- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- VoLTE/VoWiFi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
petymeg
addikt
Sziasztok!
van egy problémám, amire eddig használható megoldást nem kaptam.
Az idén májusban raktam össze egy gépet, amiben van SSD (C és D, C-n van a win 10 64x oprendszer) és beletettem a régi gépemből egy kettéosztott 1 TB WD HDD (E és F meghajtó). A HDD-vel semmit nem csináltam (formázás, ilyesmi) ahogy volt áttettem az új gépbe.
Használatkor, főleg mikor a HDD-n lévő adatokkal dolgozom, vagy oda telepített programot futtatok megfagy a program, ilyenkor elkezd veszettül tekerni a HDD, majd 15-20 mp elteltével minden helyreáll, fut rendesen, de pár perc múlva újra jelentkezik.
Ha formázom a HDD-t szerintetek az megoldhatja? Sajnos dugig van a HDD, olyan filmekkel, fotókkal egyebekkel, aminek a kimentése elég körülményes lenne, így ha lehet elkerülném a formázást. -
petymeg
addikt
Sziasztok!
Az alábbi gondom van:
A gépemen win 10-van, van benne 2 ssd (egy m.2, azon a win, és egy sata3) meg egy kétfele particionált sata 3 1 tb hdd. Ha a hhd-n lévő fájlokkal dolgozik a gép: pl onnan játszom le filmet, oda telepített játékkal játszom, akkor szabálytalan időközönként elkezd veszettül tekerni a hdd, felugrik 100%-ig a használat és megáll a program. Gép nem fagy le, mert tudok alkalmazást váltani, egérmutató mozog, csak éppen lemerevedik a film és a játék. Majd 20-30 másodperc múlva fut rendesen. És ez ismétlődik sajnos elég sokszor. Mi lehet ilyenkor a gond és mi a megoldás? -
petymeg
addikt
Üdv!
A gépemben van két SSD, meg egy kétfele particionált 1 terrás HDD. Ha a HDD-n dolgozok, pl. ott lévő filmet nézek, vagy oda van telepített játékkal játszom elég gyakran történik olyan, hogy a HDD elkezd "tekerni" (világít a piros lámpa és hallom is) és megáll a film és a játék is. Az egérmutatót tudom mozgatni, nem fagy le a gép, de alt+tabbal nem tudok az alkalmazások közt "ugrálni". Aztán egy fél perc után helyreáll minden. Utána 5-perc múlva kezdi előről. Mi lehet ez? Haldoklik a HDD, vagy valami javítható dolog?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Delta Force (2024)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Kuponkunyeráló
- Milyen okostelefont vegyek?
- Formula-1
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Hardcore café
- Autós topik
- További aktív témák...
- Samsung 860 Evo/ 850 Pro 1TB SSD-k állapottól függően 18-28k között
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 7DB 60GB SSD eladó kedvező áron
- 120gb Samsung SSD / HDD-k ( 1-1.5 - 2TB )
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest