Hirdetés
- Yettel topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- One mobilszolgáltatások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Aktív témák
-
kovsol
titán
este ti szoktatok nyújtani, hogy lazább legyen az izomszerkezetetek ? az is segít szerintem, hogy jobb alakja legyen az izomnak
amúgy most jöttem meg tesi óráról ami mondjuk úgy kis átmozgatós kondizásból áll
durva követelmény rendszer van ha kinyomod a testsúlyod 90% -t fekve 6x akkor ötöst kapsz... itt is ez a fránya fekve nyomás, de ha 50% -t tudod csak akkor is megvan a kettes
próbáltam lábazni is egyet, de mikor kiderült, hogy csak 220kg súly van összesen a teremben akkor elkeseredtem kicsit
-
kovsol
titán
válasz
Woodslave
üzenetére
én úgy vagyok vele, hogy minél szabályosabban próbálom csinálni a gyakorlatokat és pl mellezésnél lassan engedem le majd gyorsan nyomom vissza és szerintem ha szabályosan végzed a gyakorlatot attól formásabb izmod lesz, mert rendesen átmozgatod, de persze néha kell nagyobb súllyal is nyomni fekve mégha nem is teljesen szabályos és azzal besokkolod az izmot, hogy szegény szokja a nagyobb terhelést nekem ez a módszer szokott segíteni
de én nem tartom magam testépítőnek, csak karban tartom épp a testem
-
kovsol
titán
válasz
Woodslave
üzenetére
hát az, hogy kinyomsz 160kg -t fekve nem jelenti, hogy formás is vagy és arányos
itt van God példája is
(na jó ez csak vicc volt, de nem bírtam ki) szóval valaki lehet formás ha nem olyan súlyokat használ amivel bent is lehet bontani már
régen én kurva sokat melleztem és erős is voltam de formára sehol nem voltam inkább néztem ki dagadtnak mint kigyúrtnak -
kovsol
titán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
ne legyél már ilyen szigorú hozzá
még kislány szegény tudod jól ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
God edzésével kapcsolatban infók itt: God Vazzeg 2009-2010-es tömegelése "majdmeglátjuk" topic
(#50023) Vandit. most én is elég sokat nyomok egykezesekkel, elég durván érzem is a mellem utána
-
kovsol
titán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
és betoltad az 50000. hsz -t
amúgy nem lehet valami nagy város ahol te laksz, ha így számon lehet tartani a testépítőket
-
kovsol
titán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
ember én meg elképzeltem, hogy fogod a két gyereket a kezedben aztán jön a kép
hát ütött a vége
-
kovsol
titán
-
kovsol
titán
válasz
penene
üzenetére
hát ekkora hasat nem nehéz alulmúlni, mint ami neked van
nálunk az öltözőbe ha bemész a cuccok lerakva, minden fele táskák és kb én vagyok az egyedüli ember aki használja a szekrényeket ez van
másik terembe egy sima törölközőt hagytam ott a nyáron és alap, hogy lenyulták...
igazából egy rossz ember bárhol akadhat, aki csak az alkalomra vár, emiatt én még nem általánosítok, de inkább odafigyelek a cuccaimra, mint egyszer pórul járjak -
kovsol
titán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
hát ha úgy nyitotta ki, hogy addig verte vele a fejét amíg le nem jött a kupak lehet
orvérzés lehet simán magas vérnyomástól volt ha olyanok a hajszálerek az órában, hogy hajlamos az elpattanásra, volt olyan nekem, hogy egy erősebb orrfújástól már vérzett az orrom, szerencsére ez már rég volt még kisiskolás koromban -
kovsol
titán
megjöttem edzésről
váll+csuklya volt, most örülök, hogy végre le tudok ülni egy kicsit főleg, hogy 9:15-16:00 -ig fizika előadásom és gyakorlatom volt és az agyam a végére már sorvadásnak indult
-
kovsol
titán
-
kovsol
titán
válasz
macikos
üzenetére
szeirnted ha lenne mérőszallag akkor nem mértem volna meg ? ne huzzál fel
kb két hónapja amikor mértem 120 körül volt na most jó ? de a mellem alsó része zsíros amitől falra tudok mászni már nem véletlenül tolom a diétát és szeretnék én is ilyen 95körülre lemászni
81-es comb ? vagy csak viccnek szántad?(#49528) macikos: nem szoktam mérni a karomat se, anyit tudok alkarom volt 33, combom meg 65 körül vádlim az nem tudom már pontosan 44 ha jól emlékszem hasam meg 110 felett figyelt már mikor 130kg voltam
-
kovsol
titán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
én elégedett vagyok a 22 vel egyenlőre

-
kovsol
titán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
rám meg mellben volt szűk minden
de most már rámjönnek a cuccok
amugy meg van 3xl is, és érdemes olyan boltba menni ahol nem így számozzák az ingeket, hanem a rendes ing méretek alapján ott nagyobb a skálázhatóság
most ami rajtam van xxxl/48 as ing
, de eggyel talán már kettővel kisebb is elég lenne már -
kovsol
titán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
lehet a végén még valami emberszabású lesz belőled
mostani tömegelés után, tolj egy hosszabb diétát, szerintem múltkor túl korán abbahagytad -
kovsol
titán
válasz
penene
üzenetére
nyáron néztem én is ilyet, albérletben csak gyors netre futotta tv -re nem
lakótárs úgy horkol, hogy szerintem a felettünk lakó se tud aludni tőle, szóval iszonyat
ennyit az alvásomról, egész éjjel füles a fejembe(agybadugós, hogy ne halljam őt) és hallgatom a radio1-t ez van, még mindig inkább zenére aludjak mint horkolás
de nem is az van, hogy szájon át veszi a levegőt és hanyatt fekszik, ez hason fekve is tud horkolni orron át... remek
-
kovsol
titán
válasz
penene
üzenetére
jó akkor ha megtudod én menyit eszek heti 6 edzés (ha tesi órát is annak veszem
de ott is kondizok) mellé egy nap
hogy valahogy lemenjen a heti 1kg 
60dkg csirke +15dkg rizs elosztva durva 4 részre meg minden étkezés mellé paradicsomot is eszek, meg megeszek még napi 2almát, edzés után egy fehérje turmix, meg eszek is nem sokkal utánna, meg este egy fehérje turmix,meg reggel, edzés előtt és este aminó, meg a vitaminok
és mellé még most is folyamatosan emelem a használt súlyokat, hogy közbe igen keveset eszek, és edzésen se szoktam kimerülni hamar, bár régen még ennél is többet edzettem szóval hozzá vagyok szokva, de volt 4 év kihagyásom -
kovsol
titán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
megölted a topicot

na indulok mell-tricepszezni!
-
kovsol
titán
válasz
penene
üzenetére
hát figyi azért ha tegyük fel valakinek a szive parás az lehet nem az a súlycsoport mint a kattogó könyök érted nem ?
igazából nem tudom, mert nekem még nem voltak izületi panaszaim és orvoshoz olyan gyakran járok, hogy voltam 14évesen oltás miatt majd 17 évesen a jogsi miatti ellenörzésen és azóta se láttam az ürgét ami jó persze és maradjon is így
kopp kopp kopp
jó ha a karambolt nem számoljuk ahol mentővel vittek, vagy hogy elfertőződött a lábamon egy cipő általi feltörés és nem bírtam járni és háromszor mentem korházba vele a nyáron
de ott másik orvos kezelt -
kovsol
titán
válasz
marcus.fenix
üzenetére
ha mákja van nem akkor ájul el amikor épp valami baszott nagy súlyzóval dolgozik, azt szépen fejére ejti, mondjuk egy tarkó nyomásnál szépen szólna
én ha ilyet tapasztalnák egyszer is tuti úgy beparáznák, hogy elmennék még egy orvoshoz is
-
kovsol
titán
válasz
Atomgeszi
üzenetére
én a második féléhez hasonlót nyomok
h-tesi óra majd lábazás
k-mell,tric
sz-hát,bic
cs-váll,csuklya
p-egy kis extra mell, és sok kardió
többi nap is csinálok kardiót csak kevesebbet szombat-vasárnap meg kerti munka levezetésnek
nekem ez bejött eddig, de ahogy nézem te nem akarsz minen nap edzeni
-
kovsol
titán
válasz
marcus.fenix
üzenetére
tuti mindenki elment korán aludni, hogy a reggeli kardióra legyen energia
megyek szüretelni ehh majd anyi szöllőt fogok enni közben, hogy két napig fosok majd
-
kovsol
titán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
csak a harmadik képen nagy a fejed szerintem
jó képek alakul a leányzó fekvése már
-
kovsol
titán
válasz
macikos
üzenetére
miért mit takar az, hogy natural és nem natural diéta ? valaki homályosítson már fel lécives
nem tudom én fogytam több mint 20kg -t heti max 1kg volt amikor csak 0.8 -t és még erősödtem is közben hasamról ment le szinte az egész mert az övet 5 lyukkal csatolom odébb semmiben nem vettem észre teljesítmény csökkenést, szóval nem hiszem, hogy anyira hú de sok izom ment le, aminósav és fehérje bevitelre figyelek mindig
-
kovsol
titán
válasz
glutamin
üzenetére
én vizilabdáztam és úsztam versenyszerüen majdnem 10 éven át volt idő amikor heti 6x2 edzéssel azóta a pulzusom a béka segge alatt van nyugalmi helyzetben és a tüdőm is bírja szusszal rendesen én imádtam úszni régi szép idők
(#48981) glutamin : én is jártam kanizsai uszodába, mikor kiskoromban a nyarakat nagyzüleimnél töltöttem ott, hát azóta meghaltak és nem hiszem, hogy valaha megyek még oda úszni, de a kaposvári fürdőt most nagyon újítják kiváncsian várom mi lesz belőle
-
kovsol
titán
válasz
macikos
üzenetére
szerintem kurva nagy pocsékolás amit csinálsz, de te szerintem úgy vagy vele bárki bármit mod ugyis azt csinálsz amit akarsz és én ezt tiszteletben tartom, te pénzed megy el
de azt mond el nekem léci ha te olyan kurva izmos vagy és mindent faszán csinálsz akkor miért nem raksz be egy képet magadról ? na léci
és szerintem azért nem akarsz szálkásítani mert félsz, hogy mégsincs ott annyi izom mint te gondoltad, és lehet engem most utálni, de én nem szoktam eltitkolni amit gondolok soha
vagy pedig van egy szellemi betegség, hogy minnél nagyobb testre bukik az ember
szomszédunk itt 200kg -s volt és minden nap másik pasi dugta meg na azok is ilyen betegek voltak, csak te a tükörben élvezkedsz lehet
mégsértödni kislány dolog amugy
-
kovsol
titán
válasz
8nemesis8
üzenetére
amugy meg eléggé odafigyelnek a szabályosságra
versenyen úgy néz ki egy jól elvégzett gyakorlat, hogy kiemeled a súlyt majd stabilan meg bírod tartani jelzésig, majd lassan leereszted melledig nem ám felette megállítod, mint nálunk a terembe sokan ilyen 15cm mellük felett már nyomják visza, és melleden nem pattintva hanem megállítod majd viszanyomod de nem lendületből az a lényeg majd nem röktön viszadobod a súlyt a helyére, hanem stabilan meg kell tartani és akkor teszed le mikor jeleznek ennyi volnade most megyek pakolni azt Pécs-Kaposvár iszonyat 75km távolság vár rám a buszon

(#48884) 8nemesis8: csukló szorító kell is az hasznos ilyenkor, amugy meg ugye ilyen versenyen nem az alakra mennek az emberek, hanem a max súlyra szóval nem ám mindenki szép arányosan kigyúrt emberke
-
kovsol
titán
válasz
8nemesis8
üzenetére
110-125 közötti súlykategóriában volt a srác
edzőm is jól tolta ő europa bajnokságra is kijutott amugy felnött versenyre aztán az emberke ilyen 80-90kg köröl mozgott elég alacsony volt és 230-t nyomott az se rossz azért szerintem de már pontos adatokra nem emlékszem
jah és fekvenyomó polót láttál már? az úgy kell elképzelni, hogy az emberre kb 3 izom ember huzza rá mert anyira szoros, és nyomsz benne hármat leveszik és tiszta vér vagy alatta -
kovsol
titán
válasz
8nemesis8
üzenetére
úgy képzeld el aki 235 -t nyomott az tiszta volt, kinyomta a súlyt azt elment a kis éthordójával és megvett egy kiló kaját kb
kész volt az a srác nagyon
de pl volt olyan srác előző évben tiszta girnyó volt és nyomott 100kg val kövi évben meg mintha más ember lett volna és nyomott 180 -t az kicsit gyanus jah és mindezt ilyen 16-17 évesen
voltak lányok is amugy versenyen![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
kovsol
titán
válasz
8nemesis8
üzenetére
én most jöttem meg edzésről melleztem extrába meg kardió
hát jó szarul ment nekem is igaz a héten már nem az első mellezésem volt és még mindig éreztem az első hatását, rádolgoztam egy kicsit
szobatársam úgy horkol mint egy viziló szóval mondjuk aludtam max egy 4 órát, mert még mp3 lejátszóval agybadugós fülessel is hallottam no comment... szóval most örültem, hogy az utolsó súlyt 100kg ra fel tudtam emelni elég puha vagyok még meglátszik fekvenyomásomon a közel 5 év kihagyáshelyezés hát dunántuli 3. voltam országoson meg amikor a srác kiment és a 235 -t úgy nyomta ki mint más a 60 -t akkor kicsit megtörtem lelkileg... meg tele volt kokszos csávokkal az országos, még dopping ellenörzést is tartottak diák olimpián mi ez már
meg anyira jófejek a bírok mikor kiemeled a súlyt és ugye a dudára várni kell, hogy kezdheted és lerakni is akkor lehet amikor jeleznek, azt villan a három lámpa és reméled két fehér lesz azért 
-
kovsol
titán
válasz
8nemesis8
üzenetére
szeged se kicsi város én ott fekvenyomó diákolimpián voltam 3 napot és kész ennyi volt a szegedi élményem
állhoz húzás bár az nem csak arra megy, de ugyis vállazok is
váll vonogatás két kézi súlyzóval, majd ugyan ez ruddal mindegyikből 4 sorozatot kb ennyi és másnap érezni szoktam a hatást -
kovsol
titán
válasz
Vandit.
üzenetére
felénk itt van egy olyan kajálda ahol leves korlátlan, szódát is adnak amenyit akarsz és második adagot te mered magadnak, annyi a kitétel, hogy csak egyszer merhetsz, de amenyit nem szégyelsz
egy a gond minden nap csak egy féle kaja van ilyen akcióban 600ft amugy nem tudom ez menyire számít jó árnak, erre fele általában 500-600 egy kajálás -
-
kovsol
titán
röktön éhen halok de még 25 perc kibernetika óra
ma vállazni fogok már várom, de elötte még könyvtárba is el kell mennem -
kovsol
titán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
én tényleg kövér vagyok de főleg voltam anyira elhagytam magam az elmult 4-5 évben, de amenyit én sportoltam kondim az rendben volt mindig is, meg ha nagyszüléknél aratás volt és azt mondták vigyem fel a padlásra a létrán a 35zsák búzát azok a zsákok röppentek felfele nem volt gond
mikor tesi órán lesprinteltem a népet akkor pislogtak egyet...
meg amikor suliba megyek egy kurva nagy dombra kell rakni persze az iskolát, látom hogy a sok girnyó gyerek lihegve megy fel érdekes én nem lihegek meg 130kg val se lihegtem -
kovsol
titán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
hát ha penene a referencia alany akkor dagadt álatok vagyunk mind

és nem szoktad szájba verni őket amikor lekövéreznek ? -
kovsol
titán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
ha te kövér vagy rám külön szót kell bevezetni
de lassan keresztezzük egymást súlyban
tervek szerint álamvizsgára 95kg legalább a cél, de meglátjuk mi lesz belőle lehet kevesebb is felőlem -
kovsol
titán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
nem kell bemutatni... multkor az egyik kedvenc gatyámat öltem meg mikor beszáltam a kocsiba
meg amikor már akkora az ember combja hogy összeérnek, de én kurvára szeretek lábazni szóval szarom le a dolgot 
-
kovsol
titán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
lábadról sose tolsz be képeket azt hanyagolni szoktad?
csuklyára menyit szoktál te edzeni amugy? szemből elégé dominál a képen a csuklyád és tényleg szemből olyan karcsúnak tünsz
titokban tolod még itt a diétát és nem is eszel semmit mi ? 
-
kovsol
titán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
elég jók lettek a képek amugy főleg ahol szemből vagy
most lehet megsértődsz, de nem tőnik akkorának a karid mint amekkora amugy a képek alapján nekem, ezért utálom én is a karomat, mert ha már nem elég szálkás nem is hat nagynak vagy az én szembe ment bele a csipa ?
más: nekem is ilyen láncom van mint neked
a vállad meg tuti nött, ott látványos a változás szeirntemrossz forum na mind1
szétszort vagyok kicsit, oda nem írom be még1x, mert ugyis moderátorhoz kerül meg ilyesmi mire bekerül oda már elévül ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ez a kép anyira bejön lefekvés elött meg kell néznem mindig egyszer [link]
-
kovsol
titán
mult héten esett meg velem is hasonló kinematikából, ilyet szól a tanár: ebben a félévben csak általános iskolai matek tudásra kell alapozni, 10 perc se volt és integráltunk deriváltunk orba szályba mondom köszi... azt benyögi, hogy a 8. osztályos unokája elöbb számolná ki mint mi
amugy tényleg nem jó minden tárgyra ez az állítás, hogy elég ZH elött tanulni, persze van amikor bejön
de ha tegyük fel sik hülye vagy programozásból akkor lehet nem zh elött két nappal kell neki állni mondjuk az assembly anyagnak
(#48667) BÁ Nutrition : igen megint felfelé
matek szigón ilyet szólt a tanár hallotta amit az magyaráztam elöbb a hölgynek ? mondom nem erre egy integrált ledikált csak úgy anyi nehezítéssel X helyett "valami" -t mondott 
-
kovsol
titán
válasz
tibi666
üzenetére
tegnap voltam a spárban pulyka mell van most akcióban, elötte csirke mell volt én is be szoktam tankolni belőle mikor van akció az a gond én egy evésre meg bírnék enni fél kilót, de akkor nem lenne túl hatékony a diétám és nem maradna pénzem még buszra se nem, hogy albérletre
(#48654) LOTR : nekem a kedvencem az volt, amikor életem első előadása bemegyek Fizika1 - villamosságtan órára és ilyen szól a nő, oké akkor ismételjük át a középiskolában tanultakat és az tartott 15 percig se
azt hittem eltévedtem 
(#48656) Jojo5 : azt wow goldból vettem egy éven át
jó a többi pár évben amugy tényleg úgy vettem, de az most felejtős diplomáig -
kovsol
titán
válasz
8nemesis8
üzenetére
nálunk 300 ember kezd kb egy évben és jó ha 30 végez

(#48636) Radnix: én speciál programozás országos versenyen nyertem egy 100% -os info érettségit meg emelt szinten heti 9 órában tanultam közép suliban is infót meg közgazdaságtan aztán kézen fekvő volt hogy ha ez megy és érdekel akkor infót fogok tanulni
én BMF meg PTE re jelentkeztem infóra, és én még nem bsc -s vagyok amugy -
kovsol
titán
válasz
8nemesis8
üzenetére
Mérnök informatika Bsc egyforma kb minden hol, én pl fizikát keményebbnek tartom mint a matekot, pedig nekem még matek szigorlatom is volt régi szép idők, meg programozás szigorlat
oda kell menni ami közel van szerintem mert tegyük fel győri emberke nem fog elmenni szegedre
bejutás miatt meg nem kell paráznia, mert elvégzés nehezebb mint bejutni szeirntem -
kovsol
titán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
jólvan megnyugtattál, hogy nem csak én szoktam kikészíteni magamat

-
kovsol
titán
most jöttem meg hát+bicepsz edzésről
valami kegyetlenül kimerültem és tegnapról a mellem és a tricepszem olyan szinten be van durranva, hogy szobályosan fájt miközben kicsit nyújtottam
alig várom már a 18:00-19:30 Szoftvertechnológia gyakorlatomat
-
-
kovsol
titán
épp suliban ülök és virtualban telepítek egy virtualis xp -s gépre win 2008 servert jaj de izgi
ide fele meg majdnem elötött egy BMW amit két rendőr autó és egy rendőr mikrobusz üldözöttma hát+bicepsz lesz már várom

-
-
kovsol
titán
válasz
penene
üzenetére
alkar durranás nekem minden napos dolog kb, ilyenek engem már nem hátráltatnak
mondjuk hátazásnál és mikor csuklyázok lehet jó lenne a gurtni majd még átgondolom
viszont egy csukló szorítót kell vennem minden képp
a csuklóm három helyen volt eltörve és fekvenyomásnál régen is használtam, de akkor edző adta és most nincs saját, na hogy a lényegre térjek tegnap mikor toltam nem is volt nagy súly lehet röhögni épp 90be toltam 6-t és a 6. -t azért nem bírtam kinyomni mert a csuklóm fájt
na szóval ideje lesz beszerezni egy csukló szorítót, hogy fekvenyomásra oda tudjak koncentrálni rendesen
Aktív témák
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
durva követelmény rendszer van ha kinyomod a testsúlyod 90% -t fekve 6x akkor ötöst kapsz... itt is ez a fránya fekve nyomás, de ha 50% -t tudod csak akkor is megvan a kettes

még kislány szegény tudod jól 
pedig iszonyat jó fej volt

vagy megtanultok szerkesztést használni és beleírod épp melyik embernek írsz és nem kell egymás után 3x hozzászolni

én egyenlőre 130 és 110 kilós hasat tudok mutatni
ennyit az alvásomról, egész éjjel füles a fejembe(agybadugós, hogy ne halljam őt) és hallgatom a radio1-t ez van, még mindig inkább zenére aludjak mint horkolás
de lassan keresztezzük egymást súlyban