- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
amdathlonxp
aktív tag
válasz
FoxiestFox #42822 üzenetére
Üdv én a hdd regeneratort ajánlom az olyan mintha tényleg csinálna is valamit.próbáld ki.
-
amdathlonxp
aktív tag
Sziasztok
Egy hdd hibás gépből (egyszer csak nem látta a merevlemezt) kiszedett hdd akadt a kezembe usb n keresztül akartam rá nézni de persze a gép sem látta fel sem pörgött csak ilyen búgó hangot adott ki kicsit össze csaptam a tenyeremben és 100/100 asá változott,le is formáztam lehet vele műveleteket végezni ,kérdésem az lenne hogy szerintetek így is marad ez az állapot ,lehet erre a lemezre alapozni?Nem életbe vágó adatok lennének rajta csak ha egy eladó gépbe be szerelem nem lenne jó ha 1-2 nap múlva egyszer csak megint meg makacsolná magát.. -
amdathlonxp
aktív tag
válasz
Punisher15 #42581 üzenetére
Sentinel szerint 100/100 ,wizzard szerint bad disc és nem lehet rá telepíteni saját gép nem is látja.
Alatta lévő kép is ehhez a hdd hez tartozik.. -
amdathlonxp
aktív tag
válasz
amdathlonxp #42579 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest