Hirdetés
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Mobilhasználat külföldön
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Aktív témák
-
God Vazzeg
veterán
válasz
DeckardCain
üzenetére
Ugye nem gondolod hogy az amino miatt volt orrvérzésed meg nem aludtál tőle?
Mert az írásodból az jön le 
-
dunkel
őstag
válasz
DeckardCain
üzenetére
bcaa xpress, nitrox, g-bcaa
lehet válogatni -
DeckardCain
senior tag
Üdv! Kis segítség kellene..
Kaja rendben: csirkemell, tonhal, pulykamell, rizs, durum tészta, főt krumpli, brokkoli, zab, tojás(sárgája nem) Ez teszi ki az étkezéseim 90%át..
Vitaminok: green, c-1000, daily- one, ca-mg.
Kiegészítők: fehérje, g.bomb, l-glutamin.Ezek mellett használtam még a scitec féle amino 3600at, ebből napi 8 ment...
Mellette alvászavar, és néha enyhe orrvérzés...
Kox sose volt..
1,5 hónapja kukáztam azóta eltűnt ez a két probléma, nem csipázom az arginint nagyon..
De az amino hiányzik, melyiket ajánlanátok, annyi féle van nem tudom melyik lenne jó.. Lényeg tablettás legyen.köszöntem.

-
macikos
addikt
Amíg guggoltam, valami görény paraszt utolsó patkány ellopta a gurtnimat hogy rohadjon ki a bele

-
kovsol
titán
megjöttem edzésről
váll+csuklya volt, most örülök, hogy végre le tudok ülni egy kicsit főleg, hogy 9:15-16:00 -ig fizika előadásom és gyakorlatom volt és az agyam a végére már sorvadásnak indult
-
Bibby
addikt
válasz
SunBreeze
üzenetére
"nem ártana egy kis izmot növeszteni. (de nem akarom ám túlzásba vinni
)"Ez az egyik kedvenc újoncmondat itt a topikban.
Ha olyan durvaegyszerű lenne túlzásba vinni, csak terminátorokat látnál az utcán, az nem jutott eszedbe? Nem fenyeget a veszély hogy túlzásba vidd. 
"hisz semmi nem rakódik le"
Ez második kedvenc, minden vékonyabb ember ezzel jön, a fájó igazság meg az hogy keveset/szarul esznek. Viszont való igaz hogy ameddig nem érzed vészesnek a zsírosdodást addig veheted nagyon lazán az étkezéseket. Legyen napi sok "főétkezés", sok hússal, legyen kiadós reggeli, és ne feküdj le úgy hogy éhes vagy.
Tápkiegből vegyél mondjuk jumbo-t, ami tömegnövelő, nem mondom hogy olcsó, de egy adag kb annyiba kerül mint egy étkezés, és ez is a célja, kiegészíti az étkezésed.
-
SunBreeze
aktív tag
na megtaláltam ezt a topicot is
elolvastam kezdésnek ezt a gyúrósgyik-et de kéne valami tanács is, tőletek:
most hogy itthon vagyok, reggelente lenne időm edzegetni
azt tudni kell rólam hogy nagyonvékony vagyok (nem is jön rám semmi felesleg), és nem ártana egy kis izmot növeszteni. (de nem akarom ám túlzásba vinni
)ebben az esetben is fontos hogy figyeljek az étkezésre? hisz semmi nem rakódik le
milyen vitaminokat + tápkieg-et vegyek kezdetben? mit ajánlotok, ami nem drága? -
kisninja
őstag
Honnan van ennyi időtök ennyit pofázni ?
Mióta edzem délelőtt munka du edzés mire hazaérek tv-ni is lusta vagyok.benn fél füllel hallom... kajáról volt szó... rizst sok tésztával kell enni

Amúgy egy iszonyú jó edzésen vagyok túl, a héten véget ér a nagy kardiozás. A fogyót majd tavasszal folytatom addig meg tömegelés.
Vmas35 nek milyen az íze sokan panaszkodnak a csokidarabokra. Gondoltam kipróbálom, whey gainner után megnézem ez jobb e.
-
Vandit.
addikt
Na itt egy hideg kar is, aztán én idénre be is fejeztem a képeket.

-
swoody
senior tag
Aki debreceni nem tudja hol lehet venni maltodexin-t?
-
penene
őstag
Ma hátedzés, Gurtnival.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
penene
őstag
-
penene
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Én azzal vígasztalom magam, hogy ha majd abbahagyom a tömegelést (kb. soha
), akkor a belem is normalizálódik. 
Ennek valóban nincs köze a tzs-hez.Ja, meg szar a tartásom, így az rádob még egy lapáttal a formának. Persze az még nekem nincs, de most már kezd igénnyé előlépni lassan.

-
8nemesis8
veterán
Ma Sportnak volt a karomon (SZTE-TTIK) így egésznap kit voltam, utólag kiderült,hogy volt fekvenyomó verseny, sajnos lemaradtam róla, de szeretnék következő félévre felkészülni rá.
-
Tomics
addikt
Tartok egy csalónapot.
91./1 Gladiátorok eledele
(tejföl, fokhagymás csirkemell, brokkoli, juhtúró, parmezán, mozzarella, oregano)
-
dunkel
őstag
válasz
marcus.fenix
üzenetére
A kaliperes testzsírmérést 1%-os pontossággal lehet végezni, legpontosabb módja (szemben avval amit gondol mindenki - 7 pontos) a 3 pontos mérés. A gugliban meg lehet nézni hogyan működik.
Igen, a szövetek között is van zsír, aminek fontos funkciói vannak, pl. védi egymástól a belső szerveket. Ezek a belső zsírszövetek a szervezet számára könnyebben hozzáférhetők (mind lebontás mind építés szempontjából) ezért van az, hogy mikor befejezed a diétát és elkezdesz zabálni pár napig ehetsz össze mindent mire a bőröd alatt is elkezdenél zsírosodni, addig belül gyarapodsz - miközben azt hiszed víz meg izom jön fel. Gonosz ez a szervezet
De ez nem befolyásolja a bőrredő mérés pontosságát - attól nem lesz kevesebb a zsírod mert leülsz 
-
brownus
veterán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
sry a hüje kérdésért, az oké, hogy a gyomrunk tágul, de tud a belünk is? ott már csak "átmegy" a bevitt étel.... nem marad ott annyi ideig, hogy táguljon, nem?
-
God Vazzeg
veterán
válasz
marcus.fenix
üzenetére
Érdekesség ehhez a témához: a mostani tömegelésem alatt az összefogott bőrredő nem nőtt jelentősen, de a belem mégis nagyobb lett. Konzekvencia: a kinézetet a gyomor mérete is nagyban meghatározza, és részemről ez a hátulütője a sok kajának, hogy domború a hasam, akármit csinálok is. Persze zsír is van rajta, de az nem indokolná, hogy ekkora legyen. Remélem érthető voltam

-
marcus.fenix
aktív tag
válasz
penene
üzenetére
Nem mértem... mert szart sem ér.
A zsír nem úgy van rajtad, hogy csak és kizárólag a bőröd alatt, hanem rétegekben, akár a húsod között is mint a császárszalonnában
, és a belső szerveiden is, sőt még a belek között is. Van itt olyan ember aki állva is a hasán tarthatja a sört, de egy darab bőrt se tudsz megfogni rajta.... gondolom azért mert 5-ös a tzs-je 
Ha például leülök, én elég jót tudok fogni a hasamon (sajnos) de azé' nem vagyok olyan dagadt...

-
csudri
őstag
Érdeklődnék a sok zsírdisznótól, hogy lesz-e megint tali SB-n?
+
Lehet, hogy lúzerkérdés, de lehet valahol kapni jegyet elővételben vagy csak a helyszínen? -
penene
őstag
válasz
Vandit.
üzenetére
Mindegy, ha próbajáték, akkor játsszunk.

Segíthetnél abban a 7 pontos cuccban, azt írja a teszto, 2 ember kell, meg egy tolómérő.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De azt nemtom, hogy pl. feszíteni kell? Mert he pl. befeszitem a mellem, akkor jóval kevésbé lehet redőt képezni...
Marcus asszem mért már egyszer ilyet...
-
penene
őstag
válasz
marcus.fenix
üzenetére
reggel nekem mindig tök lapos a hasam, valszeg, mert full üres. Neked meg nőtt?

-
Vandit.
addikt
válasz
Markgx10
üzenetére
Én reggel arra ügyelek, hogy meglegyen a kávém és minél előbb elfogyasszam.
Viszont edzésnapon most Vmas35 profot tolok edzés után, hátha a derekam megnő tőle.
Amúgy kb minimum 16-18%
a tzs-m, úh azért annyira nem jó a forma csak úgy van fotózva.
Majd tán jövőre lemegyek 12 körülire, de szigorúan csak saját diétás módszerrel és abban nem lesz ch megvonás. 
-
Markgx10
őstag
válasz
Vandit.
üzenetére
Borzalmas rossz az én kajálásom is, csak én még szarul is nézek ki cserébe

Viszont egyre ügyelek, hogy minden reggel 50gr fehérjével kezdem a napot, amit tejsavóból viszek be, turmix formájában. Még mindig SAN-os konc. + izolátumot fogyasztok, egyelőre magas megelégedési mutatóval

Az azt követő kajálásaimról pedig nem érdemes beszélni, igaz kevésbé vagyok dagadt mint a diétám előtt, de hozzád képest Bud Spencer vagyok, hastémában

-
marcus.fenix
aktív tag
Tegnap edzés után pizza, és ma reggelre +1 kiló és plusz 1 centi has

Persze csak míg ki nem sz@rom, de azért biztos ragadt rám belőle valami.

-
penene
őstag
válasz
Vandit.
üzenetére
Aha. Nem rossz.
Igen, az alvást azt kb. sejtettem.
Szerintem a héten kipróbálom, hogy a mai hátazás után holnap letolom a váll-kart, hogy nyugodtan lehessen bohóckodni szombaton.
És akkor lesz egy vasárnapom pihizni. Félek, hogy lecsalom a vasárnapot. Így ha pénteken mégsem megyek le, még mindig van esély vasárnapra. 
-
Vandit.
addikt
válasz
Markgx10
üzenetére
A legjobb, hogy hetek óta kb. napi 50 g fehérjén vagyok és napi 1 szemét kaja tuti becsúszik.
Észrevettem azt, hogy ha többet pihenek, de nem kajálok jól az jobb, mintha jól kajálnék, de kevesebbet pihennék.
Szóval most több pihivel és szar kajával is elég jól megy. 
Pooby és Manitou meg monnyon le.
-
penene
őstag
Jó reggelt.
Vazz, nemtok mihez hozzászólni (Vandit has
, Tibi tánc
, Bá pezseg
), így csak UP. 
-
Woodslave
félisten
vitamin? Spar pezsgőtabi. Szerintem a vitaminlobbi kényszeríti ránk hogy nagy dózisban szedjünk vitamint, pedig az RDA fele is elég

Vicc off: tegnap éjszaka benyomtam egy adag nitrotechet (mármint a bioteches fehérjét) Mivel a gyerek miatt 1-szer mindenképpen fel kell kelni, ezért úgy gondoltam hogy akkor nyomok egy fehérjét.
Oldódás: nagyon jó. Két rázás és hab meg minden nélkül oldódik. Kis darabkák maradnak, sztem csoki(aroma vagy mi, esetleg tevexar
)
Íz: elég vízes, nem telítő, az ízt inkább azok a csokidarabkák adják
Hatás: üt olyat éreztem mint még soha, feljött 1 kiló izom.
(nem, csak viccelek)
MIvel hajnali háromkor ittam, ezért a gyomor-komfort érzésre nem mondok semmit, nem szoktam olyankor enni, tehát az hogy éreztem kicsit a gyomrom teljesen normálisnak gondolom, egyébként meg kicsit felprörgetett, nem aludtam vissza könnyen. -
tibi666
senior tag
megint jót edzettem, most martini barátom volt segítségemre.

-
Jojo5
őstag
-
macikos
addikt
Valaki okos vagy valaki a szentháromságból
mondjon már akkor egy jó vitamint, mert lassan elfogy a multi-x. -
Vandit.
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére

Pooby: Most mé' irigykedsz?

-
P00By
nagyúr
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Ezt ne!
-
dunkel
őstag
Lauter Victor kicsit megfotosoppolva, de brutál formában! [link]
-
dunkel
őstag
válasz
Vandit.
üzenetére
Hát most is kb 3adszorra, fél perc után jött be a kép. De legalább nem oldalról telefonnal atlétában 2 centiről készült a fotó...
http://imagerz.com/ tessék pl. ezt használni. MOSTANTÓL mindenkinek vagy ban.
Aktív témák
- iPhone 17 ProMax (független, 3 év garancia)
- www.olcsogamerpc.hu - Intel i7-12700KF - RTX 3080 - 32GB RAM - 1TB SSD - Z alaplap
- Újszerű Sony PS4 500GB, 1db DUALSHOCK 4 kontrollerrel
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Mert az írásodból az jön le 
Kox sose volt..

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)