- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pjen
félisten
válasz
PedroPascal #55056 üzenetére
Hogy van e értelme csak a csere után tuxod meg. Régen csinaltunk ilyet, de a mai vinyok ki tudja, hogy viselkednek. Régen is 50% volt az esély. Vagy ment, vagy nem.
-
pjen
félisten
válasz
King Unique #54909 üzenetére
ÁEzért veszek én külön HDD t és házat, nincs ilyen gond. 5 perc összeépíteni.
-
pjen
félisten
válasz
Celithrandi #54783 üzenetére
Lényeg, hogy megoldódott.
-
pjen
félisten
válasz
Celithrandi #54780 üzenetére
Az a baj, hogy rendesen be van mind szerelve, ezert írtam a rugalmas felfüggesztést. Bármelyik bármikor elkezdhet zörögni, akkor is, ha hibátlan. Például a házban is meglazulhat egy csavar.
-
pjen
félisten
válasz
Celithrandi #54778 üzenetére
Próbálj tenni gumi alátéteket, vagy fogasd fel két gumi szalaggal. Esetleg tedd le a ház aljára két szivacs csíkra. Nekem egy úgy zőrgött, hogy a kábel végén lógattam a levegőben a kábelhez egy gumival hozzá fogatva.
-
pjen
félisten
válasz
F.Attila88 #54759 üzenetére
Szerintem, ha most nincs D meghajtód, állitsd le a gépet, húzd le a G meghajtót, aztán indidsd ujra. Megint állitsd le, dugd vissza a meghajtót és valószínű D lesz.
-
pjen
félisten
válasz
Gymbeam #54736 üzenetére
Ha szét tudod szedni, át tehetnéd egy másik külső házba, vagy ház nélkül Pc n csatlakoztatni. Sajnos sok külső ház még titkosít is, tönkremegy és mincen kuka. Én már 2x is jártam úgy a tok halt meg a HDD nek semmi baja. Azóta külön veszek HDD t és házat. Öt perc összerakni.
-
pjen
félisten
válasz
tailor #54536 üzenetére
Nem minden külső ház titkosít. Ha kiveszed a házból attól nem történik semmi, hiszen egy teljesen normális HDD van benne. Ha akkor sem látja a gép kábelen érdemes adatmentőhöz vinni. Viszont ha az adatmentő mond egy árat, lehet nem is lesznek olyan fontosak azok a munkák.
-
pjen
félisten
-
pjen
félisten
válasz
ElektrikusDE #54522 üzenetére
Természetesen, csak a mechanikát és az elektrónikát kell cserélni.
-
pjen
félisten
válasz
Süni 1985 F #54520 üzenetére
Van benne egy nagyon erős mágnes, esetleg az még használható.
-
pjen
félisten
válasz
King Unique #54445 üzenetére
Nem értek különösebben hozzá, de egy 5-6 éves HDD hez egy négy éves sentinel megfelelő kéne, hogy legyen.
-
pjen
félisten
válasz
DonThomasino #54083 üzenetére
Ahogy én tudom, de nem értek hozzá, energia spórolási okokból,kapcsolgatja le a HDD t.
-
pjen
félisten
válasz
Celithrandi #54005 üzenetére
-
pjen
félisten
válasz
Celithrandi #54003 üzenetére
Igenis nagy dolog, sőt egyszerűen kiszámíthatatlan. Irok egy példát: Voda box+samu Tv. Asszony nézi fülhalgatóval.Egyszer szól, hogy a Tv n a nézett csatornának megfelelő a hang, a fülesen ami a Tv be van dugva egy másik csatornq hangja szól.Tudom ez itt off, de bármi lehet. Egy áramtalanítás megoldotta.
-
pjen
félisten
válasz
Celithrandi #54001 üzenetére
Ez a belrúgsz kettőt szimpatikus megoldás. Egyébként nekem vannak ismerőseim, levél, FB, YT esetleg startlaplap, kapu és passz.
-
pjen
félisten
válasz
Celithrandi #53999 üzenetére
Sajnos ez ilyen, persze megoldás lehet ha az erőlködőt felrakod a dohányzó asztalra.
-
pjen
félisten
válasz
Celithrandi #53997 üzenetére
Ezek érthetetlen dolgok, asztali gépemen, ha a Dp kijáratba bedugok egy Dp HDMI átalakítót nincs net se vetetékes se WIFI.DVI HDIMI átalakítóval semmi baja. A Win nél bármi lehet. Már megszoktam.
-
pjen
félisten
válasz
Celithrandi #53993 üzenetére
Mondjuk, nem igazán írtad, hogy mire használod.
-
pjen
félisten
válasz
Celithrandi #53989 üzenetére
Én egy teljesen mechanikus kapcsolòra goldoltam. A felprogramozáa se lenne nagy meló, hiszen a természet már felprogramozott. Kinyulsz, felkapcsolod, mikor nem kel egy ellentétes mozdulattal le. Én évekig használtam ilyet egy HDD toronynál hibamentesen. Kb 300 ft/ HDD volt akkor.
-
pjen
félisten
válasz
Celithrandi #53986 üzenetére
Egy nagy előnye van, tuti működik.
-
pjen
félisten
válasz
Celithrandi #53983 üzenetére
Esetleg beépíthetsz a HDD táp körébe egy kapcsolót amit kivezetsz az előlapra.
-
pjen
félisten
válasz
King Unique #53967 üzenetére
Ez azért nem biztos. Egyszer vélétlen töröltem ezt azt aztán felül is írtam.Egy Főnix nevű progival sok mindent vissza lehetett hozni.
-
pjen
félisten
válasz
ElektrikusDE #53890 üzenetére
Szomorú vagyok.
-
pjen
félisten
Üdv, ilyet még nem csináltam. Van egy asztali gép 3 HDD csatival, ha veszek Sata elosztót és két HDD t kötök egy bemenetre müködhet?
-
pjen
félisten
válasz
ElektrikusDE #53884 üzenetére
Azért lakásban nem sűrűn használnak 300 as Fi relèt.Inkàbb 30 ast. A konnektorba èpìthetők leginkább 10mA hiba áremra kapcsolnak. Persze az, hogy a fáziskereső világít egy másik dolog.
-
pjen
félisten
válasz
ElektrikusDE #53866 üzenetére
Nem akarok bele vau, de panel lakások tizezreiben nincs földelés a szobákban. Egyébként is, ha a földelés hiánya lenne a fő probléma akkor a rázó gép, jó földelés és egy Fi relé össze egyezhetetlen lenne. Márpedig egyre több lakásban van Fi.
-
pjen
félisten
válasz
cintula187 #52368 üzenetére
Simogasd meg,lehet csak valami szovtveres félreértés.
-
pjen
félisten
válasz
cintula187 #52366 üzenetére
Egyik se túl jó.Celziusra van állítva?fogd meg ovatosan,ha tényleg jól mér akkor süt.
-
pjen
félisten
válasz
CsengődiGeri #52282 üzenetére
Semmi gond,csak megkérdeztem.Lehetnek spéci dolgok amiket nem ismerek.
-
pjen
félisten
válasz
CsengődiGeri #52276 üzenetére
Bocsi az 5,1/4 HDD az milyen?Olyant még nem láttam.Olyan nagy mint egy ODD?
-
pjen
félisten
-
pjen
félisten
válasz
SunMount3r #52079 üzenetére
A Win10 nálam még a 10+ éves lenovó laposon is támogatja.7 nél kellett rajta valamit engedélyezni.Mint írták is ha van sata van trim.
-
pjen
félisten
válasz
SunMount3r #52077 üzenetére
A HD sentinel kiírja.Szerintem(lehet tévedek) nem az alaplapnak kell támogatnia a trimmet.
-
pjen
félisten
válasz
Tepsifüles #51977 üzenetére
Meg tudnák csinálni,de akkor nem tudnák drágábban eladni azt ami minden meghajtót kezel.
-
pjen
félisten
válasz
anonymus89 #51903 üzenetére
Startmenű,kezelés,lemezkezelés,particionálás,formázás,esetleg betű jel adás.
-
pjen
félisten
válasz
z123456789 #51788 üzenetére
Ha nagyon akarod,megoldható,Csináltatsz egy táp kimenetet a laposra egy műszerésszel.Az aksi nem fog neki örülni.
-
pjen
félisten
válasz
z123456789 #51783 üzenetére
King Unique.azt akarja mondani,vegyél egy 2,5" os HDD t és azt vidd magaddal.Először persze másold át a 3,5 ről a dolgokat.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Villanyszerelés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós kamerák
- Motoros topic
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest