- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
válasz
Vandit. #50041 üzenetére
de arra még mindig nem adtok választ hogy miért leszel formás?
Induljunk ki az egyszerűsített megfogalmazásból? Mi a két módszer közti különbség az izomfejlődés biológiai szintjén? Ami ha jól emlékszem akkor az izomsejtek megnövekedése (csaak növi esetén növekszik a száma de ebben nem vagyok biztos).
-
válasz
kovsol #50031 üzenetére
de itt nem ez a kérdés, az hogy dagadt voltál az más tészta..
A kérdés:
1. Gyúrós Józsi fekvenyomásban 1 RM-je (max) 100kg. Ahhoz hogy 140-et nyomjon szüksége van-e több mellizomra?
2. Ha nem akkor hogyan tud többet nyomni.
3. Mitől lesz formás az izom?Tehát ha 140-el nyomsz 6-okat, folyamatosan emelve a súlyon és erősödve, akkor nem formás mellizomsejtek nőnek? Tehát van különbség izomsejt meg izomsejt között?
-
válasz
God Vazzeg #49778 üzenetére
á, igy is fél óra mire megeszem, véget ér egy barátok közt, meg az esti film fele
Hajnali 2-kor amúgy is nyomok még egy adag fehérjét. -
na tegnap elkezdtem az anabolikus keretbe foglalást. Bár eléggé tartottam tőle de edzés előtt bevertem egy szőlőcukor-fehérje-kreatin kombót. A mennyiséget nem tudom, mindenből volt egy mérőkanál (kreatin meg kb 10 gramm elkezdtem feltölteni) Meg edzés után is egy ilyet. Nem igazán érzem túl egészségesnek a dolgot a szőlőcukor miatt, de hát ez van.
Aztán szilárd kajakáént rizs meg tojás (pár sárgáját kidobálok én is, a biztonság kedvéért)Félelmeimmel ellentétben nem volt semmi behipozás meg ilyenek, elég jól ment a láb-váll. Igaz csak "bemelegítek", de mióta újrakezdtem ( 07.10) nem volt edzés ahol az előző edzésen használt súlyt használtam volna. (kevesebbet
) és az akkor "erőszintemhez" képest nagy súlyokat használtam. (biztos az izommemória, tudom.
) De most kezdtem érezni, hogy elérem a plafont ezért küldök rá egy kis kreatint oszt meglátjuk.
-
vitamin? Spar pezsgőtabi. Szerintem a vitaminlobbi kényszeríti ránk hogy nagy dózisban szedjünk vitamint, pedig az RDA fele is elég
Vicc off: tegnap éjszaka benyomtam egy adag nitrotechet (mármint a bioteches fehérjét) Mivel a gyerek miatt 1-szer mindenképpen fel kell kelni, ezért úgy gondoltam hogy akkor nyomok egy fehérjét.
Oldódás: nagyon jó. Két rázás és hab meg minden nélkül oldódik. Kis darabkák maradnak, sztem csoki(aroma vagy mi, esetleg tevexar)
Íz: elég vízes, nem telítő, az ízt inkább azok a csokidarabkák adják
Hatás: üt olyat éreztem mint még soha, feljött 1 kiló izom.(nem, csak viccelek)
MIvel hajnali háromkor ittam, ezért a gyomor-komfort érzésre nem mondok semmit, nem szoktam olyankor enni, tehát az hogy éreztem kicsit a gyomrom teljesen normálisnak gondolom, egyébként meg kicsit felprörgetett, nem aludtam vissza könnyen. -
válasz
marcus.fenix #49551 üzenetére
elírtam. Pécs. Harkányban lakom, de Pécsett melózok.
Hát ilyen "sima" bodyboltot nem tudok, van pár márkabolt, de ott nem láttam szőlőcukrotÉcs bazzeg. 1700-an laknak talán tudnám ha lenne bodybolt ahol lehet szőlőcukrot kapni
-
tényleg szőlőcukrot hol szoktátok venni? jó lenne ha tudnátok ajánlani esetleg vmi écs környéki helyet, ha van nagyobb kiszerelésű..
-
én is így vagyok, max L-es póló (kivéve a divatbuzi helyeket ahol Anti Fitness gyerekekre készülnek a cuccok
) Ingből is 41-es bőven jó, nem tudom hol lehet a súly
De tudom a seggemen meg a combomon.
Vettem nitrotech whey gold izét. Svájci csoki kiváncsi vagyok milyen. Scitec bolt zárva volt, de a whey pro amúgy se nagy kedvencem.
-
válasz
God Vazzeg #49487 üzenetére
jó hogy a fürdőben fotózkodsz, de legközelebb te legyél rajta ne a bojler
vicc off: jó forma ez
-
válasz
Vandit. #49420 üzenetére
mért? Oké ott van az ugráló smiley, de tudom hogy nem poénból kérdezted
Első gyaki előtt 3-4 melegítő sorozat, 2 kemény munkasorozat. A többi előtt 1-2 melegítés.
Már mondtam 1 edzés max 60 perc, de az mindennel együtt. Az első komoly bemelegítő sorozat után 45 percre van az óra belőve, a csipog távozok.
Öreg vagyok ennyi elég. De amúgy is ha 6 munkasorozattal nem tudod kikészíteni magad akkor xarul csinálod
-
ma nekem is mell-bic.
Fekvennyomás
Ferda pados (rúddal, bár 45-ös a pad és túl meredeknek tartom, de kézisúlyzónál túl nagy az ugrás két súly közt)
Nyomás gépen (ülve és előre történik a nyomás)Bic: kétkezes
párhuzamos fogású szűk húzódzkodás.Reggelente elkezdtem complexeket csinálni otthon, van egy 17kg-s kétkezes súlyzóm.Ilyesmiket:
Deadlift
Romanian Deadlift
Bentover Row
Power Clean
Front Squat
Push Press
Back Squat
Good Morning
most csak 15-öt csináltam mindből felmérésnek, de több kör kemény leszNagyfater meg legyárt nekem pár 0.5 súlytárcsát, így sokkal finomabb léptekkel lehet haladni. (nem a complexekben, hanem a teremben
)
-
válasz
marcus.fenix #49392 üzenetére
jóvan ha 20 gramm fehérjét ajánlok akkor az a baj, ha tuti tömegelős tippekkel állok elő akkor az..
Nem csoda hogy senki nem lesz izmos ha nem figyeltek rám
-
-
ezt most olvastam, jó kis tömegnöveéő tippek
You mean I never told you the secret to gaining weight? Come outside and I'll fill you in."
Now remember, we're at Westside Barbell. And this guy wants to go outside to talk so no one else can hear. Think about that for a minute. What the hell is he going to tell me? This must be some serious shit if we have to go outside, I thought.
So we get outside and he starts talking.
"For breakfast you need to eat four of those breakfast sandwiches from McDonalds. I don't care which ones you get, but make sure to get four. Order four hash browns, too. Now grab two packs of mayonnaise and put them on the hash browns and then slip them into the sandwiches. Squish that shit down and eat. That's your breakfast."
At this point I'm thinking this guy is nuts. But he's completely serious.
"For lunch you're gonna eat Chinese food. Now I don't want you eating that crappy stuff. You wanna get the stuff with MSG. None of that non-MSG bullshit. I don't care what you eat but you have to sit down and eat for at least 45 minutes straight. You can't let go of the fork. Eat until your eyes swell up and become slits and you start to look like the woman behind the counter."
"For dinner you're gonna order an extra-large pizza with everything on it. Literally everything. If you don't like sardines, don't put 'em on, but anything else that you like you have to load it on there. After you pay the delivery guy, I want you to take the pie to your coffee table, open that fucker up, and grab a bottle of oil. It can be olive oil, canola oil, whatever. Anything but motor oil. And I want you to pour that shit over the pie until half of the bottle is gone. Just soak the shit out of it."
"Now before you lay into it, I want you to sit on your couch and just stare at that fucker. I want you to understand that that pizza right there is keeping you from your goals."
This guy is in a zen-like state when he's talking about this.
"Now you're on the clock," he continues. "After 20 minutes your brain is going to tell you you're full. Don't listen to that shit. You have to try and eat as much of the pizza as you can before that 20-minute mark. Double up pieces if you have to. I'm telling you now, you're going to get three or four pieces in and you're gonna want to quit. You fucking can't quit. You have to sit on that couch until every piece is done.
And if you can't finish it, don't you ever come back to me and tell me you can't gain weight. 'Cause I'm gonna tell you that you don't give a fuck about getting bigger and you don't care how much you lift!"
-
vótam edzeni jóvót
Hát - csuklya, tricepsz, vennem kell gurtnit -
válasz
God Vazzeg #49053 üzenetére
damn good
-
válasz
God Vazzeg #48993 üzenetére
ja, akkor ok.
-
-
válasz
macikos #48978 üzenetére
"Szálkásítani azért nem szálkásítok, mert naturál vagyok, ezt is mondtam. Ezt az izomzatot meg naturál diétával megtartani nem lehet. Hülye leszek majd belemenni egy diétába, hogy az izomzatom nagy részét elveszítsem, közben meg alig szabaduljak meg zsírtól." - a módszeredről meg ez a postod mindent elmond
Na gyerünk, túl jó volt itt már a hangulat
-
válasz
God Vazzeg #48982 üzenetére
mintha előbb mondtad volna hogy 60-70% a tiszta kaja, te mit értessz maximum alatt?
-
válasz
God Vazzeg #48926 üzenetére
nem eszel elég pöröttet meg zsírosdeszkát
Természetesen erős túlzás volt
-
válasz
marcus.fenix #48910 üzenetére
egy dolgot mondok most az edzéssel táplálkozással kapcsolatban. God megmondta a tutit. Valamilyen szinten életformáddá kell tenni, de túlzásokat kerülni kell.
Hidd el lesz olyan az életedben még, amikor qrvára nem fogod tudni ezt megcsinálni, izmos nem maradsz, és egyszerűen nem éri meg az ilyen dolgok mégha csak elméleti kockázata van (pl. 120 gramm fehérje.) Vagy edzek mint az állat ha leszakad a derekam, vállam akkor is. Persze soha nem hagyjuk abba az edzést blabla.
Majd lesz feleség család, gyerek, munka. Én már látom hogy a heti 3 edzés milyen sok időt vesz el úgymond a gyerekemtől, pedig semmit nem csinál még, de majd ha már játszani kell vele? Apu edzeni megy bocs..
Aztán majd 40 évesen marad az elkopott izület, fájó minden, meg 150 kiló zsír és akkor már a mostani Mr. Olimpia fazon sem bújkál a zsír alattlényeg élvezni kell az edzést
-
ja nem értem mi a tök ez a zabozás edzés után. Nyomjál detrózt, aztán meg csirek rizs vagy tojás meg rizs.
az 50 gramm akkor is túlzás. Nem árvaházban vagyunk, de ne xarjunk már ki fehérjét feleslegesen ha nem muszáj..
különös tekintettel azon újabb kutatási eredményekre, hogy 20 gramm felett már nem volt szingnifikánsan nagyobb a proteinszintézis (de faja vagyok és fejből nyomtam
)
-
válasz
marcus.fenix #48854 üzenetére
-
válasz
macikos #48842 üzenetére
de most komolyan.
God a strandos képein egy lájtos diéta után volt. Előlegezzük meg neki a bizalmat egy 15%-os tzs-t.
Legyél te mondjuk 137 kg. Ez azt jelenti, hogy 20 kg. testzsírod van. Vegyünk el belőle 15 kg-ot (tudom víz glikogén stb is ürül de ideális állapot) Lennél 122 kg 5 kg tesztsírral ami 4% testzsírt jelent.Mekkora esélyét látod ennek?
Legyünk realisták God párizsi zsömlés diétáját ismerve.
ÉS a "diéta" végén 20% tzs-t produkált. (a diéta nem véletlenül van idézőjelben
Macikos 20%-os testzsírja 27kg-t jelent. Ebből mondjuk 20-at leadva 117 kg. kapunk 7kg testzsírral. Ami 6%.Nem arról van szó, hogy ezt meg tudod csinálni, de azt mondod, hogy kb benned van egy Mr. Olympia színpadon is elfogadható fazon...
/ja aki tud számolni és valamit elbaxtam szóljon
-
én kávéztam napi kettőt - hármat. Először hosszú kávé 5 cukorral, aztán rövidebb 2 cukorral, aztán cukor nélkül, végül teljesen elhagytam, helyette zöld tea. Én csak azárt kávéztam mert addig se kellett dolgozni (nem mintha annyira dolgoznék
)
Szegeden jártam egyetemre és Pécsett dolgozom.
Macikos qrvára be van hízva, Penene meg sovány.
Ja voltam edzeni jóvót. Láb meg váll.
Azt hiszem mindenhez hozzászóltam
-
válasz
God Vazzeg #48745 üzenetére
vazz megvannak neked a taliképek? Vagy csak amin te vagy?
-
válasz
God Vazzeg #48729 üzenetére
oké-oké, paródia lenne
bár ahhoz meg nem is kéne már gyúrnom, viccnek pont jó vagyok
De amúgy is: új tipusú titkosügynők, tripla x meg ilyenek
-
válasz
God Vazzeg #48728 üzenetére
ne keseredj el
biztos találnánk régebbi postot is ahol már 49 a karod
-
öregem mennyi hülyeség ment itt régen (is)
-
Janesz!
Az miért van, hogy lekarozok hétfőn, alap állapotban 48 a karom. Aznap feldurran 49 fölé, aztán másnap meg mértem rajta 46,8-at Ekkorát roncsolnék a karomon, hogy ennyit leépül másnapra, vagy kevés a CH edzés után, és nem tölti vissza rendesen a glikogéntárolókat?? Tanácsot várok
Ma meg 48 felett van alapon (Balfaxul mérek? )
God Vazzeg 2006. 05. 04.
-
egy átlagembernek (nem genetikailag hanem anyagilag meg elfoglaltságilag) sok, egy hollywoodi sztárnak 3 hónap minden feltétellel.
SImán el tudok képzelni némi light kúrát is ilyen esetekben. Ha valaki megkínálna a követlező James Bond szereppel (mondjuk a lexarabb rész lenne
) nem sajnálnám az energiát
-
"Éveken át annyit gyúrt, hogy nem volt ideje a szobáját átrendezni....de megérte...
lassan már majd ruhára is futja neki, ha nem költ annyit tápkiegre" ez a komment azért büntet -
válasz
God Vazzeg #48564 üzenetére
csak tudnám mért nem vagy izmos ilyen súlyok mellett
Aktív témák
- Formula-1
- Házimozi belépő szinten
- Titan Quest II
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Anime filmek és sorozatok
- Battlefield 6
- Opel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Brutál ERŐMŰ! Lenovo P710 / 2x Xeon E5 (44 mag!) / 384GB DDR4 / 2x 512 SSD / 8TB HDD, ASUS 1660 6GB
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Lenovo Legion Go 512GB.SSD. MAKULÁTLAN/KARCMENTES,GARANCIÁS. CSERE IS,OLVASS.
- HP, Dell és Lenovo BIOS jelszó eltávolítás, 1 hét próba garival
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest