Hirdetés
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Aktív témák
-
kovsol
titán
válasz
glutamin
üzenetére
én vizilabdáztam és úsztam versenyszerüen majdnem 10 éven át volt idő amikor heti 6x2 edzéssel azóta a pulzusom a béka segge alatt van nyugalmi helyzetben és a tüdőm is bírja szusszal rendesen én imádtam úszni régi szép idők
(#48981) glutamin : én is jártam kanizsai uszodába, mikor kiskoromban a nyarakat nagyzüleimnél töltöttem ott, hát azóta meghaltak és nem hiszem, hogy valaha megyek még oda úszni, de a kaposvári fürdőt most nagyon újítják kiváncsian várom mi lesz belőle
-
macikos
addikt
válasz
glutamin
üzenetére
Jó, de 60 kilós csontikról van szó. Mitől fog jobban fejlődni szerinted? Bár teljesen mindegy, felesleges ezzel foglalkozni, reménytelenek. Edző foglalkozik velük, de az meg hülye mint a seggem. Bicepszre 6 gyakorlat, mert hát ugye a formára rá kell menni..., persze ilyen 2 perces pihenőkkel.
-
Radnix
senior tag
válasz
glutamin
üzenetére
Hát igen őt nem merik kiröhögni, viszont ti ne csináljátok utána, mert titeket kiröhögnek
eccer mán nekem is ki kell próbálni a gurtnit... bár elég erős jelenleg azokhoz a súlyokhoz ami a hátnak elég.
Jó ez a HST, ezt így kijelentem a második hét közepén, kellet már egy kis változtatás, na meg ugye célokat is adott, hogy miben mennyit fejlődjek...
-
penene
őstag
válasz
glutamin
üzenetére
Nem rossz.

Nekem gyakorlatilag mindent kéne erőltetni... Végülis talán a mellem a legkevésbé szar, és azt is edzem a legnagyobb kedvvel, talán ezért is.

De mostanában kezdem megszeretni a váll és hát gyakorlatokat is, no meg a kart és lábat... Jó érzés ÉREZNI az izmot. Vállat alig éreztem, mostanában kezdek ráérezni a gyakorlatokra, így jön meg a kedv.
Tricepsz dettó, régen el volt hanyagolva...
Jó is ez a sport.
-
-
Vandit.
addikt
válasz
glutamin
üzenetére
A comb edzése.
A problémádra megoldás a sissy guggolás v. vmi hasonló változata vmint a combtávolító gép használata, ha nem tartod buzisnak.
Én mindig a hatékonyságra fektetem a hangsúlyt és nem arra, hogy hogy néz ki, amit csinálok. 
-
macikos
addikt
válasz
glutamin
üzenetére
Ezt még úgy lehet fokozni, hogy a ferdepatos gyakorlatokat helyezed előtérbe az edzésen. Mert ugye a legtöbben úgy vannak, hogy fekvenyomás, fekvenyomás, fekvenyomás, aztán majd egy kis ferdepad. Pedig pont fordítva kellene, vagy legalábbis több figyelmet szentelni neki, mert alig van olyan ember, akinek tökéletes lenne a felső melle, hiába hatalmas a mellizma.
Na meg amire nagyon kell figyelni, sokan nem figyelnek rá, hogy a lapockád is mozogjon, ne csak a karod, tehát úgy nyomj, hogy csak fekszel, a karodon keresztül nyomsz, tárogatsz, vidd bele rendesen a melled és a lapockád.
Hátazásnál is hasonló a helyzet, ha a lapockád nem mozog, akkor szar az egész. Na meg a gurtni

-
nrgia
őstag
válasz
glutamin
üzenetére
Úgy tudom, hogy a csont belső szerkezete a részben a terhelés hatására fejődik/alakul ki.
Ezt azért nem gondoltad komolyan...a kálciumnak és a hormonoknak nagyobb szerepe van ebben a kérdésben...a terhelés maximum a kopásnak tesz jót ahogy sovány testalkat, kevés tejtermék fogyasztása, dohányzás vagy a kevés testmozgás a csontritkulásnak...
-
marcus.fenix
aktív tag
-
God Vazzeg
veterán
válasz
glutamin
üzenetére
Szia
Köszi, a derék tényleg csak így pólóban jó, de ennyi nekem elég is
Hátam most nem rossz, de eléggé lecsoffadt, szóval ennél csak jobb lesz. A vállam most erőltetem hogy egyáltalán látszódjon, a csuklya se olyan mint kellene neki, de az is jobb lesz! 
Köszi a biztatást, nem motivál az atomszálka fazon, de lehet egyszer nekivadulok és megcsinálom

-
macikos
addikt
válasz
glutamin
üzenetére
De ez így nem jó, hogy guggolás, osztályozni is kell
rogyasztás, éppenhogyguggolás, félig guggolás, guggolás, mély guggolás 
Egyszer meg már majd kipróbálom végre a mellső guggolást, mert 8 év alatt eddig még egyszer sem próbáltam ki. Arra leszek kíváncsi, hogy a sok szerencsétlen ha meglátja mit fog szólni

-
macikos
addikt
-
marcus.fenix
aktív tag
válasz
glutamin
üzenetére
140ig mentem el felhúzásban sima fogással, na ott már éreztem hogy elkelne... de egyébként én sem használom, mert így is gyenge az alkarom. Lehet mondjuk hogy valamivel szabályosabban tudod vele csinálni a gyakorlatokat, mert például húzódzkodásnál 10 fölött már azon imádkozom hogy ne csússzon ki a cső a markomból (túl vastag rudat vettem) pedig még hátból menne...
-
Vandit.
addikt
válasz
glutamin
üzenetére
Akkor már sokadszorra Itt találtsz megfelelőt szerintem.

Nekem a sok ismétlés jön be, attól érzem, hoyg csináltam vmit. Csak rúddal szoktam csinálni. -
macikos
addikt
válasz
glutamin
üzenetére
Tehát a csuklya és a trapéz izmokra gonolsz?

Csuklyára értelemszerűen a vállvonogatás. Próbáld meg egykezesekkel és kétkezes súlyzóval is. Én úgy szoktam, hogy egykezesekkel melegítek, aztán meg kétkezessel amekkora súllyal csak bírom, de még szabályos. Arra koncentrálj, hogy fent feszítsd meg rendesen.
Trapézizomnak a felső részére nagyon jó az állig húzás! De nem úgy kell csinálni, ahogy általában csinálják, tehát 15-20 centire fogod meg a rudat, hanem szélesen kell! Vállszélességnél egy fogással szélesebben fogd meg és úgy csináld.
Ami jó még trapézizomra az a döntött törzsű evezés úgy, hogy nem a hasadhoz, hanem a melledhez húzod a súlyt. Melltámaszos evező is jó (ami kicsit olyasmi, mintha T rudas evezést csinálnál)
-
dunkel
őstag
válasz
glutamin
üzenetére
Te tényleg ennyire értetlen vagy, vagy a sárga házból írogatsz?
"Nyilván mindenkinek van egy napi néhány kg testsúlymozgása. "
Leírom akkor még egyszer, ultra-alap-primitíven, hogy te is megértsd ezt a bonyolult magyar szót, fogyás:
Fogyásnak nevezzük azt, amikor a mérleg kevesebbet mutat egy adott nap, mint egy kiválasztott korábbi napon."kisebb test már kevesebb ch-t tud majd tárolni"
Írjál még hülyeségeket légyszíves, akár megpróbálhatod maximalizálni, egy postba mennyi fér
Kezdjem el magyarázni, hogy a szervezet 2 helyen tárolja a szénhidrátokat? A májban és az izmokban. Attól, hogy lefogysz pár kilót, a májad nem fog "összemenni". Ha a fogyást edzéssel párosítod, nagyobb/több edzésmunkát végzel mint korábban, még ha csökken az izomtömeged akkor is nagyobb lesz az izmaid oxigén és szénhidrát raktározó képessége, vagyis hatékonyabban fog működni a szervezeted.
Még egyszer, külön neked: a diéta fajtájának igen csekély szerepe van a ch tárolási képességhez, sokkal több a mozgásfajtáknak. -
LOTR
addikt
válasz
glutamin
üzenetére
"90. Szénhidrát nap
Utolsó szénhidrát-nap! ÉÉÉÉÉÉÉÉÉS! Utolsó nap! Ezt egy hatalmas tortával illenék megünnepelni, de azért nem célja senkinek, hogy a ledobott kilókat egy nap alatt visszaszedje. ((((-: Egy pohár pezsgő mindenképpen dukál mára, de akár kettő is! Gratulálunk mindenkinek, aki végigcsinálta!"ez deszar már, egy normális diétát ha végigcsinálok, ilyen "hácé" diétára gondolok, akkor ha egy hétig megeszek mindent amit akarok és addig nem ehettem, akkor sem rontok el semmit, először úgysem a bőr alatti zsírréteg jön vissza, hanem a belső szöveti vagy szervek közötti, vagy hogy hívják, max bevizesedik az ember kicsit, na mindegy nem offolok ez ügyben, nem érdemes rá pazarolni a szót
-
penene
őstag
-
harry
veterán
válasz
glutamin
üzenetére
Ja. Én is gondolkodtam lábtolón, keretben guggoláson, merevlábú felhúzáson, kitörésen... de a jelenlegi tervbe nem látnám értelmét beilleszteni. Úgy esetleg, hogy a comb hajlítást/nyújtást kicserélem kitörésre/merevl.felhúzásra, guggolás helyett meg lábtoló vagy keretben guggolni (úgy, hogy nem a rúd alatt állsz, hanem egy lépéssel előrébb van a lábad, így mikor leguggolsz, a combod vízszintes, a lábszár meg függőleges - csak ezt utálom, mindig olyan érzésem van, hogy hátradől az a szar keret. Persze tudom fordítva is bele lehet állni, na de akkor sem túl bizalomgerjesztő számomra).
Aktív témák
Hirdetés
- Parfüm topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Yettel topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple MacBook
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- MacBook Pro 14" 2023 M3 Pro 36GB RAM, 11 core CPU, 14 core GPU, 512GB SSD, Space Black 27% Áfa 0458A
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- LG UltraGear 27GR95QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

eccer mán nekem is ki kell próbálni a gurtnit... bár elég erős jelenleg azokhoz a súlyokhoz ami a hátnak elég.

Hátam most nem rossz, de eléggé lecsoffadt, szóval ennél csak jobb lesz. A vállam most erőltetem hogy egyáltalán látszódjon, a csuklya se olyan mint kellene neki, de az is jobb lesz!

)

Inkább akinek van esze, így nyomja módra...