- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maestro85
tag
-
Maestro85
tag
válasz
King Unique #49303 üzenetére
Megcsináltam a birtokbavételt a link alapján, majd másodjára is átmásoltam mindent az asztali gépemre kötve. A file-ok nem rejtettek, total commanderrel megnéztem az mutatná a rejtett fileokat is. Most legalább azt jelzi a TC meg win intéző is, hogy le van foglalva annyi hely, amennyit rámásoltam.
Még az asztali gépben beletekertem néhány filmbe, megnéztem pár fotót. Futtattam checkdisket azon a meghajtón, amire másoltam, hiba nélkül lefutott.Visszatettem a laptopba a hdd-t, most 5igával több a látható/elérhető adat, de 120 giga helyett még mindig csak 16 Gb.
chkdsk c: parancsot futtatva hibákat kapok: Attribute record (80, " ") from file record segment 1CAB5 is corrupt ebből van jópár, a végén: errors found, CHKDSK cannot continue in read only mode.
Egy felhasználó adatait másolnám vissza, desktop, downloads stb. mappákat. De amikor 1 éve így jártam, akkor a D meghajtóra másoltam csak, nem a rendszer meghajtóra és ugyanez a hiba volt. A laptop is más, azóta új gépem is lett. -
Maestro85
tag
Sziasztok!
A következő problémám lenne: ha az asztali gépemre kötök egy notebook hdd-t, és másolok rá több giga (kb. 100-150) adatot, majd visszarakom a laptopba, ott nem látszódnak a file-ok, vagy csak egy részük.
Másodszor járok úgy, hogy le kell mentenem valamit a notebook hdd-ről, utána visszarakom a laptopba, win újratelepítés, ugye formázás stb, majd vissza az asztali gépbe, az adatokat visszatöltöm rá, várok is pár percet a végén, és ha visszateszem a laptopba, ott nincs meg minden rámásolt adat.
Jelenleg windows 10 van a laptopon is és az asztali gépemen is. Mindkétszer a notebook hdd 100/100-as volt. Korábban úgy oldottam meg, hogy lan kábellel összekötöttem a két gépet, és úgy húztam át a laptopra az adatokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Óra topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hálózati / IP kamera
- Xbox Classic / Xbox 360
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Milyen autót vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged