- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android szakmai topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
holinorby
tag
válasz |kisbandi| #6352 üzenetére
Ez Xp- de, de ez az ablak már a kezdetek óta ott van, ami engem a legjobban idegesít, hogy abban az ablakban még csak azt sem mutatja hogy hiányozna valami, illetve hogy talált volna valamit...
Arra kéne valami ötlet, hogy esetleg ki lehet-e valahol kapcsolni hogy ne jöjjön mindig be ez az "Eszköz-illesztőprogram telepítő varázsló"A másik ha meg hibát észlelne, akkor azt az eszközök-nél sárágán mutatnia kéne nem?....
-
zetecR
addikt
válasz |kisbandi| #6769 üzenetére
És működik! Yes!
-
csatacsiga
csendes tag
válasz |kisbandi| #6928 üzenetére
Igazad van, természetesen ezzel fogom kezdeni
D-link 524UP a router. Azért vagyok bizonytalan, mert ha olyasmit állítok át, ami miatt szerinte újraindítás kell, akkor újraindítja magát. De kipróbálom.
Sajnálnám a Comodo-t, klassz kis tűzfal, megszoktam már.
-
csabors
tag
válasz |kisbandi| #6952 üzenetére
Szia!
Azt remélem tudod, hogy az "alapkernel" minden verziónál ugyanaz!! Kivéve persze a 32, és a 64 bites. A linkelt oldalon felsorolt verziók tulajdonképpen a Vista termékvonal fő részei. Ultimate, a Vista összes hasznos???? funkcióját telepíti [link], szerintem nincs összefüggésben a videókártya problémával. Nekem is 8510p-m van, volt rajta ultimate a gyártó honlapjáról letöltött vga driverrel, és semmi baja nem volt. Windows-élményindex:[link]
Üdv:
[ Szerkesztve ]
Nikon
-
Peter M
tag
válasz |kisbandi| #6958 üzenetére
Vagy megpróbálkozhattok a
http://www.driverheaven.net/modtool.php
majd letölteni az amd oldaláról az aktuális drivert majd moddolni az eredeti ati drivert és akkor fel tudod tenni a legfrissebbet én így használom és nem kell várni a HPra, működik minden, teljes értékű lesz.
https://www.behance.net/marosi-peter-k
-
ati888
senior tag
-
roti86
őstag
válasz |kisbandi| #6972 üzenetére
Kösz a gyors választ
-
buherton
őstag
válasz |kisbandi| #7065 üzenetére
Nekem ez a tapasztalatom. És nem fognak az ellenkezőjéről meggyőzni, mert ezt a két szememmel láttam. A vista mennyire húzza le a gépet, arról csak annyit, hogy xp alatt cod2 1680*1050 dx9 full grafon 50 fps, vista alatt cod2 1280*800 dx9 full grafon 30 fps . Főiskolai programozó tanár szerintem hozzá értő.
[ Szerkesztve ]
tely, baly, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály, alat, álok, lasan, fojtatás, ál, fontós, költsön, eggyüt, lyob (jobb?), mek, mongyak, milyért - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!
-
buherton
őstag
válasz |kisbandi| #7080 üzenetére
utolsó off hsz-em.
Tanár pár mai telefonnak a szoftverét írta. Ipari cégeknek op rendszereket, és real-time rendszereket ír. Írt már saját maga is fordítót. Nem szent írás amit mond, de szerintem ért hozzá. Nem egy gépen csinálta meg ezt, hogy ennyire megfogta! És nem is kettőn. Nem mellékesen, egy rendbe rakott xp p3-as gépen 10 sec alatt kapcsol ki.
tely, baly, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály, alat, álok, lasan, fojtatás, ál, fontós, költsön, eggyüt, lyob (jobb?), mek, mongyak, milyért - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!
-
neduddki
nagyúr
válasz |kisbandi| #7177 üzenetére
HI!
igen, de ez a kezem kozott megferdul 1xdb-bol messzemesszemesze/egy tavoli galaxisban:- )/ a legszebb, dakula a tantobacsiank a vgyazasert:- )
udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
Gkaresz66
tag
válasz |kisbandi| #7185 üzenetére
Igen túl nagyot nem, de azért pár progit keresni kell, ami meg nincs benne ahhoz meg adja a meghajtókat
pl:-fingerprint driver ott van az aszt használó progi meg nem
-A Quick Play-t sem egyszerű elővarázsolni
-Digitális tv meghajtók vannak pedig tuner nincs benne
-WLAN Broadcom driver is van pedig Intel WLAN van benne
-Bluetooth driver 2 is van pedig nincs benneÉs ugye konkrét típushoz szól a link.
Mindennek ellenére aki keres az talál is, csak bosszantó hogy mégsem van egy helyen aminek ott kellene lennie. -
localhost
Közösségépítő
válasz |kisbandi| #8701 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm!
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobb2
újonc
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Szeptemberben vettem egy laptopot. Hp 15s-fq5011nh.
Amióta bekapcsoltam a proci venti iszonyú hangos.
Amikor bekapcsolom a gépet hangja sincsen, mintha nem is lenne benne venti.
Majd amikor elkezdem használni, pl megnyitom az operát, a venti sebessége össze-vissza kezd változni. Van hogy kimaxolja magát egy pár percre, és utána visszamegy nullára. Elvittem megnézetni, a fickó frissítette a bioszt meg a drivereket és azt mondta hogy jó lesz, és hogy nem vesz rajta semmi furát észre. De amikor hazahoztam ugyanúgy megbolondult a venti pár perc után. Szinte semmi megterhelés alatt is hangos. Szerintem csak egy hibás hőmérséklet érzékelő lehet. Szerintetek mi lehet a baj?
Köszi.
- Asztrofotózás
- Politika
- Gumi és felni topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen processzort vegyek?
- Trump vagy Harris
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Latitude 3590, 15,6" FHD, I5-8350U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- ASUS ROG STRIX G15 G513IE (R7 4800H, 32 GB DDR4, 3050Ti, 512+512 M2)
- Eredeti (gyári) új, HP (TPN-CA10) 65W notebook töltő
- Acer Nitro 5 i7
- Eladó DELL Latitude 5410 (i5-10210U, 16GB RAM, 256GB SSD) számlával és 1 év garival
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest