami hasonló teljesítményű,de mégis jóval olcsóbb.
De a HP mégis csak HP
Játékra is használnám néha,de persze nem ez a fő szempont.Akadt már valakinek a kezébe?
-
YxVs
senior tag
Nem igazán találtam rá megfelelő topikot ezért ide is írom.
HP 2230s-hez szeretnék vennék 8 cellás akkut: [link]
Más forrásból be lehet szerezni esetleg olcsóbban?
Jöhet PÜ-ben is.
Köszi. -
Adam86
tag
Sajnálom, ha félreérthető voltam, de én is csak rádióba hallottam, őróbáltam visszaadni, amit megértettem belőle. Nem sikerült

-
-
Ma Magyarországon ÁFÁt visszaigényelni elég körülményes dolog. Legfeljebb a befizetendőt érdemes csökkenteni, mert ha visszakérsz, azonnal ellenőrzést kapsz, és 2-3 hónapig is elhúzzák. Nem hiszem, hogy ez bármilyen cégnek megérné csak azért, hogy neked visszaadja az ÁFÁt, ő meg szívjon. Ha valami nem stimmel, a büntetés az áfa többszöröse lesz, az tuti + a könyvelő extra díja...
-
adm
őstag
válasz
Csabee.
üzenetére
amiről adam86 beszél az egy saturn akció, de a honlap szerint "háztartási kisgépekre, szabadon álló és beépíthető háztartási nagygépekre" vonatkozik. áfa van rajta, csak az akció mértéke egyezik meg az eredeti kiskerár áfájával.
(#8580) S4nyy
azt tudod hogy egy cég csak akkor igényelheti vissza az áfát, ha a cég veszi a notit? és ennek okán a cég tulajdonában lesz? leltárban? mondjuk ezek után már el is számolhatja.
tudom, hogy az adott cég megbízható, nyereséges meg minden, de mostanában nem elhanyagolható... ha netán bukik a cég bukhat a kifizetett notid is? -
Csabee.
nagyúr
Itt van egy teszt: [link]
Típus/ár:
HP Pavilion dv6-1110eh (NL956EA) nettó: 182 900,- Ft bruttó: 219 480,- Ft
HP Pavilion dv6-1120eh (NM629EA) nettó: 204 900,- Ft bruttó: 245 880,- Ft
HP Pavilion dv6-1130eh (NM633EA) nettó: 239 900,- Ft bruttó: 287 880,- FtPro:
+ remek 3D-s teljesítmény
+ fiatalos kinézet
+ átlagosnál jobb képminőség
+ távirányítókKontra:
- gyorsan koszolódó billentyűzet és touchpad
- sérülékeny fedél
- átlagosnál jóval melegebb merevlemez
- átlagos hangszórók
- gyenge akkumulátoros üzemidő -
Csabee.
nagyúr
amelyikbe 9600GT vga van az alkalmasabb a játékra, tudtommal a dv szériákban az a legerősebb vga ami létezik. Viszont az ha felmelegszik akkor van hangja av entilátornak rendesen. Viszont játékokat szépen viszi! legalábbis nekem tetszik! de egy másik topicba már írtam neked hogy a dv5ös széria teljesen jó és megbízhatóak, teljesen szuper multimédiás eszköz! csak ajánlani tudom! igaz a tv tuner a 1080eh és 1180as típusokban nem működik még magyarországon, ezt a hp is írta.. tehát felesleges azt a drágább típust venni talán... annyi felárat nem ér meg a nem működő tv kártya.
-
S4nyy
csendes tag
Hy!
Hp Pavilion dv5 és dv6-os készülék közül próbálok választani, véleméynetek szerint melyik alkalmasabb játékra?
-
Milan24
aktív tag
Hy mindenkinek. Kérdésem lenne a következő. Nagyon szemezgetek ezzel a DV7-es gépekkel, szeretnék ilyet. Billentyűzet lokalizált már magyarra???
2090-es DV7-ről valaki írhatna, proci T6400, ATI Mobility Radeon HD4650. Kérdés még az lenne, hogy jobban megéri ezt a konfigot vagy pedig a p8400-as 9600gt karival szerelt gépet venni. Melyiken mennek jobban játékok. 4650-es kártya erősebb mind a 9600gt, de a t6400-as proci viszont rosszabb mind a p8400.

Valaki informáljon, de tesztet képekkel is szívesen olvasok persze ha van.
Köszi mindenkinek.
-
Tocsi
csendes tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Itt a megoldás
Hiába, tudok
(igen, szerény is vagyok
Tehát, gondoltam, hogy ha a töltésnél nincs hang, akkor lehet bekavar az aksi.Ezért úgy gondoltam, ha lemerítem az aksit teljesen, akkor rendben lesz a hang.
Lemerítettem, vissza a töltőt és láss csodát, újra itt a hangom
Nem tudom mi lehetett, de ha valakinek van hasonló gondja, akkor ez is lehet a megoldás.
Köszönöm, azért a segítséget! -
Tocsi
csendes tag
Új fejlemény a hangommal!
Mégpedig, akkor jön a hang, amikor nincs rajta a táp. Visszarakom akkor meg, intha le/kikapcsolna valamit...
Erre mi a 5letetek, miért lehet? Gondolom, ha az aksiról megy a gép, akkor nem tud akkora hangot kiadni!? a hangszóró mint amikor tápról megy.
Tápról használom főleg. -
Tocsi
csendes tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Sajnos ott sincs, és nem is érzékeli a mikrofont, ha csatlakoztatom....
Minden jól megy, csak a hang a pronyó
-
Gááboor
tag
válasz
Ciklamann
üzenetére
Arról, hogy létezik e könnyen meg győződhecc, írd be a típusát agoogleba. Nekem ugyan ez van csak a 15 "-ös
változat, és pentium meg nem ilyen atomerőmű procival. Úgy vettem észre ez már a kiputó design. Ettől még szép. 700 dollár körül máshol is megtalálni, de hogy melyik a megbízható forrás....Az újak már led -esek de nyílván magsabb árról is indulnak a konfigurációk:
http://www.shopping.hp.com/webapp/shopping/series_can.do?storeName=computer_store&landing=notebooks&a1=Category&v1=Ultra-Portablehttp://search.hp.com/query.html?cc=us&lang=en&charset=utf-8&qt=HP+DV3Z&la=en
-
-
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Teljesen egyetértünk. Ez a recovery mizéria már kezd fárasztó lenni. Régebbi időkben adtak egy xp installt, meg egy driver lemezt, és kész.
-
válasz
.Anakin.
üzenetére
csakhogy a TFT-d ezáltal melegszik. NE csodálkozz, ha megfakulnak majd a színek a hőtől. A notebook üzemi állapota a nyitott kijelző, a melegedős dv5-nél pedig ez fokozottan érvényes.
A wifit egyébként az energiagazdálkodás miatt is kapcsolgatja, az én asztali HP gépemben is változik a jel erőssége attól függően, mennyire hajt a wlan. Pedig ez fix gép, soha nem mozdul el a helyéről.
-
Ciklamann
csendes tag
Helló!
Már régóta fontolgatom egy note/netbook vásárlását, csak eddig az igazira vártam.Kezdetben még megelégedtem volna egy Wind-del is, szimpatikus volt, hogy milyen karcsú, stb. Aztán nőttek az igények, igazándiból annyi maradt, hogy még hordozható legyen, de a teljesítmény is legyen elfogadható: netezésen kívűl több dolgot is szeretnék vele csinálni.
Hosszú volt az út, 12-13"-os gépeket nézegettem eddig. Eddig csak a hazai piacon, a napokban megnéztem az Ebayt is. Ezt találtam: [link] Remélem jó a link (ha nem, egy HP DV3Z 64x2 2.4GHz 4GB 320GB 13.3", ~670 dollár plusz pk.-ért) .
Mit akarok vele (a géppel netezni, filmeket nézni, játékokat is telepítenék stb..)? A méret jó, a leírtak alapján a teljesítménye is. A véleményetekre lennék kíváncsi. Egyrészt, általánosságban mi, aztán pedig részleteiben. Mint gyanakvó ember, a részletekkel kezdtem, létezik-e ezzel a felszereltséggel, stb. Megerősíthetnétek. Érdemes, jól járok-e vele, meg az Ebay-es rendelés is érdekel..
Köszi, előre.
-
napocska2
senior tag
válasz
Gááboor
üzenetére
Szia! Én is küszködtem ezzel egy csöppet, de nem jutottam eredményre.
Aztán átálltam arra, hogy nem dual, hanem egy kijelző, így csak váltogatom kell az éppen aktuálisra. Továbbá aggasztott az is, hogy mivel képes vagyok néha négy-öt filmet is megnézni egyfolytában és a lecsukott kijelző alatt eléggé meleg volt, nehogy megsüljön a kijelző. Viszont simán ment lehajtott kijelzővel dualban, csak pár másodpercre bekockásodott a kép, aztán visszazökkent.
Tehát, ha elfogadod a tanácsomat, akkor az elsődleges megjelenítőt váltogatod és nem csukod le a fedelét, így a noti is tud hülni, meg nem is világít a szemedbe a kijelző
-
hattorihanzo
aktív tag
-
Gááboor
tag
Sziasztok.
Mozizással kapcsolatban kérdeznék. Ha hdmi- lcd-n nézek filmet -vagy bármilyen külsőn- akkor hogyan tudom azt megoldani, hogy a monitor legalább kikapcsoljon? Dual wiev a beállítás, nvidia és vista fut a hp pavilionon.
Most úgy állítottam be , hogy a kijelző lehajtásával a monitor kikapcsoljon, de akkor az lcd felbontás át áll a monitor beállítására, és meghülyül a lejátszó is néha. -
Tocsi
csendes tag
Szia!
Hát még nekiesek.. nem adom fel, olyan könnyen
!A gyári cucc, az xp home, de 3 évig nem volt vele semmi gond. Pedig rendesen voltak telepítések, és törlések.
Tehát valami kis gebasz lehet szoftveresen...remélem...ha nem, akkor mehetek a szervízbe. Sajnos nem garanciális már.
Mindent ahogy írtam a gyári image-ről raktam fel. win7-t nem rakom fel. Xp home-on kell, hogy menjen
-
Adam86
tag
Ha valóban a gyári beállításokkal megy a gép és korábban így volt hangod, akkor valószinűleg nem szoftveres lesz a baj. Ha van még idegrencered, akkor tedd újl a rendszert, esetleg tegyél rá másikat. (xp, vista vagy win7) Ha így se oldódna meg, vidd szervízbe. Garancia van még rá?
-
Tocsi
csendes tag
Sziasztok!
Ide is megírom, a gondomat.
Van egy HP nx7400 gépem, minden jól ment eddig.
De most nem tudom, mit nézzek meg a gépen, hogy hangom legyen.Volt egy újratelepítésem(gyári recovery F11-es megoldással) akkor volt még hangom, de már pontosan nem tudom, mit raktam rá, de szintén gyári dolgok voltak. Na akkor a hangnak annyi volt. Gondoltam nem xarozok megint, reinstall szintén gyári image-ből.
Most sincs hang. Már mindent megnéztem: eszközkezelő-ben semmi nincs tiltva ill. minden rendben dolgozik.Nincs ütközés, minden driver felrakva. Nincs kikapcsolva a hang sehol, se letiltva. Biosban semmit nem találtam a hang beállításra. N
Mi lehet a gond? Találkozott már valaki ezzel a hibával? -
xcbiker
addikt
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Ezzel a meglátással nem vagy egyedül...
-
kozyadam
tag
a notin lévő cimkén ott a kód. azzal legálisan fel tudod tenni az oprendszert. akár házi sufnituning Vista vagy XP is lehet... vagy teljesen érintetlen, pl Microsoft MSDN telepítő, ami akár torrenten is elérhető...
-
VaniliásRönk
nagyúr
Nem tudom miért vagytok ennyire rámozdulva a Recovery lemezre, gyárilag benne van az összes szemét, akár kell akár nem, plusz az elavult meghajtóprogramok.
Fogod magadat és szerzel egy megbízható Vista telepítőt, HP Supportról leszeded ami kell és boldog vagy. Az egész kb. fél óra, és egy filléredbe sem kerül. -
Adam86
tag
Ma felhívtam HP-t hogy küldjenek nekem egy recovery dvd-t de nem küldenek, miszerint szoftvergarancia csak 90napig van és én ennél régebben vettem a gépemet. Csak akkor küldenek ingyen, ha a vinyóm besülne és elveszne a recovery partícióm.
Valami ötlet, hogy lehetne mégis szerezni? -
drwho
tag
Hiho,
Ez a hp recovery program amikor azt írja, hogy törli a teljes merevlemez tartalmát, akkor ténylegesen a teljesre gondol, vagy csak 1 particíóra?
Nem szeretném elveszteni a cuccaimat

Köszi!
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
.Anakin.
üzenetére
Á ki van csukva, nálad más a gond, mint nálam volt. Nálam nagyon gyenge volt a jel. Ott már számított az is, hogy lecsukom, avagy sem. De sztem nézd meg azt a beállítást, hogy "a windows kikapcsolhatja ezt az eszközt h energiát takarítson meg". Sztem ezt kell kilőnöd. Az eszközkezelőben rákeresve a kártyára megteheted.
-
.Anakin.
tag
válasz
Lackooo84
üzenetére
2 vékony fal van a router meg a noti között. Kiváló és nagyon jó között ingadozik a jel. Szóval ezért nem értem. igen tudom h a kijelző felett van az antenna, dehát attól h lecsukom a tetelyét még nem szakad meg a vezeték benne. Kezdem azt hinni, hogy bizonyos szögben lát cask az antennája(hátrafele nem) ezért nem veszi a jelet ha lecsukom. Dehát ezt nem tudom elhinni h ilyen szarul lenne kivitelezve.
Szal nemtudok rájönni h mivan.Senortilla: igen tudom h a ott a hűtés lyuka, de annyit nem takar el belőle. (meg nem is max terhelés közbe csukja le az ember, hanem torrentet bent hagyja tölteni.)
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
printmester
üzenetére
Az XP buherálás nélkül nem látja a SATA HDD-ket, vagy integrálod a telepítőbe a chipset SATA (AHCI) driverét, vagy a BIOS-ban a SATA-t natívról (AHCI-ról) emuláltra, IDE-re állítod.
-
printmester
csendes tag
Van egy HP NX6310 laptopom.
A problémám, hogy a Windows XP telepítés elején kiírja hogy "Nem található merevlemez", pedig benne van, sőt a Vista gond nélkül települ.
A bios-ban nézelődtem, de elég csekély a beállítása.
Találkozott már valaki ilyennel? Hogy lehet orvosolni? -
-
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
.Anakin.
üzenetére
Nálam is előfordult ez, amikor pár napig gebasz volt a netemmel, és egy gyenge jelre álltam rá a házban. Akkor is addig volt net, amig nem csuktam le. De így, hogy fullon van a jelem, nem csinál ilyet. Milyen a jel erősséged? Ugye tudod, hogy a kijelzőben van az antenna?
-
.Anakin.
tag
hűtés témára nézve a miénk is elég forró. dv5-1120eo, 80 fok fölött van minimális netezés közben a 2 cpu mag. idleben 75 (amd rm-70) az ati gpu meg 60 alatt.
másik: olyan probléma van egyan ezen notival, hogy ha lecsukjuk a tetejét ledob a wifi. (atheros 5007) Vista sp1, sp2 ugyan az. Energia gazdálkodáson max. performance, eszközkezelőben kivettem a pipát, hogy lekapcsolhassa. Roaming-ot is kikapcsoltammár.
Valakinek valami ötlet? -
lujo2
csendes tag
azt elfelejtettem mondani, h egy hp gépről van szó, amelyikhez egy xp home-ot adtak, azért itt kérem a segítségeteket
-
lujo2
csendes tag
Amikor a gépet megvettem, előírásszerűen megcsináltam a helyreállító dvd-ket, két darabot, amit az előírásszerűen megfelelő sorszámmal láttam el. egyszer használtam eddig őket, vagy másfél éve, és akkor működött. Egyébként tokban tároltam, pormentes helyen.Lényeg, most sehogysem sikerül a helyereállítás. Az optikai meghajtóról bootol, felpörög, keres, de egy idő után leáll. Értelemszerűen az első sorszámut tettem be először, de kínonban már próbáltam a kettes számúval bottoltatni is. Aztán közben kipróbáltam az f11-es bill. nyomni, hátha az a baja. Lényeg, egyikről sem bootol. Mi lehet a baja? DVD állásában megzápult? Vagy vmi trükköt kell még bevetni?
-
kozyadam
tag
annyian írták már korábban ezeket...
Mivel megvan a recovery partíció, arról a HP által adott szoftverrel tudsz rendszerlemezt csinálni, aminek a segítségével máskor is lehet Wint telepíteni.
Ha nem menne, akkor felcsörgöd a HP ügyfélszolgálatát, megmondod, hogy sérült a program, vagy a partíció, vagy adatmentésen van a vinyó, és hogy kéne telepítő DVD és küldenek, ingyen. Telefonban elérhetőségeidet kérik, noti s/n number-t és p/n number-t, milyen rendszerrel vetted asszem. Erről aztán lehet vígan telepítgetni.
Vinyó csere elméletileg nem kéne, hogy gondot jelentsen, de ha nem adod el mondjuk a régit, hanem elteszed emlékbe, és vmikor vmiért vissza kell küldeni HPnak a notit akkor beletolod a gyári vinyót és kész. Amúgy elég könnyen szerelhető a vinyó is és a memó is.
-
drwho
tag
Sziasztok,
2 kérdéssel fordulnék hozzátok.
A helyzet az, hogy hdd-t szeretnék cserélni a notiban (dv5 1120eh).
Az egyik kérdésem, hogy a cserétől a garancia megmarad-e?
A másik, hogy hogyan oldjam meg az oprendszer installt?
Nincs vista cd-m, csak a régi hdd egyik particiójára van téve gyárilag az installkészlet.
Külső rackem van, mindkét hdd a gépen lehet egyszerre.Előre is köszi a segítséget.
-
-
xcbiker
addikt
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Na van valami már a DV5 + XP-vel? Mely modellekre sikerült telepíteni?
-
-
agyhalal
aktív tag
DV5-1120-ba milyen memóriát kellene venni? DDR2, vagy 3? Milyen sebességgel?
-
hattorihanzo
aktív tag
válasz
hattorihanzo
üzenetére
Urak, erre senki? Mármint a frissítésre? Nem lehet upgradelni?
-
Adam86
tag
Lemértem a hőmérsékleteket, everest-tel és speedfannal is. Hasonló eredmények jöttek ki 1-1 fok eltéréssel, tehát szerintem az everest is jól mér. (vagy mindkettő rosszul)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- Lenovo T470s 14" FHD, i5 6300U, 8GB RAM, 256GB SSD, 2db akku, számla, 6 hó gar
- LENOVO LEGION PRO 7 16" WQXGA i9-13900HX RTX 4080 32GB 2TB NVMe SSD MAGYAR VÁSÁRLÁS/SZLA/BILL.
- HP EliteBook 850 G6 15,6" i7 -8665u, 16GB RAM, Radeon X550 2GB, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 8GB I 250GB I DVDRW I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB/6GB/Számlával!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506I Gamer Notebook! R7 4800H / 1650Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

sztem csak a típusát írta el

, de más eltérés nincs a 2 laptop között?

változat, és pentium meg nem ilyen atomerőmű procival. Úgy vettem észre ez már a kiputó design. Ettől még szép. 700 dollár körül máshol is megtalálni, de hogy melyik a megbízható forrás....
.

Pyttawrx