Hirdetés
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
Sotho
őstag
Tudna adni nekem valaki pár darab proteines dobozt?
-
cettlee
őstag
jolvan b*szki
akkor ugy fogalmazok, hogy mivel ujra elkezdtem kajálni rendesen, és több ch-t viszek be, valoszinüleg az izmaim ujra elekzdték felvenni a vizecskét, és igy teltebbek, mivel elötte 2 hétig csak pizzán meg alkoholon éltem, valoszinülek összecsoffadtak ideiglenesen az izmaim, mer kiürült a szervezetemböl egy csomo viz a kevés és szar ch és az alkoholizmus dehidratálo hatása miatt. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! XD -
cettlee
őstag
nyáron beszedtem 2 doboz mass fx-et meg creabombot meg anabolic wheyt, gyurtam rendesen, most augusztus 20 tol kihagytam 3 hetet, piáltam rendesen meg minden, fogytam 2-3 kgmot de csak izombol értelemszerüen

most mult hétfön kezdtem ujra gyurni, vettem egy 8,8kgos jumbot, és még maradt anabolic wheyem. heti 3 edzés, napi 2,5 kanál jumbo + 1 kanál anabolic whey, tehát 75g ch meg 45g fehérje, edzés napon edzés után, pihinapon reggelire.
elég durván betölt, edzés végére meg durvábban nézek ki mint nyáron, mondjuk az erőm még nemjött vissza teljesen de 1 hét alatt visszajött 2kg izom legalább. amugy könnyen lehet hogy hozzájárul, hogy edzés elött lenyomok 2 deci enerdzsi drinket, eddig sose ittam elötte, lehet h attol durranok.
napi 1 adag jumbot nem akarom mer nem akarok nagyon dagi lenni, jovolna főleg izomba hizni
elég bő voltam?
jumbot amugy csak a minöségi ch miatt vettem maltodextrin helyett
-
cettlee
őstag
srácok nem szoktam istenitteni semmit, de 1 hete szedem a sima jumbo-t napi fél adagba, és ez valami nagyon durva.
-
nrgia
őstag
válasz
norbalia87
üzenetére
Szia!
Rövid válasz:- igen-
Hosszú válasz: macikos megelőzött
Avval nem helyes....azzal, ezzel...így helyes...
--bár midkettő elfogadott, de így nem zavarja a szemem... 
-
macikos
addikt
válasz
norbalia87
üzenetére
Penene elveszettnek hitt ikertestvére

Futással nem is fogsz megnőni, megizmosodni. Ne fuss! Egyél sokat. Rizst, húst, zöldségeket, annyit, ami beléd fér, éjszakára is. Igyál meg napi 4 liter vizet.
Ja és kezdj el súlyzózni. Ezt olvasd el, az egészet: [link]
-
norbalia87
tag
Sziasztok nagy PH gyurosai.
Avval a kerdessel fordulok hozzatok, hogy jelenleg 65 kg-os testsulyomat szeretnem fentebb tornazni, de egyszeru etkezessel ez nem megy semmilyen modon. A kerdesem az lenne, hogy taplalek kiegeszito segitheti az embert par + kilo felszedesehez? Termeszetesen kulonbozo edzeseket is elszeretnek kezdeni, de eleinte szigoruan csakis otthoni korulmenyek kozott.
Amennyiben a taplalek kiegeszito hasznos dolognak bizonyul az esetemben valami jo termeket tudtok ajanlani, ill.valamijen edzestervet. (+ futas ami alapbol megvan)
Nem csak izmot szeretnek novelni (ami ugyebar 65 kilos testel nem igazan megy/menne) hanem az allokepessegemet is szeretnem avvel fejleszteni. -
macikos
addikt
Be tud ide lépni valaki? [link] Akinek sikerül és elmondja nekem a kódot, az indulhat is.
-
Woodslave
félisten
bazz ez a képregény

-
macikos
addikt
Hogy kell loginolni a tajgetosz oldalatokra?
-
8nemesis8
veterán
Megyek kajálni, finom krumplit kis csirkecombbal.
Jó étvágyat annak aki hasonlóan tesz.
-
Markgx10
őstag
válasz
penene
üzenetére
Mai kérdésünk, mit fog csinálni penene 10 év múlva?
1. Szoros küzdelemben legyőzi a 12-ik Mr. Olimpiájára törő Jay Cutler-t
2. Egykezes kézisúlyzó lesz egy teremben.
3. Visszavonul a hegyekbe remetének és azon meditál, hogy lehet 3 szem rizzsel többet kellett volna nyolcadik kajálásra enni 20 óra 17 perckor és akkor talán fejlődött volna.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Holnap Vandit kollégával folytatjuk a sort
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Woodslave
félisten
nem lehetne végre edzésről és táplálkozásról beszélgetni?
-
Markgx10
őstag
Nálam az Aminostar a kettősségek cége, az izolátuma simán veszi az ON szintjét (ez a másik ami életem 3 legjobb fehérjéje között van), viszont a 66%-os fehérjéje (hirtelen nem jut eszembe a neve), az mindennek az alja

Kovsol: Én a Scitecessel még pont meg vagyok elégedve, mert abszolút legjobb ízek, de még elviselhető, oldódása sem rossz, szóval 3/4-et adnék rá, ha mindent figyelembe veszek

-
P00By
nagyúr
válasz
Tömegnövelő
üzenetére
Hülye!

-
nrgia
őstag
válasz
Tömegnövelő
üzenetére

Melyikőtök a tettes...? -
LOTR
addikt
válasz
Markgx10
üzenetére
jaa, hát akkor én meg erre azt modnom, hogy jó íze van

pl a peak whey fusion nekem nagyon erős íz, többet nem is veszek olyat
aminostarnak, onnak és a twinlabnak (bár ez utolsó már kicsit erősebb íz, de még belefér) volt jó íze, ha peak is hasonló ezekhez, akkor teljesen jó lehet -
God Vazzeg
veterán
válasz
Tömegnövelő
üzenetére
De jót röhögtem

-
penene
őstag
válasz
Tömegnövelő
üzenetére
lol lol.

Mondtam én, hogy simán kész.. 1-2 katt.Marcus avatar... marcus humor.. hmm...
-
macikos
addikt
válasz
Tömegnövelő
üzenetére
Na ez melyik hülye?
Szabad a gazda. Bubee alakot váltott és visszatért 
Azért nem semmi reflexeim vannak, ahogy rákontráztam kovsol-ra az időt tekintve

-
kovsol
titán
válasz
Tömegnövelő
üzenetére
na melyik noob csinált gyorsba egy ilyen accountot
(#48423) Markgx10 : szerintem a sciteces már túl édes is
-
cerkarobi
csendes tag
Én meg azt mondom próbáld ki a Peak Whey Fusiont! Ott kezdődik a cucc. 11.900 Ft-ba kerül 2,5kilós és nincs postaköltség(!!!) [link]
-
Vandit.
addikt
Szerintem ez ennyit megér nem?
-
LOTR
addikt
válasz
swoody
üzenetére
elég soakt rendeltünk sportikáról, nem volt még gond velük, ha nem volt valami felhívtak és szóltak, hogy nincs küldjenek mást vagy várjunk (on fehérje azt hiszem rocky road vs dupla csoki íz közül nem volt az egyik)
macikos meg í.j. - kislányokra azért megpróbálnak rásózni ezt azt![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460 i7 10700 32GB DDR4 512GB SSD ASUS TUF RTX 3070TI 8GB Lian Li LANCOOL 207 750W
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4162, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
akkor ugy fogalmazok, hogy mivel ujra elkezdtem kajálni rendesen, és több ch-t viszek be, valoszinüleg az izmaim ujra elekzdték felvenni a vizecskét, és igy teltebbek, mivel elötte 2 hétig csak pizzán meg alkoholon éltem, valoszinülek összecsoffadtak ideiglenesen az izmaim, mer kiürült a szervezetemböl egy csomo viz a kevés és szar ch és az alkoholizmus dehidratálo hatása miatt. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! XD

Lehet mostmár csak rápróbálok.

)