- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Kínában Robotaxisodott a Model Y
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vegitaa
senior tag
Á megvan, át kellett jumper-elnem.
Most tök jó, de azt hitten, hogy USB-n keresztül nem számítanak a jumper beállítások...
Buta vagyok...[ Szerkesztve ]
-
Vegitaa
senior tag
Üdv!
Egy kis segítséget kérnék:
Egy régi IDE-s vinyót rádugok USB-n keresztül a gépre, de valami baja van, mert amit áramot adok neki, felpörög, de pár másodperc mulva leáll. Ha ismét áramot kap, akkor ugyanez történik...Van ötletetek mi lehet a baja?
Köszi!
-
Vegitaa
senior tag
Üdv!
Egy nagyon retro kérdésem lenne: Szereztem egy, a képen látható régi IBM PS/1-es HDD-t (WDL-330P). Tudja esetleg valaki, hogy lehetne ezzel az IDE+táp egybeni csatlakozóval rákötni valamire, hogy életet leheljek bele?
Köszi!
-
Vegitaa
senior tag
Sziasztok!
Tudna nekem valaki ajánlani egy olyan programot, amivel meglehetősen alacsony szinten le lehet formázni egy vinyót?
Köszi!
-
Vegitaa
senior tag
Üdv!
Olyan kérdésem lenne, hogy egy ST2000DL004-es HDD formázási opcióinál miket érdemes megadni az "allocation unit", vagy a "sectors per cluster" lehetőségeknél?
Köszi!
-
Vegitaa
senior tag
Üdv!
Segítsekek, S.O.S.!
SATA 2-es HDD-m egyszerre megadta magát. Fél napja még ment (külső USB-ként) de most mikor rádugom, azt mondja, hogy formázni kell a meghajtót. Megpróbáltam már mindent, direkt a SATA-ra is dugtam, volt a windows beépített hibakeresője is, de semmi változás.Van ötletetek?
-
Vegitaa
senior tag
De a kis vinyón lévő különálló 4 pin-re nem megy kábel...
-
Vegitaa
senior tag
Bár, a nagyokra külön dugtam rá a hagyományos tápcsatlakozót, még a kicsitkre ugye nem lehet. De nálunk viszont egy Jack-dugó-szerű csatlakozóval lehet áramot adni.
-
Vegitaa
senior tag
Komolyan nem értem. Rádugtam már vagy négy 3,5-ös HDD-t, s mindegyiket látja. Csak a két kicsit nem...
-
Vegitaa
senior tag
Ugyanaz
-
-
Vegitaa
senior tag
Üdvözlet!
Kis segítséget kérnék! PATA-s 2,5-ös Laptop HDD-t csatlakoztattam USB-n keresztül az PC-hez. Fizikailag felismeri hogy USB háttér csatlakozott, de mint meghajtót nem látja. Pedig amikor 3,5-ös HDD-t teszek így rá, azt felsimeri rendesen.
Mi lehet a baj?
-
Vegitaa
senior tag
Üdvözlet!
Van valakinek ötlete, hogy egy SATA-s SSD meghajtót hogyan lehet belehekkelni egy régi ATA-s rendszerbe?
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hegesztés topic
- EA Sports WRC '23
- Sí, sielés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Jövedelem
- Mobil flották
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- További aktív témák...
- Garanciális! Samsung 990 PRO 1TB M.2 NVMe SSD
- 2 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron -
- Seagate BarraCuda Pro 10TB - 3.5", 7200rpm, 256MB, SATA3 - Új, bontatlan - Eladó!
- kiváló állapotú 500GB USB3.0 külső 2,5" hordozható merevlemezek .
- 4TB CRUCIAL P3! GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL, ÁRON ALUL! 0 óra, 0 GB!