Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telefonjavítás, szerviz
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Magisk
- Azonnali mobilos kérdések órája
Aktív témák
-
swoody
senior tag
válasz
Woodslave
üzenetére
Nem,de nem vagyok az a képes tipus.Csináltam már képet de olyan szarok,hogy inkább nem.

Egyébként hiába is raknék be 3/4,1 éve edzek nem sok minden látszik.A gép.
[link]Az,hogy jól megy húzódzskodás szerintem az a gép tehet ami ilyen segitő,hogy alulról nyom fel téged.Amikor elkedztem edzeni ilyen 40-50 kg val tólt felfele.

-
Woodslave
félisten
válasz
swoody
üzenetére
te nyomtál már be képet? kiváncsi lennék. A 4*8 tök jü, meg a 100 kiló is, milyen gép van nálatok én most nem is emlékszem van-e annyi súly rajta

komolyan úgy érzem magam, mint aki egy kocsmában berúg 1 felestől, a többiek meg isznak mint a gödény, ha értitek a párhuzamot

-
swoody
senior tag
válasz
8nemesis8
üzenetére
Bicó nem szokott beduranni.
Alkaromat szoktam érezni de azt szerintem pl: gurni nélkül elég nehéz kikapcsolni t-rúdnál és rudas evezésnél.
Hogy hívják a nem madár fogást hanem a másikat amikor nem fogjuk át rudat hüvelykujjunkal?Lehet beruházzok egy gurtnira.
Jó a sima madmax[link] is,nem? Igazából ez tetszene [link] de ára:
-
8nemesis8
veterán
-
swoody
senior tag
Csak rájöttem kéne gurtni.
Tegnap volt hátedzésem de nem nagyon érzek izomlázat.
Mellhez húzás megy 100kg-al akkor elképzelhető azért nem érzem annyira hátam mert kezem segít benne? -
8nemesis8
veterán
Még mindig beteg vagyok, kb 1hete már.
Kicsit javultam ,de éreztem, hogy ma muszáj már lemenni edzeni egy kicsit. Óvatos voltam, ezért csak 1izomcsoport kapott, de az rendesen. -
Vandit.
addikt
válasz
Markgx10
üzenetére

szerk: Mekkora állat ez a Stubbs
..és hátulról.
..is elég szar -
macikos
addikt
Ez a Mr. Olympia durva lesz.
Kai Greene, Phil Heath, Victor Martinez, Dexter Jackson, Jay Cutler, Dennis Wolf,...... ba+ elfáradok amíg leírom az esélyesek nevét

Az a jó, hogy nem lesznek "töltelék" emberek, tehát olyanok aki elmennek, de nem készülnek fel rendesen, min. top 10-be való még a leggyengébb is. Túl sokan vannak. Talán csak Kefalinos meg Bill Wilmore nem lesz top formában a többihez képest.
Az milyen lesz, amikor majd ott áll a színpadon egymás mellett: Markus Ruhl, Dennis Wolf, Toney Freeman, Martin Kjellstrom, Joel Stubbs.... 5 magas állat, nem lesz semmi

Itt lesz nézhető az esemény, élőben: [link]
-
penene
őstag
Nagyon vicces, sikerült azt elérni, hogy jövök egy zacskóval fel a lépcsőn, és 5en jönnek szembe, és mind az 5en jóétvágyat kívánnak... Mondom kösz, de nem kajálok..
Kezdik felvenni a ritmust...
-
Markgx10
őstag
Mai kérdésünk következik:
Mekkora lesz God Vazzeg karja a Superbody idején?
1. Akkora, mint ameddig szokott jutni tömegelésnél: 49,99cm.
2. Syntholt fecskendez be és meglesz az 50.
3. Marad akkora, mint most, azaz 37.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Csak a ma éjfélig postára adott helyes válaszokat tudjuk elfogadni. Megértésüket köszönjük. Holnap Woodslave kollégáról teszünk fel legalább ennyire baráti kérdést
(előre szólok, hogy aki megsértődik az kislány
) -
do3om
addikt
Regelre tök faszán nézek ki biztos este dolgozik az LMG.
A súlyon nem nő!!!! ami számomra nagyon jó, nem kel a zsír egy gram sem több. A tükör mutatja a változást
-
dark/night
csendes tag
Ha valakit érdekel Anabolic Xtreme: 3-AD és Lean FX, MuscleMeds: ArimaTest és HexaGHen, vagy Gaspari Nutrition: PlasmaJet, az forduljon hozzám bizalommal...
Természetesen mindez a bolti ár alatt...
Ajánlom mindenki figyelmébe, hogy Las Vegas-ban megkezdődött a 2009-es Olympia Weekend, úgyhogy hajrá Jay, Phil, Kai!!!
-
penene
őstag
Jól látom, Budakalászon lesz az idei SB?

-
kovsol
titán
válasz
macikos
üzenetére
jah meg mellé 5 féle programozási nyelvben(de minek) meg épp most írom a szakdolgozatot CATIA ban cnc marógéphez csinálok majd prototipust
adatbázist kezelni meg már hivatalosan elfelejthettem, mert az már réges rég volt kb úgy 6 féléve
amugy totál igazad van nem egy olyan ismerősöm van aki mérnöki diplomát kapott úgy, hogy közük nincs semmihez végig bugdácsolták/puskázták a sulit majd elmennek egy irodába fénymásolót kezelni
valakinek van esetleg CNC marógépek kezeléséhez anyaga ? lehet rossz topic
de az elküldhetné köszi előre is 
jah amugy CS ben szar vagyok, de wow és warcraft3 jöhet

-
swoody
senior tag
válasz
dunkel
üzenetére
Te ezt úgy gondoltad,hogy minden edzés után ezeket a cumókat fogom nyomni?
Megveszed nekem?

Manitou: Ugye te vagy debreceni és te iszol elite whey-t?
Mert ha igen van malompark és ott van Kathi Bélusnak boltja igen jó áron.Lecsökkentettem hátra a gyakorlatokat 8-ról 5-re.
Mellhez húzás
Evezés rúddal
T-rúd
Evezés csigán
Fűrész
Hiperhajlitás -
-
Bibby
addikt
Ha már ilyen sok okos infós iskolás gyermek van itt, nem szeretne valaki segédkezni nekem Access-szel kapcsolatban? Mert én teljesen satu vagyok ehhez (igen, ehhez is).
-
Manitou
veterán
Leckét megírtátok e már?
-
-
kovsol
titán
voltam edzeni hát+bicepsz
jó volt le is fáradtam rendesen és épp most a Szovtvertechnológia gyakorlaton ülök és unom magam
reggel 7:30 kor előadás este meg 18:00-19:30 gyakorlat nem normálisak itt a suliban 
-
Manitou
veterán
-
dunkel
őstag
válasz
swoody
üzenetére
Íme Tibi bácsi ajánlása:
0,8 gramm/ttskg szénhidrát (aki teheti annak SAN ELEMENT vagy waxy maize és a sor végén maltodextrin)
0,5 gramm/ttskg fehérje (aki teheti tejsavó fejérje hidrolizátum, -izolátum és a sor végén -koncentrátum)
5-10 gramm BCAA (aki teheti érje el a 0,1 gramm/ttskg-t ez általában fele ennyi leucint jelent 2:1:1 leucin:izoleucin:valin arányban ahogy a legtöbb kiegészítő össze van pakolva)
5-15 gramm glutamin -
swoody
senior tag
Örülük a válaszoknak.

Edzés után mennyi cukorral isszátok?
Asszem valaki úgy mondta,hogy feltöltésbe mehet szőlőcukor de aztán jobb daráltzabpehely.
És abból mennyi (szőlő/zab)? -
glutamin
őstag
Ez igazán okos megjegyzés volt a patikus részéről.
(ennyi erővel Afrikának le kéne dobni egy rakat vitamint meg fogamzásgátlót és mindjárt vége is lenne az éhinségnek)Nem a vitamin hízlal, hanem a túlzott kalóriabevitel. Ahogy god is írta pár hsz-szel feljebb a mikrotápanyagok segítenek a többi tápanyag ideális hasznosulásában. Ezért tűnik úgy, hogy a vitaminszedéssel elkezd hízni valaki.
Ezzel kapcsolatban még fitness Norbi is egész jól írt a könyvében, miszerint a kövér emberek valójában éheznek, mert nem jó összetételű kajákat esznek és a szervezet éhezik (a hiányzó anyagokra, csak ezt ők nem azzal pótolják).
-
Woodslave
félisten
válasz
God Vazzeg
üzenetére
mely termékekrőkl van eddig pozitív személyes tapasztalatod?
-
P00By
nagyúr
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Az oké.
De egy kövér, idegbeteg, rossz táplálkozású embernek mégis csak kéne mikrotápanyagot bevinnie a szervezetébe! Nem ettől fog még 2 kiló zsírt felszedni magára... -
God Vazzeg
veterán
-
-
swoody
senior tag
Dymatize creatin-t használ valaki?
Sima monora gondolok
Nem vágom miért ilyen olcsó többihez képest. -
penene
őstag
válasz
brownus
üzenetére
Engem most "beszéltek rá" erre:
Ócsó és finom -
penene
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Bolt nélkül simán megéri, és emiatt lejjebb is tudnak talán menni az árakban, mint amúgy. Tisztán Webshopban a jövő.

-
penene
őstag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Szerintem Macikosnak már rég megvan a jegye...
Aktív témák
- MSI CLAW A1M 512GB GamerPC + hordozó tok 2027.09.19-ig garancia!!!
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB 4K OLED
- Msi Nvidia Gtx 590 ( dual gpu) ritka
- iPhone 15 Pro max 256GB gyári független mint az új 100% akku
- Eladó gamer pc, Intel i7, GTX 1660 TI 6gb
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4013
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
de azért, hogy lábhajlitó gépen 110kg ig van és azzal kezdek és kevés az is, vicc)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

..

van aki édességre bukik hát én savanyuság minden menyiségben