- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
C@rbon
senior tag
Hali!
HP Pavilion dv6940hu típushoz tud valaki driver csomagot?
A hp oldalán mindegyik dv6940-hez van csak a "hu" verzióhoz nincs. A hálózattal kapcsolatos drivereket az "eh" verzió driverei közül szedtem le és azok jók voltak, de a chipset driver nem volt jó. Miután felraktam elszállt az összes USB port. Hang még most sincs. És az ablakok mozgatása is szaggat. Szóval főleg a hozzá tartozó chipset driver kellene. Máshol sem találtam.
Ha nincs, akkor hívni kellene a Hp Mo.-t?
Köszi!
Üdv! -
spyduck
nagyúr
válasz
ha8alpista #7193 üzenetére
Ha kiveszed az akkut akkor elindul a gép hálózatról?
Rakj fel egy Everestet és nézd meg az akku elhasználódottságának mértékét.
De ha hamar megoldást akarsz találni akkor ebben a topikban [link] KillHates kollégától kérdezz.Nyusziman: Egyes notik nem mutatják az időt. Tudtommal egyedüli megoldás az NHC ami nem működik Vista alatt.
-
Nyusziman
tag
sziasztok!
Érdeklődnék h hogyan lehet azt megcsinálni a vistában h az akku töltöttségét necsak százalékban adja meg hanem a hátralevő időt is mutassa,mert nekem csak százalékban mutatkozik meg!
Köszi
Üdv jó8 mindenkinek! -
fodorp
csendes tag
Sziasztok!
Lehet, hogy volt már a kérdés, de nem szeretnék 7200db hsz-t végigolvasni.
Tud valaki nekem mondani valamit a COMPAQ CQ60 214EM-ről?
Gyorsan kellett vásárolnom és ez tűnt a legnormálisabbnak. Arra lennék kíváncsi mennyire volt jó döntés. Semmit nem találok se a prociról, se a gépről magáról. Szép meg jó, de engem egy kicsit jobban érdekelne mit is vettem.Előre is köszi!
-
ha8alpista
csendes tag
válasz
spyduck #7190 üzenetére
Szia ismét!
Kérdésedre válaszolva, amiket tapasztaltok..
1. Akku bent(majdnem lemerült) + hálózatba csatlakozva- elindul.. a sárga töltést jelző LED villog,- néhány szekundumos 'percegés' a led villogás ütemében. Ezután minden leáll-kb ekkor merül ki a részben töltött akku. Fél percet várva ujra indul, de le is áll ismét.STB.
Most nincs 1 teljesen feltöltött aksim, igy a kérdezett akku-kivételt -próbát nem tudom megcsinálni (az éjszaka töltés lesz)
2. Totál ROSZ! akkunál nem villog,és nem perceg a gép, de nem is indul halózatról sem.
3. Egy harmadik kb.félig töltött akku bent + hálózatról inditva müxik, a telepmérő-menüben kb 20 sec töltést ir ki , 20sec szünet...a LED is igy világit. X idö mulva jön az akku lemerül és minden leáll eset.
Bocs a meséért... Most akkor tölt vagy nem .. ez a kérdés ..Holnap megirom a töltött akku kivételkor talasztaltat is.. Az esti mese után szép álmokat kinavok Pista a HA8AL -
Gkaresz66
tag
válasz
|kisbandi| #7185 üzenetére
Igen túl nagyot nem, de azért pár progit keresni kell, ami meg nincs benne ahhoz meg adja a meghajtókat
pl:-fingerprint driver ott van az aszt használó progi meg nem
-A Quick Play-t sem egyszerű elővarázsolni
-Digitális tv meghajtók vannak pedig tuner nincs benne
-WLAN Broadcom driver is van pedig Intel WLAN van benne
-Bluetooth driver 2 is van pedig nincs benneÉs ugye konkrét típushoz szól a link.
Mindennek ellenére aki keres az talál is, csak bosszantó hogy mégsem van egy helyen aminek ott kellene lennie. -
spyduck
nagyúr
válasz
ha8alpista #7189 üzenetére
érdekes jelenség, nem hallottam még ilyet
-
ha8alpista
csendes tag
válasz
spyduck #7188 üzenetére
Udv spyduck. Azt nem próbáltam, majd megnézem.. Az biztos hogy a ha benne van a valamekkorára töltött akku, -akkor szerintem akkurol müxik-, mert ha ez lemerül ,- leáll a szerkezet.Ha ekkor kiveszem, akkor a tápról ujraindul és hibátlanul megy ,mig ki nem kapcsolom..
Pista 8AL -
spyduck
nagyúr
válasz
ha8alpista #7187 üzenetére
Ha kiveszed az akksit mit reagál?
Ajánlom még neked az "Azonnali notebookos kérdések óráját"
Akik igazi szakik: Westlake, KillHates és Xcbiker -
ha8alpista
csendes tag
Hello!
Vagy masfél hónapja volt egy kérdésem-ohne válasz, igy ujra szeretném a panaszomat előadni. HP Compaq nx6325-ös gépem nem tölti az aksit ha a gép be van kapcsolva.
Ha a pc nem megy, akkor tölt. Bios-hiba lehet-e ez a jelenség?
Előre is köszönve a valaszt Pista -
Gkaresz66
tag
válasz
pzs0315 #7183 üzenetére
Hi!
Pavilion DV7 sorozatot tudom ajánlani, a DV5 se kutya.
Strapabíró fém ház, erős hardver.
Renev és Asis programokon belül közel 80-100 ezressel olcsobbért!
A guglival megnézed éppen hol mennyiért kínálják (érdemes körülnézni)!
Nekem DV7 1050ef nagyon bejött.
kb 350 helyett 230 ért nagyon is megérte!Két hátránya van, a szoftvereket úgy kell összevadászni a HP oldaláról, és meg kell szokni a külföldi billentyűzetet, de ezek is orvosolható problémák.
Kicsit visszaolvasol és sokat lehet okosodni! -
pzs0315
csendes tag
Sziasztok!
Mostanában szeretnék notebook-ot venni, de már teljesen tanácstalan vagyok. Annyi gépet néztem, hogy totál belezavarodtam. Alapvetően az ár-érték arány számít, legyen megbízható,strapabíró, irodai alkalmazás, filmezés és játékra is használnám.(a mai játékok is fussanak rajta frankón-pl.OD5,Crisys).A képernyő min 15,4". 200-300K-t szánnék rá. Milyen ilyen képességű HP gépet tudtok ajánlani?
Előre is köszi a segítséget! -
neduddki
nagyúr
válasz
|kisbandi| #7177 üzenetére
HI!
igen, de ez a kezem kozott megferdul 1xdb-bol messzemesszemesze/egy tavoli galaxisban:- )/ a legszebb, dakula a tantobacsiank a vgyazasert:- )
udv
neduddki
-
Mawyx
őstag
Egy usb-s egér van bedugva mindig, tapipadot nem szeretem, azt nem tudom rendesen használni. Másik egeret dugjak vagy ezt másik usb-s lyukba? 4 db usb lyuk van a gépen.
Chipset driver alatt az usb driverét érted? A hp oldaláról mindent felraktam, de mindjárt leszdeme megint az usb drivert és újrarakom. -
apcsa65
csendes tag
Hali !
Egy összetett kérdésem lenne , hp nx7400 notim van . Anno 3 év garival vettem ez a dvd íróra is vonatkozik ? És ha nem, milyen dvd írót érdemes hozzá venni és mennyire bonyolult kicserélni ?
-
neduddki
nagyúr
HI!
ojjan de ojjan gyonyoru nc6000es kerult a kezem koze /meg en adtam el vmikor soksoksko evvel ezlzoett eyg masik galaxibsn:- )/ az ujszeru megfogalmazas az leglapabb hangon is illik ra, es ha mindehhez hozzateszm hogy rendszresn napi sok oras hasznalt, akkor Kreta tanto bacsi igazan vogyazott ra:- )
udv
neduddki
-
Senhi
aktív tag
Csak érdekességképpen leírom:
felraktam a windows 7-et a kicsikére és így 3 óra után azt kell, hogy mondjam a gép kellemesen lehűlt (vistához képest). Programok szerint is nyertem 2-3 fokot. És emellett még a hosszabb akku idő is ott van
Ja és az összes vista x64 driver működik ha esetleg valaki követné a példámat -
a dervis
csendes tag
Nekem 7200-as (ST9200420AS) vinyóm van, (8710w-ben), csak akkor hallom, ha ráragasztom a fülem!
Tuti csendes (tuti a hallásom is...).
Ja és az a sarok a noti leghidegebb pontja...
Everest Random és Linear teszt 6-7 perc, + Read test suite+100% terh. 8p. után: 56 C ).
Szerintem nyugodtan vehetsz 7200-ast. -
zetecR
addikt
válasz
csabors #7159 üzenetére
Na ja, végülis nem mindegy, hogy melyik 7200-est veszi az ember.
Az emlegetett Tomsharware-es cikk is rámutat, hogy a WD Scorpio (BEKT) és a Seagate Momentus 7200.3 HDD-k felveszik a versenyt a nagyon jó SSD-kel is, sőt I/O műveletek per teljesítmányben ici-picit túl is mutatnak rajtuk. -
zetecR
addikt
válasz
spyduck #7155 üzenetére
Egyenlőre nekem is a gyári 5400-es 80GB van benne.
Biztosan gyorsítana, bár valaki írta az SSD topican, hogy kicserélte a gyári 5400-ét 7.2k-ra, gyorsabb lett, de zabálta az akkut, tett bele egy 32GB-so Samu SLC SSD-t = villámgyors és akkukímélő.
Úgyhogy most akarok keríteni egy Advanced dokkolót, abba egy nagy HDD-t, a notiba pedig egy ilyen Samu SSD-t; szerintem az nyerő kombó lesz. -
csabors
tag
Szia!
Kapsz egy telepítő lemezt -Vista előre van aktiválva, Xp-t neked kell - , és egy driver lemezt amiről Te választod ki, hogy mit akarsz telepíteni. Drivereket általában mindet, a "fjúcsörök" közül ami tetszik.Biost csak akkor frissítsd ha valami nem működik úgy ahogyan szeretnéd.
VGA azt nem tudom...
Üdv:
-
ati888
senior tag
Hello.
Beuzemeltem a 6910p-met (csak angol a bill), megcsinaltam a wifi-t, frissitettem az XP-t, csak az a bajom, hogy angol es nem tudom, hogy ha kuldik majd a magyart es lemezrol telepitem, akkor felrakja ugyanugy a HP cuccait, a virusirtot, stb-t, mint a vinyos telepites alkalmaval?
Masik kerdesem: notebook-on, hogy kell biost frissiteni, most F.14 van rajta es az F.17 a legfrissebb?
Harmadik: VGA drivert erdemes frissiteni vagy integraltnal nem szoktak?
Bocs az amator kerdesekert, elso notim.
koszi
ati
-
csabors
tag
-
csabors
tag
válasz
Nyusziman #7156 üzenetére
Szia!
Ha visszaolvasol a telepítésre vonatkozó hozzászólások majd' mindegyike arról szól, hogy megvettem, lementettem, legyalultam, újratelepítettem a legújabb drájverekkel, és f@szán mindent beállítottam, és azóta hasít mint ......................... a hidegvizet.
Hidd el ez a "tiszta" telepítés a leg-üdvözítőbb. A gyári telepítés tele van fölösleges, és ráadásul próbaidős programokkal.
Itt megtalálod a HP Wireless Assistant
A rekóveri dvd meg azért aggályos, mert a Te általad megvásárolt notebook windows matricáján lévő szériaszám kell, hogy szerepeljen a telepített oprendszerben. Ha valaki másét rakod fel akkor gyakorlatilag lopott lesz a oprendszer.
Szerintem higgadj le, hétfőn hívd fel a Hp ügyfélszolgálatát, mond el az "operátornak" a bánatod, és kb egy, másfél hét múlva küldik az elöre beaktivált vistát, és a drájver dvd-t. Addig meg tényleg használd specifikusan a világhálót a célod érdekében!Szervusz!
-
Nyusziman
tag
-
adm
őstag
válasz
Nyusziman #7149 üzenetére
és mit gondolsz a recovery-n milyen driverek vannak? egy féle driver készül, ami felkerül a gépekre, a dvd-kre meg a netre. egy titka van: a géped kell kiválasztani és az oprendszert amivel vetted.
a 30 felkiáltójeltől hozzászólásonként gondolod hamarabb osztják meg veled a személyes beállításaikat és esetleg adataikat azok a tulajok akik eddig nem írták ki recovery dvdt?
-
Nyusziman
tag
Légyszíves vki segítsen már!!!!!
Akinek van dv5-1120eh notija és csinált is RECOVERY CDt ossza meg velem légyszíves!!!!!!!!
Köszi -
Nyusziman
tag
HY!
Érdeklődnék h van vkinek dv5-1120eh típushoz recovery cd-je, vagy tudna nekem egyet csinálni?
Vista x86 v x64 mindegy csak legyen!!
Aki tud légyszíves segítsen, FONTOS!!!!!!
Ha van vki akkor pm-ben ftp cimet küldök ahova feltudja tenni
NAGYON KÖSZÖNÖM ÍGY ELŐRE IS!!! -
Senhi
aktív tag
válasz
peredit #7137 üzenetére
Az attól függ hol és mikor
Win alatt nem igazán zavaró, főleg ha az ember külön egeret használ (én még a vga órajelét is visszavettem winben 80/80mhz-ra... kb 2-3 fokot nyertem vele), de játék közben ha a wasd-re vagy szokva akkor hosszabb meneteknél megizzadhat a tenyered, mert a vga pont a bal alsó sarokban van
Proci valahol középen-felül, mert ott szokott még meleg lenni... ezt egyáltalán nem veszed észre.
-
peredit
csendes tag
-
Senhi
aktív tag
válasz
peredit #7134 üzenetére
Mégis mit szeretnél tudni? (1190-esem van)
Ugyan olyan, mint a gyengébb modellek. Sok teszt van róla a neten.
Azért gyorsan összefoglalom azt amit én tapasztaltam:
- minőség rendben van... egyedül a dvd olvasó külső burkolata messze színvonalon aluli. (Mozog és mindig félek, hogy letörik) Ezt sok helyen olvastam. Ill. a kijelző tetején a műanyag is egy kicsit "ropog", de nem úgy néz ki, mintha szétesne.
- Gombok szerintem nagyon kényelmesek.
- Melegszik rendesen játék közben és win alatt is végig erősen langyos.
- Akksi kicsivel 2 óra fölött bírja... játék 1 óra alatt lenullázza. (pl. trackmania) Én már ki is néztem hozzá egy 12 cellásat. (kicsit meg is emeli a gépet így gondolom a hűtése is jobb lesz)
- vga a ddr2 ellenére szépen viszi a legtöbb játékot még natív felbontáson is és pl. proci is kellően erős
- dvb-t tuner használhatatlan... nekem csak akkor működik jól ha az antenna ablak közelben van és direkt rálátása van az adótoronyra
- összességében szerintem egy jó gép... azt amit vártam tőle hozza. Emellett tele van apró figyelmességekkel: 2 távirányító, 2 hangkimenet (egyszerre u.az megy rajta) stb. -
sirály69
őstag
Tudom, hogy ez nem hírdetési rovat, de ha valakit érdekel sajnos meg kell válnom
8510p ku647aw notimtól... ha valakit érdekel, keressen meg... -
peredit
csendes tag
Hali,
Senkinek nincs tapasztalata, véleménye 1190-1199-cel kapcsolatban?
Üdv!
-
a dervis
csendes tag
Szerintem, ha felhívja a Hp Mo.-ot, lehet küldenek neki driver telepítőt...
Egyébként valószínű, hogy egy szérián belül ugyanazok a driverek.
Ezt azért gondolom, mert én a notimhoz két driver recovery DVD-t kaptam, egy Xp-s és egy
Vistás(32,64-bit), amikre az van írva, hogy series:8700. Azaz minden 87-es típushoz. -
csigafej
tag
sziasztok,
van egy pavilion 1120-as gépem és az utóbbi időben azt csinálja hogy a pendrive-omra nagyon lassan kezd el másolni, majd egy idő után eldobja a másolást. először azt hittem a pendrive a rossz (16gigás kingston), formattáltam mindefélének, de kiderült hogy a régi gépemben megy rendesen és más pendrive-al pedig lassan de másol (2000k-val) a gép.
tudna nekem vki segíteni? mi az elnevezése az usb driver-ének?
előre is köszönöm a válaszotokat,
üdv:
gyuri -
C@rbon
senior tag
Hali!
Egy ismerősöm vett egy Pavillion dv6940hu gépet és Vista van rajta. Ezt szeretné lecserélni Xp-re és kellenének a driverek. De a hp honlapján 6940hu-hoz való driver nincs, csak 6940ec, eh, el, er, ew és se. Ezek közül egyik sem lenne jó a hu-hoz?
Köszi!
Üdv! -
csabors
tag
Ha jól tudom a CyberLinkel kóperált a hp. [link]
-
Nyusziman
tag
van vkinek x64 vistához recovery cd-je???????????
-
Nyusziman
tag
Sziasztok!
Érdeklődöm h a dv5-1120eh pavilion notin hogy lehet kikapcsolni a hp logo világítását????? A másik, h a Quick Play gombnak mi progjamja!!!???????????????????????
Köszi előre is a segítséget!!!!!!!!!!!!!!
Üdv -
peredit
csendes tag
Sziasztok,
Felmerült egy hp 1190 vagy 1199 vásárlása.
Kíváncsi lennék a véleményekre, tapasztalatokra.
Köszi!
-
Jégkokó
veterán
válasz
Imi1950 #7116 üzenetére
Az kizárt hogy pavilion legyen.A tescoba nem is ment ki pavilion noti.Csak max a hp 550 és nanak bizonyos variánsai. Amugy meg a nyomtató meg a táska nem ajándék, mert az is szépen bele van építve az árba.Az a noti olyan 100 ezer ft alatt meg lehet már venni, de a nyomtató se kerül egy 20 asnál többe.
-
Imi1950
csendes tag
Nagyon érdekelne . hogy nem-e tudna valaki segíteni abban hogy amit a tescoba kapni HP Pavilion notebook-ot milyen paraméterekkel bírhat? 130000ft-ba kerül és van hozzá egy multifunkciós nyomtató és egy notebook táska. Nem táplálok nagy illúziókat de ennyi pénzért ezekkel a tartozékokkal szerintem jó meg csak hp azok mindig is tetszettek és több pénzem se lessz rá meg nem is akarok de ha külön külön kéne megvenni ezeket az több lenne mint 130000ft előre is köszönöm.
-
Hellósztok !
Egy olyan kérdésem lenne, hogy haverom a minap vett egy Hp Pavilion dv5 1140eh laptopot. Nincsen nagyon kibékülve a Vistával és XP-re szeretné cserélni. Ez, hogyan lenne megoldható ? Olvastam, hogy a HP küld. De azt hallottam, hogy dv5-re nemigen van xp driver.Légyszives segítsetek!
Köszi
-
adm
őstag
- vehetsz 20k-ért vista business-t, ott ahol a notit vetted.
- ha már van licenszed, azt is használhatod (egyszerre 1 gépen ugye...)
- ha felsőoktatásban tanulsz, akkor msdn vagy campus programon keresztül szintén.- telepítheted és használhatod legálisan próbaverzióként, de nem 30 hanem 120 napig. leírás.
az újratelepítés a recovery-vel technikailag kijátszható, jogilag nem biztos. -
ati888
senior tag
XP-t lehet valahogy Vistára cserélni?
ati
-
spyduck
nagyúr
Ne is rakj rá Vistát
Kérj a HP-tól magyart XP-t.
A "í" betűt pedig az altgr "j"-vel tudod elérni. Én a magyar billen is ezt használom.
A pendrive-t pedig dugd be abba ahol nem működik-->menj bele az eszközkezelőbe és a problémás dolgot töröld majd automatikusan újratelepíti. -
ati888
senior tag
válasz
spyduck #7097 üzenetére
Nem kaptam garanciapapírt, azt mondták a számlával menjek, ha gond van, arra rá van írva, hogy 3 év gar.
Vistát egyelőre nem akarok rá, mert XP volt rajta, akkor legyen az jogtisztán, gondolom nem lehet vistára becserélni. Holnap felhívom őket.
A billentyűcserét kellene ügyesen megoldani, mert ez angol-arab és a bal shift két gombhelyet foglal és a magyaron ott az "í", szóval matrica nem jó, cserélni kell.
Majd jövök még kérdezgetni.
köszi.
ati
Ui: A jobb oldali USB-nem látja a pendrive-ot, a bal oldali kettő jó. Ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- Raspberry Pi
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Félórányi videón a Dying Light: The Beast
- BestBuy topik
- Windows 11
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G3 laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD/Matricázott) - Akku X
- Asus Rog Strix Gamer laptop makulátlan állapotban
- ThinkPad T14 Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP 15-af105nh laptop (15,6FHD/AmdQuad/4GB/128SSD/Magyar) - Akku X
- XPS 13 9310 13.4" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest