Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagynorbi
aktív tag
válasz balbekk12 #85997 üzenetére
Egyetértek az előttem szólókkal. Ha igényed van rá csak éppen elegendő pénzed nincs, akkor a sok türelem, önuralom, és a pénzgyűjtés az ami a legcélravezetőbb.
Tiszta sor, hogy havi nyolcvanezer forintból nem lesz karácsonyra háromszázezres vagy egymilliós "szetted", de jövőre, vagy akár öt év múlva is lesz ám karácsony. Nehéz, de járható út, és hidd el, hogy tapasztalatból beszélek. -
Osynho
addikt
Tulajdonképpen igény kérdése, igen. Meg idő, energia. Sok éve gyűjtögetek, építem a rendszeremet, kevés pénzből. Használtban kell gondolkodni és utánajárni, figyelni a piacot. Enélkül vagy sok pénzért veszel jót, vagy valamivel kevesebből sz@rt.
Szóval nem kell egy milla. A bőven 300e Ft feletti új árú erősítőmet vettem 200 euroért. Ki lehet fogni. Lehet folyamatosan fejleszteni, állítgatni, próbálni a komponenseket, ez az amit az egybe bögreszetteknél nem tudsz megtenni. Valamint ez benne a szép, ezért érdekes hobby. Persze, van akinek ez csak nyűg. 130-ból használtan, ha nagy mákod van, valamit tudsz találni. Vagy erősítő + 2 front, vagy erősítő + 5.0 és később a többi pl. Itt biztosan jót akarnak, csak legyél türelmes.
-
Mankó
veterán
Használtban is lehet gondolkodni. Én sem engedhetem meg, hogy 3-4 száz ezres kategóriában gondolkodjak, így én 2x-re raktam össze a rendszert. 60-ért vettem egy Onkyo NR-609-et, majd megtetszett egy Boston 5.1 rendszer, amit 135-re tudtam lealkudni. (Igaz eladtam minden olyan dolgot otthonról, ami nélkülözhető volt, hogy megtudjam venni) De így elmondhatom, hogy a lehetőségekhez mérten egy tűrhető rendszerem lett. Persze előtte mindenről kikértem itt a véleményt, amiért utólag is mindenkinek a segítséget.
Szóval fel a fejjel, használtba is lehet kifogni jó cuccokat viszonylag olcsón![ Szerkesztve ]
-
mettek
addikt
Mondok én is valamit mint kezdő. (Tapasztalat) ha nem tudsz egy jobb hangfalszettet megvenni 2-300k akkor szerintem kár pénzt költeni rá. Az ez alatti szintet kiszolgálja egy logitech z906 vagy egy lejátszós házimozi (samsung, philips stb)
Erősítőt nem említem mert azt használtan kapsz 100k alatt jót. Ergó összesen 400k kb egy olyan cucc amire azt mondod hogy nem pénzkidobás.[ Szerkesztve ]
PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien
-
ne vedd szerintem ennyire komolyan
itt a topikban a nagyok a helyes irányba akarnak terelni, ami nem probléma...
meg kell hallgatni a tanácsaikat, ahogy én magam is tettem, és amit tudsz és van rá lehetőséged, alkalmazod
jókat mondanak, tapasztalatból mondom...
és most ráhagyom a nyelvcsapásokat
de tény ha az ember van egy kerete akkor abból kell gazdálkodni...
én is így tettem... és nem mellesleg itteniek segítettek nekem a jelenlegi cuccom kiválasztásában is
kivéve az erősítőm, mert az saját kútfőből jött
én azt javaslom hallgasd meg a véleményeket és találd meg az arany középutat...
max indítunk egy házimozi totyikot kezdőknek, olyanoknak mint mi vagyunk"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
adodaniel
őstag
Tamoo szerintem a segítségnyújtásra és tanácsadásra való igényre gondolt. Sokan fortyognak a kapott válaszokon és sértődötten elviharzanak innen.
A hasonlatod nem teljesen helytálló, mert aki sajnos havi 80e-t keres, annak nincs igénye erre, eszébe se jut ilyen. A másik részre pedig egy szó: spórolás. Hogy meddig tart, az már más kérdés. Ráadásul aki ennyit keres, az nem hinném, hogy boldogabb lenne attól, hogy kidob súlyos tízezreket hulladékokra.
(#85999) balbekk12: Írtam is, hogy szerintem a sztereó.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest