- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Aktív témák
-
ToxicOs
csendes tag
válasz
#09634560 #22673 üzenetére
Én nem is irtam, h a felvételi teljesítmény fogja megmondani hogy fog szólni az erősítő.
Csak próbáltam viccesen megjegyezni mint harman/kardon tulaj és fan, h nem egy kategória szerintem a 2 erősítő ami közt vacilál a fórumtárs (mielőtt még szétszednétek). Bár nem láttam az 520-as pio-t belülről de vhogy sejtem,h nem a nagyobb hatásfokú toroid trafós és nem is kapcsolóüzemű tápja van ennyi pénzért. Ha jól tudom ezzel az utóbbival (kapcsolóüzeművel) nem is sok gyártó próbálkozott leszámítva a H/K-t ott is csak a dpr szériában láttam eddig olyat. -
-
ToxicOs
csendes tag
válasz
Dorian #22652 üzenetére
Sziasztok!
Dorian azért ne add fel olyan könnyen a dvd audiot! Én is igy jártam ahogy Te és azt kell mondjam van 1-2 szemét a dvd-a közt az első kettő nekem sem jött össze(konkrétan sz@rok voltak az isok) aztán töltöttem le másikat Dire Straits-t, 3 album van rajta és megdöbentő, h szól
.
Ja és még egy nem tudom milyen lejátszód van de nekem a pioneer dv-600 csak analógon szólaltatja meg a dvd-a formátumot! -
ToxicOs
csendes tag
-
-
ToxicOs
csendes tag
-
ToxicOs
csendes tag
válasz
#09634560 #19940 üzenetére
Épp ez a lényeg szerinted hány embernek van otthon digitális mpeg4-es hozzáférése, h ki tudja használni a tv optikai kimenetét? Akinek meg van az nem azt a 17 adót fogja nézni, h jól szóljon az m1 a házimozin.
Szerintem felesleges még ebben godolkodni.
Sajna a dvbt vevőt nem választottam ezt adta a "drága" pr-telekom havi 7500-értvagy még többért ki se merem számolni. Aki nem a városaban lakik "jó" helyen, h 3 szolgáltató szerelője áll az ajtóban kábelvéggel a kezében az nem nagyon tud választani. Hacsak nem hellohd-t 60adóval havi 15-ért.
-
ToxicOs
csendes tag
válasz
#09634560 #19936 üzenetére
Analóg kábelen szerinted van 5.1-es HBO amikor kiírják, h ezt most " 5.1-ben sugározzuk"?
Vagy csak kábeles dvbt-vel amin nekem meg nincs más csak scart kimenet
Nem sok különbség lehet hangzásban abban a kompakt minimozi kategóriában, h honnan veszi le a jelet rca-ról v. optikairól. -
ToxicOs
csendes tag
válasz
A_ScHuLcZ #19924 üzenetére
LG HT 503 PH árban majdnem csak a fele de hangzásban szinte ugyan ott van.
-
ToxicOs
csendes tag
Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Viccrovat
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W Zalman
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest