- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
devil-k
nagyúr
válasz
CHaooSS #98532 üzenetére
Eleinte csak ismered meg, tapasztald ki a vasat, aztán ráérsz ezen gondolkozni!
(#98535) CHaooSS
Jah, az úgy már más.
Ettől függetlenül szerintem nem érdemes egyből drága kábelt venni. Ismerd meg és legalább lesz összehasonlítási alapod, hogy mit hoz-e valamit egy jobb, drágább kábel! -
törölt tag
válasz
CHaooSS #96379 üzenetére
Inkább denon de jobban Rotel vagy Arcam..vagy feljebb keresgélj. Onkyot 1030-ast hallottam, de 3030 inkább bevállalható mellé. Ezt fülelés után lehet megmondani.
HA anyagi lehetőségeid engedik: Myryad Lexicon Parasound vagy Primare modellek felé kezdj nézelődni, amit jó sziuvvel ajánlok az az Electrocompagniet, kellemes francia hanggal. -
z123456789
addikt
-
gutentag
tag
válasz
CHaooSS #61824 üzenetére
"Amúgy gondolom azt tudod, ha szekrényre rakod hangromlás van."
Eddig nem tudtam, de köszönöm a felvilágosítást!
A centernek sem szabadna a bútoron lennie?
Lehet, hogy még sikerül eltolnom a bútorokat egy kicsit, és akkor beférne az ES80 is. Holnap megpróbálom.
Szóval melyik erősítő típus ajánlott az ES-ekhez? Melyik a 150-180-ból a lehető legjobb?
-
gutentag
tag
válasz
CHaooSS #61814 üzenetére
Köszönöm szépen a gyors választ!
Sajnos úgy néz ki, hogy ES80-ra és 90-re nincs helyem, ezért gondolkozom a regálosokban... és hátra a lehető legkisebb megoldást keresem ezek közül. (hogy a kanapé mögött kényelmesen el tudjam helyezni)
Az erősítőből pedig ha lehet, akkor újat szeretnék.
Esetleg ha ilyen áron más márkából jobb szettet+erősítőt tudnál ajánlani, akkor azt is megköszönném!
-
Thom!
veterán
-
törölt tag
válasz
CHaooSS #61658 üzenetére
Konzol nem megoldható (gondolom nem véletlenül állványt keresel, de megkérdezem
) ? Tudniillik speciális állvány kell, a normál 60-70 cm-es alacsony lenne. Nálam 110cm az állvány magassága, így lett a legjobb, a fül feletti 60-90cm ajánlás, nem szentírás. Míg egy fali konzol estén könnyebb és olcsóbb a szerelés, ahogy a próbálgatás is.
-
BBéci
legenda
válasz
CHaooSS #58967 üzenetére
Hallottam már olyan rendszert remekül szólni, ahol a kanapétól jobbra és kicsit hátrébb volt elhelyezve a mélyláda. De az Meridian - Velodyne összeállítás volt, minőségi kábelezéssel.
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy támogatom ezt a felállást, mert az említett rendszer is még jobb hangú lett volna, frontok közötti szubládával. Ezt biztosan tudom, mert amikor másik lakásba költözött a tulaj, oda került a Velo és még basszuscsapdát is be kellett építenie. -
Digital
addikt
válasz
CHaooSS #57117 üzenetére
dts blu-ray demonstration disc?
Most néztem az Eredet című filmet, van benne pár jó effekt! -
BBéci
legenda
válasz
CHaooSS #56873 üzenetére
Ha nem is születésemtől kezdve, de tizenévesen már heti 2-3 alkalommal hallgattam élőzenét, ezért már akkor meg tudtam különböztetni a jó hangú készülékeket, hangdobozokat a silánytól. Az utóbbi két nap hozzászólásaiban sokszor szerepelt a "klárusz", mint elrettentő példa, mint az Audio & Vision SHOW citromdíjasa.
-
Tamoo
nagyúr
válasz
CHaooSS #56859 üzenetére
Ez Genius szint csak nagyobban, nem?
(#56858) dunkel: Mennyire igazad van.
De hogy ON kérdésem is legyen. Denon-on Auto Lip Sync hogy működik?
PC -> hdmi -> AVR -> hdmi -> TV a felállás.
Tv-nek nagy az input lagja. Erősítő küldi a képet a tv-re, akkor az honnan tudja, hogy mennyit fog csúszni a tv-n a kép? Van visszafelé is valami kommunikáció ezzel kapcsolatban? -
nobeige
tag
válasz
CHaooSS #56334 üzenetére
Egy hete vetten egy pár Studio 530-at.
Nekem tetszik a formájuk is, a cseresznye szín egész jó. (Feketét nem vennék.)
Nagyon tetszik a hangjuk.
Részletes, dinamikus, élénk, eleven. Nem udvariaskodó, unalmasan döngicsélő, mint amilyen az előző, igaz jóval olcsóbb hangsugárzóim voltak. Elég jó mély. Részletes, határozott magasak.
Ezek a különbségek annak ellenére vannak, hogy a régi és az új hangsugárzók is ugyanarra a görbére vannak EQ-zva az Audyssey által.
Engem a szabadtéren hallott pro JBL-ekre emlékeztet, persze a szoba miatt nem annyira közvetlen, de azért kb hozza azt a tónust. Szeretem. Ilyenre vágytam rég. Főleg könnyűzenét hallgattam vele idáig, de az a kevés komolyzene (egy Mozart zongoraverseny meg egy Vivaldi darab) is tetszett. A filmek meg a tévéműsorok hangja is jó vele.A nagyobbak (Studio 580, 590) érzékenyebbek, nagyobb helyiségekben is elég hangosak lehetnek.
A kis 530-ak nálam 26 négyzetméteren elegendően hangosak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest