Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- VoLTE/VoWiFi
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
Aktív témák
-
8nemesis8
veterán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Hát igen, az ilyen tud motiválni.
Most én is el akarok kezdeni mellben erőre rámenni.
Elég gyér, hogy csak ilyen 110-120kg körül van a max amit tudok nyomni, szériázni meg a testsúlyommal szoktam kb. ami olyan 85-90kg. -
8nemesis8
veterán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Akkor a városodban te leszel a rekorder, ha ennyi mindent megdöntessz

-
God Vazzeg
veterán
válasz
Markgx10
üzenetére
Köszi, igyekszek
De elárulom, lesz ez még jobb is
A helyi kis termünkben csontra verek mindenkit, sőt nemsokára az egyik helyi 140kg-os "erősembert" (parasztot) is beérem, ő 180kg-ot nyomott, régen. Ez itt a helyi csúcs, csak én 110-115kg körüli testsúllyal fogom megnyomni ugyanezt
Karban 52 a csúcs, ami valaha volt itt kis városomban, de ez is egy 128kg-os srácon volt. Ezt is megpróbáljuk behozni ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Jahh, a két rekord külön volt, én fogom egyesíteni

-
8nemesis8
veterán
Megyek reggelizek valamit, mert most kajálással el vagyok csúszva kicsit.
Sok zh
-
penene
őstag
válasz
8nemesis8
üzenetére
Lábazást pont egyedül nyomok, mert a barátom azt mondta, hogy neki az elég jó, nem kell edzeni.

Aztán egyszer beszállt az edzésemen, és már 2 gyak után járni nem tudott (én meg már guggolás, lábtolás után voltam).
Mondjuk nagyobb lába van, mint nekem. 
Itt a fórumról is motiválnak páran.
Páran a puszta lényükkel, páran a hozzáállásukkal a dolgokhoz, a tanácsaikkal... 
Teremben is vannak páran. -
kovsol
titán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
ember én meg elképzeltem, hogy fogod a két gyereket a kezedben aztán jön a kép
hát ütött a vége
-
LOTR
addikt
válasz
Manitou
üzenetére
ez szeirntem nem hihetetlen, nézegetem az embereket, hogy van akire ránézésből lerí, hogy nemhogy súlyzót, még talán a kilós kenyéren meg a kétliteres kólán kívül nehezet nem is emelt, de akkora keze van, hogy szabályosan aránytalan a testfelépítéséhez képest
meg sokan írták itt a topikban is, hogy az edzés elején pár hét, esetleg hónap alatt több centiméteres javulást értek el csak karban, hát nekem ha évente 1 centit ha nőtt... ez genetika, sajnos ez ellen nincs mit tennija és igen, vágom, nem a postodra válaszoltam, csak reagáltam egyet a leírtakra

-
Manitou
veterán
válasz
kovsol
üzenetére
Na jólvan már nem mindenki mamutnak született vazze
Gondolom ezt nem 50 kilósan produkáltad akkor 
nepszter1: 16 évesen nem kell még csodát várni, majd lesz az még jobb is csak edzeni kell keményen, meg sokat enni, hogy "nagyra nőjél", de túl sokat ne egyél, mert csúnya 50-es karod lesz mint God papának, aztán megnézheted magadat, ő is most szégyenében már nem is mer ide írni
, percenként méri, hogy mikor megy 50 alá

-
nepszter1
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
nem vagyok erős ez természetes
de a mai korosztály 20% túlsullyos , 50% kocka , 10 % gebe
és a 20% sportol
én így gondolom vagy máshogy vannak a százalékok de nem akarok belemenni én csak gyúrok és gyúrok ki tudja mi lesz még .Ám az elég nagy gond ha ugy pattognak a csontjaim mint az állat?
-
TommekT
csendes tag
Ezt figyeljétek. Ma bukkantam rá miközben böngésztem. Ahogy olvastam 2-3 hét alatt ojan izmos lett mint más 2 év múlva. Szerintetek igaz? És az oldal alján van valami tápok amit viszonylag ingyen kapod meg.

-
nepszter1
addikt
Kar: 33Cm
Vádli: 39Cm
Mell: 98,5CM lehet elszámoltam
Comb:57CM
Derék : 75 CMTermészetesen ezek mind feszítve vannak a legnagyobb helyen a combnál is a közepe fele a bicepsznél is a mellnél a levegő beszíva
lehet lehetetlennek hangzik de ekkora vagyok 
és természetesen hideg állapotba

+ Fekvenyomás 3x12,10,8 jelenleg : 55KG
+ Gugolás ----.------ : 80KG
+ Hátazás lehuzás : 50 Kg
+ Evezés : 45 KG
+ Mellről nyomás 25-30 Kgugyan ezek a szériák mellet
-
Markgx10
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Bazmeg, hideg 50, az nagyon kemény

Nagyon megindultál, 160-ba 2, hideg 50, ezek már nem hobbigyúrós számok, ezek bármely teremben tiszteletet parancsolnak, sztem
Legőszintébb gratulációm! 
-
TayRol
nagyúr
joreggelt mindenkinek!

sajna kedvem lenne, csak idom nincs az egesz forumot elolvasni, de tanacsot szeretnek kerni:
190/90 vagyok, atlagos alkat, es otthon szeretnek elkezdeni edzeni. jeleneleg csak egykezes sulyzoim vannak, rud es pad beszerzese folyamatban (aki tud eladot, johet).
elsosorban vallra es hatra szeretnek edzeni, a combom es a labam tul eros a felsotestemhez kepest.
milyen edzes ajanlatok az elkovetkezo kb. 3 honapra, hogy mefelelo etkezes mellett eredmenyt erjek el?
koszontem elore is, barmilyen tanacsot vagy infot szivesen veszek!
udv.!
-
nepszter1
addikt
Kor:16
Magaság: 182CM
Testsúly: 78KGvélemény?

-
SP!T
addikt
Hi! Egy kis helpre lenne szükségem!

Alapjába véve vékony testalkatú vagyok. Pár évvel ezelőtt jártam edzeni, fel is szedtem pár kiló izmot, de szerencsére elhízni sose tudtam, elég könnyű dolgom volt. Ennek már pár éve...

Most hasra elhíztam mint a disznó (öregszem?
), és felső testem kissé összeesett, de ott nagyon nincs zsír. Hogy adok le hasból, hogy közben tudjak felszedni izmot? Minden félét olvastam neten, de nem tudtam eldönteni, mi a jó verzsön.
Vagy ha simán kajálok újra normálisan és fojtatom a régi edzésem (ami amúgy hatékony volt), valószínűleg visszamegy? A sok sör megtette a hatását..
Sorry, régen sose kellett a zsírral foglalkoznom, aztán nuku tapasztalatom a fogyás terén.
Köszi!
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Grat! Ennek örömére eszek banános kekszes sütit!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Én nem értem már 2 hete sikeresen egésznap csak csirkerizst eszek néha csúszik be egy kis pizza. Az utóbbi pár napba meg beteg vok fájt a torkom alig bírtam enni, híztam 1 kilót és 1 centi fel is jött és a forma nagyon szar. Még eléggé "taknyos" vagyok nem tom, hogy menjek-e holnap edzeni vagy inkább hagyjak ki amíg teljesen meg nem gyógyulok?
-
8nemesis8
veterán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Már gratulálni akartam neked, elhitetted,hogy gyerekek lesznek.
De most csak a jó poénért tudom gratulálni.
-
dunkel
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére

-
Jojo5
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Huhh elsőre azthittem te is wood nyomdokaiba léptél, de utána rájöttem, hogy még mindig 1 állat vagy

-
Vandit.
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Grat.
A következő hír majd penene-től jön, hogy elérte végre a 75 kilót.
-
macikos
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Gondoltam, hogy előbb-utóbb eljön ez a pillanat és hozzányúlsz a syntholhoz
Legyen előtted, hogy amilyen nehéz volt elérni az 50-es kart, olyan könnyű visszaesni
-
penene
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Grat, most már csak rendesen fel kéne őket nevelni, el ne kanászodjanak.

-
Manitou
veterán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Baxki először tényleg azt hittem hogy az első rész komoly

Grat

-
LOTR
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére
1 - hülye

2 - grat
3. b+ először már azt hittem komoly az első
-
God Vazzeg
veterán
Sziasztok

Fontos bejelenteni valóm van. Több évnyi hiábavaló próbálkozás után, büszke apuka lettem. Ráadásul ikerek! Van itt több fórumtag, aki most tudja mit érzek. Csodálatos érzés, felfoghatatlan. Mindkettő fiú!

Immár hivatalosan is bejelenthetem, hogy büszke apukája lettem 2db hidegen 50cm kerületű karnak!

-
God Vazzeg
veterán

-
dunkel
őstag
áp-dét

-
LOTR
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére
mEtilin már évekkel korábban eltűnt, mint ahogy a régi tagok nagyrésze...
lehet kísérletezett valamivel, aztán magán próbálta ki, és jól megnőtt aztán állatkertben mutogatják![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
God Vazzeg
veterán
(M)Etilin volt gyúrós tagunknak boldog szülinapot kívánnék, remélem azért olvas minket a patesz

-
8nemesis8
veterán
válasz
God Vazzeg
üzenetére

-
8nemesis8
veterán
Igen most már fogtam.

Van ismerős vagyis csak egyszer hallottam tőle, hogy doppingol és erőemelő, de ugyan minek még csak 21-22éves még javában fejlődhetne anélkül is, persze lassabb ütemben.
Illetve múltkor a teremben volt egy csávó alacsony, de elképesztő izomzattal, egy SB-n elég jó helyezést érne el, mégsem volt ismert számomra, eléggé koxosnak tűnt.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG Strix G18 Gamer laptop , i9 14900HX , 16GB DDR5 , 2K 240HZ , RTX 4060
- 30000 forint értékű H&M utalvány
- Vadonatúj, bontatlan AOVOPRO V1MAX PRO elektromos roller 500 Watt, 1 év gari
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Lenovo Idea Tab Pro tablet + Tab Pen Plus eladó
- Dell Latitude 5530 Core i5 1245U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Precision 3561 Core i9 11950H, 16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! Gigabyte Gaming RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4570, 100% AKKSI
- Apple iPhone Air 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Utána meg zh-k tömkelege. Látom elég sokan vagyunk itt akik még tanulnak.
A helyi kis termünkben csontra verek mindenkit, sőt nemsokára az egyik helyi 140kg-os "erősembert" (parasztot) is beérem, ő 180kg-ot nyomott, régen. Ez itt a helyi csúcs, csak én 110-115kg körüli testsúllyal fogom megnyomni ugyanezt 
pedig iszonyat jó fej volt

én 16 évesen 95kg ba 25-t belenyomtam fekve