- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Netfone
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Levente87
csendes tag
válasz
xcbiker #11966 üzenetére
Drága ennek a javítása ugyan ugyanis nagyon elegem van a hp ból mert a kijelző internetezés közben magától elpattant.visszavettem ahol vettem ott felvettek egy jegyzőkönyvet hogy semmilyen külső hibája nincsen nincs megütve stb. de ők nem tudnak vele mit csinálni .de ők felveszik a hp val a kapcsolatot és az úgy nevezett háztól házig garancíával elviszik ingyen a laboratóriumba kivizsgálni.eltelt két nap kaptam egy emailt hogy én törtem össze kijelzőt külső behatás történt így garancián túli javítás 95000 ft.Utána néztem fórumokon amit idáig a hp bárkitől elvitt laboratóriumba 80% kiderült hogy tulajdonos a hibás.Azt mondtam nekik hogy feljelentem őket a fogyasztó védelemnél erre másnap visszaküldték a laptopot persze hibásan.Már nagyon elegem van vettem bele interneten kijelzőt azt írta az eladó hogy kompatibilis és csereszabatos és még se jó mert a kijelző keretén van 4 fül amitől nem lehet az előlapot visszatenni.
-
adam3
aktív tag
-
Ipse89
tag
-
SeatZola
őstag
válasz
xcbiker #9647 üzenetére
Azért a Quadro FX-es gépeket lehet nyugodtan használni játékra, mert olyan a hűtés, anyagminőség, stb, hogy strapát bírja. De ennek ára van, szó szerint is. Annyiból már sokkal erősebb komplett asztali játékgép is kijön. De ha fontos a mobilitás, akkor a pénztárcába kell nyúlni...
-
-
venember83
nagyúr
válasz
xcbiker #9328 üzenetére
Kösz.
BIOS frissítés megvolt (PIO módban megy még mindig), meghajtóprogram-frissítés zajlik, keresgélem az IDE/ATAPI meghajtót a HP oldalán, egyelőre hiába. Az oprendszer frissítést kívánom elkerülni, irodai gép, ritkán használom az optikai egységet, de akkor kegyetlenül lassan másol és lefogja az egész gépet a PIO miatt.
-
szabee49
csendes tag
-
szabee49
csendes tag
válasz
xcbiker #9317 üzenetére
az addig ok,hogy tényleg nincs fent sp 3...de az én laptopomon( barátnőé a fagyogatós) is ugyanez a xp van fent,semmi baj nincs vele.mindenesetre köszi,remélem ez emgoldja a problémát.a lan driverrel emg nemtudom mi lehet a gond,hp oldalról szedtem le...lehet vista lesz az xp helyett,esetleg win 7...
-
-
premete
veterán
válasz
xcbiker #8830 üzenetére
Az a baj, hogy kevés az épeszű vásárló/felhasználó, és számuk egyre fogy.
'91 óta vannak Compaq laptopjaim, szervizt még egy sem látott; ha mégis lenne valami hw gondom, ott a HP support telefonszám, és a következő munkanap megcsinálnák nálam, gondolom abból is, amikor linux drivert kerestem, felhajtották Németországból, és visszahívtak a megoldással; amikor a másik laptopom, a 6710b HDD-jén nem tetszett az előretelepített Vista, küldtek futárral 2 nap múlva gyári HP Vista OEM DVD-t és driver lemezeket gratis. Igaz, nem fenyegetőztem veréssel, laptop arcbadobással, Fogyasztóvédelemmel, stb.-vel, Szvsz kultúráltan többet el lehet érni, mint hőbörgéssel. -
válasz
xcbiker #8818 üzenetére
Srácok, szerintem ne OFF-oljunk itt többet ezzel a témával. Van két, vagy két ugyanaz az egy nemrég regisztrált álnéven itt lévő régi-új "tag", aki osztja itt az észt. Ez HP laptop topic, nem általános kereskedelmi vitafórum.
Szakmai topicba szakmai dolgokat, lustaság és hülyeség ellen meg C-Vitamint
-
amol
addikt
válasz
xcbiker #8818 üzenetére
Az a helyzet hogy Kukutyin Bt. köteles átvenni az általa forgalmazott garanciális gépet és továbbítani a márkaszerviz felé. Ugye nem is javíthatja más, különben ugrik a garancia. Nekem még sosem jutott eszembe hogy bevegyem ezt a felesleges köztes állomást így mindig a szervizhez fordultam. Egyszerűbb és sokkal gyorsabb.
-
Adam86
tag
válasz
xcbiker #8793 üzenetére
Samsung telefont, meg asszem a motorolákat is lehet tölteni (mini)usb-n keresztül Ezért gondoltam erre a vad ötletre, bár én se bíztam benne.
A pavilion töltők csatlakozója használható más termékek töltésére, vagy van valami pontos méret, ami alapján azonosítani lehetne.? -
Adam86
tag
válasz
xcbiker #8785 üzenetére
Szégyennek szégyen, ha direkt a külföldiekre utaznak, de amikor engem próbálnak lehúzni a balatotnon, mert nem szólaltam meg és Euróval fizettem...
Konkrétan bementem egy üzletbe, kosárba betettem pár dolgot kb 2000ft értékbe, de mivel elfogadtak eurót így azzal akartam fizetni és mikor az eladó látta az eurót szépen közölte német tájszólással, hogy 14euró valahány cent lesz. Utánna megszólaltam magyarul, hogy itt hogy megy az átváltás?, egyből lement az ár 8euró környékére. -
Retro66
csendes tag
válasz
xcbiker #8771 üzenetére
Ha jól láttam akkor 25.000 Ft környékén árultak eredeti pavilion töltőt.
Ha valamilyen mással tölteném és bármi tönkremenne a gépbe, egyből ráfognák, hogy nem a hozzá adott töltővel töltöttem így az én hibám.
Sajnos ismerősnek volt hasonló, akinek tönkrement a vinyója és arra fogták, hogy autóban autós töltővel használta. -
-
-
adalbert1
veterán
válasz
xcbiker #8076 üzenetére
Ennél rosszabbra számítottam, de ha szerintem majd még megvizslatom élőben is.
Arról van valakinek információja, hogy régebbi modellek alkatrész-ellátottságában hogy áll a magyarországi hp szervíz? Néztem hogy NC4200/4400/2400 vehető még használtan, viszont gari nélkül eléggé szívás lenne ha behal az alaplap én meg dobhatom ki vagy túrhatom a netet egy új után.
-
Scrym
tag
válasz
xcbiker #7980 üzenetére
Köszönöm segítőkészségedet!
Az a baj, hogy Pécsi vagyok, és így nem tudok csak úgy beugrani hozzád.
Akkor maga az a megoldás, hogy én telepítgethesek szabadon bármilyen op.rendszert az felejtős HP-nál. Csak is olyan CD/DVD-vel próbálkozhatok, amit a HP adott ki?!
Vagy buherálni kell egy ilyen lemezt, amibe bele vannak integrálva a driverek.
Köszi mégegyszer! -
asysoft
aktív tag
válasz
xcbiker #7023 üzenetére
Nekem is ilyesmi, de (még?) nem ilyen vörösről indul, bár már rosszabb a helyzet, mint mikor először feltűnt. (Mire nem jó a Youtube
)
-
asysoft
aktív tag
-
zetecR
addikt
válasz
xcbiker #6808 üzenetére
És mit történik, ha kiveszem az ODD-t a notiból és beteszem az advanced dokkolóba?
Mivel takarom el a helyét?
Jó lenne, ha második akku mehetne oda, de ha nincs, akkor nincs.Sajna az USB2RS232 kábelem nem igazán jó, úgyhogy arra jutottam, hogy veszek egy Advanced dokkolót (azon gondolom korrekt a soros port) abba rakok egy nagy HDD-t, a notiba pedig egy 32megás Samsund SLC SSD.
Gyors lesz, csendes is, még alacsonyabb fogyasztású és tárhely is lesz. -
-
maffir
csendes tag
válasz
xcbiker #6717 üzenetére
200E ft. de 2giga memoval
Szóval akkor ha jól értem nem szükséges a bővítés, mert akkor ez a 2011-ig az létező aktív élő gari??
Illetve ha mégis úgy döntenék, hogy bővítem a garit mondjuk abban a boltban ahol vettem, akkor a bővités a vásárlástól számított egy év (ennyit adtak a renewra alapból) letelte után indul vagy a net szerinti 2011-től??
Köszi -
Ginew
aktív tag
válasz
xcbiker #6666 üzenetére
feltettem de semmi változás.. viszont azt kiprobáltam hogy mikor bekapcsoltam az automata fényérzékelőt, s vakuval erősen belevilágitottam az érzékelőjéve, akkor akadozva, és szaggatva, mert mozgatni kellett meg minden, de totál belenyomva hogy majd kiégette már
szal kivilágosodott arra... de alapból azsem megy, csak ilyen nagyonerős hatásra... de más szabályzó totál nem csinál semmit
-
Ginew
aktív tag
válasz
xcbiker #6666 üzenetére
fényerő annyi, ami minimumra véve van, biosban nem néztem semmit még, de hát előtte még minden rendesen ment, majd videokari driver csere s behalt igy.. amugy csuszkák ottvannak a winben is, lehet is huzogatni, csak épp nemcsinál semmit.. sztem az uj nvidia driver tiltja le csak nemtom hogykell ezt feloldani :S
köszi a biost, feltolom
-
-
zetecR
addikt
válasz
xcbiker #6204 üzenetére
WWAN kártyáról még nincs hír?
Nagyon szemezgetek egy unlockolt Option GTM 380-nal, az eladó szerint tuti, hogy menne a notimban, ha nem, visszaadja az árát.
Mondjuk kínai item locationnal elég körülményes visszárúzni.Tényleg, a 6910p-hez nincs magyar billentyűzeted? Vagy ezt már kérdeztem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Ahh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- MSI Thin - 12450h, RTX 4050 és 16gb RAM + 1tb SSD
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest