- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
penene
őstag
-
Jojo5
őstag
-
Jojo5
őstag
válasz
dunkel #49204 üzenetére
A diétának már rég vége és még be is írtam ide képekkel mindennel együtt.
Most volt egy olyan lightosabb pihisebb időszak ahol a CHt fokozatosan emeltem vissza és a kardiókból vettem vissza, de már több szemetet engedélyeztem.
Október elejétől akartam tömegelni, de nehezen pihentem ki magamat szóval csak fokozatosan lebbenek át a magas CH-ramacikos: Igen lehet, de ésszel
nem akarok behízni nagyon mert a tököm televolt a diétával... majd ha te is rászánod magad neked is tele lesz vele
-
macikos
addikt
válasz
dunkel #48921 üzenetére
Pedig úgy viselkedsz, meg mindig van valami tuti recepted, titkos kanál fogás, stb. Különben meg elolvastad mit írtam? Azt írtam hogy minimum annyi kell. Nem versenyre készül, örül, ha tud nőni. Ti meg ilyen 20gramm fehérjékkel hülyítenétek. Ezért gondolom, hogy te valami irdatlan jól nézhetsz ki, ha ennyire tudod grammra pontosan osztani az embereket.
Mark: Neked hol szóltam be hogy ezt írod?
-
-
dunkel
őstag
válasz
dunkel #47851 üzenetére
39. nap Akartam már írni kis helyzetjelentést, de nem jutok el oda. Vagy meló van, vagy fáradt vagyok már estére és lusta. Most is meló van, de szakítok 2 perc időt a refreshen kívül
.
Lipo6x hétfőn indult,de már kedden szünetelni kellett, mert influenzás tünetek kezdtek kijönni rajtam. Szerdán már jól voltam, szóval még a zsírégető felvezetése megy mindig, érdemben nem tudok róla nyilatkozni. Súlyomat nem tudom, holnap reggel van az official heti mérés, de lassan már nem merem leírni. Így 6 hét után tartok ott hájréteg szinten, amit a jövőben mint maximum akarok kitűzni tömegelés alatt. Szóval a diéta még folytatódik, minimum amíg el nem fogy a lipo, de inkább amíg a tükör azt nem mutatja amit én akarok. Elmém "ép", energia szintem normál, szóval nincs semmi ami miatt abba kéne hagyni a keto diétát. -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
dunkel #48314 üzenetére
én csak a top 6tól láttam az adást, ott igazi kihívás már nem volt, előtte nem tudom mik voltak, de szerintem Branchnek semmi keresnivalója nem volt köztük, Tony Freeman sokkal jobb nála, Branchnek kurvára nem jók az izomtapadásai és szerintem nem is esztétikus az izomzata. persze ezt most ne olyan fikázásnak vegyétek, mert nagyon komoly sportoló meg minden. de én tényleg nem tudom hova tenni a dolgot. majd nézegetek korábbi videókat is a versenyről, hátha lesznek olyan kihívások ahol jobban össze lehet vetni másokkal
már csak azért is mert Jay is tök máshogy nézett ki képen és videjón -
swoody
senior tag
válasz
dunkel #48035 üzenetére
Te ezt úgy gondoltad,hogy minden edzés után ezeket a cumókat fogom nyomni?
Megveszed nekem?
Manitou: Ugye te vagy debreceni és te iszol elite whey-t?
Mert ha igen van malompark és ott van Kathi Bélusnak boltja igen jó áron.Lecsökkentettem hátra a gyakorlatokat 8-ról 5-re.
Mellhez húzás
Evezés rúddal
T-rúd
Evezés csigán
Fűrész
Hiperhajlitás -
dunkel
őstag
válasz
dunkel #47317 üzenetére
29. nap ~74kg, a héten már alatta leszek elvileg. Megtörtént az első változtatás az étrendben, nem sok, csak egy kicsi: a 2x20 deka hús helyett 2x16 (vagyis a szokásos 1kg húst nem 5 részre, hanem 6 részre osztom el), az esti turmix 45g helyett 35g-os, a hús mellé a magok 2x20g helyett 2x16. Így jobban kiegyensúlyozottak az étkezések és 200kcal-al csökkent is a napi mérleg. Éhségroham nincs, szellemileg is ép vagyok, kezdem úgy érezni, hogy hosszabb távon is tartható ez a diéta - megőrülés nélkül. Kaja minta itt
-
dunkel
őstag
válasz
dunkel #46609 üzenetére
22. nap Múlt héten elkezdtem a Polquin féle GBC edzést. Nem vagyok hozzászokva, meg kell mondjam. Ma volt a láb rész először. Brutál
A testsúly beállt ~75-re, a héten elkezdem komolyabban venni a kardió részt. A Palumbo ajánlásoknak megfelelő, alacsony intenzitású (110-120 bpm) dolog a terv. Edzés után 20 perc, többi napon 40 perc. Kaja marad változatlan. Kezd teccöni' ez a ketó, nincsenek éhségrohamok, nincs zombizás.
Leírom a 2. csalókaját a hétvégéről, hiszen ez a hét egyik fénypontja:
3 tányér sovány húsból készült sertéspöri főtt krumplival és káposzta salátával, 1 pohár sör, 3 szelet túrós rétes. Nyammm
God ne reagálj, tudom te napi szinten tolsz ilyeneket te szemétMás: a hosszú ideje fájó bal térdem már nem fáj! Ennek 2 okát tudom elképzelni, mivel pl. nyáron jártam 2 különböző fizioterápiás kezelésre is:
a) a megnövelt olajbevitel miatt jobb a kenés
b) a Twinlab Cod Liver Oil (tőkehalmáj-olaj) a csodaszer - én efelé hajlok, mert olívát, lenmagolajat eddig is használtam, igaz, nem ennyit.
Szóval akinek krónikus ízületi fájdalmai vannak, próbáljon be egy flakon tőkehalmáj-olajat, napi 2 evőkanállal. -
DeadMeat
nagyúr
válasz
dunkel #47138 üzenetére
A kollegáim 80%-a sportoló múltal rendelkezik,4 rajtam kívül aktív gyűrós patesz,mint én.A maradék puhos dög,és csak piszkálkodnak.De olyan jó érzés látni az arcukon a megrökönyödést amikor mondom az instant csirkét
Az meg hogy mit gondolnak pont lefo** A lényeg,az hogy én "tudom" mit iszom/eszem.
-
Vandit.
addikt
válasz
dunkel #46885 üzenetére
Ebben volt a tejecskés okosság.
God: Nem ilyennel?
Aktív témák
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RTX 3060Ti/3080/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RTX 5050/5060/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest