- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rambi
tag
Kedves fórumtársak, ezt muszáj vagyok leírni...
Vásároltam egy külső vincsit + egy hdd-t bele, abban a reményben, hogy milyen jó lesz majd tv-n nézegetni a filmeket, de sajnos a tv-im nem ismerték fel a meghajtót, csak a pc látta. Napok óta szerencsétlenkedtem, már mindent kipróbáltam,mbt/gdt, ntfs/fat stb., de nem működött. Ismerősnek vittem rajta a pc-jéhez cuccokat, erre az ő gépe nem ismerte fel, de a win 7 merevlemez particiós kezelője látta.... na hát gondoltam egye fene, új kötet-> formázás... Ma szép napsütésre ébredtem, valami azt súgta, hogy próbáljam ki a tv-n a külső eszközkémet. Láss csodát.....MŰKÖDIK
Nem tudom, hogy mi lehetett a baj, én win 10 alatt próbáltam végig formázgatni, de a win 7 gyorsformázása jót tett neki...
Köszi a segítséget!
-
Rambi
tag
válasz
King Unique #44217 üzenetére
diskpart módszerrel töröltem, az új kötetet kipróbáltam MBR/GPT-be is, NTFS, meg exfatba is formáztam, de egyikkel sem ismerik fel a TV-k.
HDD ház: N-Drive EH-25NC3 (SSD-vel felismeri a tv...)
HDD: 500GB 5400rpm 8MB Travelstar Z5K500
Egyik TV: LG 27MT46D-PZA TV-k a gyári külső merevlemezeket gond nélkül felismerik, próbáltam samsunggal, WD-vel....
Esetleg van még valami ötlet, amit megpróbálhatok?
-
Rambi
tag
válasz
krealon #44213 üzenetére
ezt a dinamikus diszk dolgot megpróbálom. Milyen particiós "matató" program lenne ajánlott?
Adatvesztés nem lényeg, mivel leformáztam teljesen....King Unique
NTFS a vincsi, az 1 tb is az, amit kezel zokszó nélkül, ugyan abba az usb portba dugva a tv-n. Felpörgeti szépen, de az egyik tv azt írja, hogy nem található eszköz, a másik meg azt, hogy nem ntfs fájlrendszerben van formázva... -.-"
Nem volt rajta sosem op rendszer, egy asus ta200 tablet-laptop hibridbe volt beépítve belső hdd-ként. Ezen a kis gépen úgy mutatta a rendszer, hogy usb-n kapcsolódik a hdd. -
Rambi
tag
Sziasztok!
Vettem egy külső 2,5" hdd házat + egy merevlemezt (500GB 5400rpm 8MB Travelstar Z5K500 - HTS545050A7E680 - 0J38065) hozzá, abból a célból, hogy a TV-n milyen jó lesz majd nézni róla filmeket.
A problémám az, hogy egyik itthoni tv sem játssza le a vincsit, nem is ismerik fel, viszont felpörgeti. PC-n minden gond nélkül megy, nem dobál, hozza az usb 3 sebességet is.
A külső házba beleraktam próbaképp egy ssd-t, azt pedig felismerik a TV-k, szépen le is játsszák!A HDD-vel lenne a baj, hogy nem szereteik a tévéim?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós kamerák
- Nintendo Switch 2
- Gaming notebook topik
- PlayStation 5
- AliExpress tapasztalatok
- Autós topik
- További aktív témák...
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Samsung 860 Evo/ 850 Pro 1TB SSD-k állapottól függően 18-28k között
- 512 Gb-os NVME-k
- Western Digital SN820 4TB PCI-E Gen4 SSD! 6500/5800MB/s
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged