- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Yettel topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
szkutyi
addikt
válasz
krealon #55617 üzenetére
Köszönöm szépen én is erre gondoltam így kicsit átgondolva a dolgokat...Windows beépített toredegettség mentesitoje jó erre?
Este win11nél azt vettem észre hogy torrent kliens írta a lemezt kb 40-el és ugyan annyival a System....ez emiatt lehetett,?köszi előre is..
Ha igen akkor feleslegesen húztam újra a rendszert az éjjel.xddd -
-
-
-
-
Danecay
addikt
válasz
krealon #53353 üzenetére
Tehát akkor:
Windows:
Kiadás Windows 10 Pro
Verzió 20H2
Telepítés dátuma 2020. 10. 18.
Operációs rendszer buildszáma 19042.928
Minőség Windows Feature Experience Pack 120.2212.551.0HDD1:
Lemez Tulajdonságok
Lemez sorszám,5
Interfész,USB Attached SCSI (UASP) SAT Standard USB/ATA
Gyártó információ,"VID: 152D, PID: 0561"
Lemez vezérlő,"AMD USB 3.0 eXtensible Host Controller - 1.0 (Microsoft) (USB 3.0) [VEN: 1022, DEV: 145F] Verzió: 10.0.19041.662, 11-16-2020"
Lemez modellszám,SAMSUNG HD103UJ
Lemez revízió,1AA01118
Lemez sorozatszám,S13PJ1KS504635
Teljes méret,953867 MB
HDD2:Lemez Tulajdonságok
Lemez sorszám,6
Interfész,USB Attached SCSI (UASP) SAT Standard USB/ATA
Gyártó információ,"VID: 152D, PID: 0561"
Lemez vezérlő,"USB-csatlakozású SCSI- (UAS) háttértár (IDE) Verzió: 10.0.19041.1, 6-21-2006"
Lemez pozíció,"Bus Number 0, Target Id 0, LUN 1"
Lemez modellszám,TOSHIBA DT01ACA050
Lemez revízió,MS1OA750
Lemez sorozatszám,X3TBM9EAS
Teljes méret,476937 MB
Az USB-s kérdésre felelve pedig ezeket tudom összeszedni:
Erről a típusról és márkáról lenne szó
Ez van a dokkoló alján lévő címkén:
-
z123456789
addikt
válasz
krealon #51787 üzenetére
Köszönöm szépen a válaszodat.
Nem tudtam. Azt gondoltam működhet ez a dolog egyszerűbben. Ezért is tettem fel a kérdést. Lévén hogy van itthon 4 db 1 Terra feletti 3,5"-os és egy 500 GB-os 2,5"-os meghajtóm, egyszerűbb lett volna ki-be szerelgetés helyett egy ilyen kábellel. Elfogadom a választ, ez remélem látszik, és köszönöm még egyszer.
-
Senquist
tag
válasz
krealon #51759 üzenetére
A ventiket úgy raktam be hogy nagyrészt a HDD ket hűtse,
Beállítottam minden úgy ahogy mondtatok, erre este kikapcsoltam a gépet és most vissza és a Black HDD-t a kártya nem is jelezte hogy működne, sőt a pc se látja..
Érdekes dolgok ezek.. Formatálni se tudom új lemezként mert nem létezik és a Raid Kártya se látja..Szerintem ez most megy a kukába..
-
King Unique
titán
válasz
krealon #50992 üzenetére
Annyi kiegészítéssel, hogy Windowson ugyanúgy opció a lassú formázás is, Vista óta az is teleírja a 0-val a lemezt, meg annál legalább látni hol tart a folyamat. A
clean all
max. abból a szempontból alaposabb, hogy törli a partíció(ka)t is és inicializálatlan állapotba helyezi a lemezt. Viszont egy lassú formázás után ugyanúgy nem fognak semmilyen korábbi adatot találni a GetDataBack és társai adatmentő programok, max. a formázásnál létrehozott partíciót és fájlrendszert listázzák ki üresen. -
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
krealon #50479 üzenetére
Már posztoltam róla, ez a winyó jobban melegszik még télen is, mint a másik három külső winyóm (mind WD MyPass). Eddig 47° volt a max ennél is, de már akkor is aggódtam. A többi már több éves (tehát megértek pár nyarat), de a max amit mért 45° volt az egyiknél.
Valami mini ventin kívül mást nem tudok elképzelni hozzá. Egyel kevesebb szabad csatlakozó és egyel több porfogó kacat az asztalon.
Kíváncsi lennék, hogy 10Mbyte/s körüli adatmozgásnál mennyire menne fel dél idő tájt. Majd eresztek rá egy tesztet. Most amúgy vissza esett 49°-ra.
-
King Unique
titán
válasz
krealon #49908 üzenetére
A hozzáférés megtagadva hibaüzenet normál esetben jogosultsági probléma utal NTFS fájlrendszernél. Ha be volt kapcsolva a gyorsindítás és úgy állította le a Windowst, attól még normál esetben meg kellene tudni nyitni a kötetet, max. a fájlok nem lesznek ott, mint pl. egy korábbi esetnél.
A külső tárolókat meg ugyanúgy javasolt szoftveresen leválasztani Windows 7 és 8.1 rendszereknél is, nemcsak Windows 10-nél. Valamint a Fast Startup bekapcsolt / kikapcsolt állapotától függetlenül is.
-
-
Maestro85
tag
-
-
valory
tag
válasz
krealon #47189 üzenetére
Nincs légáramlás, eddig nem volt rá szükség, de jelenleg nincs összerakva a ház (oldallapok le vannak szerelve), így produkál ilyen magas hőfokokat.
A WD melyik szériája lenne alkalmasabb adattárolásra (ami fontos, a megbízhatóság és elég sok üzemidő, általában non-stop jár a gép) ??sanchezsa: "Kézre is olyan meleg vajon?"
igen, kézre is inkább forró, mint meleg, valószínű jó a mért hőmérséklet -
s3toraph
senior tag
válasz
krealon #46583 üzenetére
"Ez egy tajekoztato uzenet. Nem kell semmit csinálni."
Köszönöm, nyugtalanított mert még nem láttam ilyet soha.
"Akkor egy wipe / zero fill-t ildomos lenne vegigfuttatni az eszkozon, hogy biztosan ne maradjon rajta visszallithato adat."
Ezt hogyan kell, milyen programmal? Csak kíváncsiságból kérdezem, soha nem csináltam, most sem szükséges, semmi olyan nem volt rajta.
-
Cooley18
aktív tag
válasz
krealon #45054 üzenetére
Köszi! Első nekifutásra nem sikerült akkor rábukkannom a megfelelő topikra, de akkor megpróbálkozom ott is, hátha tud valaki jobb hírrel is szolgálni.
Annyira nem voltak értékes adatok, hogy több, mint 100 ezret kidobjak rá, de azért jó lenne visszaszerezni.
Amúgy elsőre én is mechanikai hibára gyanakodtam, de akkor most miért nem indul be abszolút? Már fel sem pörög. Na, de akkor ezt inkább folytatom a megfelelő témában. Köszi még egyszer! -
ToBeY
nagyúr
-
deva
tag
válasz
krealon #44868 üzenetére
Azt elfelejtettem írni, hogy 3.5", külső tápról megy a vinyó. Igazából teljesítmény terén nincs túl sok elvárásom RPI2-től, egy 20 gigás torrentet max 2 órán belül simán letölt. Na, amikor ez megugrik napokra, akkor lesz érdekes a téma.
Valószínűleg tényleg a 90% feletti foglaltság okozza a problémát, a megoldás már folyamatban van.
-
Rambi
tag
válasz
krealon #44213 üzenetére
ezt a dinamikus diszk dolgot megpróbálom. Milyen particiós "matató" program lenne ajánlott?
Adatvesztés nem lényeg, mivel leformáztam teljesen....King Unique
NTFS a vincsi, az 1 tb is az, amit kezel zokszó nélkül, ugyan abba az usb portba dugva a tv-n. Felpörgeti szépen, de az egyik tv azt írja, hogy nem található eszköz, a másik meg azt, hogy nem ntfs fájlrendszerben van formázva... -.-"
Nem volt rajta sosem op rendszer, egy asus ta200 tablet-laptop hibridbe volt beépítve belső hdd-ként. Ezen a kis gépen úgy mutatta a rendszer, hogy usb-n kapcsolódik a hdd. -
nagymolnar
tag
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
krealon #41996 üzenetére
Nekem sajnos nincs itthon másik 775-ös lap, ami támogatja a C2D procikat is, így az alaplapot nem tudom tesztelni. A hibát részletesebben kifejtettem itt meg itt tegnap, olyan ötleteket kaptam rá, hogy futtassak memtestet, hd sentinelt, illetve cseréljem ki az elemet...
Memóriahiba szvsz nem ilyen tüneteket okoz, hd sentinel fut, de 2 független HHD-vel is problémázik, az elem cserében pedig nem bízok, én is a deszkára kezdek gyanakodni!Feketelaszlo: Próbáltam olyan csatlakozóban is vadi új kábellel, ami szerintem még használva sem volt, itt most másról lesz szó.
-
wanted5
őstag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Spórolós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPad topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Elemlámpa, zseblámpa
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- HP notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Samsung 990 Pro 1TB M. 2 2280 NVMe with Heatsink!
- Samsung 860 Evo/ 850 Pro 1TB SSD-k állapottól függően 18-28k között
- SATA 500GB Bazár (Kingston A400, Crucial MX500, Adata SU800 stb.) frissítve:06.19
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 500GB-os M.2 SSD-k Micron, SanDisk, Samsung Tesztelt, jó állapotban!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest