- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
God Vazzeg
veterán
válasz
Markgx10 #49943 üzenetére
Köszi, igyekszek
De elárulom, lesz ez még jobb is
A helyi kis termünkben csontra verek mindenkit, sőt nemsokára az egyik helyi 140kg-os "erősembert" (parasztot) is beérem, ő 180kg-ot nyomott, régen. Ez itt a helyi csúcs, csak én 110-115kg körüli testsúllyal fogom megnyomni ugyanezt
Karban 52 a csúcs, ami valaha volt itt kis városomban, de ez is egy 128kg-os srácon volt. Ezt is megpróbáljuk behozni
Jahh, a két rekord külön volt, én fogom egyesíteni
-
Vandit.
addikt
válasz
Markgx10 #49650 üzenetére
Én reggel arra ügyelek, hogy meglegyen a kávém és minél előbb elfogyasszam.
Viszont edzésnapon most Vmas35 profot tolok edzés után, hátha a derekam megnő tőle.
Amúgy kb minimum 16-18%a tzs-m, úh azért annyira nem jó a forma csak úgy van fotózva.
Majd tán jövőre lemegyek 12 körülire, de szigorúan csak saját diétás módszerrel és abban nem lesz ch megvonás.
-
Vandit.
addikt
válasz
Markgx10 #49619 üzenetére
A legjobb, hogy hetek óta kb. napi 50 g fehérjén vagyok és napi 1 szemét kaja tuti becsúszik.Észrevettem azt, hogy ha többet pihenek, de nem kajálok jól az jobb, mintha jól kajálnék, de kevesebbet pihennék.
Szóval most több pihivel és szar kajával is elég jól megy.
Pooby és Manitou meg monnyon le.
-
penene
őstag
válasz
Markgx10 #49173 üzenetére
Pár balhére éhes sráccal utaztam a Klinikáktól a Nyugatiig (ott leszálltam).
Már a Deáktól sasolt a srác, hogy van-e újpesti,védeni kell a metrót.
Mondogatták, hogy már 3 éve vártak erre.Meg, hogy a Lehet tértől meleg lesz.
Remélem megúszták. Minden esetre mondták, hogy készítsék a sörösüvegeket, ha kellene... Meg, hogy 3 éve milyen jó volt védeni a metrót, szétcsapva az üveget a srácon.
-
marcus.fenix
aktív tag
válasz
Markgx10 #48850 üzenetére
Úristen, te tényleg függő vagy...
Neked az Újpest Ferencváros a koksz...
Ha minden héten lenne, már fél tonnával nyomnál fekveÉn meg hamarosan feladom az egészet. Nem azt mondom hogy nem fogok edzeni, mert az már az életem része lett, de úgy érzem befejezem azt a kínlódást amit mostanában csinálok.
Visszaemlékszem 3 éve az első időkre, amikor nem volt edzéstervem, nem volt táplálékkiegészítőm, habart babot ettem füstölt csülökkel, nem költöttem pluszba rengeteget a "tiszta" kajálásra.... szép napok voltak. Semmi para, csak kötetlenség.
És ha belegondolok, hogy ma már no cukor, napi hét kaja (minden nap, minden héten ugyanazok a szarok, amiktől hányingerem van), kalóriaszámolgatás, napi 7-8 óra alvás, fehérjék, tápkiegek, és keményebb edzések, mindezt miért?
Ha a tükörbe nézek, jobban nézek ki mint négy éve, mikor nem edzettem. De semmivel sem vagyok jobb mint 3 éve, amikor "csak" edzettem és minden másba beleszartam. Akkor meg miért kapálódzok?
Két-három hete úgy érzetem megtaláltam az utat, és végre minden klappolt, erre mi történik? A három hét alatt egy kilóval könnyebb lettem, viszont a hasam egy centit nőtt!
Akkor amikor "elvileg" minden klappol. Hát van ennek értelme? -
Klemens
őstag
-
LOTR
addikt
válasz
Markgx10 #48423 üzenetére
jaa, hát akkor én meg erre azt modnom, hogy jó íze van
pl a peak whey fusion nekem nagyon erős íz, többet nem is veszek olyat
aminostarnak, onnak és a twinlabnak (bár ez utolsó már kicsit erősebb íz, de még belefér) volt jó íze, ha peak is hasonló ezekhez, akkor teljesen jó lehet -
Vandit.
addikt
válasz
Markgx10 #48078 üzenetére
szerk: Mekkora állat ez a Stubbs
..és hátulról.
..is elég szar
-
BÁ Nutrition
addikt
-
cerkarobi
csendes tag
válasz
Markgx10 #46993 üzenetére
Miért tőlem? Nekem nincs boltom! Még csak pesti sem vagyok. Én a Muscleteamtől vásárolok havonta 1-szer. A Peak, Ultimate, Animal náluk olcsó. Én ezt szedem, néha mást is kipróbálok. 30-ért összeszedem, ha meg nem jön össze annyi árú akkor a haverjaimmal közösen veszünk, így nekem nincs posta. Nem vagyok hülye, hogy Iso Sensation 14 körül vegyek, amikor 11.800-ért is megkapom. A Peak proteineket meg 500-700 Ft-tal olcsóbban adják. No Xplodot, Animal Pak-ot sem kell 3-4000 Ft-tal többért meg vennem. Az a rizsa sem érdekel, meg időm sincs hogy 10%kot kapok, meg pontokat gyűjtsek, meg vásárlókártya, meg sok faszság. Ennyi.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Markgx10 #46452 üzenetére
értem én csak itt nem az dönt hogy kinek mekkora a karja, hanem hogy milyen jók az arányai, mennyire száraz, és milyen izmos. és az hogy eres valaki még nem jelenti azt hogy száraz is
ráadásul minél nagyobb súlycsoportban van valaki annál nehezebb általában hozni az arányokat. és gyakran a szárazságot is. csomó olyan ember volt már aki alacsonyabb súlycsoportban verhetetlen volt, feljebb meg már kevés volt a győzelemhez. persze én sem azért mondtam ezt hogy leszójjam a másikat hisz azt sem tudom ki az akit mondasz, de azt igen hogy idén magyarországon lesz a WABBA VB és kb aki teheti az mind bekészül rá mint az állat
így valszeg elég jó mezőny lesz
bár mondjuk azt nem tom hogy országonként van-e limit hogy hányan versenyezhetnek, és ha van akkor ez mennyi fő.
-
-
macikos
addikt
válasz
Markgx10 #46238 üzenetére
Persze nem úgy gondoltam, hogy mindenkinek napi 500-1000g fehérje kell (ez tényleg sok), csak reagáltam, viszont 200g-ot egy 75kg-os ember is megehet, semmi baja nem lesz tőle. Biztos csak javára válik.
Természetesen nem ettől lesz valaki hatalmas, hanem a sok szénhidráttól (rizs).
-
penene
őstag
-
S e t h
nagyúr
válasz
Markgx10 #45532 üzenetére
Sőt. számomra még az is kissé visszás, hogy most másfél heti Jumbo után vagyok, ráadásul a napi négy adag helyett csak 1-el.
Ugyan melyik nebuló ne mondhatná el magáról ,hogy nem puskázott sohasem?Viszont az emberi teljesítőképesség határainak feszegetésekor nem csak magunkat hanem mindenkit becsapunk ha illegális szerekkel tesszük azt.
Én arra vagyok kiváncsi , hogy mire vagyok képes, miként tudom a korlátaimat átlépni, izomerővel és akaraterővel. Az nem kunszt ha vki koksszal erős, bár a tapasztalatom az ,hogy rengetegen közülük kifejezetten gyengék.
Példaképként tudunk olyan emberekre tekinteni akik sikeresen lépték át határaikat és vhol rájuk szeretnénk hasonlítani.De vajon akarunk-e csalókra hasonlítani?Ez csak abban az esetben lehetséges ha magunk is csalókká válunk.
Tévedés ne essék, elismerem magát a munkát, a belefektetett energiát, de annak módját nem.
A lényeg, mindenki maga választja meg miként éri el céljait, de azt a kurva vasat akkor is szét kell szaggatni -
God Vazzeg
veterán
válasz
Markgx10 #45447 üzenetére
Próbálj az edzésekből többet kihozni ilyenkor, én most azt csinálom, hogy (meleg van, gyenge vagyok, fáradt vagyok, faxomkivan, stb..) kis súllyal maximális izomfeszülés mellett szét baxom magam. Lehet hogy nem növök, de olyanokat durranok mint állat, és ez később jól jöhet, mert az izompólya és az inak nyúlnak
Változtass, próbálgass, figyeld meg, tetszeni fog! Én nagyon élvezem
-
God Vazzeg
veterán
válasz
Markgx10 #45382 üzenetére
Igen, jött a vállam egy keveset, most már nem annyira csapott, de még mindig nagyon gyenge
A zsír az jön mint a számla bazze, akármit csinálok! Ha ennél keményebbre veszem a diétát, akkor meg már az izom megy le, szóval annak semmi értelme már
Mindenképp kellene valami találkozót tartani, akár SB-n, akár Fitparádén (jön Dennis Wolf meg Toney Freeman) oszt összeröffennénk mint sok éve már
-
Jojo5
őstag
válasz
Markgx10 #44652 üzenetére
Nyugi mark szeretem a fradit én is mivel fater a nagyfocista a családba, de ragadt rám is valamennyi
God: Köszi szépen! bár te is dobhatnál valami képet és máris jobb lenne az összkép
Az a vicces, hogy a csalás nálam úgy megy, hogy feltöltőnap az első kajához nagyon minimális szemétkaja és aztán utána egészhéten végig tisztakaja
Lehet megkövezni, illetve jönni megnézni az ugrást -
mahatma
aktív tag
-
Aktív témák
- Playstation Pulse 3D
- Asus Vivobook Oled 15.6 ryzen i5 5600h 16gb 1tbm2 ssd 3050 4gb video kari az ár fix !!!!
- Eladó/Asus P1504F /I5-8265U/12GB DDR4/Win 11Pro/15,6" FHD/256GB M.2 Sata!!!
- MacBook Pro 16' M1 Pro/16GB/1TB, magyar billentyűzet
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest