- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Boxer001
veterán
válasz
bandus #41551 üzenetére
Valószínűleg az, amit az iskolások még nem tudnak...cumi az élet.
Én se itt tartanék, ha csak a tizede is bejött volna annak, amit még iskolásként "elálmodozgattam, hogy majd hogyan, miként fogok élni". Ez van, ez a sport valamilyen szinten luxus (ha fejlődni is akarunk), amit egyre kevesebben engedhetnek meg maguknak. Na de nem akartam én előre lelőni a poént...
-
Markgx10
őstag
válasz
bandus #40785 üzenetére
Tegnap én is vállaztam (+ kis kardió vagy mifene), de megmondom őszintén, hogy ment már jobban is életemben. Vállbólnyomásnál is éreztem már most a gyengülést, már csak 80kg-ba tudtam a végén egy hatost nyomni (mondjuk régen ez tömegelési szám volt nálam, annyira kibaszott gyenge a vállam
), oldalemelés, meg döntött törzsű az viszonylag jól ment, de összességében nem vagyok elégedett hiányzott a bedurranás is, kerek sem volt soha a vállam, eret meg még hírből sem ismeri ez a testrészem
(2/3-ot adok az edzésemre)
-
harry
veterán
válasz
bandus #40358 üzenetére
A pesti úton jártam a XVII-kerületben végül, ott megvettem az utolsó kirakott két darabot. Igaz, abból egyiket öcsémnek adom, tehát nekem most van 3kg.
Lehet holnap kondi után elmegyek a Camponába, megnézni mi a helyzet, jól jönne még egy - ugyanakkor előled sem szeretném elvenni a cuccot. Ugyanakkor szerdáig lehet elvinné más. Mert ha csak egy van, azt otthagynám neked, csak lehet, más elviszi. Vagy, megveszem én, aztán valamikor találkozhatunk, és odaadom. Ha mégsem kell, legfeljebb rajtam marad, ami meg nekem jó -
-
Manitou
veterán
válasz
bandus #40247 üzenetére
Ez faxa forma
Csináltam egy képet tegnap a jelenlegi helyzetről, elég siralmas, összehasonlítottam egy 3-4 hónappal ezelőtti képpel( light diéta után). Akkor még súlyban is kevesebb voltam, de mégis nagyobb voltam. Leginkább karban és hátban látszik hogy összementem
Boxer:
Ja, elvitte a sok pati -
Markgx10
őstag
válasz
bandus #40253 üzenetére
Halál komolyan mondom, fogalmad sincs miről beszélsz
Pár éve még azt mondtam, hogy na ebből lesz valami, aztán dagadtan azt mondtam, hogy még pólóban nem mutat túl szarul a tömeg, most meg már semmi sem jó.
Még dagadt is vagyok, de már legalább vállam sincs
No, mindegy, nem részletezem.
Macikos:
Ugyanez a véleményem és a tapasztalatom.
-
marcus.fenix
aktív tag
válasz
bandus #40253 üzenetére
Jó formában vagy
, diéta végén remélem én is fel merek majd tenni egy képet...
Az emil elment neked is, használd egészséggel...
Szerk:
Kurva jót hát/bicepszeztem, beismerem ez a kedvenc napom...
Ha úgy néznék ki mindíg, ahogy az edzés végén kb. 5 percig, akkor már félúton lennék ahhoz amivel meg lennék elégedve... -
Markgx10
őstag
válasz
bandus #40251 üzenetére
Jó neked, nálam az a baj, hogy bármilyen is legyen a fényviszony, csak egy darab leresztett zsírgolyót látok, ha tükörbe nézek.
Egyébként nem mások kedvéért diétázok, de emberből vagyok és nagyon el tudják venni a kedvem az olyan beszólások, amit tegnap egy kiskori haverom mondott az edzőteremben, aki megkérdezte, hogy beteg vagyok-e, hogy ennyire szarul nézek ki, mert így még soha nem voltam összeszakadva
Kurva jól esett mondhatom, csinálom a diétát, mindent betartok, szép lassan jön is az eredmény és erre tessék
Most már tényleg kokszolni kell
-
marcus.fenix
aktív tag
válasz
bandus #39757 üzenetére
Jaja, FN is próbálta, meg én is egy ideig, de nem az igazi... Azért DC jól tele van lőve minden szarral, szóval elhiszem hogy 1 db munkasortól (rest pause+erőltetett) is tud fejlődni, de átlag ember csak becsapja magát azzal hogy "de jó 30 perc alatt végeztem, és heti majdnem 2X edzek meg egy izomcsoportot" ... ez nem dogcrapp, hanem bullshit...
-
Boxer001
veterán
válasz
bandus #35790 üzenetére
Íjj ennek tényleg zsír a doboza, már csak ezért is megéri.
Remélem a malát is jó lesz, különben eladom a francba.
Bár ha elárulom, hogy nem jó, akkor meg a kutyának se kell.
Nem is olyan rossz ez a fish and chips még így előre gyártott, fagyasztott, újramelegített formában sem.
-
harry
veterán
válasz
bandus #35343 üzenetére
Én annyira nem vagyok kibékülve a csokis ízekkel, mert bár tény, hogy azok általában finomak, ugyanakkor amit néztem pl. proform, ott a csokis fehérjetartalma alacsonyabb, míg cukor tartalma magasabb volt. Valami másik terméknél hasonló volt a helyzet. Nem tudom, melyik gyártó hogyan oldja meg az ízesítést, de azért ha valahogy lehet, akkor utánajárnék a dolgoknak kicsit pontosabban. Jó persze amúgy nem olyan nagy különbségekről van szó, na de akkor is, ha lehet választani, akkor miért ne.
-
-
Bibby
addikt
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
bandus #35209 üzenetére
Jaja! Most nézem 10k felett ingyenes a szállítás! Na akkor holnap szerintem megrendelem!
Csak nehogy véletlen 2 kannával rendeljek!
Am melyik a legjobb zsírégető? Mondjuk én nem nagyon hiszek az ilyenekben. De azért érdekel a véleményetek.
Ezt nézte haver Vélemény? -
Bibby
addikt
válasz
bandus #35042 üzenetére
Nem hiszem hogy otthagynám a termet pl. Szeretem csinálni.
Amúgy nekem ezzel a szezonalitással van gondom, sose foglalkoztatott hogy milyen évszak van, hosszú távúak a terveim. A másik meg az hogy mindenki szálkásít, az is akin alig van izom.
whitezoo: én végig hátaztam volna, de végülis ebben a topikban a másság is megfér.
-
-
ForRedGlory
félisten
válasz
bandus #34952 üzenetére
Hát elfelejtettem két lényeget
Első és legfontosabb, hogy nem edzőterembe járok, hanem van egy ilyen gépem.
Sajna a melómból kifolyólag nem lenne időm utazgatni, és ehhez a masinához alakítottam az edzést. Még nem vettem súlyzókat zsé hiány miatt, így ez van ebben a pillanatban.
Az alapgyakorlatokból a fekve nyomás perpill a fenti okból kifolyólag kivitelezhetetlen, na kérdezd hogy oldom meg ezen a gépen, majd elmondom, ha érdekel
.
Veszek hozzá padot, ha összejön annyi. Ezt sajnálom a leginkább, hogy az nincs.A széles pillangó, hát LOL, majd keresek róla képet, mert azt a kifejezést én fejlesztettem ki. Biztos van normális neve, majd utánajárok
Guggolás szabadsúly nélkül nem megy perpill, a húzódzkodás sem túlságosan, mert ahhoz még gyenge vagyok
-
Bibby
addikt
válasz
bandus #34894 üzenetére
Még mindig akciós, nekem bejött.
Aktív témák
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RTX 3060Ti/3080/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RTX 5050/5060/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest