- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
TayRol
nagyúr
na sracok, az 5 napos akksim is megpusztult, ugy nez ki...
reggel meg jo volt, kikapcsoltam, mire beertem a ceghez, villogott a narancssarga led. csak toltorol lehet bekapcsolni, de nem tolti az akksit.
annyival mas a helyzet, hogy a reginel - ha benntvolt az akksi - lehuztam rola a toltot, egybol leallt, itt pedig megy tovabb, de egybol villog a led, es 300 ora es 26%-ot ir ki.tipp?
-
TayRol
nagyúr
válasz
RoadRunnerNG #7675 üzenetére
12.kerben dolgozom, 4 perc alatt ott voltam Gizdareten.
4 emeletes panel alatt vannak.
Kis bolt, de rendelesre minden van.zoli62: HPShop, es szerintem az elmult par ev gepeihez van/rendelheto.
-
TayRol
nagyúr
No, elhoztam az uj akksit a HPShop-bol, remelem egy evig ez is kibirja.
Egyebkent ajanlom a boltot mindenkinek, nagyon korrektek es rendesek az eladok.
-
TayRol
nagyúr
válasz
SeniorTilla #7585 üzenetére
nekem 15 lenne a benzinpenz, es annyi lesz az akksi is. 10-ert nemtudok.
-
TayRol
nagyúr
válasz
SeniorTilla #7568 üzenetére
termeszetesen a geppel egyutt. nem remenykedem, hogy itthon ervenyesiteni lehet a garit, egy becsi ut arabol meg pont kijon az uj akksi.
de koszi a tippet!
-
TayRol
nagyúr
Szevasztok, ismet egy kerdes:
tegnap felig volt az akksim a 6510b notimba, kikapcsoltam, be taskaba, 3 ora mulva ki a taskabol, es latom, hogy a narancssarga akksi-jelzo led villog, hogy lemerult a cuccos. mikozben ki volt kapcsolva...
reggel felteszem toltore, bekapcs, kiirja, hogy akksi 36%-on es toltodik. ez volt 6 oran keresztul, de semmi nem tortent. kihuztam a toltot, hogy lemeruljon de kikapcsolt.
most csak halozatrol tudom uzemeltetni, akksi nem toltodik, es ha kihuznam, egybol vege lenne.
Van valakinek otlete, mi lehet?
Akksi, tolto vagy valami mas? Eddig teleprol ment vagy 4 orat, szoval tokeletes volt, pedig a gep mar nem mai csirke. Egyik pillanatrol a masikra csak nem megy tonkre...
-
TayRol
nagyúr
válasz
SeniorTilla #7558 üzenetére
Rendben, koszi a tippet, hetvegen nekiesem. Ha lesz par szabad percem.
-
TayRol
nagyúr
válasz
SeniorTilla #7554 üzenetére
nem. elegge vigyazok ra. legalabbis nem latom koszosnak de elkepzelheto, hogy azon a felen valami alament.
szoval magat a space-t kell kipattintani a tartojabol? akkor csak a kis muanyag teglatest-forma jon le? (ami maga a `space`) -
TayRol
nagyúr
Aloha!
6510b notimon a space jobb fele nem mukodik, lehet, hogy a sok gepeles miatt, csak ha kozepen nyomom meg hatarozottan, azt erzekeli.
Mit lehet tenni ilyen esetben? Valahogy tisztitani esetleg elkopott benne valami? -
-
TayRol
nagyúr
Sracok!
Nem talaltam a forumban a kerdesemre valaszt, ezert mereszelem feltenni:
6510b-s notim van Intel GMA X3100 videokarival, es sehogy nem tudom kitenni a tv-re a kepet. Mondjuk a vga kezelokozpontja sem egy csucs... Ha valakinek van valami tippje, szivesen fogadom.
Udv.
TayRol -
TayRol
nagyúr
válasz
parandroid #4075 üzenetére
Koszi, ebben remenykedtem, csak mindig 4 megat irt ki a vista, hogy annyi a hasznalt memoria.
Udv.
TayRol -
TayRol
nagyúr
Szevasztok!
Technikai kerdes: hogyan kell beallitani, hogy az integralt vga vezerlom ne csak 4 megat hasznaljon mindig, hanem pl. 128-at? Inteles a videokartya, 6510b-rol van szo, s nem talaltam ezt meg az illesztoprogramjaban...
Koszi, s udv.!
TayRol
-
TayRol
nagyúr
válasz
parandroid #3391 üzenetére
Koszi, ezt kezdtem el csinalni. S igen, XP telepitovel, szerintem is az a legkorrektebb megoldas.
BluEyes: megvan a program, ezzel kezdtem el a particionalast, de eleg `figyelmezteto piros` szinben tuntette fel a winchestert, s nem engedett hozzanyulni. (120 gigabol 3 foglalt, s nincs tobb hely)
-
TayRol
nagyúr
Udv.!
Szerettem volna egy particiot letrehozni a 120-as winyon, de egyik particionalo program sem ismerti fel, nincs szabad hely, azt irja ki, ill. ismeretlen formatumu drive-nak eszleli. XP van fennt, sata native modban. Van valakinek otlete particionalassal kapcsolatban?
Koszi!
-
TayRol
nagyúr
Ha van valakinek tapasztalata azzal kapcsolatban, hogy honnan tudok leszedni XP-s drivert a 6510b notimhoz, azt szivesen hallgatom
Meg dvd-t sem kaptam, csak recoverybol lehetett dvd kesziteni, ellenben xp-s drivert nem talaltam meg a honlapjukon sem. Szoval le szeretnem a vistat szedni, s xp-t fel.
mod: Maxiri: nem pont neked szantam a kerdest, csak felreklikkeltem -
TayRol
nagyúr
Udv. mindenkinek!
Ha minden jol megy, holnap tulajdonosa leszek egy ilyen gepnek. Remelem be fog valni
Mihelyst lesz tapasztalatom vele, irok rola.
Udv.
TayRol -
TayRol
nagyúr
Szevasztok!
Kezd korvonalazodni a leendo kivalasztott kepe, s egyik eleg komoly jelolotem lenne o.
Olvastam a forumot, voltak vele kapcsolatban kerdesek, de nagyon valaszt nem lattam ra. Ha valakinek van rossz/jo tapasztalata, ne tartsa magaban.Udv.
TayRol
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Diablo IV
- Órajelrekord született 256 GB-nyi G.Skill R-DIMM memóriával
- Steam topic
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Remaster kiadást kapott a Heretic és a Hexen
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Slim 7i Pro 14" 16/512 GB QHD+ 2.8K laptop díszdobozban eladó!
- Garanciális ASUS Zenbook 14 OLED - i7 1260P 12 magos processzorral
- Dell Latitude 7420, 14" 4K IPS, I7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- Dell Latitude 5495, 14" FHD IPS, Ryzen 5 Pro 2500U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Latitude 5490, 14" FHD IPS, I5-8350CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest