Hirdetés
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Fotók, videók mobillal
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
YxVs
senior tag
köszi!
az xp egyébként csak úgy ment fel ha az AHCI módot IDE módra váltottam telepítés előtt a biosban.
Azt tudja valaki hogy miután felment az xp hogy lehet SATA módra visszakapcsolni?
Ha biosból próbálom akkor nem bootol be többet az xp.
Valahol hallottam h meglehet csinálni.. -
hattorihanzo
aktív tag
-
Tocsi
csendes tag
Szia!
Hát még nekiesek.. nem adom fel, olyan könnyen
!
A gyári cucc, az xp home, de 3 évig nem volt vele semmi gond. Pedig rendesen voltak telepítések, és törlések.
Tehát valami kis gebasz lehet szoftveresen...remélem...ha nem, akkor mehetek a szervízbe. Sajnos nem garanciális már.
Mindent ahogy írtam a gyári image-ről raktam fel. win7-t nem rakom fel. Xp home-on kell, hogy menjen -
VaniliásRönk
nagyúr
Nem tudom miért vagytok ennyire rámozdulva a Recovery lemezre, gyárilag benne van az összes szemét, akár kell akár nem, plusz az elavult meghajtóprogramok.
Fogod magadat és szerzel egy megbízható Vista telepítőt, HP Supportról leszeded ami kell és boldog vagy. Az egész kb. fél óra, és egy filléredbe sem kerül. -
Lackooo84
nagyúr
ÁÁ everest az smafu, akkor az tuti nem jót ír, max a CPU-ra. Azért is néztem mit írsz, hogy GPU meg HDD temp... Mikor ennek a HPnak olyan bonyolult az ACPI-ja, hogy egy progi sem lát bele...
Amúgy adnak ki dv5-ösöket 64 bites Vistával? Mert akkor én egy olyat fogok kunyerálni a HP-tól...
-
Lackooo84
nagyúr
Én is most pucoltam O2-vel. Te melyik az a progi, ami ezeken a Pavilionokon látja a VGA és HDD hőmérsékletét is?? Nekem eddig mind csak a CPU-t látta. o.O Most nyúzom a gépet Prime95-el, és 88 Cnál nem megy feljebb, de ez a venti hang kinyír... És sztem azóta van ilyen hangja, mióta visszahozták a szervízből.
-
-
kozyadam
tag
nekem pedig megette a drivert és műxik vele. próbáld meg, hogy az eszközkezelőben keresed az ismeretlen eszközöket. Ezek az Other Devices kategóriában vannak. ha itt nincs ismeretlen, akkor mindenhez van feltéve driver. Ha ez a helyzet, akkor a Human Interface Devices kategóriát nyisd meg és nézd meg, hogy látja-e az ENE CIR Reciever drivert. Ha igen, akkor nagyobb a valószínűsége, hogy a távirányítók vacakolnak.
-
-
ENE CIR receiver driver. Fent van.
-
kozyadam
tag
nekem is 2 távom van és win7em de nálam mind2 műxik. ENE CIR drivert feltetted?
itt keresgess
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kedvező ár! HP Elite X2 laptop-tablet (12,5 3K/i5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós)
- Kedvező ár! HP Elitebook 830 G5 laptop (13,3FHD/i5-G8/8GB/256SSD/MagyarVilágítós)
- Eladó kitűnő állapotban lévő HP Pavilion notebook
- Újszerű Acer Nitro V - ANV15 - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - 2+ év garancia
- Microsoft Surface Go laptop 12,4" i5/8GB/128GB újszerű állapotban
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- 101 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest