- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Új térképfunkciók érkeztek az Amazfit T-Rex 3-ba
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
Új hozzászólás Aktív témák
-
valory
tag
válasz
krealon #47189 üzenetére
Nincs légáramlás, eddig nem volt rá szükség, de jelenleg nincs összerakva a ház (oldallapok le vannak szerelve), így produkál ilyen magas hőfokokat.
A WD melyik szériája lenne alkalmasabb adattárolásra (ami fontos, a megbízhatóság és elég sok üzemidő, általában non-stop jár a gép) ??sanchezsa: "Kézre is olyan meleg vajon?"
igen, kézre is inkább forró, mint meleg, valószínű jó a mért hőmérséklet -
valory
tag
Sziasztok. Beszereztem egy WD Black 6TB (WD6002FZWX) vinyót és azt szeretném kérdezni, hogy normális ha 51-55 fokos?? ami volt előtte , ugyanabba a gépbe, ugyanazon a szobai hőmérsékleten, 38-42 fokos volt. Nekem nagyon soknak tűnik ez a külömbség... Sima adattárolásra kellene, lehet nem is kellet volna Black-et vegyek?? Várom a segítségeteket, köszi
-
valory
tag
Sziasztok,
Samsung HD753LJ vinyóhoz szeretnék firmware update-et csinálni. Hogyan? Mien progival?
Köszi!
-
valory
tag
Sziasztok,
kicsit off, de nagyjából ide tartozik. A Sentinelnek mennyire megbízható a számlálója (az, h hány napig volt használva egy HDD)
Köszi
-
valory
tag
Sziasztok,
Van egy régi problémám, ami mostmár nagyon idegesít. A gépben levő HDD-k szinte megállás nélkül dolgoznak, mintha nonstop másolnák. Nettel is, nélküle is, általában semmi komolyabb progi nem fut a gépen (1 vírusírtó, mozilla, kb. ennyi) és akkor is krákog, dolgozik... mit csináljak h szünjön ez meg végre? Már régen is megvolt ez, másik alaplappal, másik vinyóval...
Előre is köszi!
-
-
valory
tag
Sziasztok,
van nekem egy WD WD20EZRX vinyóm, pár napja észleltem a következőt: iszonyuan belassul, nem tudott megnyitni egy filmet, mappák között szinte percek keletek h ugráljon. Gép újraindít, ugyanaz, ezt eljátszottam egy párszor, mígnem teljesen eltűnt, nem látta a win. Majd csak úgy ni megjelent és működött pár napig rendesen. Most megint be van lassúlva, használhatatlan. Kábeleket kicseréltem, új kábelt kapott, másik SATA portba van dugva. Pár hónapos merevlemez. Egybe van particiózva, a rendszer egy másik vinyórol fut.
Mi lehet a hiba? Esetleg lehet firmwarezni (ha igen, érdemes) ?Válaszotokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BestBuy topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Generációs lemaradásban a Huawei chipek, de a cég kitalált valamit
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Asustor NAS
- További aktív témák...
- Ne hagyd ki ezt a lehetőséget: Vadiúj Ryzen 7 5800X! Kamatmentes rèszletre is!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged