- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Vandit.
addikt
válasz
8nemesis8 #50035 üzenetére
Azt gondoltam, de fel is fogtad a cikkek lényegét?
Ez előbb lemaradt
Na figyelj! Leírhatunk itt 100 féle "okosságot" is akár, hogy kinek mi jön be, de nem bizti, hogy neked is be fog jönni. Jó lenne ha kisérleteznél és kipróbálnád, hogy neked mi a jó valójában.A linkelt cikkekben benne van a segítség, ha ezek után nem tudod mit csinálj, akkor ÍJ.
-
Vandit.
addikt
válasz
8nemesis8 #50029 üzenetére
Na jó...
Mell 1.
Mell 2.
Úgy általában...
Hirtelen ennyi. Van még, de lusta vótam kereseni, jó lenne, ha te is keresgetnél ám...Wood: Nagyjából úgy értem, ahogy kovsol is mondja. Szerintem nem mindegy, hogy csak erőt akarsz vagy ténylegesen inkább formát v. mindkettőt egyszerre, ami szvsz nehezebb is, mert teljesen más edzés követel meg. Majd megkeresem az ehhez tartozó linket is, de most lusta vagyok.
Vagy te is megkeresheted, fent van tesztón vhol.
-
God Vazzeg
veterán
válasz
8nemesis8 #50026 üzenetére
Nézd:
Ha erősödni akarsz, maradjon a sima piramis rendszer, de alacsonyan kell tartani az ismétlés számot, hogy ne fáradj ki. Én most így nyomom:
60x10-12 x2
80x8
100x8 - eddig volt a bemelegítés, eddig kb 1 perces pihik, ezután már 3-4 perc is kell!
120x6
140x4
160x1
140x6-8 - hogy a méret is meglegyen, illetve tele legyen vérrel a mell, könnyebben regenerálódik.Hátha tudsz hasznosítani valamit
-
Vandit.
addikt
válasz
8nemesis8 #50020 üzenetére
...hát mivel én havi egyszer nyomok fekve, így ebben nem vagyok túl autentikus, de azért leírok egy nagyon egyszerű módszert. 5x5.
Lehet, hogy most itt megköveznek, de szerintem hagyd el a picsába a sima fekvenyomást és inkább kézivel nyomd (itt ugye nagyobb a mozgástartomány), ha nyomod, de legfőképpen döntött padon nyomjál, mert általában a mell felső része csoffadt mindenkinél, alul kap eleget a 30 fokos nyomásból is. Ettől függetlenül, ha rám hallgatsz azt csinálsz amit akarsz. -
penene
őstag
válasz
8nemesis8 #49981 üzenetére
Lábazást pont egyedül nyomok, mert a barátom azt mondta, hogy neki az elég jó, nem kell edzeni.
Aztán egyszer beszállt az edzésemen, és már 2 gyak után járni nem tudott (én meg már guggolás, lábtolás után voltam).Mondjuk nagyobb lába van, mint nekem.
Itt a fórumról is motiválnak páran.
Páran a puszta lényükkel, páran a hozzáállásukkal a dolgokhoz, a tanácsaikkal...
Teremben is vannak páran. -
Markgx10
őstag
válasz
8nemesis8 #49897 üzenetére
Atyaég, te álomvilágban élsz. Ben Johnson pl. Winstrollal bukott meg, ha a sprintereket nézzük. MINDEN élsportoló doppingol, ez nem is gond, csak a nagy részük ésszel, úgy számolva az ürülési időket, hogy a nagy versenyek idejére tiszták legyenek. Külön orvosaik vannak, akik csak ezzel foglalkoznak
-
LOTR
addikt
válasz
8nemesis8 #49881 üzenetére
ja neem, semmi köze nem volt az edzéshez, csak ismerősökkel beszélgettünk egy sportrendezvényen (én most ismertem meg őket) és ott mondták
pfff, edzőteremben egyszer megkérdezték futó vagyok e, gondolhatod..... (mert szóbajött ez a sprinter, akire amúgy semmiben nem hasonlítok)
-
penene
őstag
válasz
8nemesis8 #49846 üzenetére
Meg kell találnod a HSZek minőségének egyensúlyát ahhoz, hogy valóban be tudj illeszkedni ebbe az igen zárt és bensőséges közösségbe.
Amúgy kicsit engem is zavar ez a sok OFF, régen jó volt, mert mindig tudtam mondani az izületi panaszokat, stb.. Most meg tényleg nincs egy értlemes hozzászólásom se.
Amit próbálok ON-t, azt meg benézem. -
Markgx10
őstag
válasz
8nemesis8 #49823 üzenetére
Penene ezzel kiírta magát a topikból
Viccet félretéve, hogy egy kis ON is legyen, én ezt néztem ki magamnak első körben: Scitec Mental Focus
Ezen kívül szeretném kipróbálni még egy natural tesztónövelőt, ezt. Múlt hét szombatig nagyon vártam a Derbit, de most, hogy lement úgy érzem még élni sincs kedvem, nemhogy edzeni, edzéseimből hiányzik az erő, agresszió, az a "megeszemasúlyokat" érzés.
Mivel majd szeretnék kokszolni, de ha már nyomok valamit, akkor azalatt nem napi 2-3 adag fehérjét akarok inni, sokkalt több húst akarok enni, egyéb kiegészítőket, vitaminokat használni, ezért azt kitoltam január 1-re, addig meg gyűjtök, vásárolok, meg karácsonyra is cuccot kérekAmíg ez eljön, kipróbálok egy ilyet hátha segít valamit.
Kb ennyi on egy hétre nekem elég is, vagy kettőre
-
penene
őstag
válasz
8nemesis8 #49779 üzenetére
Mit, a Gyros tálat? Írtam, hogy most nyílt egy gyrosos... Te sem olvasol? Nem csodálom, ha Woodslave is kiakad, mindenki csak osztja az igét.
Jah, fontos, de nem tonnaszámra. Amúgy amióta 3 "főételt" lenyomok napközben, estére már nem is annyira fontos a meleg kaja, és így is "fejlődöm"... Annó 2 kaja volt napközben, így este kellett még egy teljes értékűt enni, és nyomtam a rántottát, mint állat.
Most nem hiányzik annyira.
-
penene
őstag
válasz
8nemesis8 #49755 üzenetére
Több benne a cucc. És akinek nem számít annyira a plusz zsír, nyomhatja, így nem pazarolja a tojást. Gondolom Dunkel ezért mondta, nem a plusz koleszterin miatt.
Nagyon jól esett a borjú gyros tál sült krumplival csípős nélkül kevés hagymával...Most nyílt egy gyrosos, nem is volt túl zsíros. Vagy csak én edződöm.
Még ment volna.
-
penene
őstag
válasz
8nemesis8 #49573 üzenetére
A 2.on 2003as link szerint már PH addict.
1. linken ott a képlet. Majd megnézem 10knál. Akkor már csak 3ezerszer kell beírnom, hogy fáj a könyököm, és 2ezerszer, hogy a térdem is.Vagyis nem, mert a könyökfájás ide csak 0.25ös szorzóval megy... Akkor valami hardware topikba írom.
-
-
marcus.fenix
aktív tag
válasz
8nemesis8 #49507 üzenetére
Úgy értem, hogy szerettem volna én is 16-18 éves koromban elkezdeni az edzést, és szerettem volna ha a családom normálisan bír etetni, és talán mostanra néznék ki valahogy...
Edzegettem is én akkoriban is, de napi két vajaskenyérrel, meg kolikoszttal nem vittem sokra. Komolyabban csak 3 éve edzek, és normálisan még soha nem sikerült, mert az edzés mellé csak most raktam rendbe a kaját és pihenést. Szóval ott tartok hogy elmondhatom hogy 28 évesen kezdek bele az egészbe. És az már najdnem késő.
-
marcus.fenix
aktív tag
válasz
8nemesis8 #49503 üzenetére
Én már az idős korosztály vagyok (28 év) és nemrég voltam 95 kiló, de nem voltam ám szebb mint most, mert bizony 95-ös has is volt mellé, és akkor se kellett triplaXL-es póló...
Épp azon vagyok hogy egyek bővebben, de tisztán...Vandit
Rajtam má' még ott se... nem lesz belőlem ember...
-
LOTR
addikt
válasz
8nemesis8 #49475 üzenetére
most értem haza edzésről és simán jó lett volna póló is, itt bp-n jó idő van
bár azt hallottam, hogy hétvégén fehérváron 0 fok közeli volt a hőmérséklet, sőt salgótarjánban még állítólag 0 alá is ment
ellenben kaposváron szerencsére jó idő volt
időjárásjelentés offmod
kb fél 11kor amikor indultam kb ugyan ilyen idő volt, tehát valószínű nem igen voltam kimelegedve
Aktív témák
- Gigabyte B760M Gaming DDR4 / 30 hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070/XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- MSI Z390-A PRO / Beszámítás OK!
- Gigabyte B550I Aorus PRO AX ITX / Beszámítás OK!
- Corsair Vengeance RGB Pro 2x8GB 3200MHz DDR4 kit / Beszámítás OK!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest