- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
LOTR
addikt
válasz
brownus #49256 üzenetére
oldalsó hasizom edzésére eddig a legjobb gyakorlat amit próbáltam az az volt, hogy szimpla hasprés jobbra-balra felülve végezve, tehát:
jobb kéz tarkónál, bal kéz mondjuk hason, jobb könyökkel bal térdet megérint, mondjuk 20-30as sorozatok elegek, aztán csere
ennek a haladó változata, hogy egy kézisúlyzót is fogsz a válladhozvan ez a -talán- twister nevezetű gép, jobbra-balra lehet rajta forogni, nem rossz, de felesleges szerintem, fogsz egy felmosófanyelet, mintha guggolnál a hátadra teszed, két végét megfogod két kézzel és jobbra balra tözsfordítás, itt meg kitapasztalod, hogy hogy érzed a legjobban az oldalad
ez a kettő gyakorlat szerintem elég rá, nekem nagyon bevált
-
penene
őstag
válasz
brownus #48008 üzenetére
Engem most "beszéltek rá" erre:
Ócsó és finom -
macikos
addikt
válasz
brownus #46011 üzenetére
Szép? Á, dehogy
Igaz, én ezt a jelzőt még kiegészíteném néhánnyal, ami azonnali bannolást vonna maga után
Főleg a ruhája tetszik, jó a vonalvezetése
Meredek váltás... Ne nézd meg, még nézni is fáj: [link]
Ilyenkor örülök, hogy a testépítés egy nyugodt, biztonságos sport. Ehhez képest egy izomszakadás, húzódás, stb. semmiség.
-
penene
őstag
válasz
brownus #45032 üzenetére
nemtom. Nekem csigás lehúzásnál szóltak, hogy kicsit dinamikusabban kéne a dolgokat.
Amióta dinamikusabban végzem a gyakorlatokat, kevésbé is fáj a könyököm.Nekem is kattog. Főleg scott bicepsznél leengedéskor érzem.
fél éve jobban kattogott, aztán teljesen elmúlt, néha 1-1szer érzem... Nemtom mitől van.Biztos be kell járatni.
-
zeg
őstag
válasz
brownus #41543 üzenetére
Ha egész nap döglik, szemetet eszik és hízékony akkor kevés kajával is dagadt és löttyedt lesz, annyira belassul az anyagcseréje.
Ismerek olyan csajokat akik napi pár zsömlét fogyasztanak némi joghurttal a napot pedig jégkrémmel zárják, és a semmi kalória ellenére sem képesek lefogyni. -
God Vazzeg
veterán
válasz
brownus #41539 üzenetére
Nem, ha nem eszek semmi tápkieget, akkor is ugyanennyi a súlyom, csak a forma megy el rossz iránya. Itt sokan tudják rólam, hogy az étkezésem korán sincs rendben, gyakorlatilag napi pár szendviccsel is tartom a súlyom, röhögve.. Szóval nekem nagyon csoffadni kellene a 80kg-hoz, de én már 9 éve űzöm ezt a sportot, és még növésben vagyok, majd tömegeléskor meglátod
Tápkiegek nélkül is tudsz lenni 100kg színizom, csak kiegekkel egyszerűbb/olcsóbb
-
dunkel
őstag
válasz
brownus #41539 üzenetére
Hülyeség az, hogy nem lehet eleget enni, lásd a fél ország túlsúlyos!!!
És nem, avval, hogy 3szor lejárnának azok az emberek edzeni nem fogynának el.Rizsből nehéz megenni 400g ch-t ez tény, de próbáld meg lekváros tésztával, csúszik mint állat
Azért kíváncsi lennék mi neked az extrém sok. Dobjál már egy étrendet, hadd lássuk. Ha napi 3 kaja lesz benne, akkor azonnali ugrást fogok javasolni -
penene
őstag
válasz
brownus #41539 üzenetére
Sokan nem is sportolnak, nem is esznek annyit, mégis elhíznak, mint a disznó.
A "ha abbahagyja az ember" kérdésre nehéz válaszolni. De az biztos, hogy az izomtömeged szépen lassan el kezd fogyni. Az, hogy mellette pl. kajálsz ugyanúgy a TV előtt, nem jelenti azt, hogy a testtömeged is csökkenni fog.Ha rendszeresen úszol, az már jó sport. Azt nem tudom, hogy a kieg feltétlenül fontos-e, sokan nem használnak kieget, mégis jó formában vannak csak úszással is.
-
God Vazzeg
veterán
válasz
brownus #41533 üzenetére
Tegyük fel, rendszeresen futsz, és X idő alatt futsz Y távot. Ha nem edzenél sokáig, akkor le tudnád-e futni ugyanezt a távot ugyanennyi idő alatt?
Nyilván nem.
Én nem sportolok mást, csak testépítek. Ha elkezdenék mondjuk futni, akkor kezdetben lemenne a testsúlyom, hogy mennyivel nem tudom. Ha az edzéseket abbahagynám, akkor mivel nem használom az izmokat, a test leépítené, így lemenne az izom is rendesen, így még lejjebb menne a súlyom. Szerintem olyan 78-80kg körül realizálódna, de ehhez kellene vagy 2 év.
A hipotézised úgy ahogy van hüJeség amúgy
Ja és ha a kajára odafigyelnék NAGYON, akkor lehet hogy sehova nem menne a testsúlyom, csak a kompozíció változna meg. De pár hónap alatt vissza is tudnám szedni magam ugyanoda ahonnan indultam
-
LOTR
addikt
válasz
brownus #41077 üzenetére
az allergia a haladó világ egy betegsége, szerintem nem tudják, hogy mi okozza, de nem hinném, hogy az agresszió annyit változott volna az évek(századok, ezredek) során, mint pl a környezeti káros befolyások amik vezethetnek allergiás reakciókhoz
ahogy a rák is a haladó világ egy betegsége, és még sok más -
LOTR
addikt
válasz
brownus #41063 üzenetére
az allergia az elfolytott agresszió miatt van?
akkor figyeljétek a híreket, lehet benne leszekvégre allergiamentesen
(én azért nevetségesnek találom, az allergia immunbetegség, az immunrendszer túlmőködése miatt van, olyan anyagokra is védekezőan reagál amik amúgy nem lennének károsak, meg annak a kisgyereknek, vagy kisbabának aki gyakorlatilag élete kezdetétől allergiás milyen elfojtott agressziója van?)azt elhiszem hogy a kiskegyedben ezt írják, de azért nem minden úgy van ahogy a híradóban bemutatják
mod
Pepe, rise! -
CarajoEsp
senior tag
válasz
brownus #41063 üzenetére
Kár, hogy ezt nem a haver tárgyalása előtt írtad, akkor foghattuk volna, hogy csak azt akarta elkerülni azzal, hogy szétverte a kocsitm hogy a másnapi tárgyaláson ne fulladjon be.
És nem senki nem folytat kereszteshadjáratot a vegák ellen, csak ahogy számos példa mutat rá, igenis kell a hús a szervezetnek.
U.I:Egyébként, ha meg zavar, hogy utáljuk a vegákat, akkor ugrás -
Bibby
addikt
válasz
brownus #41057 üzenetére
Nem fogok egy hétig csak húst enni, sőt egy hétig csak zöldséget sem, de még folyadéknapot sem tartok. Változatosan étkezem és megadom a testemnek szükséges összes tápanyagot, vitamint, ásványi anyagot, stb.
Kíváncsi lennék ezt hány "átlagember" mondhatja el magáról?
Nyomják az aktíviát, az éppen legújabb/legdivatosabb tisztítókúrát, aztán vissza a virsli-párizsi-vajaskenyér mellé, mert már teljesen kitisztultak ugyebár.Ja és az évi 1-2 hasmenéses járvány szépen kimossa a beleimet általában.
-
glutamin
őstag
válasz
brownus #41057 üzenetére
Ezzel nem mondtál túl sok újdonságot. Az egészséges bélműködéshez szükség van rostra is, ami meglepő módon a zöldségekben elég nagy mennyiségben van jelen. Aki már kicsit is komolyabban veszi a táplálkozást az a fehérje mellett a zsír, szénhidrát, rost vitamin stb bevitelét is szépen kidekázgatja magának.
"Testünk ebben az időszakban tisztítja önmagát. Felesleges kalóriadús reggelivel terhelni szervezetünket, hiszen az éjszakai pihenés után, reggel a legtöbb az energiánk."
Az energia a véráramban lévő ch, a májban lévő ch az izmokban lévő ch valamint a zsírban tárolt energia. Reggelre ezek az éjszakai nemevéstől nem fognak feltöltődni. De a lelapult hasán (máj ürülése) ezt bárki nyugodtan kitapogathatja.
-
Bibby
addikt
válasz
brownus #41050 üzenetére
Az teljesen mindegy... nézd meg mit ír, este zöldséget ajánl, utána joghurtot korpával, reggelire meg szintén semmit. Akkor mégis honnan a rákból lesz olyan fitt ébredés után az ember? Tizenpár óra szénhidrát nélkül fitté tesz meg energiával telivé?
Meg hagyjuk el a húst és tojást és megerősödik az immunrendszer? Sőt meggyógyul az asztma... vicc.
-
Bibby
addikt
válasz
brownus #41047 üzenetére
"Testünk ebben az időszakban tisztítja önmagát. Felesleges kalóriadús reggelivel terhelni szervezetünket, hiszen az éjszakai pihenés után, reggel a legtöbb az energiánk."
Ezzel valahogy nehezen tudok egyetérteni... mondhatni baromság.
"A hús és tojás időleges, vagy végleges elhagyásával különböző krónikus, heveny betegségek tűnnek el nyomtalanul: bőrbetegségek, allergia, asztma szűnik meg minden átmenet nélkül. Nem beszélve arról, hogy megnő az immunrendszer ellenállóképessége a különböző fertőzések, betegségek ellen, szebb lesz a bőr, tisztább a tekintet."
Na ez egyre jobb lesz...
-
Vandit.
addikt
-
God Vazzeg
veterán
válasz
brownus #36861 üzenetére
Én hasprést és lábemelést szoktam, egyelőre csak hasprésezek, elég érzékeny a hasizmom, mikor sokáig nem használom hajlamos görcsölni.
Amúgy szerintem se jó, ha 500 ismétlés megy hasra, sokkal jobb ha inkább súllyal van terhelve. Pl: rómaipad, 20kg-os a melledre, és lehet hasprésezni
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
brownus #36861 üzenetére
szerintem békaugrás és indiánszökdelés a legjobb
lehetőleg magasról
amúgy azt vettem észre hogy a hasra totál felesleges 5000 ismétlést csinálni félórákig.. van pár olyan gyakorlat ahol úgy lehet nehezíteni súllyal a gyakszit hogy ne legyen belőle húzódás, sérülés, és azokat kell erőltetni. 10 ismétléseket szoktam csinálni és soha nem volt olyan erős a hasam mint most. és messze a legerősebb a teremben, pedig szerintem még sokat fog fejlődni. jelenleg pl 14 kilóval csinálom a lábemelést, de remélem 20nál már nem erősödik tovább
még a végén olyan lesz mint a gyurmának
jah Árpi lehet versenyezni fog 7végénpedig tömegel
-
penene
őstag
válasz
brownus #19597 üzenetére
"a kaja az probléma, tudom, mert reggelire semmit nem eszik, délben ebéd, aztán amikor hazaér a melóhelyről este 6-7 körül vacsorázik. előfordul, hogy később.és az, hogy változtasson az étkezési szokásain az lehetetlen, sajnos."
NEM!!! Először a kaja!!! De jobb lenne mindkettő!!!
Így is jó lesz, mert jobb, mint a semmi, csak nehogy az legyen, hogy megunja, mert nem látja az eredményt (amihez a KAJA kell!!!)Reggeli KELLene... és több étkezés... hiába, így olyan lassú az anyagcsere, meg minden, hogy lehetetlen "fogyni"... a minőség csak egy dolog, de már az is valami.
+ a sport is. -
LOTR
addikt
válasz
brownus #19588 üzenetére
ha a klasszikus értelemben vett fogyókúrát akarja csinálni, akkor a kaját is át kéne variálnia - a kezdőknek való linkek neki is fontosak
ha csak sportolni szeretne, akkor lehet elég a spinning is
ha meg szeretne jobb állóképességet, meg sportos alkat szeretne lenni, akkor edzhet többet iscsak az edzéstől nem fog valaki lefogyni, kivéve ha extrém mennyiséget csinál
-
harry
veterán
válasz
brownus #19588 üzenetére
Figyeljen a kajájára, itt egy minta: [link] [link] Naponta inkább többször kevesebbet, cukor, liszt, tészták, szemét kaja nincs.
A kaja fontos, de mellé mozogni is kell. Az aerob edzés jó (ez a spinnig a bringázás, nem?), heti 5*40-60 perc javasolt. A súlyzós edzés jó dolog, mert a bevitt kaját az izomzatba szállítja, és nem lesz belőle fölösleg, így ez is jó, de ha mást szeret csinálni, vagy csak saját súllyal/testtel gyakorlatokat, azzal sincs gond, ez általában 60 perc körüli mozgás, úgy kétnaponta (vagy heti ~3). -
Integra
titán
válasz
brownus #10900 üzenetére
bizony, csak akkor még nem ennyit edzettem és változtak az arányok.
és egyszerűen rávagyok kényszerítve, annyit enni nem tudok.
igaz most is igyekszem normális szinten tartani a dolgot, a kalóriahegyhez egyszerűen lusta is vagyok, meg teljes káosz van ezen a téren
úgyhogy egyenlőre hagyom, ha nem bírom és kell, akkor majd beszerzek mellé és megnézem, hogy úgy hogy bírom. -
glutamin
őstag
válasz
brownus #10637 üzenetére
Húúúú, azt a k**va, ez nem semmi. Komoly az a kép amin a nagydarab csóka tartja a kezében mint valami trófeát
Egyébként az összes indiai ilyen bűn ronda? Az elmúlt hetekben voltam Németországban egy indiai szállodában és az ottani tualjdonosok is elég ijesztőek voltak. Meg úgy viselkedésre se a legbarátságosabbak. Amolyan ránézésre életfogytot adnék nekik kategória
-
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen videókártyát?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Asus Vivobook Oled 15.6 ryzen i5 5600h 16gb 1tbm2 ssd 3050 4gb video kari az ár fix !!!!
- Eladó/Asus P1504F /I5-8265U/12GB DDR4/Win 11Pro/15,6" FHD/256GB M.2 Sata!!!
- MacBook Pro 16' M1 Pro/16GB/1TB, magyar billentyűzet
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- MacBook Pro 14' CTO M1 Pro/16GB/1TB - irányár
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3011
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Amazfit GTR Mini okosóra / Számla / Garancia /
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest