- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
mike1978
tag
válasz
kimi02 #27435 üzenetére
Nem hogy nem jobb, de biztos, hogy alatta marad...a denonok a 03-04es sorozatig voltak jók azóta erősen hanyatlanak, a 08-09-10volt a katasztrófa, ezt a denon mérnökei zártkörű rendezvényen be is vallottak de a válság spórolásra keztette őket is.....most a 11es végű készülékek mar javuló tendenciát mutatnak, de meg nem az igazi ez sem....
-
-
python1
veterán
válasz
kimi02 #27347 üzenetére
Hát igen egyetértek teljesen!!!
Ez a sz@r hdmi csatlakozó erősítőre,mindenkit,hogy megkavart,pedig nem más mint egy újabb pénzkihúzás az emberek zsebéből!Még a digitális kábelek ki sem futották magukat,hdmi még mi jön utána 1.2,1.3,1.4,1.5,1.6,1.7,1.8,1.9,1.......,hogy ez milyen sz@r.Kíváncsi leszek ,hogy mikor ébrednek öntudatukra az emberek és kezdenek passzív ellenállásba.Annyi "régebbi nagy értékű erősítőket" szinte filléres használt dolgokká alacsonyítják le.Pedig ez nem jó irány!
-
KisApám
addikt
válasz
kimi02 #26451 üzenetére
170 000 ft-ból kijönne most egy H/K AVR-360 erősítő. Ennél zavar a szoftveres frissítés 1.3-ról 1.4-re... azon nem fizikailag kellene igazán változtatni, egy szoftvefrissítés és kész???
Igaz felszereltségben jól elmarad az ONKYO TX-NR609-től.DE mivel nem halálosan fontos most vásárolnom, megvárom én azt az ONKYO TX-NR609-et.
REMÉLEM hangzásban javítottak...
-
python1
veterán
válasz
kimi02 #25408 üzenetére
Helló!
Tényleg készen lettek már a te hangfalaid?
Veszprémi csapat készítette el a hangváltót?cekkk:BBéci nevében is válaszolok,klasszisokkal jobb egy külső írót ill digitális meghajtót alkalmazni!
Nálam elég régen így van alkalmazva minden gépemnél,egetverően hangos ha a gépben helyezed el, a rezonanciáról meg ne is beszéljünk,már régóta készítek komolynak mondható gépeket és nagyságrendekkel csöndesebb a gép.
Külső digitális meghajtóimnak külön asztalkát készítek amelyek tüskéken állnak,hang zéró!
Sőtt ssd-t használok ill merevlemezeim is speckó rezonancia mentes felfogatásban vannak beszereleve,de most gondolkodom,hogy a belsőket is a gépen kívűl helyezem el.
És nem illik a másikat kinevetni,ilyen ordenáré módon!
Főleg azt a személyt akitől tanulhatsz ill,tanácsokat kapsz és vársz! -
fatallerror
addikt
válasz
kimi02 #22875 üzenetére
ha a plafon gipszkarton akkor szerintem az ok, nem kell fedni semmivel, a kép lehet h csalóka de szerintem távol vagy, kint ülsz a hallgatási pozícióból. a növényt rakd be egészena sarokba, a többibe is mehetne növény. szőnyeg kell hátulra a kanapé mögötti részbe ha esetleg nem lenne. nagyobb megjelenítőre is gyűjts szerintem :]
-
sirfer
aktív tag
válasz
kimi02 #22521 üzenetére
Sztem hallgasd meg mindenképpen, mielőtt döntesz. Ha van lehetőséged, akkor kérd el próbára csak. Én is így csináltam. Nekem a VdH bejött nagyon, bár a magasabb kategóriát használom.
VdH Inspiration: front-center
VdH Skyline: Surround
VdH Combination: SUB
VdH Orchid: Interconnect
VdH MAINSSTREAM: Power
VdH MAINSSERVER: Power
VdH HDMI Flat -
xtremetuning
addikt
válasz
kimi02 #22515 üzenetére
Nekem [ez] volt, nagyon rövid ideig. (kb 2 hét).
Őszinte leszek. Nem tudtam vele megbarátkozni, de a komplett VDH-val nem vagyok kibékülve. Vannak nagyon jó kábelei a felső kategóriában, de azokat viszont relatíve olcsóbbakkal tudnám helyettesíteni más gyártótól. Lecseréltem másra és nem bántam meg.
Egyébként sok itthoni és külföldi fórumon egyaránt nagyon megosztja a usereket a VDH.
Vagy nagyon, vagy semennyire nem szeretik. Én fedettnek hallom a hangját, és azok akik a 'nemszeretik' kategóriába tartoznak, szintén erre panaszkodnak.
Én azt mondom vannak nagyon rossz termékei és van pár ami nagyon jó. -
BBéci
legenda
-
kimi02
őstag
válasz
kimi02 #22058 üzenetére
Pl : Denon 3803
-
BBéci
legenda
válasz
kimi02 #21456 üzenetére
Nagyon jók a Pioneer BD-játszók, akárcsak a korábbi DVD-sek, viszont médialejátszóként nem használhatók, ami azért szempont lehet. Éppen az előbb néztem bele az Inception 30 giga körüli változatába, semmi elmosódást nem vettem észre, szinte tökéletes a képe. Digitális koaxon rákötött erősítőmmel a dts core eszméletlen jól szólt.
-
-
xtremetuning
addikt
válasz
kimi02 #21426 üzenetére
Egyébként mit vártok egy közel 70-90 ezer forintos terméktől ????
Ennyi pénzért "csoda" már az is, hogy ilyen képe és hangja van...Majd idén talán kész lesz a felső kategóriás cuccuk, annak biztos jó lesz a belső konvertere is. De nem is fogjuk megkapni 4-5 kiló alatt....
Béci : én is coaxon használom......
-
muzsikpeti
aktív tag
válasz
kimi02 #21389 üzenetére
Tényleg örülök, hogy tudtam segíteni, és tetszik a pio.
Megnézted milyen firmware van rajta?
Hallod a különbségeket a dts és dts hd között?
Jó lesz az a van den hul d102-es, ismerem a hangját, régen több tesztben is remekelt.
Legyen sok örömöd a rendszerben, és rengeteg időd legyen élvezni a mozit
Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- OLED TV topic
- Gyúrósok ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest