Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Mobil flották
- MIUI / HyperOS topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A52 5G - nem csak egy G-vel több
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
realmadrid
aktív tag
Sziasztok, optikai bemenettel rendelkező aktív kis méretű center vagy hangfal kellene, tévé elé, mellé. Milyet tudnátok javasolni ? Olcsó kellene. Köszi.
A sas nem vadászik legyekre
-
nagyúr
Sziasztok!
Elképzelhető, hogy lecserélném a mostani LE46A551-es TV-met egy LE55A956-ra. Az utóbbi a 2008-as csúcs TVje volt a Samsungtól és már LED-es. Képminőségben meg fog látszódni a javulás a 956-os javára szerintetek? Nektek volt szerencsétek ezekhez a felső kategóriás TVk-hez? Nekem igazából csak egy jó minőségű fullHD panelra van szükségem, se 3D se WiFi se kutyaf@sza nem hoz lázba, beérem buta TV-vel, hisz van egy valamire való HTPC-m alatta. Megérné váltani? Előre is köszi!
Üdv,
Vik~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
válasz BBéci #119497 üzenetére
azért azt nevezem...
sajnos nekem nem ilyen a hozzá állásom. már így is sok mindenben fejlődtem - részben az itteni embereknek köszönhetően is - és nem tervezem alább adni a már elért "eredményeimet". de meglátom mit hoz a jövő.
nem akarok mentegetőzni, hogy miért nem olvasok. de tény hogy tehetném.
de nem akarom teli OFF-olni a topikot[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
BBéci
legenda
válasz Lacielvtárs #119495 üzenetére
Ez szomorú.
Minden alkalmat megragadok az olvasásra, sosem megyek el itthonról könyv nélkül. Olvasok autóban lezárt sorompó előtt, feleségemre várva, postán sorbaállás közben, elalvás előtt, étkezés közben, vagy csak úgy, mert ahhoz van kedvem. Régebben könyvmolynak neveztek. Úgy mentem általános iskolába, hogy már tudtam olvasni, túl voltam néhány könyvön. 1400 db könyv sorakozik a polcaimon, elektronikus formában van legalább 5000, ezek mellett rendszeresen könyvtárba járok, most is egy onnan kölcsönzött könyvet olvasok.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
szivacs1987
aktív tag
válasz gyraph #119493 üzenetére
Igaz nem sokmindent értek még a hangrendszerekhez, márkákhoz/típusokhoz, de én is magnat supreme-t akartam, de rákeresve itt a fórumon, szinte csak is rosszakat olvastam róla. Így én azt kilőném a helyedben.
De várd meg a többiek mit mondanak.Gigabyte B450 Aorus Pro ● R5 3600 allcore 4,2GHz 1,31V ● Asus ROG Strix RTX 3080 V2 White OC Edition
-
válasz BBéci #119494 üzenetére
Ön nyert...
mindig is mondtam hogy az érettségi nem látszik az emberen, no de a hiánya.. annál inkább
nem vagyok rá büszke, és tudom sok mindenen érdemes lenne változtatnom...[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
BBéci
legenda
válasz Lacielvtárs #119492 üzenetére
Tartok tőle, hogy évek óta nem volt a kezedben könyv. Autó szervizkönyve, takarékbetétkönyv és hasonlók nem számítanak.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
gyraph
tag
válasz Norbi 72 #119466 üzenetére
Köszi!
Sok teszt és vélemény elolvasása után azt hiszem a Yamaha-t választom, ráadásul neki vannak a legszélesebb körű hálózati képességei is. Használt erősítőt nem nagyon szeretnék venni.
Ha a Yamaha-nál maradok, akkor is teljesen mindegy melyik hangfal szettet veszem meg?
Az első kettő mellé találtam egy harmadikat is:
- [link]
- [link]
- [link]
Természetesen megpróbálom meghallgatni mindegyiket, mielőtt döntök, de ha meg tudnátok mondani, hogy melyiket biztosan ne vegyem, akkor sok időt spórolhatok meg. Ráadásul, ha a legolcsóbb is van olyan szar a felsoroltak közül, mint a legdrágább, akkor minek költsek feleslegesen… . Ideiglenesen ez a limit.
Előre is köszönöm![ Szerkesztve ]
''tavaszi fáradtság, nyári punnyadás, őszi levertség, téli álom...''
-
-
renatto
őstag
válasz Tamoo #119475 üzenetére
Ennyit mindenképp megért. Kicsit teltebbnek érzem a teret és 5.1 nél is használja a hangszórókat, így azok is picit teljesebbek. Maga az Atmos sáv sokkal dinamikusabb, részletesebb szerintem, így még ha csak 5 hangszóró szólna is jobb lenne a hatás mint a "sima" 5.1 szerintem. A szobám akusztikája erősen kifogásolható, de most azt mondanám, hogy ez a technika sem fogja megváltani a világot (fentről sugárzás). Jobb, szélesebb tőle a hangzás, de nem lesz olyan "hű-ha" érzés szerintem soha. Valamint azt sem tudom elképzelni, hogy egy "vízesésben állva" hömpölygő víz hangját vissza tudja majd adni, akárcsak az esőben állósat. A John Wick itt van már, abban van esős rész és jónak is írják, hátha abból valami kiderül.
ui: lehet egy 5-600k erősítővel, hozzá illő hangfalakkal és szobával megváltozna a véleményem, de kétségeim vannak.
ui2: a 7.1-hez a kanapé mögött már nincs hely, így lett végül Atmos.
[ Szerkesztve ]
KLIPSCH - 5.1.4 - RP-280F - RP-450C - RP-150M - RP-140SA - Monolith 12 THX Ultra - Epson TW9400 4K HDR - Zidoo Z9X - XBOX SERIES X - ASUS TUF DASH F15
-
mivamma
senior tag
Kicsit viccesre sikerült ez a párhuzam: Házimozi haladó szinten, ahol olvasni és írni tanítják az embereket
" Aki legény éjjel, legyen nappal is éjjel! "
-
devil-k
nagyúr
válasz Lacielvtárs #119484 üzenetére
Pedig az olvasás az egyik legfantasztikusabb dolog a világon. Számomra legalábbis.
- mozi bolondéria -
-
lemmy9
őstag
-
BBéci
legenda
válasz Lacielvtárs #119484 üzenetére
Havonta hány könyvet olvasol el?
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
-
devil-k
nagyúr
válasz Lacielvtárs #119476 üzenetére
Én csak iróniából írtam, amit. Felejtsd már el a szinkronos dolgokat, feltéve ha ki akarod élvezni a házimozidat.
- mozi bolondéria -
-
-
BBéci
legenda
válasz Dagidög #119480 üzenetére
A Made in Hungária hangja meglepően jó, viszont sokan, semmiféle szinkront nem vagyunk hajlandóak meghallgatni. Pár napja eredeti dán hanggal néztem végig egy filmet, sokkal jobban tetszett, mint az angol, (az elején váltogattam) annak ellenére, hogy pár szót értettem belőle. Őrületbe kerget, amikor mást szavakat formál a képen látható száj, mint amit hallok.
[ Szerkesztve ]
-
Dagidög
senior tag
válasz Lacielvtárs #119476 üzenetére
Akadnak veszteségmentes magyar hanggal rendelkező filmek: A Faun labirintusa, Éjjeli féreg, A Wall street farkasa, Kontroll, Made in Hungaria.
Ezek most így hirtelen jutottak eszembe és az én ízlésemet tükrözik, így találhatsz még másokat is. -
spiky03
veterán
Haver érdeklődne, hogy a 13-nm-es nappalijában jelenleg egy Proson R8-ast használ és, hogy azt érdemes lenne-e lecserélnie egy ROTH AUDIO OLI KH30-ra?
Találkozott már valaki ilyen szubbal?Vagy tudtok ajánlani pár szubot amire érdemes lehet a csere?
Megkérdezte a másik fórumban is, de gondoltam én meg itt is rákérdezek, hátha itt előbb kap választ.
[ Szerkesztve ]
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
válasz devil-k #119473 üzenetére
én magam már örülnék annak is ha lenne akár Dolby TrueHD magyar sávban
talán ez az egyetlen normálisabb hangú magyar szinkronos film"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
renatto
őstag
válasz Tamoo #119453 üzenetére
Atmos Enabled, frontra helyezhető. Nincs az a nagy tülekedés filmügyileg....természetesen Angol vonalon, mert Magyar zéró.
KLIPSCH - 5.1.4 - RP-280F - RP-450C - RP-150M - RP-140SA - Monolith 12 THX Ultra - Epson TW9400 4K HDR - Zidoo Z9X - XBOX SERIES X - ASUS TUF DASH F15
-
Norbi 72
veterán
válasz z123456789 #119469 üzenetére
Ne nekem gratulálj..
-
lemmy9
őstag
-
z123456789
addikt
-
Norbi 72
veterán
válasz Ragadozó #119462 üzenetére
Apropó,megjelent az új Gold széria.
(#119465) gyraph Ha szereted a rock/elektromos zenét,akkor Onkyo.Ha nem,Yamaha,vagy Pio.
Használt nem érdekel?
Hangfalszett: Egyik kutya,másik eb....és ennyiért használtan is ritkák a jobb szettek.
[ Szerkesztve ]
-
gyraph
tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy új erősítőt filmhez és játékhoz. Zene hallgatáshoz is használnám az új rendszert, de azt fejhallgatóval szoktam…van egy Grado sr60-am, nem nagy kaland, de nekem bőven elég.
Többek között a hálózati elérés is fontos lenne és 5.0 vagy 5.1-es rendszert szeretnék. Ezeket az erősítőket néztem ki, sajnos a pénz, meg a totál hozzá nem értésem a szűk keresztmetszet.
Szoba 20 m².-Harman Kardon AVR 161S
-Pioneer VSX-824-K
-Onkyo TX-NR535
-Yamaha RX-V479BLValamiért a Yamaha felé húz a szívem. Sajnos nem mindenről találtam tesztet, vagy ha igen sokszor nekem túl „szakmai”. Ezek az erősítők megközelítőleg azonos árban vannak és ennél többet most nem is áldoznék erre a mutatványra. Szóval szerintetek melyiket és miért, vagy miért ne?
A másik része a hangfal rendszer…na itt viszont teljesen el vagyok tévedve.
Ideiglenesen vennék hozzá pénz szűkében egy szettet, aztán egy év múlva tovább lépek.
Szóval gondolom a két kommersz fos, de most ezek jöhetnek szóba.-Onkyo SKF 4800+SKS 4800
-Magnat Monitor Supreme 800 +100+250cAz a baj, hogy nem tudom, hogy érdemes e ebben az ár kategóriában 3 utas hangfalban gondolkodni, de műanyag kis dobozkákat nem akarok. Nem igazán van ezért a pénzért jobb… A kérdés itt is ugyanaz: Szóval szerintetek melyiket és miért, vagy miért ne? Esetleg ár kategóriában jobb vétel?
Még egyszer mondom…analfabéta vagyok ezekhez a rendszerekhez/hangfalakhoz. Minden segítséget előre is köszönök.''tavaszi fáradtság, nyári punnyadás, őszi levertség, téli álom...''
-
Ragadozó
Ármester
-
Ragadozó
Ármester
válasz Tamoo #119447 üzenetére
ha emlékeim nem csalnak, akkor szét dobja...hiába van hangsugárzóm amivel kipróbálnám neked, madzagom nincs ilyen hosszban pluszban...
Nálam most bővült a rendszer, egy GS10-zel
Ha lesz időm tesztelem sztereón is, nem rég üzemeltem be őket
Mozgó autójavító szolgálat - autóvillamosság, autószerelés
-
Cseneles
őstag
válasz Tamoo #119456 üzenetére
igen már látom kis olvasás után, hogy az Audyssey Platinummal szerelt avr-ek kezelnek teljesen külön több subwoofert is
Runco VX22i-CineGlide prism, Hivilux 2.35:1 gain 1.2, Emotiva XMC-1, XPA5 Gen1, Wharfedale EVO 4.4-CS-4.2, 2 Dayton Audio Ultimax 12-22 DIY, 2 Definityve Technology IW13, Behringern NX4-6000
-
Cseneles
őstag
válasz Tamoo #119450 üzenetére
Nem néztem utána de szerintem egyedül csak az Onkyok kezelnek külön és mérnek, fázist fordítanak,Equalizálnak több subot
Runco VX22i-CineGlide prism, Hivilux 2.35:1 gain 1.2, Emotiva XMC-1, XPA5 Gen1, Wharfedale EVO 4.4-CS-4.2, 2 Dayton Audio Ultimax 12-22 DIY, 2 Definityve Technology IW13, Behringern NX4-6000
-
ginola
addikt
In-akustik referenz 1502 szerintetek jobb a Supra Lorad 2.5-nél, érdemes Denon 2808 esetén cserélni?
A "gyengébb" menne a mélynyomóhoz.
-
renatto
őstag
válasz Tamoo #119447 üzenetére
Nekem a két első atmos hangszóró kb olyan hangot ad mint a hátterek. Bitstream-nél és 5.1-nél azt is írja hogy DD+DDS (surround), míg 7.1-nél TrueHD-t. Hogy a különbség mi lehet azt nem tudom. De tényleg a multi sztereóhoz lehet hasonló, ahogy előttem is írták.
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz xtremetuning #119449 üzenetére
Te képben vagy Arcamokkal?
500-as, 600-as külön kezel két szubot vagy csak "elosztó" szinten van rajta több kimenet? -
-
Tamoo
MODERÁTOR
7.1-es rendszerek mit csinálnak az 5.1-es anyagokkal? Szétdobják a két hátsó csatornát mind a négy hátsó dobozra?
Van egyébként olyan erősítő amin ez esetleg állítható?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz lemmy9 #119445 üzenetére
"Előző tulaj nem tudom mit tartott rajta, de mind a két oldalt ilyen foltot hagyott" ergó az én szememben lábnyomok s nem túlmelegedés okozta, de mindegy is, mert nem akarom megvenni, csak tudom, hogy nem melegszik fel oly mértékben, hogy a műanyag házának a színét elváltoztassa...
~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
Spuri2000
senior tag
Sziasztok!
Meg tudnék szerezni egy HKTS 65 viszonylag jó áron. Van itt valaki aki már hallotta és tud nyilatkozni róla?
-
BBéci
legenda
válasz dota1 #119428 üzenetére
Az árkülönbség durván 80000 Ft, ami egy 6 évvel újabb, modernebb, HDMI-vel felszerelt, HD hangdekóderes készülékért nem sok pénz. Miért ne használnád ki a 3808 által kínált lehetőségeket?
-
mandju
senior tag
válasz Nemir Ombe #119430 üzenetére
Lehet ez lett volna a megoldás...
a 826W-t és a 806W-t már jóval korábban megvettem... sokáig dobozban is pihentek, mert nagyon sokáig a sonusokat hallgattam, az utóbbi időben meg az elac szettemet.* JVC DLA-Z1 * gerriets opera white - ultra thin frame 135" 2.35:1 AT * Trinnov Altitude 16 * FusionAmp * Apollon Audio NCMP 6350 * Apollon Audio NCMP8350 * 3 Pronomic XA1400 * HTPC MadVR * DIY H16-15 Bold Series * 6 BMS18N862 * Trinnov waveforming *
-
Nemir Ombe
addikt
válasz mandju #119426 üzenetére
Pedig nem egy alkalommal (és nem is egyedül) hallgattam(tuk), saját szettjével és 826/836-tal, nem volt eltérés, elégé egységes volt a hang.
Lehet a fentebb említett "bejáratás" is lehet az ok, de azért akkora eltérés nem lehet. A doboz, a hsz-k egyformák, a hangváltót "hangolták" volna el!!??
Mindegy, te így hallottad. (szettben kell megvenni és nincs gond! )
[ Szerkesztve ]
Hmm ....
-
mandju
senior tag
válasz dgyuri0123 #119427 üzenetére
új volt, mint ahogy a 826w is...
* JVC DLA-Z1 * gerriets opera white - ultra thin frame 135" 2.35:1 AT * Trinnov Altitude 16 * FusionAmp * Apollon Audio NCMP 6350 * Apollon Audio NCMP8350 * 3 Pronomic XA1400 * HTPC MadVR * DIY H16-15 Bold Series * 6 BMS18N862 * Trinnov waveforming *
-
mandju
senior tag
válasz Nemir Ombe #119421 üzenetére
Én is láttam, hallottam.
Sokáig kerestem cc800W-t. (Mert hallottam egy fórumtársunknál és nagyon tetszett.)Mivel sehol nem találtam, ezért vettem egy ilyen csodát. Aztán azzal a lendülettel tovább is adtam, mert nem hozta a vártat és elütött a 826W-től a karaktere.
ennyi a történet. nem én vagyok az egyetlen, aki beleugrott ebbe kis hazánkban...
egyébként ahonnan én vettem, még a weboldalon fellelhető specifikáció is stimmelt a 800W-vel...ennek ellenére nem volt jó.
valószínű a fülemmel lehetett baj...* JVC DLA-Z1 * gerriets opera white - ultra thin frame 135" 2.35:1 AT * Trinnov Altitude 16 * FusionAmp * Apollon Audio NCMP 6350 * Apollon Audio NCMP8350 * 3 Pronomic XA1400 * HTPC MadVR * DIY H16-15 Bold Series * 6 BMS18N862 * Trinnov waveforming *
-
BBéci
legenda
válasz dota1 #119413 üzenetére
Hasonlítottam a kettőt, a különbség minimális, elhanyagolható, ami engem csak azért nem lepett meg, mert pontosan arra számítottam.
Lektorhoz nem kell a 3808-nál jobb erősítő.(#119424) bendeguz76
Nem mókusvakítás a Denon Link és nagyon jók a Denon Blu-ray lejátszók, de a HDMI teljesen megfelel a célnak.[ Szerkesztve ]
-
bendeguz76
aktív tag
A denon link végett érdemes egy x4000 mellé denon blu ray lejátszót venni vagy csak mókusvakítás?
bendeguz_HUN
-
CHaooSS
őstag
válasz Nemir Ombe #119421 üzenetére
Aha értem.. Jó tudni akkor
A zene szubjektív. Nem vagy köteles szeretni mindent, amit hallasz, de ha szeretsz valamit és megmozgat, nyertél. Tehát ne engedd senkinek, hogy megmondja, mi a menő vagy a gáz, vagy mit hallgass. (...) A zene a tiéd. Daniel Nathan Leone
-
spiky03
veterán
Ez ugyan mennyire dönghet?
PrivateMax TruckSuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
Nemir Ombe
addikt
-
CHaooSS
őstag
válasz mandju #119419 üzenetére
Most nézem nem ugyan az, most olvastam át az adataikat és különböznek
[ Szerkesztve ]
A zene szubjektív. Nem vagy köteles szeretni mindent, amit hallasz, de ha szeretsz valamit és megmozgat, nyertél. Tehát ne engedd senkinek, hogy megmondja, mi a menő vagy a gáz, vagy mit hallgass. (...) A zene a tiéd. Daniel Nathan Leone
-
mandju
senior tag
válasz Nemir Ombe #119417 üzenetére
Ez nem azonos a 800-as szériával szerintem...
legalább is a cc8W center és a cc800W között lényeges különbség van...* JVC DLA-Z1 * gerriets opera white - ultra thin frame 135" 2.35:1 AT * Trinnov Altitude 16 * FusionAmp * Apollon Audio NCMP 6350 * Apollon Audio NCMP8350 * 3 Pronomic XA1400 * HTPC MadVR * DIY H16-15 Bold Series * 6 BMS18N862 * Trinnov waveforming *
-
CHaooSS
őstag
válasz Nemir Ombe #119417 üzenetére
Ennyiért lazán megérik
-
ginola
addikt
Sziasztok
Velodyne CHT10 vagy Klipsch KSW-10 a jobb választás.
-
CHaooSS
őstag
válasz Norbi 72 #119404 üzenetére
Jónak tűnik, és még a magassága is kedvező, kényelmesen elfér az állvány alsó polcán.
Ragadozó: köszi az infót
Mondjuk Pioo erősítőket nem ismerem semennyire, még csk onkyo-val hajottam jblt és elég jónak tűnt az a páros , na m1 majd meglátjuk----------------
Böngészés közben találtam valami érdekeset.
Focal Chorus 806W 125.000 (új)
Focal Chorus SW 800W 220.000 (új)Ezek mióta ilyen olcsók? Tudtommal a W modelleknek borsos áruk volt.
[ Szerkesztve ]
-
dota1
aktív tag
Srácok! Hangminőségben előrébb lennék ha lecserélném a 3802 denonomat egy 3808-ra ha a hd hangokat és egyéb szolgáltatásokat nem vesszük figyelembe? Dali lektor 6 szettet hajtok. Vagy inkább fentebb keresgéljek?
[ Szerkesztve ]
-
devil-k
nagyúr
Atmos hangsávval ellátott koncert érkezett és kölcsönözhető.
- mozi bolondéria -
-
Gabesz26
senior tag
válasz Tamoo #119410 üzenetére
Pörög ez a csavaros topik .
Én a tv falitartó konzolhoz (Stell SHO-1005-b) kaptam M4, M5, M6, M8 menetű csavarokat is, anno azzal néztem meg. Az biztos, hogy az M4 kicsi volt, az M8 nagy, viszont most már sikerült annyira elbizonytalanítani, hogy lehet M5 vagy M6, de este megnézem majd
-
Gabesz26
senior tag
válasz Tamoo #119403 üzenetére
A GS20 egyik tüskéje hiányzott mikor kaptam, és amíg nem tudtam hogyan lesz pótolva, gondolkodtam több lehetőségben is (soundcare-n és esztergált megoldáson is). Megnéztem egy M6-os csavart szemre ugyanaz volt a menetemelkedés, és belepróbálva is hibátlan volt. Aztán végül sikerült gyári MA tüskét kapnom hozzá.
(#119405) szityo83: a tapasztalatot az M6 menetre írtam, soundcare nem volt a dobozaim alatt . De vegyél egy M6 és egy M8-as csavart és 30-40 Ft-ból tuti választ kapsz.
[ Szerkesztve ]
-
CHaooSS
őstag
válasz Norbi 72 #119400 üzenetére
áh, jóval olcsóbban találtam használtan csak sajnos mégis megtartja.. újonnan ezt biztos nem veszem meg.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest