- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Kínos szituba keveredett a Nothing
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quetz
őstag
válasz
Khaosz55 #176195 üzenetére
Ilyen mérések során derül ki, hogy az aranyfülű tesztelők füle maximum önbarnítós
Mérnöki szempontból hagy maga után kívánnivalót az eszköz, de ha nem hallod a 90-95dB jelzajviszony közti különbséget, akkor ezt figyelmen kívül hagyhatod. Ahogy a 32 multitone teszt is akkor romlik el, ha 0dB-s jelet kap az arcam a bemeneten. Tehát a nolan filmek kivételével valószínűleg nem fogsz találkozni vele
Másik kérdés, hogy ez egy régebbi firmware-el készült mérés, és az Emotiva esetén már láttuk, hogy jelentős javulás érhető el szoftveresen. Ki tudja, mit javítottak az Arcam programozói azóta.
-
Rolibratyo
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég volt szó impulse response-ról illetve hibás / ellentétes irányba néző IR-ról. Itt
Mivel a kérdezőnél épp mindegyik egy irányba mutatott, így nála nem igényelt beavatkozást.Nálam sajnos közel sem egységes irányba mutatnak a csatornánkénti IR-ek.
(4 csatornánál negatív, a másik 4-nél pedig pozitív)Az EQ APO-ban külön sorba vettettem fel a polaritás korrekciót (a képen jobb alul),
így könnyen tudtam tesztelni ki- / bekapcsolt állapotban.
Fülre egyértelműen a korrekciót bekapcsolva volt jobb a hang.Kérdésem: jól értelmeztem-e a görbét ill. helyesen jártam-e el?
@VoidXs Inkább ide tettem be a képet, hátha többünknek is jól jön a tisztázó válaszod.
Előre is köszönöm
-
Khaosz55
addikt
Olvasgatom a proci teszteket pl most a Arcam AV40-nél tartok. Sok teszt egekbe magasztalja a halottak alapján erre megtalálnom a audiosciencereview tesztjét [link] ami csak a mérésekre alapszik és nem nagyon dicsérik.
Hol van akkor az igazság ? Valahol kettő között? Mert hát az én véleményem, hogy nem minden a mérés, de fontos dolog. Ha mérés alapján tényleg nem frankó, akkor meghallgatás szerint hogyan lehet jó eredménye ?Egyre jobban úgy érzem, jobb ha semmit sem csinálok és nem veszek semmit....
-
hatala
tag
válasz
MasterMark #176184 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a választ!
Újra átnéztem a lehetséges konfigurációkat, tényleg vagy a bi amp, vagy a többi variációhoz biztosítja azt a 2 csatornát, együtt nem megy.
Szerintetek egy Behringer A500 végfok megfelelne a + 2 atmos csatornának? -
Dorian
félisten
válasz
VoidXs #176185 üzenetére
Tehát ez az abszoludt hangerőre van hatással, így minden résztvevő dobozról egységesen ugyanennyi hangerőt vesz le? (Szubnál néztem csak és ott tűnt fel a 0 helyet a -1,4dB).
Mert ha így van, akkor össz annyi a dolog, hogy ilyen 5.1-es anyagok esetében (tehát ahol használom a sr kiterjesztést) feljebb csavarom a hangerőt 1,5dB-lel. -
VoidXs
nagyúr
válasz
Dorian #176178 üzenetére
Igen, de a crossover kihat a subra. Ha az RL+RR+SL+SR négyes megy a subra, az 4 egység, ha pedig 0.71-es szorzóval kétszer az SL+SR, az már csak 2.84 egység. 10 * log10(2.84 / 4) = -1.49, ennyivel csökken az abszolút hangerő, és ez teljesen helyes. Nincs vele teendő, mert ha megbolygatnád a sub hangerejét, a rendszer egyensúlyán rontana.
-
-
hatala
tag
válasz
BBéci #176179 üzenetére
Ezt értem köszi, viszont akkor mi célból van rajta még 1 pár Height hangszóró pár aljzat, (a képen az utolsó pár) és az hogy lehet, hogy rácsatlakoztatott hangszóróból megszóllal rajta a mikrofon mérő jele, valamint a teszt hang is, és még be is állítja a rendszer a távolságot, hangnyomást?
Ha a csatlakoztatható hangszórók számát nézem, az viszont 11 csatorna.
Ezt viszont nem értem. -
hatala
tag
Sziasztok.
Infót, segítséget szeretnék kérni, mert elakadtam.
Beszereztem egy Denon AVR-X6200W-t és összeraktam egy 7.1.4. Atmos hangsugárzó konfigurációt, ez elvileg 11.2 csatornát tud a hangszóró csatlakozó helyeket nézve, + a 2 szub. lehetőség, de nekem most egy szub van rajta.
Be is mértem a saját mikrofonjával, ki is adja a teszthangot minden csatlakoztatott hangszóró aljzatról, (ami 11 db) de csak az első atmos pár szól.
Itt most én nem állítottam be valamit a menüjében jól, fenn tart esetleg valamelyik zónának 1 pár csatornát az erősítő, vagy félre értem és kell még külön végfok hozzá?Köszi előre is a választ!
-
Dorian
félisten
Múltkor beállítottam egy szűrőt az eq-apo-ba, ami segítségével 5.1-es anyag esetében a surround back-ek is megszólalnak, így sokkal jobb térhatást kapok. A 4 sr ilyenkor 0,71-es szorzót kap, hogy a surround hangnyomás ne változzon. 7.1-es forrásnál ezt a szűrőt kikapcsolom.
Viszont ha a fenti szűrő aktív, a peak gain -1,4-re változik nulláról (szub-ot nézve ekkora az érték, gondolom a többi hangsugárzónál is csökken, de erre fejből nem emlékszem).
- Miért csökken ez le? Azért, mert ugyanakkora hangnyomás erősítéséhez belép az AVR-ben +2 végfok?
- Tegyek be egy másik Basic filters/Preamp-szűrőt az alaphoz képest 1,4 dB-lel növelt értékkel ilyen esetekre, vagy egyszerűen ekkor mozizzak 1,5dB-lel nagyobb hangerőn? -
Tamoo
nagyúr
válasz
BBéci #176155 üzenetére
Mindenkinek vannak előítéletei. Eltérő mértékben. Van aki nyitott, túllép rajta, van aki makacsul ragaszkodik az elképzeléséhez. Aztán vagy igaza volt, vagy nem.
Nekem is voltak előítéleteim pl. a hangkártyával mozizásról, hogy az gagyi, nem arra való, most mégis azt használom.
-
ada19
senior tag
"On top of this we had to deal with Brexit and the increased time to bring stock from our German warehouse which currently is taking at least 4 weeks."
Írtam is nekik mert ez így elég ködös: UK-ből szállítanak de ők állják az vámköltséget állításuk szerint."We ship from the UK. We cover the cost of tax and duty fees so you will only have the cost of the product and the cost of initial shipping."
-
-KP-
addikt
válasz
BBéci #176166 üzenetére
Azért van AB osztályú végfokom, mert sikerült szereznem egy jót, jó áron. Ugye az emlegetett ár/érték arány. De ha újonnan kellene vásárolni, akkor D osztályút vennék, szintén az ár/érték arány miatt. Nekem 200 ezer forint ide vagy oda azért nem lenne mindegy. Az se kizárt, hogy ha egyszer meglépem a 7.1-ről atmosra váltást, akkor egységesen D osztály lesz mind a 11 csatorna. Volt szerencsém hallani Zozi Apollonjait, zenén is, semmi kivetnivalót nem találtam benne még zenén sem. A szintén neutrálisnak mondott régebbi paradigm hangfalai mellett, Szalóki Ági ugyanúgy könnyre tudna fakasztani egy érzékenyebb lelkületű személyt. A Synthesis végfokok gondolom átdobozolt Crownok. Azoktól egy jó hypex/icepower végfok azért finomabb hangú szvsz. Bár csúcs crownt még nem hallottam csak az olcsóbbakat,úgyhogy ez csak tipp/feltételezés a részemről(vagy előítélet?).
De ha ragaszkodsz az AB-hez végülis azzal sincs baj. A választás lehetősége egyelőre adott. Ugye vannak csöves erősítő fanok is, nem is kevesen. Mondjuk nekem nem kellene semmi pénzért, ettől még együtt tudok élni azzal, hogy valakinek meg az tetszik.
-
denesdr
addikt
válasz
BBéci #176166 üzenetére
Bizony nem D párti, épp az előbb írta, ráadásul azt is, hogy megelégedéssel használ AB erősítőt is jelenleg is.
Az elzárkózásod/előítéleted (ami lehet, hogy valamilyen tapasztalaton alapszik, de akkor is előítélet) bizonyítékát KP már idézte tőled, én már nem teszem meg. De nincs ezzel semmi gond, Te így gondolod, ennyi.
-
BBéci
legenda
válasz
denesdr #176160 üzenetére
Mit nevezel elzárkózásnak? Meghallgattam egy rakat D osztályú készüléket, voltak közöttük olyanok, amik nagyon tetszettek, például a Primare AVR és végerősítő.
De bizony D-párti, mert attól kapta meg az általad felsoroltakat. Vehetett volna AB-ből még jobb hangút, de drágábban és talán kisebb teljesítménnyel. Én inkább választom az utóbbit, cserébe nagyobb részletező képességet és finomabb felbontást kapok.
Pont ezeket hiányoltam a Synthesis One Array-ből. Akciófilmekhez orbitálisan jó volt, de koncertfilmekhez, sztereó zenéhez semmi szín alatt nem azt választanám. nem vagyunk egyformák (szerencsére), mások a preferenciáink.#176163-KP-
Zavar, keveredés van a memóriámban, úgy emlékeztem, hogy Apollon végfokaid vannak, ezek szerint tévedtem. Az avatár okozta, mandju-nak van Apollonja. -
-KP-
addikt
válasz
BBéci #176159 üzenetére
Nem vagyok D párti. Én ár/érték arány párti vagyok, ahogy denesdr is mondta
Mindegy milyen osztály, csak az árához mérten jó legyen. Nincs nekem bajom az AB osztállyal sem, elvégre a mostani végfokom is ilyen. De egy jó D osztály tud piszok jól szólni. Mellette a nagy hatásfoka miatt helytakarékos, alig melegszik, és a hálózatból is sokkal kevesebb áramot vesz fel.
-
python1
veterán
Siker!
Ma a párom már tudott kb. 3 percig zenét hallgatni a rendszeren úgy, hogy csak utána sz@rozta le.
Haladunk azért.Ő az én objektív kontrollcsoportom.
-
-
Quetz
őstag
válasz
Cseneles #176152 üzenetére
Emotiva Stepped On Their D!<% Again
"Thanks to @Jbrunwa for the heads up on this as the info validated some crazy stuff I was hearing with my Emotiva processor. Not sure which of their AV product line are affected (I believe its only Gen3) but I know for sure my XMC2 is, unfortunately."
A tulaj(ok) nem értenek egyet veled. -
-
BBéci
legenda
M25. Szerinted azt írtam, hogy nem tetszett? Nem fogott meg, nem szerettem bele, nem nyűgözött le, ellentétben több más végfokkal. Nyilván a körítés is beleszólt.
Tamoo,
Azt írtam: erősen szubjektív vélemény. Nevezheted előítéletnek, nem tiltakozom.
Az vesse rám az első követ, aki mindenféle előítélettől mentes! -
BBéci
legenda
válasz
denesdr #176150 üzenetére
Valóban, ahhoz képest meglepően jó a hangja, hogy D osztályú. Viszont soha nem fordult meg a fejemben, hogy hosszútávon olyat használjak, pláne az, hogy vegyek. Erősen szubjektív az ellenérzésem, de ameddig lehet kapni AB osztályúakat, addig nekem nem lesz D.
A korábbi NAD végfokok hangja közelebb áll az ízlésemhez, mint az M sorozatúaké. Nyilván nem utasítanék vissza egy M28-at, ha megajándékoznának vele, de pénzt más típusokért adnék. Bryston, Parasound stb.
A Synthesis rendszereknek addig voltam rajongója, ameddig a végfokok a klasszikus iskolát követték. Az új, lapos, D osztályúak cseppet sem vonzanak. Szerencsére még van a kínálatukban G osztályú, azt elfogadható kompromisszumnak érzem. -
Khaosz55
addikt
Én itt találtam.
https://www.hifipilot.de/IOTAVX-AVXP1 -
Quetz
őstag
válasz
Cseneles #176133 üzenetére
A legújabb firmware-el sikerült berakniuk egy "elevated LFE" néven elhíresült hibát, 3-10dB pluszt kap az LFE csatorna. Annyi dologtól függ, hogy kvázi véletlenszerű a hatás. Szóval egy Emotiva tulajdonos sosem unatkozik, a cég kijavít egy hibát és berak helyette két másikat.
-
skippper
senior tag
válasz
Khaosz55 #176142 üzenetére
Szerintem kifejezetten jó megoldás az, hogy az eszközeid eredendően kiszámíthatóan neutrálisak, aztán majd te EQ-zod kedvedre a dolgot tűpontosan, reprodukálhatóan, cserélhetően? Hátrányként a D-nek a nagyobb torzítást szokták felróni, cserébe elég sok előnnyel szemben (méret, alacsonyabb hőtermelés, jobb fogyasztási hatékonyság, tiszta áramra nincs szükség), de az ncoreok olyan alacsony torzítással bírnak, hogy IMHO teljesen transzparensnek tekinthető a dolog...
-
Khaosz55
addikt
válasz
Albertka #176141 üzenetére
Igen eszembe jutott ez az opció is. Ebben az esetben kéne egy pl XPA 5-Gen3 és CAV A8M lazán viszi az atmost. Egyszer olvastam egy átalakításon az avx-en, hogy a A8M elő foka ki lett iktatva, gondolom nem bonyolult, így a brumm is megszűnik. Persze lehet jobb és egyszerűbb lenne eladni és venni egy 4 csatornás erősítőt.
-
-
Albertka
csendes tag
válasz
Khaosz55 #176135 üzenetére
Vagy követed az utamat és 3 csatorna hypex ncore-ról + 6 csatorna CAV A8M-ről
A helyedben megfontolnám az A8M-et, belül külön van egy előfok és egy végfok amik kvázi RCA kábellel vannak össze kötve. Kis mókolással lehet belőle végfokot csinálni anélkül hogy a végfok/előfok paneleken valamit is csinálni kellene 6 db csatakozó széthúzásánál.
Hypex (NC252MP + NC250MP) érezhetően jobb az A8M-nél de hatalmas kölönbségek nincsenek.
-
ada19
senior tag
Arendalos csoportban párszor feljött, ez vajon nem jó opció?
IOTAVX AVXP1 - ~1400 EUR, ha jól látom német raktárból is szállítanak.
-7 csatornás
-110W with 8ohm load, All Channels Driven
-170W with 4ohm load, All Channels Driven -
-KP-
addikt
válasz
Khaosz55 #176132 üzenetére
XPA9 Gen3 nekem nem szimpi. Az 5 fő csatorna 300W 4ohm teljesítmény több, mint elég. De a sztereó modulok 60W/8 Ohm, 100W 4Ohm teljesítménye necces. Nekem ez a 60W elég szűkös. Ezt egy belépő AVR is ki tudja tolni magából, ez meg egy végfok, 1 milliós áron.
Az Atmos sugárzók eleve sokszor kisebbek és alacsonyabb érzékenységűek, mint az LCR és a surround, emiatt eleve több kakaót kell adni nekik azonos hangerőhöz. Eleve gyakran messzebb is lesznek tőled, mint a surroundok. Gondolok itt főleg az első kettő atmosra, ha tényleg 45 fokra teszed és belmagasságod is van. Nem szólnak folyamatosan az Atmosok, de ha gagyi lesz az erősítés amit kapnak, a végeredmény is olyan lesz.
Szerintem az Atmosnak minimum egy emotiva basx-et vegyél. 100W 8ohm/170W 4 ohm. Valamint egy xpa5-öt külön. De itt el is érkeztünk oda,hogy ez a BASX azért eléggé belépő szint a végfokok között, és szvsz jobb vétel az Audiophonics végfoka. Az XPA5 önmagában 820k. Inkább vennék audiophonicstól Hypex Ncore végfokot. Vagy 4 darab 2 csatornást, 1 darab 1 csatornással. Vagy két darab 4 csatornást plusz 1 darab 1 csatornással. Ezután marad 200 ezer forint kb. a zsebedben, és az összes csatornád 300W 4ohm/150W 8 Ohm hypex ncore minőségben. Ez így pedig kb. bármilyen nehezen hajtható hangfalat is röhögve meghajt.
-
Khaosz55
addikt
Ok akkor emotiva procikat kukázzuk.
A végfokban elméletileg elégségesnek kell lennie egy XPA-9 Gen3-nak.
[link]
4 Ohmon lenne hajtva a sztereo modulok az atmos sugárzót vinnél ami 8 Ohmosak. Sztereo modulok teljesítménye kisebb, de gondolom az atmoshoz elégségesek.
Vagy még lehet egy 5-ös végfok és egy 4-es végfok felállás is, deha egy végfokkal megoldható és van tartalék akkor minek.Hozzá teszem most a RAP1580-at használom external front ampal ami egy CAV A8M. Rotel atom stabil nem tudok panaszt rá mondani.
-
powerup2
addikt
Én az arcamrol írtam :) emo haza tájáról nem olvastam. Arcamnál most most indul be a hdmi 2.1 panelek eladása és beepitese. Jön az új fw ami javítja a maradék hibákat. De én is elégedett vagyok az arcam al. Az elején az fw nagyon bugos volt, mondhatni egy fél kész terméket adtak ki. De ezt már orvosoltak. Anthemnel is voltak gondok az új szériáknál egyes hibák javítva lettek és vannak amik megoldásra szorulnak. Nagy hiba volt hogy alig volt sub. Most arc gondok vannak. De ezeket is tuti javítják.
-
-KP-
addikt
válasz
powerup2 #176125 üzenetére
Tudod hányszor hallottuk már ezt? Kérdezd meg azokat az Emo tulajokat akiknek megírték, "majd lesz atmos", aztán 2 év után inkább kiadtak egy új készüléket, és gyakorlatilag értékelenné, eladhatatlanná vált a masinájuk. Ez pedig nem az első hasonló húzásuk. Majd a több év után kiadott készülékek ugyanúgy bugosak voltak megjelenéskor. Meg még most is több év után. Csodálom őszintén szólva, hogy nem mentek még tönkre.
-
Quetz
őstag
válasz
Khaosz55 #176122 üzenetére
A jelenlegi ismert Arcam problémák:
1) Some people have issue uploading multiple Dirac presets consecutively. A power off and on fixes this, the issue only affects Dirac upload, normal Dirac usage and switching between presets works nicely.
2) Fairly common for many brands there are some issues with some particular satellite receivers and also EARC compatibility (Mainly with Sony TVs)
3) Bad Auro bug if you do NOT have a center speaker
4) Auro treats Middle Heights (In a x.x.6 Dolby config) as CH/VOG (Mismap)Emotiva-t pedig bottal sem piszkálnám, ha fontos, hogy bumentes legyen.
-
sniphoe
aktív tag
Esetleg valakinek korábbról Denon X2400H-hoz firmware file-ja van?
(már nem lehet letölteni Denon-tól sajnos) -
Khaosz55
addikt
Egyre jobban érlelődik bennem a proci + végfokra való fejlesztés. Ebben szeretnék tanácsot kérni. Majd lesz hangsugárzó fejlesztés is, nem alakult ki a kép egyenlőre de számolni kell a 4 Ohmos hangsugárzókkal.
5.0.4 meghajtására kell nyilván a sub szekciót nem számolom bele.
Végfoknak az Emovita XPA-9 Gen3-at néztem ki. A teszteket amiket sikerült olvasnom róla véleményem szerint jó és az ára is elfogadható.Processzor ügyben olyat szeretnék amiben van Dirac rendszer.
A következőket néztem:
Emovita RMC-1L
Emovita XMC-2
Emovita XMC-1
Arcam AV40Valahogy a Arcam tűnik szimpatikusnak. Végignéztem mindegyik használati utasítását. Valahogy a az Emovita bass menedzsmentje nem tetszik. Egyrészt nincs RCA kimenet a subnak ez minidsp-HD miatt az kellene. Illetve max 3 sub-ot kezel. Egyenlőre nem kívánok dirac-al sub optimalizációt, de az Arcam tud kezelni 4 különböző helyen lévő sub-ot a dirac segítségével, ha megveszem a licenc-et. Ezt nem akarom, de ki tudja nem rossz ha megvan ez az opció is.
Processzorban és a végfokban sincs tapasztalatom, egyet tudok szeretem ha van tartalék még ha ki sem használom.
Használt piacon XMC-2 és 1-es is van jelenleg illetve tudok kiállítási Arcamot is szerezni.
Ami még fontos ne legyen idegesítő bug, atmost tudja és a 4K videó jelet is tudja átengedni. -
python1
veterán
válasz
denesdr #176112 üzenetére
Na, okosabb lettem megint egy jó tippel.
Ezeket már nem háborgatnám, megvárom a vas tölcséreimet, és az új dobozokat ha elkészültek.
10khz felett azért meglódul a torzításom némileg, de ezt a sz@r tölcsérnek nyilvánítom, meg a nem annyira acélos magastartományt sem. Megmondom őszintén, sokat várok az új tölcsérektől, ha minden jól megy, jövő hétvégén már felcsendülnek nálam.
Ja, alu=vas. -
denesdr
addikt
válasz
python1 #176111 üzenetére
Azért húz magasba, mert ha ebben az állapotban megmérnénk a hangsugárzód saját (szobai hatásoktól mentes) átvitelét, akkor magastöbbletet mutatna és ezt érzékeli az emberi hallás.
(not so) secret tip:
Próbáld ki a kvázi-süketszobai mérést, azaz time-gatinget (időkapu): #175682
Ezzel egy bizonyos freki fölött (gating timetól függően) kizárhatod a szobai visszaverődéseket, és megtudhatod a hangfalad saját átvitelét. A mikrofont rakd a hangfal elé kb 0.5-1m távolságra, a közép- és a magassugárzó képzeletbeli tengelye közé.
Amit feltöltöttem grafikont, az is így készült, simítás nélkül!
Ha ezt az átvitelt egyenesre kalapálod és kontrollált a hangsugárzód direktivitása (pl tölcsér), illetve a szobaakusztikád nem full gáz, akkor a magasak irányába enyhén konyuló, de egyenletes átvitelt fogsz kapni a hallgatói pozícióban (innen ered a Harman görbe, room curve stb).Persze mástól is lehet a magasbahúzás, pl rezonancia, torzítás, stb.
-
python1
veterán
válasz
denesdr #176107 üzenetére
Vettem jóárasítva 8db JBL "clon" drivert,
beléjük JBL javítópillét, mérve eléggé lehangoló, de a gyári JBL-eket elnézegetve, pontosan azt kaptam mint a gyári frekvenciaátvitel.
Érdekes, mert hangra meg fantasztikusak, kicsit átalakítóm őket, és lehet megoldódott a driver problémám. -
python1
veterán
Hoppá, ezek azért eléggé beszédes videók.
Nem is csodálkozom azon, hogy nem hallottam szinte sehol normális, értékelhető hangot, valami mindig hiányzott.
Egy másik példa, hogy hogyan lehet DIY-ban 400 dolcsiból összehozni egy 5000 dolcsis hangot, itt is a mérések magukért beszélnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest