Hirdetés
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bendeguz76
aktív tag
Etele cinema
bendeguz_HUN
-
bendeguz76
aktív tag
Sziasztok.Kérdésem lenne a hozzáértőkhöz.Adott egy 5.1-es rendszer,egy denon x4700-es erősítővel.Viszont a Canton reference 7 front hangfalakat egy Parasound végfok hajtja.Elhoztam kipróbálásra egy Cambridge audio cxn v2 streamert,és nagyon tetszik a hangja stereon csak a végfokkal,Tidalról hallgatok zenét.Kérdésem,hogy tudnám a rendszerembe integrálni kábel dugdosás nélkül a streamert?Létezik erre megoldás vagy külön az 5.1 és a stereo?
bendeguz_HUN
-
bendeguz76
aktív tag
Nálam is villog a 2070 ledje frissítés óta.tényleg elég idegesítő
[ Szerkesztve ]
bendeguz_HUN
-
bendeguz76
aktív tag
A marantz sr 7015 hangminőség,felépítés,tudás denon párja az x6700 lehet?
bendeguz_HUN
-
bendeguz76
aktív tag
válasz powerup2 #159424 üzenetére
Frissiteni kell a service porton keresztül.elac oldalról le kell tölteni egy full üres pendrive-ra.áramtalanítás,5 perc várakozás,csatlakoztatni a mini usb porton keresztül a pendrive-ot,vissza az áram kábel és elvileg villogni kezd a kék led az elején és frissíti magát.
bendeguz_HUN
-
bendeguz76
aktív tag
Köszi a válaszokat.
bendeguz_HUN
-
bendeguz76
aktív tag
Valaki megnézné esetleg aki hozzám hasonlóan Elac 2070 sub-ot használ az elac sub control app-ját.Pár napja csak fekete képernyő fogad,Nem tudok semmit állítani.
bendeguz_HUN
-
bendeguz76
aktív tag
Testvéremnél szolgál tovább Denon x4000-es erősítőm.Bejött eddig a Denon hangzás,a mostani x4400-4500 tipusoknak változott valamit a hangkarakterük?Elsődlegesen ők lennénnek a kiszemelt utódok,vagy esetleg Marantz 6013,7012,7013.Eddig ér a takaró,többet nem szeretnék rá költeni.Ki mit választana?
bendeguz_HUN
-
bendeguz76
aktív tag
válasz balage25 #151548 üzenetére
Én úgy használok egy denon x4000-et,hogy pre out-ra van kötve egy parasound hca1500 kétcsatornás végfok.hirdetnek most egyet az avx-en.kell még egy normális tápkábel például isotek premier,brutális kombó lesz belőle rengeteg tartalékkal.
[ Szerkesztve ]
bendeguz_HUN
-
bendeguz76
aktív tag
Elac 2050 ill 2070 nagyon más kávéház vagy csak a négyzetméter miatt kell a nagyobb?
bendeguz_HUN
-
bendeguz76
aktív tag
Ha valaki tud akciós elac 2070 beszerzési forrást ne tartsa magában.sajnos Elac elvtárs nem nagyon akar tőle megszabadulni.
bendeguz_HUN
-
bendeguz76
aktív tag
válasz Laposelemer #145992 üzenetére
Nekem egy denon x4000 van.frontnak canton reference 7 hangfalpár,de nagyon más lett zenét hallgatni mikor bekerült a láncba egy parasound hca 1500 sztereo végfok.mintha két kategóriával feljebb lévő hangfalat hallgatnék.
bendeguz_HUN
-
bendeguz76
aktív tag
válasz ctrlaltdel13 #144349 üzenetére
azért mindent nem kell elhinni a jólelkü kereskedőnek pont egy van még és pont hétfőn jár feléd.
bendeguz_HUN
-
bendeguz76
aktív tag
válasz Nemir Ombe #142578 üzenetére
ez a gerwen gyerek akkor hál istennek nem csak nekem nem szimpatikus.
bendeguz_HUN
-
bendeguz76
aktív tag
válasz Nemir Ombe #142574 üzenetére
Elég korán kezdődött nálad ma a szilveszteri iszogatás?
bendeguz_HUN
-
bendeguz76
aktív tag
Megjelenítő:
Panasonic TX-P50-g20
Lejátszók:Med8er 1000
Erősítők:denon X4000
Parasound Hca 1500
Mélyláda:köv.Project
Kábelek:Audioquest, Oehlbach xxl air blue 5
Sztereó:rotel RA-940Bx,Rotel Tuner
Hangsugárzók:
Front: Canton Reference 7
Center: Canton Carat
Háttér: Canton Vento 810 köszönet nemir ombe forumtárs ötleteinek[ Szerkesztve ]
bendeguz_HUN
-
bendeguz76
aktív tag
-
bendeguz76
aktív tag
válasz Nemir Ombe #131818 üzenetére
Hát ha lenne valami "olcsó" fontos angol webshop ahol lenne egy denon x7200 lehet bele is ugranék.sógorék haza is hoznák angolországból.
bendeguz_HUN
-
bendeguz76
aktív tag
Azért ebben a kinek mi tetszik 15-20 éve és mi most a kor is közrejátszik szerintem.a rendszeresen ide irogatók átlagéletkora szerintem min 30-35 év.vallatni lehetne az akkor istenített pokolgép ossián vonallal,meg nem hallgatnám most
bendeguz_HUN
-
bendeguz76
aktív tag
válasz bajnokpityu #131444 üzenetére
Parasound hca 1500a végfokkal.bár,hogy magamnak ellentmondjak itt van az új Yello album a toy,na az viszont eszméletlenül szól.
bendeguz_HUN
-
bendeguz76
aktív tag
Én azt vettem észre magamon mióta a canton referencet hallgatom egy hete elég sok órában,hogy a hangszeres zenei albumokat hallgatom inkább a tuc tuc és metál albumok helyett.valahogy azok nem állnak annyira jól neki.
bendeguz_HUN
-
bendeguz76
aktív tag
válasz Nemir Ombe #129629 üzenetére
550 az 5.0,talán némi alkuval 500 körül elhozható.nem egyszerű.
bendeguz_HUN
-
bendeguz76
aktív tag
Sajna megint elidult a hifibogár nálam ,hirdetnek most egy Quadral Platinum M40 5.0-ás szettet.túlzás ez egy denon x-4000 erősítőhöz?
bendeguz_HUN
-
bendeguz76
aktív tag
hirdetnek most egy Dynavoice Challenger M-85EX 5.0 szettet.tesztet olvastam a kisöccséről m-65-ról.már ott is azt irták,hogy kell alá a kraft.megtámogatva egy Dynavoice T12 sub-bal elboldogul velük egy denon x4000?vagy jobban illik hozzá a lektor 6 szett,amit meghallgattam, tetszett.de azért az m-85 5.0 jóval kedvezőbb ára miatt jött képbe.
bendeguz_HUN
-
bendeguz76
aktív tag
A denon link végett érdemes egy x4000 mellé denon blu ray lejátszót venni vagy csak mókusvakítás?
bendeguz_HUN
-
bendeguz76
aktív tag
túlzás a denon x4000-hez a Quadral Platinum M40?
bendeguz_HUN
-
bendeguz76
aktív tag
Köszönöm mindenkinek a segitséget akár privát akár itt a fórumon Denon x-4000 lett a kiválasztott.
bendeguz_HUN
-
bendeguz76
aktív tag
megkérdezném itt is nem csak privátokban.ki melyiket választaná?denon x4000 vagy marantz sr7007.hálozat, airplay, spotify, fontos.lektor 6 szett mellé lesz.válaszokat előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
bendeguz_HUN
-
bendeguz76
aktív tag
.
[ Szerkesztve ]
bendeguz_HUN
-
bendeguz76
aktív tag
dali lektor 6 5.0 mellé 30nm nappaliba max keret 250, 1 vagy 2 sub az ideálisabb?2-nél természetesen feleződik az összeg.
bendeguz_HUN
-
bendeguz76
aktív tag
Kapok angolhonbol egy cambridge audio 551 v2 erősitőt.monitor audio bronz sorozatu 5.1-el használták.érdemes lenne nagyobb tudásu hangfalcsalád mellé vagy tökéletesen elég hozzá?válaszokat előre is köszönöm
bendeguz_HUN
-
bendeguz76
aktív tag
kicsit utánnéztem az áraknak.Dali ikon6 mk2 szettet nem nagyon találtam használtban.uj ár nekem nagyon sok.viszont van Dali lektor szett 300-ért.fél ár.ennyivel jobb szerintetek az ikon szett?
bendeguz_HUN
-
bendeguz76
aktív tag
válasz Patice #66335 üzenetére
stereo rendszerem van ezen ment zene mozi.Rotel 940bx Jbllx33-as hangfalakkal.zenére jo volt nagyon mozira kicsit kevés basszus dögösség.ezeket cserélném,bár nem tudom milyen hangja lehet egy mozierősitőnek ezután a stereo erősitő után.soha nem volt még mozi erősitőm.
bendeguz_HUN
-
bendeguz76
aktív tag
hozzájutottam rokon újabb tipusra cserélt Denon 3808 erősitőjéhez.5.2-es szett kiépitése lenne a cél.ki milyen márkát ajánlana hozzá,szigoruan használtpiaci beszerzés lenne,mi illene a denon hangzásvilágához?sub-ok valoszinű más márkájuak lennének mint a szett többi része.több mozi mint zene 70-30% kb.40nm-es nappali nagy belmagasságal,itt lesz elhelyezve a rendszer.válaszokat előre is köszönöm.
bendeguz_HUN
-
bendeguz76
aktív tag
hozzájutottam egy Arcam avr 250-hez.5.1 vagy 5.2 lenne hozzá választva.Dali Ikon 6 MK2 5.0,Monitor audio rx6 szett,esetleg az Elac belépő kategoriás szettje?ill ti mit ajánlanátok meghallgatásra?még egy kérdés jobban járok egy komolyabb sub-bal vagy egy olcsobb kategoriásbol 2?40nm-es nappali nagy belmagassággal,50-50%-ban használnám zene ill mozira.
bendeguz_HUN
-
bendeguz76
aktív tag
válasz Oldfighter #49896 üzenetére
Aviano szettet hallgattam már,kiváncsi vagyok az Elac belépő akcios szettjére azt még nem hallottam.elég akcios árban van most ráadásul hátsoknak is állohangfal van.
bendeguz_HUN
-
bendeguz76
aktív tag
Marantz SR6007-hez keresnék 5.1-es hangfal szettet.ki mit ajánlana meghallgatásra?válaszokat előre is köszönöm.
bendeguz_HUN
-
bendeguz76
aktív tag
biztos "hekker"támadás áldozata Avx Béla
bendeguz_HUN
-
bendeguz76
aktív tag
ha valakit esetleg érdekel angliában majd megfelezödött az Arcam Avr 600 ára.2200font
bendeguz_HUN
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest