Új hozzászólás Aktív témák
-
SPeti1984
senior tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy egy decemberben vásárolt Seagate SSHD HD Sentinel alatt egyik pillanatról a másikra a kondicója lecsökkent 24%-ra és 216 hibás szektor van rajta. Garanciális, de tesztelik, kérdésem az ilyen miatt szerintetek kicserélik? Én laptopomról szerette volna adatokat lementeni és az 50gb másolása közben hibát dobott és megállt szóval ilyen hibákba futottam bele. De mi van ott meg nem jön ez elő. Vagy az nem lényeges ha 24% csak a kondíciója? Mert amúgy nagyon keveset volt használva. Összesen 1 nap és kb 5-6 órát.
-
SPeti1984
senior tag
Sziasztok!
Asztali gépemben jelenleg egy 750GB-os Samsung HDD van és a laptopomból áttennék a gépbe egy Intel X25M G2 160 GB-os SSD-t is, amire a windows és a legfőbb programok lennének telepítve. A kérdésem az lenne, hogy ehhez be kell valamiket állítgatni? Mert neten AHCI meg TRIM meg ilyesmi állításokat olvastam. Valamint a régi HDD-n a jumperelésen kell ilyenkor változtatni? Vagy csak simán beszerelem az SSD-t telepítek rá és kész is minden. Ehhez a részhez annyira nem értek sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest