- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Balupapa
senior tag
83 vagyok és az sztem legyen az én dolgom h mit vágok magamba. Heti 1-1 ampullától nem tudom mit lehet várni. Ti biztos 130 kilos Mr olimpia fazonok vagytok, és csak 100 kilósan kezdtetek el koxolni. Ja most jön az a rész, h nem is koxoltok....
Az előző kúrám, a thai anabol meg kemény 2 kilót hozott.
-
Tomics
addikt
9x20 azigen
nem lenne jobb súllyal a melleden? (karral odaszorítod a tárcsát)
karra csak 1-1 gyakorlat volt kifulladásig?
melledzés respectakivel ma melleztem 70el nyomott de semmi mellizma nem volt (szinte deszka) nekem meg azért látszik még ha zsíros is és 50el alig megy...ezért nem akarok lefogyni, de muszáj
-
-
Markgx10
őstag
A tűzről jut eszembe, hogy a hétvégén nekem is pokoli hangulatban volt részem, bár a foci topikban már belinkeltem, de ide is teszem, mert félelmetesen jó volt a hangulat (4:40-től egy percet érdemes megnézni belőle
) POKOL
ON: A Lipo6-om elfogyott (10/10-es zsírégető volt), folyékony L-karnitinem még van (Aminostar, kurva jó), fehérjét most is Scitec-eset eszek (100% Whey Prof.) és a diétámat lezártam, bár nem kezdek még tömegelésbe és veszett kajálásba, megpróbálom ugyanannyi kajával, de zsírégető nélkül és kardió nélkül megtartani azt a szánalmas eredményt amit elértem. Ha nem sikerül, akkor szeptember 1-től valamit szedni fogok
(ez csak vicc, mert amíg vége nincs a fociszezonnak, azaz november közepéig esélyem nem lesz semmit venni, de nem is bánom
)
-
8nemesis8
veterán
Ez nagyon változó.
Biotech is elég jó, szerintem itt inkább a marketingben vannak óriási különbségek és ott, hogy ki tud nagyobb neveket maga mellé állítani, annál drágábban adhatja e, a nem feltétlen jobb minőségű tápkiegeket.
Mondjuk ott a BSN szinte páratlan márka, lehetne sorolni, olyan termékeik vannak amik hozzá a fejlődést rendesen.
Márka ide vagy oda, akkor is úgy vagyok vele, hogy ezek csak tápkiegek. -
.impulse.
csendes tag
Na ezt jó tudni. Pedig már kifejlesztettem a nyerstojásivó technikát. Ki kell készíteni egy pohár tejet, és befogott orral legurítani a tojást, utána egy korty tej. Egész elviselhető úgy. Meg ugye van mikor nincs idő rántottát csinálni, akkor megy a bőröstakonynyelés : D fuj
Egyébént a mell-kar párosításra gondoltam én is, hiszen pl széles fekvenyomás, az elléggé rámegy mellre és karra is. És kösz a választ
-
LOTR
addikt
jólvan, ügyes vagy
[nemműködik, pedig pont ide kerestem ki]
és nem mellesleg egy patesz is
mehetsz is ugraniellenben privátban magyarázad már el légyszíves, hogy a tömegtől ez miért függ?
attól most tekintsünk el, hogy minden testnek van gravitációs vonzása, és az annál nagyobb, hogy minél nagyobb a tömege, mert nem akarunk két föld méretű testet összeugrasztani -
LOTR
addikt
a gravitációs erő ugyan annyira hat minden testre, tömegtől függetlenül
az ugrás kezdősebességét tekintsük egyformának minenhol
ebben az esetben a közegellenállás csak a felülettől számítnah, ha valaki belenéz a topikba, most azt hiszi eltévedt b*sz*d
szánalmas
lehet is ugrani, én csak utánatok..... -
Bibby
addikt
"Gyakori-e az, ha a baba csak hozzávetőlegesen szopik rendszeresen és általában "mikor-hogy" éhezik meg és kér enni?
Ez a normális, kövessétek az igényét. Ő tudja, mikor éhes. Kb. fél éves kor körül elkezdhetitek rendszabályozni, de addig - a megfelelő tejtermelés fenntartása miatt - inkább a kicsi igényére kellene hagyatkozni."
Ennyit rólad drágám. Mehetsz ahol eddig voltál.
-
marcus.fenix
aktív tag
Én még 8 kilóval le vagyok maradva, 89 kilósan 81-be megy egy... úgyhogy az általam áhított 5*5 még kb. 7-8 évembe telik... de meglesz. Te hány kiló vagy?
Ja biztos mondják páran hogy guggoláshoz kevés nyakban a saját súly. De nem tudom hogy guggolnak ők.. mert ha térdkalács, derék, meg fitymaöv nélkül "ass to the grass" módszerrel guggolsz 5*5-öt úgy hogy a saját súlyod a nyakadban van, akkor annyira nem lehet rossz a virgácsod. Talán a deadlifthez kevés a saját súly, bár gurtni nélkül ott se rossz...
Bibby
Ha azt a célt lebegteti, hogy a saját súlyával kell dolgoznia, akkor valószínű úgy próbál enni hogy a súlyát kontrollálja, mert ha fölmegy 100 kilóra akkor annyival is kellene fekvenyomnia, és a többi. Egy viszonylag áltag (azért egészséges) kaja mellett rengeteget lehet erősödni, és formásodni, és bár a tzs. így nem fog 10% alá menni, de azért szerintem egy 13-16 között tartható, ami egy alap életminőséghez okés. -
Bibby
addikt
Akkor viríts egy képet. Én nem izomtömegről beszélek, hanem hogy pont így akar kinézni az átlag, ahhoz pedig hozzátartozik ez a nagyon alacsony testzsír is. Akinek ez normális tiszta kajálás nélkül megy az a genetika miatt van.
Bá: igen, egy úszó nézhet ki így. Hosszú évek alatt, állandó edzéssel. Pont ez a lényeg.
Marcus: te most állandóan súlyokról beszél... nem ez a lényeg. Az a power résznél oké hogy fontos. A sportos testalkathoz meg inkább arra figyeljen az ember hogy mit mikor mennyit eszik, és meglegyen a megfelelő izomstimulálás. Igazad van ha valaki elkezd súlyokat használni változni fog a testalkata, de korántsem annyit mintha a kajával is foglalkozna.
-
Markgx10
őstag
Kérdés: milyen márka az a 100% Whey?
Mert ha Scitec 100% Whey Protein Professional, akkor a 4 mérő az papíron is csak 76gr fehérje, ráadásul valamennyivel bizonyosan kevesebb van benne, mint a ráírt.
A másik dolog meg az lenne, hogy az edzés nem a fehérjétől megy, ha jól tudom, ugyanis nem az szolgáltat elsődlegesen energiát.
Esküszöm nem kötözködni akarok
-
penene
őstag
Én asszem egy pohárba próbáltam ennyit.
Najó, nem ennyit, de 1-2g biztos volt. Már nem emlékszem, lehet egy liter vízbe toltam, minden esetre nagyon rossz emlékem van ezzel kapcsolatban.Ha kell, tudok adni kb. 97 grammot.
Akkor azt hittem, hogy világot váltok a cuccommal, mert c vitamin őrületben voltam. Most meg még a napi iss pakkot se tolom be mindig. Sőt, 1 csomag 2-3 hónapig is elég.
-
Markgx10
őstag
A gyerekhez gratulálok
* , az ON-t meg edd nyugodtan tonnaszámra (én is enném, meg ettem is de most csóró vagyok
), semmi mellékhatása nincs, az izomnövekedésen kívül.
*Gyerekhez kapcsolódó esti történet. Ma hajnalban kiabál a gyerek, hogy apa ne már, odamegyek, mondom kisfiam mi van veled. Azt mondja, hogy azt álmodta, hogy én főzök, ő meg semmiképp nem akart szart enni, ezért megpróbált lebeszélni
Jövő hét vasárnap lesz 7 éves.
-
Bibby
addikt
Őőő...őőő...őő...
Agyhugykövet kaptam. Gondoltam hogy majd jól idézek és cáfolok, dehát annyira felesleges. Inkább néhány gyöngyszem:
"A klasszikus reggeli például a vajas zsömle lekvárral"
"Nagymértékű izzadás után az elektrolitszegény víz bevitele azonban a vér felhígulásához vezet, ami súlyos esetben kómát vagy halált is okozhat."De ez a csúcs: "Az orvosi cáfolat úgy szól, hogy ugyan az izmok, ahogyan az emberi test 70 százaléka vízből áll, mégsem tudjuk nagyobb folyadékbevitellel növelni az izmok tömegét."
Tehát, mivel attól nem leszel izmos hogy sokat iszol, ebből teljesen egyértelműen következik hogy attól sem ha sok fehérjét fogyasztasz.
Ez télleg EZKIEZ??? Valami takarító ott és behívták hogy írjon már egy cikket?
-
borsi
tag
Te kemény csákó vagy én meg csak egy gyenge öregember
Egyébként minél hosszabb egy csont, és minél inkább a közepe fele törik, annál lassaban forr. Nekem is volt már törve a karom, meg combcsontom is. El sem hittem a dokinak, amikor mondta hogy szóljak a munkahelyemen, 8 hónap múlva talán megyek. Akkor, most már
Ja és a műtét meggyorsítja a gyógyulást, de én inkább nem kértem.
Tegnap hogy először lábaztam, csináltam azt a gyaksit, amikor a földről szedem fel a rudat.
Nagyon király! Végre egy csomó izmom helyét érzem a hátamban, amit eddig sehogy sem tudtam megmozgatni. Hasznos volt a lábedzés -
LOTR
addikt
akkor máshogy fogalmazok, még legoptimálisabb esetben is közel egy év kell amíg teljesen meggyógyul (nem vagyok szakértő a témában, de az orvosok kb ezt mondják)
attól, hogy pár hónappal a legtöbb törés után már gyakorlatilag gyógyultnak számít az illető, a csont a törés helyén még vékony, annak sok idő kell amíg megerősödikitt egy link
[link]
Aktív témák
- Battlefield 6
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali játékos kérdések órája
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Goddess of Victory:Nikke
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RTX 3060Ti/3080/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RTX 5050/5060/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Motorola G72 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest