- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyraph
tag
válasz
szivacs1987 #119496 üzenetére
Köszi.
Igen azt gondolom, hogy egyik sem jó. Nekem most azonban három rossz közül kell választanom, vagy természetesen bármi más is szóba jöhet, ami talán jobb ezeknél. Ami konkrét, az az ár kategória.
Te mit vettél végül a Magnat helyett, ha nem titok? -
gyraph
tag
válasz
Norbi 72 #119466 üzenetére
Köszi!
Sok teszt és vélemény elolvasása után azt hiszem a Yamaha-t választom, ráadásul neki vannak a legszélesebb körű hálózati képességei is. Használt erősítőt nem nagyon szeretnék venni.
Ha a Yamaha-nál maradok, akkor is teljesen mindegy melyik hangfal szettet veszem meg?
Az első kettő mellé találtam egy harmadikat is:
- [link]
- [link]
- [link]
Természetesen megpróbálom meghallgatni mindegyiket, mielőtt döntök, de ha meg tudnátok mondani, hogy melyiket biztosan ne vegyem, akkor sok időt spórolhatok meg. Ráadásul, ha a legolcsóbb is van olyan szar a felsoroltak közül, mint a legdrágább, akkor minek költsek feleslegesen…. Ideiglenesen ez a limit.
Előre is köszönöm! -
gyraph
tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy új erősítőt filmhez és játékhoz. Zene hallgatáshoz is használnám az új rendszert, de azt fejhallgatóval szoktam…van egy Grado sr60-am, nem nagy kaland, de nekem bőven elég.
Többek között a hálózati elérés is fontos lenne és 5.0 vagy 5.1-es rendszert szeretnék. Ezeket az erősítőket néztem ki, sajnos a pénz, meg a totál hozzá nem értésem a szűk keresztmetszet.
Szoba 20 m².-Harman Kardon AVR 161S
-Pioneer VSX-824-K
-Onkyo TX-NR535
-Yamaha RX-V479BLValamiért a Yamaha felé húz a szívem. Sajnos nem mindenről találtam tesztet, vagy ha igen sokszor nekem túl „szakmai”. Ezek az erősítők megközelítőleg azonos árban vannak és ennél többet most nem is áldoznék erre a mutatványra. Szóval szerintetek melyiket és miért, vagy miért ne?
A másik része a hangfal rendszer…na itt viszont teljesen el vagyok tévedve.
Ideiglenesen vennék hozzá pénz szűkében egy szettet, aztán egy év múlva tovább lépek.
Szóval gondolom a két kommersz fos, de most ezek jöhetnek szóba.-Onkyo SKF 4800+SKS 4800
-Magnat Monitor Supreme 800 +100+250cAz a baj, hogy nem tudom, hogy érdemes e ebben az ár kategóriában 3 utas hangfalban gondolkodni, de műanyag kis dobozkákat nem akarok. Nem igazán van ezért a pénzért jobb… A kérdés itt is ugyanaz: Szóval szerintetek melyiket és miért, vagy miért ne? Esetleg ár kategóriában jobb vétel?
Még egyszer mondom…analfabéta vagyok ezekhez a rendszerekhez/hangfalakhoz. Minden segítséget előre is köszönök.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- További aktív témák...
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Crucial 240GB SSD eladó
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged