- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Google Pixel topik
- Apple Watch
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
Új hozzászólás Aktív témák
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
krealon
üzenetére
Nekem sajnos nincs itthon másik 775-ös lap, ami támogatja a C2D procikat is, így az alaplapot nem tudom tesztelni. A hibát részletesebben kifejtettem itt meg itt tegnap, olyan ötleteket kaptam rá, hogy futtassak memtestet, hd sentinelt, illetve cseréljem ki az elemet...
Memóriahiba szvsz nem ilyen tüneteket okoz, hd sentinel fut, de 2 független HHD-vel is problémázik, az elem cserében pedig nem bízok, én is a deszkára kezdek gyanakodni!Feketelaszlo: Próbáltam olyan csatlakozóban is vadi új kábellel, ami szerintem még használva sem volt, itt most másról lesz szó.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- 160 giga sata Hitachi Deskstar HDS721616PLA380
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő