Új hozzászólás Aktív témák
-
Cooley18
aktív tag
válasz
krealon #45054 üzenetére
Köszi! Első nekifutásra nem sikerült akkor rábukkannom a megfelelő topikra, de akkor megpróbálkozom ott is, hátha tud valaki jobb hírrel is szolgálni.
Annyira nem voltak értékes adatok, hogy több, mint 100 ezret kidobjak rá, de azért jó lenne visszaszerezni.
Amúgy elsőre én is mechanikai hibára gyanakodtam, de akkor most miért nem indul be abszolút? Már fel sem pörög. Na, de akkor ezt inkább folytatom a megfelelő témában. Köszi még egyszer! -
Cooley18
aktív tag
Sziasztok!
A minap egy program indításakor az egyik vinyóm (WD6402AAEX) elkezdett ütemesen kattogni, a program el sem indult, és érezhetően a vindóz is elgondolkozott, hogy most mi van. Újraindítottam a gépet, nem sikerült betöltenie, pedig nem boot meghajtóról van szó, és közben tovább kattogott a vinyó, majd egy újabb újraindítást követően már be sem indult (ekkor már betöltött az OS). Az eszközkezelőben ismeretlen eszközként van jelen, illetve a BIOS is érzi, hogy valami rá van még dugva, de nem tudja, mi az.
Elég fontos adatok voltak a lemezen.
Bárkinek bármi ötlet? Nagyon jó lenne valahogy megmenteni legalább az adatokat, még ha a vinyó kuka is utána. Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged