- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
cyberkind
félisten
válasz
kory24 #49433 üzenetére
Nem vagyok benne, már rég lejárt de mivel csak most kaptam vissza gariba a hdd-t csak íg most tudtam megnézni, de valszeg nem azzal lesz a baj, beleraktam egy WD Black-et és az se töltött gyorsabban de nem szakadt meg a letöltés, úgyhogy ez egy összetettebb gond lesz. Sajnos az a Hitachi nem fér be mert 9 vagy 9.5mm magas, nekem max 7 jó.
-
cyberkind
félisten
-
cyberkind
félisten
Sziasztok!
Most vettem egy Seagate Firecuda 2.5 2TB SATA3 ST2000LX001 merevlemezt laptopba és főként játékra, a gondom pedig az, hogy ha erre töltöm le a játékokat Steam-ről átlag 5-10megával jön, már épp ha nem szakad meg teljesen a letöltés, nvme ssd-re legalább 30 megával tudom szedni de inkább többel, és ha le is jön egy játék a hdd-n sokkal rosszabbul, akadozva fut, amíg az ssd-n nem volt gond, mi lehet ez, illetve ki mit javasol?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 512 Gb-os NVME-k
- Toshiba Surveillance Pro S300 8TB megfigyelőrendszerekre optimalizált merevlemez
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest